Özlem en cok kafaya takılan sacmalıklar bu sagın solun lafı malesef
keske herkes nerde ne zaman ne konuşacagını bilebilse, malesef bazıları bilmeden istemeyereek söylüyor,i bazıları da can acıtmak için( aklıma geliyor cektiğim o sıkıntılar, yaşın kaç oldu,korunmayı bırak korunuyorsan, 2. ye vaktin kalmayacak...vs tövbe tövbe gelip nasıl yapılacagını tarif etmedikleri kalıyor diycem onuda yapıyolar poponun altına yastık koy, ayakalrını havay adik, duş alma...vs
hepimiz yaşadık bu sıkıntıları, ya da bu topicteki hamile kalan hepimiz diyeyim keisn olsun, ama bak yavaş yavaşda olsa hamile sayımız artıyor, senin cektiğin bu sıkıntılarda geride kalacak bir gün eminim, sırası var ve umarım burdaki ve burda olmayan dualarda ilk önce hayırlı bi evlat diyen herkese Rabbim sırayı bu sene getirmmiş olsun artık...
ne demiş ünlü bi örtmen : "2011 DE HEPİMİZ ANNE OLACAGI"taaa yürekten katılıyor ve dualrıma eşlik ediyorum bu cümleye
(bu gün bu konuyu çok yadım)canım ben hocaya sordum dediki kesinlikle sakıncası yok önce ibadetinizi yapın sonrda ne iterseniz onu yapın dedi hatta şöyle söledi eşlerin brlikte olmasıda bir ibadettir dinizmide içiniz rahat olsun dedi
eline sağlık geshenkkkimmm yeğenim nasıllll
venüsüm kuzum nasılsın bu ay bitier canım ay heyecanlandım heeee doğum yaklaştı ay ne güzel heyecannnnnnnnnnne aldık resim ekle görelim yaaaa ya da eklediğin yer varsa söyle bakıyım bayılıyorum bebiş kıyafetlerine
erenin yaşına az kaldı canım. güzel bi kutlama yaparsınız lovelim.
çok şükür şimdilik iyiyiz, 12 haftalarda tekrar gideceğiz.
hayırlı olsun meloneye.
ya yaseminciğim zaman geçiyor, daha dün ne zaman hamile kalacam derken, sonuna geldin canım, 2 hafta daha bebeği doğurmazsan iyi, az kaldınız. inşallah doğumda güzel geçer.
bi işaret olabilir, tentoşum bekeleyelim. Sen inancını güvenini kaybetme. herşey allahtan.
banada öyle doğursana bi tane derlerdi, nasıl yapacaksam fabrikaya haber vereyim derdim.
kuran okuyamazsın, ama dua et canım.
sağol canım iyiyiz biz sen nasılsın.
kızlar ben biraz yoğunum.
peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:
Valla tatlım, benim bildiğim kandil gecelerinde birlikte olmak yasak, geçen yıl benimde yumurtalama dönemlerim tam denk geldi ama iptal ettim 1 gün sonraya, ama sen tedavi görüyorsun nasıl ne şekilde değerlendirmek lazım o kısmını bilemiyorum. kaç yerde okudum, zamanında bazı evlenen kişilerin gerdek gecesi kandile denk gelirdi, hani ertlensinmi falan diye, kadınların kendi aralarında konuştuklarını duyardım. Bunlar benim fikrim, kararını sen ver, bi diyenetten falan araştır.kızlar sıze bısı sormak ıstıyorum
sımdı ben dun aksam 8 de ıgne yaptırdım catlatma
yarın sabah 8 de 36 saat oluyo bırlıktelık verdı dr yarın kandılde aynı zamanda ama
bıldıgım kadarıyla aksamı ve ertesı gunu gunduz kandıl oluyo bı sakınca varmı sızce yarın sabah 8 dekı bırlıktelıkte
gunaha gırmım bıde cocuk sevdasına:26:
eşi geri çevirmek normal zamanda hoş değil zaten, doktor şu an bizede yasakladı, tabi biz internet okuyozda adamlar okumuyor mu, benimkide diyor gebelikte bi sakıncası yokmuş dye ama allahtan istemiyor. Zaten lekelenmelerim falanda oldu, alıştık bu duruma ikimizinde aklına gelmiyor, çokda yaşlaşmıyoz birbirimize, gitttiği yere kadar götüreceğiz.peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:
sağol tentoşum seninde kandilin mübarek olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.hepinize hayırlı kandiller. allah dualarınızı kabul etsin
amin inşallah, seninde mübarek olsun.günaydın hayırlı cumlar harırlı kandiller rabbim duarımız kabul etsin inşşş
amin canım, seninde, nasılsınsın bakalım.Günaydın kızlar.Kandiliniz mübarek olsun.Dualarımız kabul olsun inşallah.
iyiyiz canım ya, midem bulanıyor, bu gece sabaha kadar uyumadım, başımda ağrıdı, bikaç kerede çıkardım. Yinede şükür iyiyyim. En azından mide bulantılarıyla ve çok acıkınca bebeğin iyi olduğunu düşünüyorum.iyiyim zerdalım bebişimiz nasıl
allahım bütün hamişlerin kucaklarına almayı nasip eyle meleklerini
isteyen herkese nasip et evlat sevgisi yaşatmayı amin
kızlar cuma günü hepimiz buraya dileklerimizi yazalım bol duamız olssunnnn
Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek Berat kandilinizi kutlarım Allah´a emanet olun.
Allahım bu mübarek günün yüzüsuyu hurmetine tüm bebek bekleyenleri sevindir muradına kavuştur..
hastalara şifa, dertlilere deva ver Yarabbi..
günahlarımızı affet,sevdiklerimizle daima mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzuuun ömürler ver Yarrabbim..
Vatanımızı, bayrağımızı, dilimizi, dinimizi sen koru Yarabbi.. düşmanlara fırsat verme...
Doğmasını beklediğimiz bebeklerimize ve dünyaya gelmiş olan tüm evlatlara sağlık ve uzun hayat ver.. İslamiyet içinde Allah sevgisi Peygamber sünnetleriyle dolu dinini imanını bilen dürüst, adil, namuslu,ahlaklı yani hayırlı evlatlar olmalarını nasip eyle..
AMİNNNN...
30'lu yaşlarda 2010'un en çıtır gebeleri ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.venüs..................................................11 ağustos
2.elfida ..................................................2 ekim
3.kahvelokum..........................................23 kasım
4.senemgy...............................................26 kasım
5.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
6.geshenk..............................................27 ocak:119: Müsadenizle
7.zerdal..................................................9 şubat
8.kayyum................................................. 18 ocak
Ve beklenmeyen adetlerimiz...birbirimiz için edeceğimiz duaların kabul olmasını dileyerek
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
leyliko.....................................................18 temmuz
artniyetizm...............................................5 ağustos
tülays.....................................................?
Bebegim_01.............................................?
Naneli şeker ............................................?
Belanay...................................................?
Dilara......................................................?
Tentation.................................................?
Kaderiya..................................................?
Ozlem.....................................................?
Sml.........................................................?
Yeteeeeer.............................................. ?
Maşallah listemize....
üç hamile eksildi ..maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))
çılgın ve lalehan doğurdu... Bide melony
demişim en son.. Hadi bakalım çılgının nefesi pek kuvvetliymiş ne okumuş üflemiş yaflum benim beeee
yukarısı artacak aşağısı boşalacak inşallah...
nasılsınız arkadaşlarrrr???????*
iyiyiz kayyum sen nasılsın, uğramıyorsunuz pek, nasıl gidiyor hamişlik, şu aylin napıyor ya, hiç göremiyoz, iyidir inşallah.
amin canım ne güzel yazmışsın.
geshenk nasılsın bakalım, bende çok fena mide bulantısı var, balık kreker yiyorum en iyi o bastırıyor. şimdi bide maden suyu içiyorum, arada içmek lazımımış, faydalı diyorlar.
nasılsınız arkadaşlarrrr???????*
cnm cım bir ara iyi değildim ama şimdi , iyiyim şükür , sizler nasılsınız cnmm???????????iyi iyi oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?