30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İyiyim canım.Sen nasılsın bebiş nasıl?

Ne güzel dualar bunlar AMİNNNNNNN diyorum.

eşi geri çevirmek dinen hoş degilse ben yandım

saate baktım da sml nin olaya bi saat varmış :)) allah bereketli kılsın :))

tatil dönüşü tüpe başlıyorum
dua edin olar mı?:78:[/QUOTE]

tentation arkadasım hıc gulecegım yoktu nerden aklına geldı ya alem kızsın sen varyaaaaaa
:92: bu arada arkadaslar hepınızın kandılı kutlu olsun
rabbım dualarımızı kabul etsın bırbırımız ıcın bol bol dua edelım
hamıle arkadasların hamılelıklerı sonuna kadar varsın saglıklı sıhatlı hayırlı evlatlar olsun
bızım gıbı aday arrkadaslarada en kısa zamanda nasıp etsın ınsallah
aksamkı dualarınıza benıde katmayı unutmayın anacım öpuyorum hepınızııııııııı

hayırsız gazozcu geldi hanıııııım
kıslar naber? hayırlı kandiller
biz de iyi olmaya çalışıyos, yorulunca sinyal gönderiyo bebeler ayar çekiyom kendime

geshenk kıs niye gelmiyon sen topiie hiç?
zerdalım sen nabıyon?
tentoş ne sormuş öyle

hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar
nasılsınız bizler iyiyiz allaha şükür
rabbim hamilelerin rahat doğum yapıp kucakların almayı nasip etsin
evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu
hayırlı ve sağlıklı evlatları analı babalı büyütmeyi nasip etsin
tüm dualarımızı kabul etsin sağlık mutluluk huzur versin bizlere
hayırlı kandiller

OOOO gazozcu çetesiyle beraber teşrif etmiş, arada gel canım ya merak ediyoz seni, 3 cüzlerden mahrum bırakma, aman bebeklerin herşeyden önemli onlar ayar çekmeden, sen ayarlarını yap.
Biz iyiyiz çok şükür, bulantılar, baş ağrıları, halsizliklerim var. Zaten beni gören hamile olduğumu anlar. Bitkinim. Sıcaklardan. Ama çok şükür bebeğim iyi olsunda ben dayanırım.

amin canım. sen naptın eşin gittimi yurt dışına.

heeyyy selam çete lideri ... naaabıyo senin elemanlar???

aylin anacım açık söylemek gerekirse buradaki tadı bulamadım ben orada yahu.. çok yeni yetme var ondanmı ne bilim 19 luklar bilem var orda. pek açmadı sohbetleri :) ve çook kalabalık ya bi karmaşa kargaşa var sankim kim kime ne diyo belli değil.. yani sarmadı açıkçası.. bende kendime topik açtım zati.. burası il yerim oraya da takılıyorum öyle gidiyo işte...

kuzum denizim sana sen denizime ikiniz allaha emetolun ben çıktımmm yarın kandil dualrını eksik etmeyin biz yol arkadaşlarınızdannn denizmle beraberrrr iyi bakın kendinize
sen de cici bak kendine Yeterciiim

eşi geri çevirmek dinen hoş degilse ben yandım

saate baktım da sml nin olaya bi saat varmış :)) allah bereketli kılsın :))

tatil dönüşü tüpe başlıyorum
dua edin olar mı?:78:[/QUOTE]

tatilde gelsin veledin inşALLAH, önce tatilde gelsin diye dua edelim sana bacım...

hayırlı yolculuklar saaa bu akşam yola cıkacaktın sen, nereye gidersin ki, güneye gidersen ebnden selam sööle memlektime

kayınvalidem günde 1 iç maden suyu demişti zerdalım ama ben arastırdım netten ööle bşey okumdadım 2-3 güne bi haftada 1 falan içiyorum ben de, k.validemin dediğine göre bebğin gazı olmazmış hergün 1 maden suyu içince ama tıpbi dayanagını bulamadımdı ben...

o mide kazıntısı hormonlardan oluyo ve dediğin gibi iyi bişi, hcg yükselirken yapıyormuş, sonra 4-5 aydan sonra inişe gecince gececekmiş hakkatanede gecti ben de

nerde bulamadın burdaki tadı?

bende ekim anneciklerine takıliim diyom ama bende tutunamadım orda Gesom ya :44:

zaten normalde de yeni ortamlara cabucak uyum saglayamam, eski dostluklara bagımlıyımdır, ondan benim tutunamayaşım da değilse muyabbetleri cok güzel ekim annelerinin de,

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..Allah bu gece yaptığıımız tüm duaları kabul eder inşallahhh.....Rabbim tüm hamilelerin bebeklerini kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.Tüm anneleri ve bebeklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.Anne olmak isteyen bizlerede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..Bu gece yeni doğacakların yazıldığı gece.Rabbim inşallah bizede hayırlısıyla sağlıkla yazar..
İnsanların birbirleri için ettikleri dualar daha çabuk kabul olurmuş..Dualarda buluşmak dileğiyle..

seninde kandilin mubarek olsun Gizem,
ben de okumuştum, yeni doğacaklar, eceli gelenler ve evlenecek olanların ismi yenilenirmiş bu gece,

ben gecen sene 100 rekat beraat gecesi namazı kılayım diye başladım da bebek isteidğim için, 20-30 rekat kılıp uyuyakalmıştım :)
Ama RABBİM yazmış yine de bebeğimi, ( inş kucagımada alabilirsem )
bu gece elini "hayırlı bi evlat ver ALLAH ım" diye acan hiç bi kulunu boş döndrmesin yaradan, bol dua ile...

Amin canım..İnşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun..

benimkilerde ocak anneleri ama çok topik var ocakçı analarla ilgili :) yetmedi gene aynı grup başka açtı benim de kafa döndü sarmadı işte.. biraz yaş grubu da farkediyor sankim..

70 daha kıl bu gece tamamla barim :)))) önce kahve iç ama okkalı sade :)))

100 kılardım da eşime evde klima tek odada :44:

naapssam ki Gesom ya? eksik kalmasın hakkaten di mi

evet kesinl,kle kahve içmek lazım..bayağ uzun sürecek çünkü:))

valla ne yalan söyleyim, bende şubat annelerinde pek uyum sağlayamadım. güzel sohbetlerde, bakalım geshenkin topinkine takılacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…