Valla tatlım, benim bildiğim kandil gecelerinde birlikte olmak yasak, geçen yıl benimde yumurtalama dönemlerim tam denk geldi ama iptal ettim 1 gün sonraya, ama sen tedavi görüyorsun nasıl ne şekilde değerlendirmek lazım o kısmını bilemiyorum. kaç yerde okudum, zamanında bazı evlenen kişilerin gerdek gecesi kandile denk gelirdi, hani ertlensinmi falan diye, kadınların kendi aralarında konuştuklarını duyardım. Bunlar benim fikrim, kararını sen ver, bi diyenetten falan araştır.
eşi geri çevirmek normal zamanda hoş değil zaten, doktor şu an bizede yasakladı, tabi biz internet okuyozda adamlar okumuyor mu, benimkide diyor gebelikte bi sakıncası yokmuş dye ama allahtan istemiyor. Zaten lekelenmelerim falanda oldu, alıştık bu duruma ikimizinde aklına gelmiyor, çokda yaşlaşmıyoz birbirimize, gitttiği yere kadar götüreceğiz.
sağol tentoşum seninde kandilin mübarek olsun. Allah herkesin gönlüne göre versin.
amin inşallah, seninde mübarek olsun.
amin canım, seninde, nasılsınsın bakalım.
Yükü sevgi özü saygı gücü barış süsü hoşgörü olan mübarek Berat kandilinizi kutlarım Allah´a emanet olun.
Allahım bu mübarek günün yüzüsuyu hurmetine tüm bebek bekleyenleri sevindir muradına kavuştur..
hastalara şifa, dertlilere deva ver Yarabbi..
günahlarımızı affet,sevdiklerimizle daima mutlu, huzurlu ve sağlıklı uzuuun ömürler ver Yarrabbim..
Vatanımızı, bayrağımızı, dilimizi, dinimizi sen koru Yarabbi.. düşmanlara fırsat verme...
Doğmasını beklediğimiz bebeklerimize ve dünyaya gelmiş olan tüm evlatlara sağlık ve uzun hayat ver.. İslamiyet içinde Allah sevgisi Peygamber sünnetleriyle dolu dinini imanını bilen dürüst, adil, namuslu,ahlaklı yani hayırlı evlatlar olmalarını nasip eyle..
AMİNNNN...
peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:
evet bende duydum içiyorum ama abartma haftada 1 yada 2 defa ve sadesinden olacak..
Iyiyiz kayyum ya sen?
Bizi niye nerak ettiriyor peki hayırsız ..
yeterim sen nasılsın, eşin nasıl oldu??hepinizin dularına aminnnnnnnnnnnnnnnn
yeterim sen nasılsın, eşin nasıl oldu??
çok şükür canım dün kortrölümüz vardı yeni ilaçlar başladık
OOOO gazozcu çetesiyle beraber teşrif etmiş, arada gel canım ya merak ediyoz seni, 3 cüzlerden mahrum bırakma, aman bebeklerin herşeyden önemli onlar ayar çekmeden, sen ayarlarını yap.hayırsız gazozcu geldi hanıııııım
kıslar naber? hayırlı kandiller
biz de iyi olmaya çalışıyos, yorulunca sinyal gönderiyo bebeler ayar çekiyom kendime
geshenk kıs niye gelmiyon sen topiie hiç?
zerdalım sen nabıyon?
tentoş ne sormuş öyle
hayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar
nasılsınız bizler iyiyiz allaha şükür
rabbim hamilelerin rahat doğum yapıp kucakların almayı nasip etsin
evlat sahibi olmak isteyenlere en kısa zamanda tattırsın bu duyguyu
hayırlı ve sağlıklı evlatları analı babalı büyütmeyi nasip etsin
tüm dualarımızı kabul etsin sağlık mutluluk huzur versin bizlere
hayırlı kandiller
hayırsız gazozcu geldi hanıııııım
kıslar naber? hayırlı kandiller
biz de iyi olmaya çalışıyos, yorulunca sinyal gönderiyo bebeler ayar çekiyom kendime
geshenk kıs niye gelmiyon sen topiie hiç?
zerdalım sen nabıyon?
tentoş ne sormuş öyle
sen de cici bak kendine Yeterciiimkuzum denizim sana sen denizime ikiniz allaha emetolun ben çıktımmm yarın kandil dualrını eksik etmeyin biz yol arkadaşlarınızdannn denizmle beraberrrr iyi bakın kendinize
peki yeter hocam size bi soruda bendne gelsin...
şimcik benim içim rahat etmiy mecburen eşimi geri ceviriyorum, doktorun yasagı kalktıgı halde korkuyorum yavruma bişi olur diye, günah oluyomudur? tamam eşi geri cevirmek dinen hoş bi durum değil ama korkuyroum sahiden bi zararı olur diye :44::44:
iyiyiz canım ya, midem bulanıyor, bu gece sabaha kadar uyumadım, başımda ağrıdı, bikaç kerede çıkardım. Yinede şükür iyiyyim. En azından mide bulantılarıyla ve çok acıkınca bebeğin iyi olduğunu düşünüyorum.
öyle yapalım ya, bu gece hep birbirlermiz için dua edelim.
kayınvalidem günde 1 iç maden suyu demişti zerdalım ama ben arastırdım netten ööle bşey okumdadım 2-3 güne bi haftada 1 falan içiyorum ben de, k.validemin dediğine göre bebğin gazı olmazmış hergün 1 maden suyu içince ama tıpbi dayanagını bulamadımdı ben...amin canım ne güzel yazmışsın.
geshenk nasılsın bakalım, bende çok fena mide bulantısı var, balık kreker yiyorum en iyi o bastırıyor. şimdi bide maden suyu içiyorum, arada içmek lazımımış, faydalı diyorlar.
nerde bulamadın burdaki tadı?heeyyy selam çete lideri ... naaabıyo senin elemanlar???
aylin anacım açık söylemek gerekirse buradaki tadı bulamadım ben orada yahu.. çok yeni yetme var ondanmı ne bilim 19 luklar bilem var orda. pek açmadı sohbetleri :) ve çook kalabalık ya bi karmaşa kargaşa var sankim kim kime ne diyo belli değil.. yani sarmadı açıkçası.. bende kendime topik açtım zati.. burası il yerim oraya da takılıyorum öyle gidiyo işte...
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..Allah bu gece yaptığıımız tüm duaları kabul eder inşallahhh.....Rabbim tüm hamilelerin bebeklerini kucaklarına sağlıkla almayı nasip etsin.Tüm anneleri ve bebeklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin.Anne olmak isteyen bizlerede sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah..Bu gece yeni doğacakların yazıldığı gece.Rabbim inşallah bizede hayırlısıyla sağlıkla yazar..
İnsanların birbirleri için ettikleri dualar daha çabuk kabul olurmuş..Dualarda buluşmak dileğiyle..
seninde kandilin mubarek olsun Gizem,
ben de okumuştum, yeni doğacaklar, eceli gelenler ve evlenecek olanların ismi yenilenirmiş bu gece,
ben gecen sene 100 rekat beraat gecesi namazı kılayım diye başladım da bebek isteidğim için, 20-30 rekat kılıp uyuyakalmıştım :)
Ama RABBİM yazmış yine de bebeğimi, ( inş kucagımada alabilirsem )
bu gece elini "hayırlı bi evlat ver ALLAH ım" diye acan hiç bi kulunu boş döndrmesin yaradan, bol dua ile...
nerde bulamadın burdaki tadı?
bende ekim anneciklerine takıliim diyom ama bende tutunamadım orda Gesom ya :44:
zaten normalde de yeni ortamlara cabucak uyum saglayamam, eski dostluklara bagımlıyımdır, ondan benim tutunamayaşım da değilse muyabbetleri cok güzel ekim annelerinin de,
seninde kandilin mubarek olsun Gizem,
ben de okumuştum, yeni doğacaklar, eceli gelenler ve evlenecek olanların ismi yenilenirmiş bu gece,
ben gecen sene 100 rekat beraat gecesi namazı kılayım diye başladım da bebek isteidğim için, 20-30 rekat kılıp uyuyakalmıştım :)
Ama RABBİM yazmış yine de bebeğimi, ( inş kucagımada alabilirsem )
bu gece elini "hayırlı bi evlat ver ALLAH ım" diye acan hiç bi kulunu boş döndrmesin yaradan, bol dua ile...
100 kılardım da eşime evde klima tek odada :44:benimkilerde ocak anneleri ama çok topik var ocakçı analarla ilgili :) yetmedi gene aynı grup başka açtı benim de kafa döndü sarmadı işte.. biraz yaş grubu da farkediyor sankim..
70 daha kıl bu gece tamamla barim :)))) önce kahve iç ama okkalı sade :)))
benimkilerde ocak anneleri ama çok topik var ocakçı analarla ilgili :) yetmedi gene aynı grup başka açtı benim de kafa döndü sarmadı işte.. biraz yaş grubu da farkediyor sankim..
70 daha kıl bu gece tamamla barim :)))) önce kahve iç ama okkalı sade :)))
heeyyy selam çete lideri ... naaabıyo senin elemanlar???
aylin anacım açık söylemek gerekirse buradaki tadı bulamadım ben orada yahu.. çok yeni yetme var ondanmı ne bilim 19 luklar bilem var orda. pek açmadı sohbetleri :) ve çook kalabalık ya bi karmaşa kargaşa var sankim kim kime ne diyo belli değil.. yani sarmadı açıkçası.. bende kendime topik açtım zati.. burası il yerim oraya da takılıyorum öyle gidiyo işte...
nerde bulamadın burdaki tadı?
bende ekim anneciklerine takıliim diyom ama bende tutunamadım orda Gesom ya :44:
zaten normalde de yeni ortamlara cabucak uyum saglayamam, eski dostluklara bagımlıyımdır, ondan benim tutunamayaşım da değilse muyabbetleri cok güzel ekim annelerinin de,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?