30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

herkese merhabalar ve hayırlı kandiller. Herkesin duaları kabul olur inşallah. Dualarınız da ben olayım olur mu? Dün itibarı ile kırmızı kartı yedim. bu ayda olmadı (( yeni tarihim 14 Ağustos bilgilerinize.

Kızlar akşam ayetel kürsi okuyabilirim demi ? ya da hangi duaları okumamı tavsiye edersiniz? Adetliyken günaha girmeyeyim.

Bugün son günüm 2 hafta izne çıkıyorum. Pazartesi-Salı kardeşimin kına ve düğünü var. Sonrası inşallah tatil.

Hepinizi öpüyorum....

Leylim ayetel kürsi okuyamazsın, çünkü ayet o, yani kuranı kerimden,
bol bol salavat cek, zikir cek, türkçe dua oku madem ki adetli isen,

niyettir önemli olan sonucta, ALLAH kabul etsin şimdiden,
buluşalım dualarda

bana yazarmısınız? ben bu konularda biraz cahilim :26: türkçe dua mı?

bana yazarmısınız? ben bu konularda biraz cahilim :26: türkçe dua mı?
aklına geldiği gibi Leylim ya,
bildiğin dua işte, kapa gözlerini yalvar ALLAH a

başlarken 3 kez salavat ve 3 kez Yarabbim de, bitince de yine 3 salavatla bitir, daha makbul olrumuş..

evet taşındık Leyli, eşimin doğu görevi nedeniyle

.Allahım Bu gecenin hürmetine kıldığımız namazları ettiğimiz duaları kabul eyle....venüs,elfida,kahvelokum,senemgy,aylint,GESHENK,zerdal.deniz anası ve Kayyum'un bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını
leyliko,artniyetizm,tülays,bebegim_01,naneli şeker,belenay,Dilara,tentation,kaderiya,ozlemsml,Yeteeeeer ve bana da sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip eyle yarabbi...
Bebeklerini kucaklarına almış loveli ve zeytinede eşleri ve çocuklarıyla hayırlı sağlıklı uzun bir ömür nasip et yarabbi..Dualarımnızın kabul olması dileğiyle...

Son düzenleme:
zerdalım bebişler iyi olsunlar da sabretcez artık.. kuzucuk ne alemde??

yavrum burdaki tadı hiçbiyerde bulamayız bence.. o muhabbetlerimizi çokk özledim... evet ocak anneleri topiinde çok genç olanlar var, biçoğu maşallah çok uğraşmadan hamile kalmış.. biz hem yaş olarak yakınız hem de birbirimizi anlıyoruz... bi de burda herkes çok kafa yaaa :)) ama çok boşaldı topiimiz yeterim sağolsun hiç boş bırakmıyo ama çok azımız geliyoruz, bazen yeter de yok, kimsecikler yok, şimdi olduğu gibi...
ben de bazen ocak annelerine takılıyom, bazen üçüz gebeler topiine... dolaşıyom işte... bi tane dördüz gebemiz vardı çoğul gebeliklerde, yeni doğum yaptı, biraz erken geldiler, inşallah sağlıkla tutunurlar yaşama...
senin topik hangisi kıs? du ben bakim

Son düzenleme:

canım nasılsın.geçmiş olsun geçmişe dönük okudumda iyisindir insaallah.insaallah bir daha sorun yaşamassın.ben 10 günlük tatile çıktım eşimle eşimin dayısı eşi felan deişiklik oldu i.oldu.bu ay çalışamadık pek ama hayırlısı Allahtan o nezaman ansip ederse ozaman gelecek.bende deişik bir duurm yok sizleri çok özledim senemede çok selam söyle.ken.ibakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…