canıııım herseyden once hatırlayıp sorman ılgılenmen cok hosuma gıttı cok saol ben ıyıyım tatılden geldım bıraz once 10 gun oldu sanırım yoktum gelır gelmez sıtedeyımsonuncu klomen ve catlatma ıgnemıde vuruldun progestana basladım bakalım beklemedeyım ınsallah bu kez tutmustur yoksa asılamaya gelıyo sıra.... sen nasılsın neler yapıyosun
Hadi inşallah bebişin seninledir .Ne zaman belli olucak sonuç?
hamsiyi seviyrum da paluu sevmiyrum haahiç de bilene tombul diliim. diilim diilim diilim:)))
dualarınız eksik etmen benden. olsun bu sefer di mi ama :)
tatilde yidim balıki laoz die bişi, bi de mercan. ikisi de çok lezzetliydi
yayın paluuysa hiç yemedim :)
babannem der ki; hamsiyi seviyrum ama paluu sevmiyrum
kayınvalidem dedi ki günde 1 tane maden suyu içersen cocugun gazıolmazmış, ama hamile bi akideşim dedi ki maden suyunu haftada 1 iç dedi doktorum dedi, hangisi doğru bilemeyrum ... gaz kötü Gesom ya, hiç birmizin bebesi gazlı olmaz inş.edek yarenim edek :) sen accık tombil yaren olmuşun emme ne edek
yaflum hayırlı olsun yeni tedavin Rabbim yüzünü güldürsün bu defa.. dualarım seninle... bu kez olacak inşallah..
hiiiiiiiiiiii :96: dikkat et güzel hamişim.. dışarıdan hazır balık yeme be yavrum.. zaten taze balık bulmak zor bu mevsimde.. mevsiminde olabilenlerden alıp kendin pişir Allah korusun.. baktınmı kanın neden oynamış?? de bakem bizede..
sen izinleri topladın bebişine sakladın demek.. en doğrusu bu tabi seneye izin yaparız belkim.. senin deniz 8-9 aylık olacak seneye yaza.. gazlı, vıyvıy olmazsa gidersiniz onu da alıp.. gazlı çocuk çok zormuş elfoş dua et de gazlı olmasın...
bende tentocum balıklar şu an iyi değil.. yayın hoşuma gitti ama geçen sağolsun annem almış oldukça lezzetli.. çok az yağ ile tevede kızarttım kağıt havluda iyice çektirdim yağını yedim.. bu mevsimde iyi tercih bence... gerisi donuk balık.. onlara da güvenmek zor..
tutmuştur inşallah özlem... hadi hayırlısı bakalım.. güzel haberini merakla takip edecem.. hadi yetiştir bu furyaya :)))) bu yıl üreme senesi gibi.. tento, sen bekleyen herkes yakalasın inşallah bu yıl içinde... o zaman bu yılı üreme yılı ilan edecem işte :)))))))
yok başka yere gitçem bu sefer. hayırlısı bakalaım :)
yaz günü balıgı pek şeedemiom ben yau. hani taze tutuldunu bisem eyvallah , hapır küpür yerim de öteki türlü çekiniom
çok geçmiş olsun madem sana
tatil yaradı yau :) ii geldi.
inşallahhh canım inşallah tam bir haftam kaldı ondan sonra kan tahliline baktırıcam dr öle dediii
cok şükür Yeter,m sne nassen??ne haber kızlar keyifler nasıl
hoşgeldin Özlem nerelerddesin bacım, noldu senin rahim filmi ? Ç:))merhabaaaaaaaaaaaaa kızlaaaaarrrrrrrrrrrrr
cok şükür Yeter,m sne nassen??
köyde ne topluycan sen, meyve demişin, ne ola ki Mersinde bolca?
hoşgeldin Özlem nerelerddesin bacım, noldu senin rahim filmi ? Ç:))
Püfff...
Zeynep casalini 9 aylık hamile imiş, denize kayalıklardan atlamış..vs
o dğeilde kadına maşlalh yahu, ne bi catlak, ne bi selülit, ne bi pürüz, bi göbüş var oda pek cici...
imrendim yahuu
inşallah müşdelerlen gel canımmcanıııım herseyden once hatırlayıp sorman ılgılenmen cok hosuma gıttı cok saol ben ıyıyım tatılden geldım bıraz once 10 gun oldu sanırım yoktum gelır gelmez sıtedeyımsonuncu klomen ve catlatma ıgnemıde vuruldun progestana basladım bakalım beklemedeyım ınsallah bu kez tutmustur yoksa asılamaya gelıyo sıra.... sen nasılsın neler yapıyosun
güzel haberlerle gelin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
oooh son model tüp, en iyisihoşgelmişsin aylin hanım kabilesi :)
hadi bakalım güzel haberlerle geliniz. bize de hemen söle yienlerin durumlarını.
yok canım dondurulmuş degil. yepisyeni 2011 model tüp taktırcam.
bu sefer başka bi doktor denicem. olcek inşlh olcek :)
gittigimiz pansiyonda çok angaralı vardı. angaralılarda dalış yaptık filan :)
valla ne diem allah kurtarsın angaradan :))
hahahaaa ben de hamsi seviyrum ama paluu da seviyrummhiç de bilene tombul diliim. diilim diilim diilim:)))
dualarınız eksik etmen benden. olsun bu sefer di mi ama :)
tatilde yidim balıki laoz die bişi, bi de mercan. ikisi de çok lezzetliydi
yayın paluuysa hiç yemedim :)
babannem der ki; hamsiyi seviyrum ama paluu sevmiyrum
kuzuuuu geçmişler olsun canımmm ya, tikkat et..hamsiyi seviyrum da paluu sevmiyrum haaiyiymiş ya , bende temizleyip yapıveren olursa bayıla bayıla yerim hamsiyi de ayıklayıp temizlemesi zor be, karadeniz hatunları gadan çalışkan değülüzki
kayınvalidem dedi ki günde 1 tane maden suyu içersen cocugun gazıolmazmış, ama hamile bi akideşim dedi ki maden suyunu haftada 1 iç dedi doktorum dedi, hangisi doğru bilemeyrum ... gaz kötü Gesom ya, hiç birmizin bebesi gazlı olmaz inş.
Yayın balığı nedür yafu, ilk kez duydum. :44:
Kan değerlerimi sormuşun ilgilenip kuzucumhemen söiimm..
- idrarda enfeksiyon, sonuç: 1 gece suda cözülüp içilecek bi toz ve 20 fitil kukuya
-karaciğer enzimlerinde problem, doktorun dediğine göre gebelikle ilgisi yok, doğumdan sonra mutlaka ilgilenmeliyim, ilaç neyim vermedi....
-zıttıvızzık 2-3 degerde de yükselme var ama bişi anlamadım netten, önemli olaydı dr. sülerdi heralde diye önemsemedim
ha bide aklında olsun Gesom, benim veled göbeğimin etrafında toplanma yapiyy, göbeğimin etrafını acıtıyor oldukca, doktora sordum zararı varmı diye, ne sıklıkta oluyor dedi, dedim haftada yada 10 günde bir, günde 1e yada güniçinde birden fazla yaparsa bunu hemen gel, erken doğum başlıyor olabilir dedi.... senin için erken ama aklında olsun, toplanma yaparsa illaki söyle doktoruna emi...
ya ne biliiim işte Tentoş, burda kırmızı et agzıma koyamadım geldiğimdne beri, kokousu bile kötü, iklimindenmidir nedir pek yaglı ve agır eti, tavuk hamileliğimin basından beri yiyemiyorum tiksindimbi balık kladı onu yiyeyim haftada 1 deidm ama yok tövbe yemem bi daha memleketteki alabalık çiftlikleirne gidene kadar.... akıllandım da rezil oldum işyerlerinde
he ya aynen, kadın dağ tepe tırmanıyo, ne diyelim maşallahPüfff...
Zeynep casalini 9 aylık hamile imiş, denize kayalıklardan atlamış..vs
o dğeilde kadına maşlalh yahu, ne bi catlak, ne bi selülit, ne bi pürüz, bi göbüş var oda pek cici...
imrendim yahuu
ohh süppermiş, ben de serin bi yerler bulsammcanım dkenli incir var burada çok fazla olan bir şey emeği yok evlerin etrafında yetişiyor kendiliğinden olan bir bitkii onun meyvesi
hem bana değişiklik olcak hende köy serin sıcaklardan kacacağım biraz
3 üz olsa napacakmış merak ettim :)))ya kadına diyecek bir şey bulamadım
bu yıl ünlü yılıy kızlar doğuran doğurdu 2011 de doğuramayan hamiş kaldııı
TUĞBA BÜYÜKÜSTÜNDE hamileymiş sevgiliisnden hemde ikiz ve dr gitmiş kürtaj için tek olsa aldıracakmış ama ikiz olunca doğurmaya karar vermişALLAHIM YAAAAA
teze incir mevsimi geldi mi Yeter, ben hiç gürmeidem buralarda, hoş buralara gelene değin erir gider incircikler...canım dkenli incir var burada çok fazla olan bir şey emeği yok evlerin etrafında yetişiyor kendiliğinden olan bir bitkii onun meyvesi
hem bana değişiklik olcak hende köy serin sıcaklardan kacacağım biraz
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
ben de son ayda 3 kilo birden almışımm
3 üz olsa napacakmış merak ettim :)))
ALLAH akıl fikir vere ne diyimmm...
teze incir mevsimi geldi mi Yeter, ben hiç gürmeidem buralarda, hoş buralara gelene değin erir gider incircikler...
Kolay gelsin sana, dikenli diyorsun, dikkat eline koluna batmasınlar, zor olur tiken acısı
kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdierkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
ben de son ayda 3 kilo birden almışımm
aminn canımm sağol, darısı başınızacanım çok sevindim sağlıcakla kucakal inşşşş
bu arada serin yer arıyorsun gel bize ben sana ve çetlerine bakarımmmm zevkle
incir nasıl çekiyo canım, bi çıksa hemen saldırcam, buralara gelmedi daha yafevet canım geldi incir zamanı sağol kuzum dikat ederim
canımmm sağol, amin :) Allahım sizlere de nasip etsin, tüm isteyenlereAY CANIM BENIM tebrık ederım senıııcok sevındım hayırlısı olsun ne guzel bı duygu okurken ben bıle heycanlandım
kız erkek fark etmez ama kızlarımızın baskın olmasına sevındım ne yalanallah tamamına erdırsın
cok şükür Yeter,m sne nassen??
köyde ne topluycan sen, meyve demişin, ne ola ki Mersinde bolca?
hoşgeldin Özlem nerelerddesin bacım, noldu senin rahim filmi ? Ç:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?