30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

inşallah canım..i,nşallah bu ayda hamile haberleri duyarız..en berketli ay nisan dı bu yıl:))bereketli bir kaç ay daha bekliyoruz bu yıl inşallah...sen nasılsın?yakışıklı prensin nasıl?

canım iyi dişlerini kaşıyıp duruyor ama daha çıkmadı
sen nasılsın umarım her şey yolundadır canım

rüyalara takılma canım bende her zaman hamile olduğumu veya bebeğimin olduğunu görürüm her seferinde ne hikmetse hep ikiz örürüm hani nerde teki buldukta ikizi kaldı dimi yaherşeyin bir vakti saati vardır sıkmayın canınızı söyleyene bak desenize çaktırmayınböle böle gelecek bebişlerimiz bizim gibi anne adayını bulsunlarda bizide götürsünler şebelekler

ya kızlar size anlatmayı unutçaadım az daha.
bu gece rüyamda, böööle sanki uykunun arasında bi ses bana dedi ki.

" sizin çocugunuz olmicak boşuna uğraşmayın"

hayırlara cıksın tentom,
Bİlirsindir gerci ama ben yine söyleyeyim ..
Rüyalar 3'e ayrılır haberci rüyalar, bilinçaltı rüyalr , şeytani rüyalar... senin ki bilinçaltı ya da seytani rüyaya sanıyor ve isityorum, haberci rüyaları görmek her kula nasip olmaz ki olsada direkt olmaz yorumlanması gerek diye biliyorum,

kafana takıyorusn ya ondandır bence, akrbanada parıl parıl parlamışın bak daaa yeni , etkisnde kalmışındır kuzucum

ağzına sağlık ıyı yapmıssın bende oyle yapıcam bundan sonra
yazılanları okurken bı yandan aglayıp bı yandan da kahkaha atıyorum galıba kafayı sıyırdım

Özlem en cok kafaya takılan sacmalıklar bu sagın solun lafı malesef
keske herkes nerde ne zaman ne konuşacagını bilebilse, malesef bazıları bilmeden istemeyereek söylüyor,i bazıları da can acıtmak için ( aklıma geliyor cektiğim o sıkıntılar, yaşın kaç oldu,korunmayı bırak korunuyorsan, 2. ye vaktin kalmayacak...vs tövbe tövbe gelip nasıl yapılacagını tarif etmedikleri kalıyor diycem onuda yapıyolar poponun altına yastık koy, ayakalrını havay adik, duş alma...vs

hepimiz yaşadık bu sıkıntıları, ya da bu topicteki hamile kalan hepimiz diyeyim keisn olsun, ama bak yavaş yavaşda olsa hamile sayımız artıyor, senin cektiğin bu sıkıntılarda geride kalacak bir gün eminim, sırası var ve umarım burdaki ve burda olmayan dualarda ilk önce hayırlı bi evlat diyen herkese Rabbim sırayı bu sene getirmmiş olsun artık...

ne demiş ünlü bi örtmen : "2011 DE HEPİMİZ ANNE OLACAGI"taaa yürekten katılıyor ve dualrıma eşlik ediyorum bu cümleye

nedne slm vermiyorsunnnnnnnn kız küsmüyüz yoksaa:26::26::26::26::26:

ağzına saglık arkadasım cok guzel seyler yazmıssın...

kızlar sıze bısı sormak ıstıyorum
sımdı ben dun aksam 8 de ıgne yaptırdım catlatma
yarın sabah 8 de 36 saat oluyo bırlıktelık verdı dr yarın kandılde aynı zamanda ama
bıldıgım kadarıyla aksamı ve ertesı gunu gunduz kandıl oluyo bı sakınca varmı sızce yarın sabah 8 dekı bırlıktelıkte
gunaha gırmım bıde cocuk sevdasına:26:

ağzına saglık arkadasım cok guzel seyler yazmıssın...

güzel şeyleri sen EN GÜZEL habeir veridğinde yazacağım inş arkadaşım... :))

sen aynen tedaviye bol dua ve tevekkülle devam et, sırayla hepimiz gectik senin şimdiki yollarından, sen de bizim yollarımızdan
gececeksin, sadece işte vakit-zaman olayı.. az kalmıştır inşALLAH

sana küs olmak neden niçin nasıl olabiler bööle bişi :))

yorum yapılcakj bişi yazmamaşın ya ondan mütevellit cvp yazmadım dı Yeterim,
değilse seni sevduğumi bilirsin

takılayım dedim denizimin anansına kız

[QUOTE=sml81;20096625]kızlar sıze bısı sormak ıstıyorum
sımdı ben dun aksam 8 de ıgne yaptırdım catlatma
yarın sabah 8 de 36 saat oluyo bırlıktelık verdı dr yarın kandılde aynı zamanda ama
bıldıgım kadarıyla aksamı ve ertesı gunu gunduz kandıl oluyo bı sakınca varmı sızce yarın sabah 8 dekı bırlıktelıkte
gunaha gırmım bıde cocuk sevdasına:26:[/QUOTE]

(bu gün bu konuyu çok yadım )canım ben hocaya sordum dediki kesinlikle sakıncası yok önce ibadetinizi yapın sonrda ne iterseniz onu yapın dedi hatta şöyle söledi eşlerin brlikte olmasıda bir ibadettir dinizmide içiniz rahat olsun dedi

(bu gün bu konuyu çok yadım )canım ben hocaya sordum dediki kesinlikle sakıncası yok önce ibadetinizi yapın sonrda ne iterseniz onu yapın dedi hatta şöyle söledi eşlerin brlikte olmasıda bir ibadettir dinizmide içiniz rahat olsun dedi [/QUOTE]

peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:

peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:[/QUOTE]

deniziminanası eşi geri çevrmek hoş bir şey değil (ama normal şartlarda ) ama senin sağlığın vee tabiki bebeğin sağlığı daha önemli (ki bu bebiş tedviyle gelmiş bir bebiş olduğundan )olduğu için eşinin bu duruma saygı gösretmesi gerkiyor (eniştem kusura bakmayacak bir süre )

deniziminanası eşi geri çevrmek hoş bir şey değil (ama normal şartlarda ) ama senin sağlığın vee tabiki bebeğin sağlığı daha önemli (ki bu bebiş tedviyle gelmiş bir bebiş olduğundan )olduğu için eşinin bu duruma saygı gösretmesi gerkiyor (eniştem kusura bakmayacak bir süre )[/QUOTE]

saygı göstermekle beraber, az surat yaparak kandırıyon sen beni doğuma 1 ay kalana kadar bişey olmazmış ben okudum internetten diyo

bu internette actı herifleirn gözünü anacım, doğru düzgün başımızdan savamıyoz artıkın

valla doğru diyorsun acuk cahil olsalardı kandırmak daha kolay olurdu
canım şaka tabiki bunlar ama dr özelikle tüp bebkte 9 ay ilişkiyi uygun görmüyor kesinlikleee

Son düzenleme:
kuzum denizim sana sen denizime ikiniz allaha emetolun ben çıktımmm yarın kandil dualrını eksik etmeyin biz yol arkadaşlarınızdannn denizmle beraberrrr iyi bakın kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…