canım nasılsın.geçmiş olsun geçmişe dönük okudumda iyisindir insaallah.insaallah bir daha sorun yaşamassın.ben 10 günlük tatile çıktım eşimle eşimin dayısı eşi felan deişiklik oldu i.oldu.bu ay çalışamadık pek ama hayırlısı Allahtan o nezaman ansip ederse ozaman gelecek.bende deişik bir duurm yok sizleri çok özledim senemede çok selam söyle.ken.ibakın.
Bu arada bizim 3 tane özlem vardı neredesiniz kızlar. slm özlem ne yaptı acaba. artniyetsisizm yok. 1 numaralı özlem yok.
Çılgınkız seni merak ediyorum unuttun bizi.
tentoşum şimdi tatilde, deniz kumsalın tadını çıkarıyordur.
tentoş şimdi denizleri aşta gel kurbanın olam türküleri çığırıyordur :))))) çok canım tatil çekiyor kaldım bu sene... seneye de mık mık eden bir ufaklık olacak ya gene gidemem belkide.. aahhh tentoş ve diğer kızlar valla zamanında tadını çıkartın bak bi daha bulamazsınız bi müddet denizmiş yolmuş :))
özlemler özlettirmeyin kendinizi.. çıkın ortaya hadi..
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrr[sıze=3][/sıze]
Slm.Kulaklarım çınlayıp duruyor diye geldim:))))Ufaklık gelsinde hayırlısıyla saglıklı bi şekilde canım seneye olmazsa öbür sene yaparsın tatilini az beklemedin gelmesi için.Hem bebişinle beraber daha güzel olur tatil.
Günaydın yeterrrr nasılsın?
Hooofff Deniz olsa da yüzsek, Ya da Fırata gidip çimsem mi
Tentom sana özenmekle geçiy her günüm haberin ola, benim içinde bi cuuurrpp yap olar?
Gesom ben de bu sene aynı sebepten ötürü muafım tatilden, derviş gibi olcam zati il değiştirmekten o dğeilde iyi bi kadın doğum doktoru aramakla gecti hamilleliğim, 1 ay daha buralarda takılıp memlekete gidicem büssürü yol bişi olmaz umarım miniğime
Hooofff Deniz olsa da yüzsek, Ya da Fırata gidip çimsem mi
Tentom sana özenmekle geçiy her günüm haberin ola, benim içinde bi cuuurrpp yap olar?
Gesom ben de bu sene aynı sebepten ötürü muafım tatilden, derviş gibi olcam zati il değiştirmekten o dğeilde iyi bi kadın doğum doktoru aramakla gecti hamilleliğim, 1 ay daha buralarda takılıp memlekete gidicem büssürü yol bişi olmaz umarım miniğime
KIZ DENİZİMİN ANANSI neye gittiniz siz
2 aatte bir çiş molası ver istediğin yere git dediydi dr
şarkaaaa :) şark bülbülü oldum ben Yeterim
canım ya yarasın tatil, tatiller genel olrak bana iyi geldi, inşallah sanada iyi gelir. herhangi bi tedavi görüyormusun, yada bişeyler kullanıyormusun.
ben şükür iyiyim şimdilik. Ufak tefek sıkıntılar oluyor ama katlanacağız artık, bebiş iyi olsunda.
bende haftasonu biraz dağ,, orman havası aldım. Piknik falan yaptık. Çok güzel geçti. Ama bunalıyorum işte çalışırken.İzin alablirsem, mecbur almam lazım haftaya bende izne çıkacam. Evde rahatım. Ama haftayada doğalgaz tadilatı başlayacak. Temizlik için bi bayanla anlaştık. Şimdilik durumlar böyle bende.
herkese merhabalar benim bir sorunum var iki gün oldu evleneli ama ilşki sırasında cok acı cekiyorum bu normal mi lütfen yardımcı olun
canım şuanda sadece corasprin kullanıyorum.bebbişim gelmesini bekliyorum insaallah rabbim çok aratmadan saglıkla verir yavrumu.sen nasılsın nasıl gidiyor kilo almaya başladınmı :))
sağol canım iyiyim biraz almaya başladım. yeni bi gömlek almıştım çok rahat bugün onu giydim, aslında hamiş kıyafeti değil ama biraz yle duruyor gibi.
Kızlar size haber vermek için girdim. Ben bikaç gün yoğunum, bütçe hazırlık çalışmaları var. Bunları yapmadan izne çıkamazsın dediler, cumaya kadar bitirip izne çıkacam inşallah. görüşürüz kızlar.
sağol canım iyiyim biraz almaya başladım. yeni bi gömlek almıştım çok rahat bugün onu giydim, aslında hamiş kıyafeti değil ama biraz yle duruyor gibi.
Kızlar size haber vermek için girdim. Ben bikaç gün yoğunum, bütçe hazırlık çalışmaları var. Bunları yapmadan izne çıkamazsın dediler, cumaya kadar bitirip izne çıkacam inşallah. görüşürüz kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?