herkese merhabalar ve hayırlı kandiller. Herkesin duaları kabul olur inşallah. Dualarınız da ben olayım olur mu? Dün itibarı ile kırmızı kartı yedim. bu ayda olmadı(( yeni tarihim 14 Ağustos bilgilerinize.
Kızlar akşam ayetel kürsi okuyabilirim demi ? ya da hangi duaları okumamı tavsiye edersiniz? Adetliyken günaha girmeyeyim.
Bugün son günüm 2 hafta izne çıkıyorum. Pazartesi-Salı kardeşimin kına ve düğünü var. Sonrası inşallah tatil.
Hepinizi öpüyorum....
Leylim ayetel kürsi okuyamazsın, çünkü ayet o, yani kuranı kerimden,
bol bol salavat cek, zikir cek, türkçe dua oku madem ki adetli isen,
niyettir önemli olan sonucta, ALLAH kabul etsin şimdiden,
buluşalım dualarda
aklına geldiği gibi Leylim ya,bana yazarmısınız? ben bu konularda biraz cahilim :26: türkçe dua mı?
günaydın kızlarrrrrr
naber yeterrr
zerdalım bebişler iyi olsunlar da sabretcez artık.. kuzucuk ne alemde??OOOO gazozcu çetesiyle beraber teşrif etmiş, arada gel canım ya merak ediyoz seni, 3 cüzlerden mahrum bırakma, aman bebeklerin herşeyden önemli onlar ayar çekmeden, sen ayarlarını yap.
Biz iyiyiz çok şükür, bulantılar, baş ağrıları, halsizliklerim var. Zaten beni gören hamile olduğumu anlar. Bitkinim. Sıcaklardan. Ama çok şükür bebeğim iyi olsunda ben dayanırım.
heeyyy selam çete lideri ... naaabıyo senin elemanlar???
aylin anacım açık söylemek gerekirse buradaki tadı bulamadım ben orada yahu.. çok yeni yetme var ondanmı ne bilim 19 luklar bilem var orda. pek açmadı sohbetleri :) ve çook kalabalık ya bi karmaşa kargaşa var sankim kim kime ne diyo belli değil.. yani sarmadı açıkçası.. bende kendime topik açtım zati.. burası il yerim oraya da takılıyorum öyle gidiyo işte...
nerde o topikkkk beb de bilmiyommm
ne yapam erenin peşindeyim yeğenlerim nasıl
iyiyiz canım ya, midem bulanıyor, bu gece sabaha kadar uyumadım, başımda ağrıdı, bikaç kerede çıkardım. Yinede şükür iyiyyim. En azından mide bulantılarıyla ve çok acıkınca bebeğin iyi olduğunu düşünüyorum.
öyle yapalım ya, bu gece hep birbirlermiz için dua edelim.
günaydın canlar nasılsınız güzel bir hafta diliyorum hepiciğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?