naber yeter neler yapıyon hemşom
lalehann nerdesin bebiş nasıl anlat hele
memleketimiz yanıyor yaaa
naber yeter neler yapıyon hemşom
lalehann nerdesin bebiş nasıl anlat hele
tek zor oluyor doğru
aylin zerdal ve geshenk hamile
çılgın yo gelemiyordur
face yok canım
bebişle uğraşıyorum..çok ağlayan bir bebğim var fırsat vermiyor pek
yardımcımda yok zor oluyor biraz...sıcaklarda arttı
artık idare ediyoruz..sizler ne yapıyorsunuz? kimler tatilde
hamişler ne alemde?
çılgın hiç görünmüyor aynı ayın anne gurubundaydık
hiç uğramıyor mayıs annelerine
bu arada bu topiiğn facebook gurubu var mı?
biz mayıs anneleri face te de görüşüyoruz..
tentoş şimdi denizleri aşta gel kurbanın olam türküleri çığırıyordur :))))) çok canım tatil çekiyor kaldım bu sene... seneye de mık mık eden bir ufaklık olacak ya gene gidemem belkide.. aahhh tentoş ve diğer kızlar valla zamanında tadını çıkartın bak bi daha bulamazsınız bi müddet denizmiş yolmuş :))
özlemler özlettirmeyin kendinizi.. çıkın ortaya hadi..
Hooofff Deniz olsa da yüzsek, Ya da Fırata gidip çimsem mi
Tentom sana özenmekle geçiy her günüm haberin ola, benim içinde bi cuuurrpp yap olar?
Gesom ben de bu sene aynı sebepten ötürü muafım tatilden, derviş gibi olcam zati il değiştirmekten o dğeilde iyi bi kadın doğum doktoru aramakla gecti hamilleliğim, 1 ay daha buralarda takılıp memlekete gidicem büssürü yol bişi olmaz umarım miniğime
herkese merhabalar benim bir sorunum var iki gün oldu evleneli ama ilşki sırasında cok acı cekiyorum bu normal mi lütfen yardımcı olun
kızlar ben bugün tatile gidiyorum karadeniz ben eşim eren 1 hafta yokum bilginize
taam taam sizin için de atlarım debize. :)
buraya kendimi rehabilite etmeye geldim, kafayı boşaltım öyle döncem ist a. döner dönmez de benim motoru sanayiye götürüp başlıyorum yeni tüp taktırma işlemine.
e darısı bana :))
selam hoşgeldin. bir çok sebebi olabilir.
ilişki sırasında kendini kasarsan, yada kuruluk olursa, ya da ufak bi yırtık olabilir, belki de minik bi iltahaplanma durumudur.
korkulacak bişi yoktur bundan eminim. ama sen bence bi doktora görün.
penum mmelekete cideysun he mi :)
güzel gezin, bol O2 alın :) erene horon oynat :) kaynasın uşak
:118::118: ha uşak hahadi bu sefer sağlam tüpçü bul tentommm
horonu evde oynuyor karadeniz aşığı babası dinliyor oynatıyor ereni çok seviyor oynarkken ağız gülmekten böyleee
oy kuzucuk yoruyo mu anneyi :) ısır bizim için yaa, yerim ben onu
bu arada facebook grubu iyi fikir yaa niye düşünmedikki
Merhaba lalehan nasılsın, demek bebiş çok uğraştırıyor. valla az beklemedik yollarını ya, o yüzdenmi oluyor acaba. Bizde iyiyiz çok şükür, ara sıra kanamalarım oldu ama geçti şükür iyiyim şimdi.bebişle uğraşıyorum..çok ağlayan bir bebğim var fırsat vermiyor pek
yardımcımda yok zor oluyor biraz...sıcaklarda arttı
artık idare ediyoruz..sizler ne yapıyorsunuz? kimler tatilde
hamişler ne alemde?
çılgın hiç görünmüyor aynı ayın anne gurubundaydık
hiç uğramıyor mayıs annelerine
bu arada bu topiiğn facebook gurubu var mı?
biz mayıs anneleri face te de görüşüyoruz..
facedeki grubu ben ancak parmakllıklar ardından izlerim.Burda olun hepiniz.oy kuzucuk yoruyo mu anneyi :) ısır bizim için yaa, yerim ben onu
bu arada facebook grubu iyi fikir yaa niye düşünmedikki
ok ne güzel. Kızlar bu arada bende yarından sonra izne çıkıyom inşalah, 2 hafta yokum.kızlar ben bugün tatile gidiyorum karadeniz ben eşim eren 1 hafta yokum bilginize
Dualarımız seninle, hadi bakalım rast gele tentoşum benim.taam taam sizin için de atlarım debize. :)
buraya kendimi rehabilite etmeye geldim, kafayı boşaltım öyle döncem ist a. döner dönmez de benim motoru sanayiye götürüp başlıyorum yeni tüp taktırma işlemine.
Napalım herkes evet diyor, bizede demir parmaklıklar düşüyor sanırım.face okey diyom eheheheheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?