Kızlar herkesin cuması hayırlı olsun, iznimi aldım, 2 hafta yokum. Kendinize iyi bakın. geldiğimde inşallah bikaç hamile haberi alırız.
öptüm hepinizi.
çalarsın gitarı sülersin şarkıcıkları tabe,
bende gitsem tatillere ne türküler cığırıırm Zerdal :)))
hayırlısıyla git dön inş.
gec kaldım yazmaya dönünce okursun ama dikkat et kendine, yediğine içtiğine,
günaydın çıtırcıklar.
tentooo döndünmü yoksa bittimi izin erkenden gelmişin hatun kişi :)))
zerdoşum tatile çıkmış.. yarasın yafluma...
yeter,beloş son gelenler yok galiba başka neler ediyosunuz??? beloş zayıfladınmı?? yeter nasılsın??
diğer tüm kızları öptüm...
lovelimde tatilde....
nasılsınız kızlar herkese güzel bir hafta diliyorum
tentation sanada günaydın canım
geshenk oh ne güzel dolaş bakalım hamiş hamiş bende kilo vermeye devam baya vermişim üle diyiler
DENİZANSI,LOVELİ,VENÜS,YETER SİZ NASILSINIZ
zerdal tatilde oh sefan olsun
aylin ve çetesi napi acep iyilerdir inşallah
topikçe iyiyiz dimi kızlar maşallah hepimize o zaman
günaydın çıtırcıklar.
tentooo döndünmü yoksa bittimi izin erkenden gelmişin hatun kişi :)))
zerdoşum tatile çıkmış.. yarasın yafluma...
yeter,beloş son gelenler yok galiba başka neler ediyosunuz??? beloş zayıfladınmı?? yeter nasılsın??
diğer tüm kızları öptüm...
lovelimde tatilde....
bende kaldım buralarda elfoşingen :))) bide geldi çatti remezan :) teee baryama aliim diyorum iznimi bakem bi yere de gidemedikten sonra almadım işte...
geshenk oh ne güzel dolaş bakalım hamiş hamiş bende kilo vermeye devam baya vermişim üle diyiler
oşgeldin Tentoo...günaydın kızlar
bende kaldım buralarda elfoşingen :))) bide geldi çatti remezan :) teee baryama aliim diyorum iznimi bakem bi yere de gidemedikten sonra almadım işte...
oşgeldin Tentoo...
ege avası mı aldın sen, yarasın diycem ama yaramış anladığım kadarıyla
tedavinde hayırlı olsun, hemencecik gideceklsin doktora demek, ilk yaptırdıgın yere mi gidiyorsun?
iyi yapmışın gesom, bayramı degerlendirirdin, bende işte doğum iznine gidicem zaten diye yıllık izin almadım, doğum sonrasına biriktiriyorum hepiciiini...
saolasın Belanayım iyi diyelim iyi olalım derler ya...
acilden geliyorum ben eve, öğlen balık söyledim iş yerime hem haftada 1 yiyceğim balık cıksın aradan hem karnım doysun diye, anaa 1 saat gecemedi müthiş bi mide bulantısıyla hepsini cıkardım ne yediysem( koşa koşa acile gittik zehirlenmişimdir Deniz' imi etkilemesin diye cok şükür zehirlenme yok, bi serumla geldim kendime... ama şükür şimdi iyiyim, kan değerlerimde oynama var onlara bakıcam netten şimcik...
kıslarrr çetem ve ben geldik
nasılsınız bakalım, biz de yarın kontrole gitcez, çete üyelerinin cinsiyetini öğrenebilmek umuduylan
inşallah herşey yolundadır...
tentoşşş geldin mi kıs tatilden, az ağzımızın suyunu akıtmadın heeee :82: deniz aşeriyos heralde şu angaralardaaaa
enerci depoladın, tüp startını da verdin demek, hadi yavrımm be, inşallahhh bu sefer senin bayramını yaparız şurda, ben sana 3x3 göbecikler atarımm
dondurulmuş mu yapılcak?
Bu arada bizim 3 tane özlem vardı neredesiniz kızlar. slm özlem ne yaptı acaba. artniyetsisizm yok. 1 numaralı özlem yok.
Çılgınkız seni merak ediyorum unuttun bizi.
tentoşum şimdi tatilde, deniz kumsalın tadını çıkarıyordur.
kıslarrr çetem ve ben geldik
nasılsınız bakalım, biz de yarın kontrole gitcez, çete üyelerinin cinsiyetini öğrenebilmek umuduylan
inşallah herşey yolundadır...
tentoşşş geldin mi kıs tatilden, az ağzımızın suyunu akıtmadın heeee :82: deniz aşeriyos heralde şu angaralardaaaa
enerci depoladın, tüp startını da verdin demek, hadi yavrımm be, inşallahhh bu sefer senin bayramını yaparız şurda, ben sana 3x3 göbecikler atarımm
dondurulmuş mu yapılcak?
canıııım herseyden once hatırlayıp sorman ılgılenmen cok hosuma gıttı cok saol ben ıyıyım tatılden geldım bıraz once 10 gun oldu sanırım yoktum gelır gelmez sıtedeyımsonuncu klomen ve catlatma ıgnemıde vuruldun progestana basladım bakalım beklemedeyım ınsallah bu kez tutmustur yoksa asılamaya gelıyo sıra.... sen nasılsın neler yapıyosun
he döndüm ama kalbim ege de kaldı
yarın doktora gidiom geshenkim. verdik startı. beni yannız bırakmassın di mi :)
kal kal bebaber yarenlik edelim:)
iyidir be belenay.
ben de tatilde semirmişim :) normalımdan 3 kilo fazlam var3 kilo bişi mi deme, benim bedende löp löp göbek yan göbek arka göbek şeklinde sırlanıolar
kendimce başladım recime :)
oşgeldin Tentoo...
tedavinde hayırlı olsun, hemencecik gideceklsin doktora demek, ilk yaptırdıgın yere mi gidiyorsun?
iyi yapmışın gesom, bayramı degerlendirirdin, bende işte doğum iznine gidicem zaten diye yıllık izin almadım, doğum sonrasına biriktiriyorum hepiciiini...
acilden geliyorum ben eve, öğlen balık söyledim iş yerime hem haftada 1 yiyceğim balık cıksın aradan hem karnım doysun diye, anaa 1 saat gecemedi müthiş bi mide bulantısıyla hepsini cıkardım ne yediysem( koşa koşa acile gittik zehirlenmişimdir Deniz' imi etkilemesin diye cok şükür zehirlenme yok, bi serumla geldim kendime... ama şükür şimdi iyiyim, kan değerlerimde oynama var onlara bakıcam netten şimcik...
yok başka yere gitçem bu sefer. hayırlısı bakalaım :)
yaz günü balıgı pek şeedemiom ben yau. hani taze tutuldunu bisem eyvallah , hapır küpür yerim de öteki türlü çekiniom
çok geçmiş olsun madem sana
tatil yaradı yau :) ii geldi.
canıııım herseyden once hatırlayıp sorman ılgılenmen cok hosuma gıttı cok saol ben ıyıyım tatılden geldım bıraz once 10 gun oldu sanırım yoktum gelır gelmez sıtedeyımsonuncu klomen ve catlatma ıgnemıde vuruldun progestana basladım bakalım beklemedeyım ınsallah bu kez tutmustur yoksa asılamaya gelıyo sıra.... sen nasılsın neler yapıyosun
edek yarenim edek :) sen accık tombil yaren olmuşun emme ne edek
yaflum hayırlı olsun yeni tedavin Rabbim yüzünü güldürsün bu defa.. dualarım seninle... bu kez olacak inşallah..
hiiiiiiiiiiii :96: dikkat et güzel hamişim.. dışarıdan hazır balık yeme be yavrum.. zaten taze balık bulmak zor bu mevsimde.. mevsiminde olabilenlerden alıp kendin pişir Allah korusun.. baktınmı kanın neden oynamış?? de bakem bizede..
sen izinleri topladın bebişine sakladın demek.. en doğrusu bu tabi seneye izin yaparız belkim.. senin deniz 8-9 aylık olacak seneye yaza.. gazlı, vıyvıy olmazsa gidersiniz onu da alıp.. gazlı çocuk çok zormuş elfoş dua et de gazlı olmasın...
bende tentocum balıklar şu an iyi değil.. yayın hoşuma gitti ama geçen sağolsun annem almış oldukça lezzetli.. çok az yağ ile tevede kızarttım kağıt havluda iyice çektirdim yağını yedim.. bu mevsimde iyi tercih bence... gerisi donuk balık.. onlara da güvenmek zor..
tutmuştur inşallah özlem... hadi hayırlısı bakalım.. güzel haberini merakla takip edecem.. hadi yetiştir bu furyaya :)))) bu yıl üreme senesi gibi.. tento, sen bekleyen herkes yakalasın inşallah bu yıl içinde... o zaman bu yılı üreme yılı ilan edecem işte :)))))))
he döndüm ama kalbim ege de kaldı
yarın doktora gidiom geshenkim. verdik startı. beni yannız bırakmassın di mi :)
kal kal bebaber yarenlik edelim:)
iyidir be belenay.
ben de tatilde semirmişim :) normalımdan 3 kilo fazlam var3 kilo bişi mi deme, benim bedende löp löp göbek yan göbek arka göbek şeklinde sırlanıolar
kendimce başladım recime :)
oşgeldin Tentoo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?