ay masalım yazdığını görünce nerdeydi bu cadı dedim çok sevindim canım hatırladım kız hatırlamam mıilk topiğim....
arkadaşlarım hatırlayanlar hatırlamayanlar herkese selam
kızlar bu sabah idrar testi yaptım..adetim 10 gün geçmişti....veeee nihayet hiç görmediğim çift çizgiyi gördüm.....
darısı size....dualarım sizinle...bugüne kadar hep öyle oldu...bugünden sonra daha çok olacak inşallah.....
sizlerde dualarınızı esirgemeyim....
canım beyazıt iyi allah şükür diş kaşımayla meşgul daha çıkarmadı ek gıdaya başladık
ama kakasını 3 güne bir yapmaya başladı sende de böyle oldumu
anne sütü aldığında 4 -5 defa yapardı günde o günleri arar olduk
gelen giden fazla olmamışş kızlar nerdesiniz
loveli ereni öp yerime sezende girmez oldu galiba
ayyy nasıl sevindimmm, maşallah kuzuu, sağlıkla tamamına ersin inşallahilk topiğim....
kızlar bu sabah idrar testi yaptım..adetim 10 gün geçmişti....veeee nihayet hiç görmediğim çift çizgiyi gördüm.....
darısı size....dualarım sizinle...bugüne kadar hep öyle oldu...bugünden sonra daha çok olacak inşallah.....
canım dikkat et dinlen hep duamzıdasın canım
merak ediyoruz evet seni değil ama üçüzleriii
ilk topiğim....
canım çok sevindim allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsinilk topiğim....
ilk topiğim....
kıslar beni merak etttiniz di mi, iyiyiz şükür
bu sabah koyu sarı kahvemsi bi akıntım oldu ama olabilir demişti dr.. dün iğnemi de yaptırdım. pzt kontrolüm var dua edin olar mı
geshek hamile di mi?
nasıl sevindim yaaa... inş her şey yolunda gider, sağlıkla kucağına alırsın canım...
ya bende catlatma ıgnesı vurulalı 14 . gunum bugun dün idrar testi yaptırdım sonuc yıne negatıf cıktı
kırmızıları beklıyorum ama ne gelen var ne gıden sadece adet belırtılerı bel agrısı karın agrısı var ama kırmızı yok bı kac gun daha beklım ıyısı. içimden bagırmak gelıyoooo avaz avaz:95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95: :95:
canım çok sevindim allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin
aylin canım iyi olmanıza sevindim inş. pazartesi güzel haberlerle gelirsin kuşum
slm81 canım üzülme inş. meleğin en kısa zamanda gelir
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bereketli geldi 2011 maşallah hamişlere
kavelokum canım sen nasılsın
loveli canım su veriyorum kayısı püresi kavun banamısın demiyo bugün 3. gün bakalım ne zaman yapacak
ayaklarını karnına doğru çekiyorum gaz çıkarıyo ama kaka yok
inş. düzene biner yaaa geçen hafta perşembe günü annem bamya yapmıştı yedim bamyadan kendisinede yedirdim
cuma günü 3 defa yaptı kuzum
geshenk nasılsın canım
hamişler aşermeye başladınız mı mideniz bulanıyo mu canınız ne istiyooo
ay o günlerin tadını çıkarın karnındayken başka güzel
kucağında başka güzel
hayırlı uğurlu olsun masal.. maşallah.. dön dolaş kürkçü dükkanı :))) eskiler geri dönüyor ne mutlu bize..... nerelerdeydin bunca zaman.. güzel haberle gelmişsin.. sağlıkla sürsün...
kahvem lokumum .. canım çok sağol... amin amin..
hişşşşşt sabırrrr....... idrar yanıltabilir.. inşallah kervana katılanlardan olursun.. hadi bakalım arttıralım sayıyı..
benim bulantım hiç olmadı şükür ... hatta bir ara düşündüm bir gariplikmi var bende herkes öğğğk böğğğk.. bende iştah yerinde.. karnım daha şimdiden çıktı.. gaz tabi ama var yani :)) ben hala inanamıyorum... belirtiler yok..
Geshenk nasılsın canım.Bebiş nasıl bahsetsene biraz duyunca neler yaptınız eşin nasıl karşıladı?Çok sevindim ya senin hamile olmana senin haberini duyunca içim daha bi sevinçle kaplandı.Rabbim inşallah sag salim kucagına almayı nasip eder.
çok teşekkür ederim hayatım sağol.. inan bende her hamile kalana çoook seviniyordum hala da seviniyorum.. sizlerinde bize yetişmeniz için hep duacıyım.. devamı gelecek ben inanıyorum.. bu sene bir patlama var.. Rabbim hepimize yaşatsın bu duyguları..
bebiş umarım iyidir geçen hafta gittik kalbisini duyduk pıt pıt pıt... çook sevindik.. içim bir parça rahatladı.. gözümden ağlamak değil ama gülerek yaş geldi.. çook şükür bunları da yaşattı Yaradan.. babamız heyecanlı.. mutlu.. hayaller kuruyor.. alışveriş etmek için benden sabırsız ama çok başındayız kendimizi tutuyoruz.. işte mükemmel bir duygu özlemcim.. sizlerde çok kısa zamanda yaşayın inşallah...
sen nasılsın??? neler yapıyorsun? günler nasıl geçiyor?
Duaların için çok teşekkür canım.İnşallah isteyen herkese yaşatsın bu duyguları Allahım.Bu sene bi patlama var maşallah senenin bitmesine daha var inşallah daha bi çok arkadaşımızın haberini alırız.Bende iyiyim canım.Annem rahatsız hastanede yatıyor deprasyon geçiriyor onun yanında hastanede kaldım 3 gün.Moralim çok bozuktu ogün döndügümde annemi bırakıp işe gelmek çok zor gelmişti.O gün senin haberi okudum o kadar mutlu oldumki diger arkadaşlarada seviniyorum tabi ama senin habere ayrı sevindim laf aramızda.Onun dışında günler aynı geçiyor ev-iş arası.Bizde korunuyoruz hala amaliyattan sonra.Adet olduktan sonra başlıycaz çalışmalara sene bitmeden bizde katılırız belki Allahım izin verirse hamileler kervanına.
inşallah özlem inşallah.. vallahi yürekten diliyor istiyorum bide yemin ... evet yılın daha başları sayılır daha bu haberler sonuna kadar artacak inşallah.. hepimiz mücadele verdik sırası gelen zamanı gelen kavuşuyor sizlerinde inanıyorum ki zamanınız gelecek bu topikten eli boş çıkan olmasın inşallah.. hepimizin muradı olursa sevincimiz tam olur zaten.. yoksa 3-5 sevinç yeterli değil elbette.. hadi salın kendinizi oluruna bırakın kasmayın hiç .. geliversin bebişler.. sevinçler artsın... annene Allah şifalar versin.. çağın hastalığı bu.. kolay değil hayat insanı yoruyor.. darbe yara almadan çıkabilmek önemli.. moralini bozma elbet toparlanır.. zaman en iyi ilaçtır.. canım senin daha ne kadar sürecek korunman?? süre bitmedi mi daha??
İnşallah canım.Doktor 2-3 ay korunun demişti daha 2.adetimi olucam.Doktorada demiştim ne gerek var korunmaya 5 senede bi defa hamile kaldım oda dış gebelik oldu diye doktor o belli olmaz dedi siz korunun dedi.İkinci adetimi olunca bırakalım korunmayı diye düşünüyoruz yada 3.ayıda beklesekmi diye kararsızız şuan.Allahım hayırlısını,saglıklısını nasip etsin isteyen herkese inşallah.
yavrum, bebeğim ocak topii açmıştı ama hamile olmadığını öğrenince ayrıldı diye biliyorum ama kayyum hamile30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
bebegim_01............................................. sanırım hamile ocak annelerinde gördüm..
Kayyum..................................................bu arkadaş da hamile onu da gördüm..
folik sodacı oldum artıkın :82:aylinciğimle ocak annelerinde pişti oluyoruz merak etmiyorum onu :)))))))))) çok canlım benim... folic gazoz dağıtıyor orda da millete he :)))))))))
amin, inşallah canımmİnşallah canım.Doktor 2-3 ay korunun demişti daha 2.adetimi olucam.Doktorada demiştim ne gerek var korunmaya 5 senede bi defa hamile kaldım oda dış gebelik oldu diye doktor o belli olmaz dedi siz korunun dedi.İkinci adetimi olunca bırakalım korunmayı diye düşünüyoruz yada 3.ayıda beklesekmi diye kararsızız şuan.Allahım hayırlısını,saglıklısını nasip etsin isteyen herkese inşallah.
inşallah sinoşş, kuzunu bi ısır benim adımaaacanım çok sevindim allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip etsin
aylin canım iyi olmanıza sevindim inş. pazartesi güzel haberlerle gelirsin kuşum
slm81 canım üzülme inş. meleğin en kısa zamanda gelir
rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
bereketli geldi 2011 maşallah hamişlere
kavelokum canım sen nasılsın
loveli canım su veriyorum kayısı püresi kavun banamısın demiyo bugün 3. gün bakalım ne zaman yapacak
ayaklarını karnına doğru çekiyorum gaz çıkarıyo ama kaka yok
inş. düzene biner yaaa geçen hafta perşembe günü annem bamya yapmıştı yedim bamyadan kendisinede yedirdim
cuma günü 3 defa yaptı kuzum
geshenk nasılsın canım
hamişler aşermeye başladınız mı mideniz bulanıyo mu canınız ne istiyooo
ay o günlerin tadını çıkarın karnındayken başka güzel
kucağında başka güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?