inşallah canım..i,nşallah bu ayda hamile haberleri duyarız..en berketli ay nisan dı bu yıl:))bereketli bir kaç ay daha bekliyoruz bu yıl inşallah...sen nasılsın?yakışıklı prensin nasıl?
rüyalara takılma canım bende her zaman hamile olduğumu veya bebeğimin olduğunu görürüm her seferinde ne hikmetse hep ikiz örürüm hani nerde teki buldukta ikizi kaldı dimi ya:) arkadaşlarımada rüyayı anlattım..bu arkadaşlarımdan biri umredeydi rüyayı gördüğüm zaman.ama o söylemedi yanındaki söyledi o arkadaşımda üzgün bir şekilde duruyordu.bebeğin olmayacak dedi diğeri bende hiç mi olmayacak dedim o da o kadarını bilmiyorum ama bu ay olmayacak dedi sonra:)))nasıl uyandım anlatamam çok etkilendim..Bakalım artık hayırlısı..
ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
bu gece rüyamda, böööle sanki uykunun arasında bi ses bana dedi ki.
" sizin çocugunuz olmicak boşuna uğraşmayın"
tık tık tık olsa iyi at koşması gibi olmaya başladı, yavrucugum yediğim biseyden mi etkileniyor ne günde 1 kaç kez gün içinde sık sık yapmya başladı, yarın doktura gidiiciiim umarım bi sıkıntı yoktur:26:az kalacan gibi ama dimiiii :) zaman azaldı sankim he.. en liste başı kalamayacam gibi önüm arkam sağım solum sobe doğurmayan ebe
lovelim dayanamayıp geçen hafta gittim başka doktora kendiminkinin randevu zamanı gelmeden :) kolları bacakları var yaaaoynatıyordu.. gene bakayım bi daha deyip durdum.. çoook güzel bir duygu bu.. Allahım tüm sırada bekleyen arkadaşlarıma tattırsın inşallah..
venüs kıyafetlere bende bakacam he..
gavrık yaflum... vah başına gelenler o halinle.. klimalar iyikimde icat edilmiş.. tık tıkı tık tıklarınızı yerim ben sizin..
sen inanma o yalancı seslere.. kovala bi daha gelipde derse kış kışla hemen.. her sese kulak verirsek ohooooooo....
uğraşlar boşmu dolumu ne idüğü belirsiz ses mi bilecek canım.. sen kafandan çıkart şu olmayacak düşüncesini hele bir..
bu kadarrrr
maşallahbu duvar niye ince kalıyor anlamadım.. benimkide aksine accık kalındı tüpe başlarken.. ama fayda etmedi.. hayırlısı inşallah.. bakarsın bir anda kıvamına gelir..ya şu milletin ağzı torba değilki büzesin.. takılma densizlere hele şimdi.. hiç zamanı değil. bırak ağzı olan konuşsun.. sen bak kendini oluruna.. sonuçta bu Allahın taktiri.. zamanını O belirliyor.. tıka kulaklarını bak işine...
evet yarın gece çoook ibadet edelim dualar edelim.. birbirimizi analım dualarımızda.. Allahım tüm sevdiklerimize uzun ömürler versin doğmuşa, doğacağa, doğması arzu edilene hepsine sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin Yaradan... inşallah tüm bekleyen arkadaşlarımızın göbeklerine yerleşecek isimler yazılsın yarın gece..... amiiin.
senin minikte kıpırdamaya başladı mı yau, ben taşınıyorum ediyorum oldu bayago demek ki...binlerce kez maşallah, takla attığı gereksi yer ve zmaanda seni kocaman kendi kendine gülümsettiği günleri de göresin inşALLAH :)))
AYNEN eeele.... ben oructa mı tutsam ki 1 günlük diyorum ama cesaret edemiyorum :44:yalnızca Kur-Anı Kerim açıp okuyamazsın.. ve namaz kılamazsın.. ama okunanları yürekten dinleyebilirsin.. bildiğin sureleri okuyabilirsin.. dua edebilirsin...
bugün eşim gececi yine, tamda persembe gecesi bugunden etçem duamı, yarına klimalı odayı tosbaga kapar cok ibadet yapamam.. bu gece dualar bendennnnn :)))) var mı başka isteyeeennn :)
iyiyiz şükür zeytin, yaz bitsinde doğuralım diye bekliyoz ailecek :))tentoşş nasılsın canıom loveli geshenk aylin yeter venüs leyliko deniz anası gizemmm nasılsınız allahım sağlık versin cümlemize çılgınla sezen görünmüyor kızlar
melekleriyle uğraşıyorlar sanırım
ağzına sağlık ıyı yapmıssın bende oyle yapıcam bundan sonra
yazılanları okurken bı yandan aglayıp bı yandan da kahkaha atıyorum galıba kafayı sıyırdım
Özlem en cok kafaya takılan sacmalıklar bu sagın solun lafı malesef
keske herkes nerde ne zaman ne konuşacagını bilebilse, malesef bazıları bilmeden istemeyereek söylüyor,i bazıları da can acıtmak için( aklıma geliyor cektiğim o sıkıntılar, yaşın kaç oldu,korunmayı bırak korunuyorsan, 2. ye vaktin kalmayacak...vs tövbe tövbe gelip nasıl yapılacagını tarif etmedikleri kalıyor diycem onuda yapıyolar poponun altına yastık koy, ayakalrını havay adik, duş alma...vs
hepimiz yaşadık bu sıkıntıları, ya da bu topicteki hamile kalan hepimiz diyeyim keisn olsun, ama bak yavaş yavaşda olsa hamile sayımız artıyor, senin cektiğin bu sıkıntılarda geride kalacak bir gün eminim, sırası var ve umarım burdaki ve burda olmayan dualarda ilk önce hayırlı bi evlat diyen herkese Rabbim sırayı bu sene getirmmiş olsun artık...
ne demiş ünlü bi örtmen : "2011 DE HEPİMİZ ANNE OLACAGI"taaa yürekten katılıyor ve dualrıma eşlik ediyorum bu cümleye
nedne slm vermiyorsunnnnnnnnkız küsmüyüz yoksaa:26::26::26::26::26:
ağzına saglık arkadasım cok guzel seyler yazmıssın...
sana küs olmak neden niçin nasıl olabiler bööle bişi :))
yorum yapılcakj bişi yazmamaşın ya ondan mütevellit cvp yazmadım dı Yeterim,
değilse seni sevduğumi bilirsin
takılayım dedim denizimin anansına kız
askımıyım ben ayol, yoksam olta mı??
askılık geldi hanııımmmm
[QUOTE=sml81;20096625]kızlar sıze bısı sormak ıstıyorum
sımdı ben dun aksam 8 de ıgne yaptırdım catlatma
yarın sabah 8 de 36 saat oluyo bırlıktelık verdı dr yarın kandılde aynı zamanda ama
bıldıgım kadarıyla aksamı ve ertesı gunu gunduz kandıl oluyo bı sakınca varmı sızce yarın sabah 8 dekı bırlıktelıkte
gunaha gırmım bıde cocuk sevdasına:26:
(bu gün bu konuyu çok yadım)canım ben hocaya sordum dediki kesinlikle sakıncası yok önce ibadetinizi yapın sonrda ne iterseniz onu yapın dedi hatta şöyle söledi eşlerin brlikte olmasıda bir ibadettir dinizmide içiniz rahat olsun dedi
peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?