30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hadi inşallah bebişin seninledir .Ne zaman belli olucak sonuç?

hamsiyi seviyrum da paluu sevmiyrum haa iyiymiş ya , bende temizleyip yapıveren olursa bayıla bayıla yerim hamsiyi de ayıklayıp temizlemesi zor be, karadeniz hatunları gadan çalışkan değülüzki

kayınvalidem dedi ki günde 1 tane maden suyu içersen cocugun gazıolmazmış, ama hamile bi akideşim dedi ki maden suyunu haftada 1 iç dedi doktorum dedi, hangisi doğru bilemeyrum ... gaz kötü Gesom ya, hiç birmizin bebesi gazlı olmaz inş.

Yayın balığı nedür yafu, ilk kez duydum. :44:

Kan değerlerimi sormuşun ilgilenip kuzucum hemen söiimm..
- idrarda enfeksiyon, sonuç: 1 gece suda cözülüp içilecek bi toz ve 20 fitil kukuya
-karaciğer enzimlerinde problem, doktorun dediğine göre gebelikle ilgisi yok, doğumdan sonra mutlaka ilgilenmeliyim, ilaç neyim vermedi....
-zıttıvızzık 2-3 degerde de yükselme var ama bişi anlamadım netten, önemli olaydı dr. sülerdi heralde diye önemsemedim

ha bide aklında olsun Gesom, benim veled göbeğimin etrafında toplanma yapiyy, göbeğimin etrafını acıtıyor oldukca, doktora sordum zararı varmı diye, ne sıklıkta oluyor dedi, dedim haftada yada 10 günde bir, günde 1e yada güniçinde birden fazla yaparsa bunu hemen gel, erken doğum başlıyor olabilir dedi.... senin için erken ama aklında olsun, toplanma yaparsa illaki söyle doktoruna emi...

ya ne biliiim işte Tentoş, burda kırmızı et agzıma koyamadım geldiğimdne beri, kokousu bile kötü, iklimindenmidir nedir pek yaglı ve agır eti, tavuk hamileliğimin basından beri yiyemiyorum tiksindim bi balık kladı onu yiyeyim haftada 1 deidm ama yok tövbe yemem bi daha memleketteki alabalık çiftlikleirne gidene kadar.... akıllandım da rezil oldum işyerlerinde

Püfff...
Zeynep casalini 9 aylık hamile imiş, denize kayalıklardan atlamış..vs
o dğeilde kadına maşlalh yahu, ne bi catlak, ne bi selülit, ne bi pürüz, bi göbüş var oda pek cici...
imrendim yahuu

cok şükür Yeter,m sne nassen??
köyde ne topluycan sen, meyve demişin, ne ola ki Mersinde bolca?

hoşgeldin Özlem nerelerddesin bacım, noldu senin rahim filmi ? Ç:))

canım dkenli incir var burada çok fazla olan bir şey emeği yok evlerin etrafında yetişiyor kendiliğinden olan bir bitkii onun meyvesi
hem bana değişiklik olcak hende köy serin sıcaklardan kacacağım biraz

Püfff...
o dğeilde kadına maşlalh yahu, ne bi catlak, ne bi selülit, ne bi pürüz, bi göbüş var oda pek cici...
imrendim yahuu

ya kadına diyecek bir şey bulamadım
bu yıl ünlü yılıy kızlar doğuran doğurdu 2011 de doğuramayan hamiş kaldııı
TUĞBA BÜYÜKÜSTÜNDE hamileymiş sevgiliisnden hemde ikiz ve dr gitmiş kürtaj için tek olsa aldıracakmış ama ikiz olunca doğurmaya karar vermiş ALLAHIM YAAAAA

inşallah müşdelerlen gel canımm
güzel haberlerle gelin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
yavrımm sağolasınn
oooh son model tüp, en iyisi innnnşallah kuzumm
bi angara havası patlatmadılar mı, her koşulda patlatabiliyolar zira, denizin dibinde bile yapmış olma ihtimalleri mevcutt
hahahaaa ben de hamsi seviyrum ama paluu da seviyrumm
kuzuuuu geçmişler olsun canımmm ya, tikkat et..
bi de hanımlar benim toktor dedi ki, öyle toplanmadır, kasık ağrısıdır olursa bolca su iç dedii
Püfff...
imrendim yahuu
he ya aynen, kadın dağ tepe tırmanıyo, ne diyelim maşallah
canım dkenli incir var burada çok fazla olan bir şey emeği yok evlerin etrafında yetişiyor kendiliğinden olan bir bitkii onun meyvesi
ohh süppermiş, ben de serin bi yerler bulsamm

kıslarr ben de haberlerle geldiiim nihayetttt
yanılma payı olmakla birliktee, iki kız bir erkek geliyomuşşş maşallah kuzularımızaa
ilk baktığı ikisine kız dedi, ahanda kızlar çetesi geliyo derken üçüncüye geçti, baya uğraştı sonra erkek dedi :)) bi de işte pipisi diye gösterdi erkek olan diğerlerinden 5 gr falan fazlaydı, o fark da pipiden heralde diyoo
ben de son ayda 3 kilo birden almışımm

3 üz olsa napacakmış merak ettim :)))
ALLAH akıl fikir vere ne diyimmm...

teze incir mevsimi geldi mi Yeter, ben hiç gürmeidem buralarda, hoş buralara gelene değin erir gider incircikler...

Kolay gelsin sana, dikenli diyorsun, dikkat eline koluna batmasınlar, zor olur tiken acısı

canım çok sevindim sağlıcakla kucakal inşşşş
bu arada serin yer arıyorsun gel bize ben sana ve çetlerine bakarımmmm zevkle

evet canım geldi incir zamanı sağol kuzum dikat ederim

AY CANIM BENIM tebrık ederım senııı cok sevındım hayırlısı olsun ne guzel bı duygu okurken ben bıle heycanlandım
kız erkek fark etmez ama kızlarımızın baskın olmasına sevındım ne yalan allah tamamına erdırsın

canım çok sevindim sağlıcakla kucakal inşşşş
bu arada serin yer arıyorsun gel bize ben sana ve çetlerine bakarımmmm zevkle
aminn canımm sağol, darısı başınıza
oyyy yerim seni, bakcan mı bise
evet canım geldi incir zamanı sağol kuzum dikat ederim
incir nasıl çekiyo canım, bi çıksa hemen saldırcam, buralara gelmedi daha yaf

canımmm sağol, amin :) Allahım sizlere de nasip etsin, tüm isteyenlere

cok şükür Yeter,m sne nassen??
köyde ne topluycan sen, meyve demişin, ne ola ki Mersinde bolca?

hoşgeldin Özlem nerelerddesin bacım, noldu senin rahim filmi ? Ç:))

merhaba canım;

tatildeydim, hoş kayınvalide yanında ne kadar tatilse işte tatile çıkmadan önce doktora gitmiştim, yumurtalarım gelişmiyor ve çatlamıyormuş ve birazda iltihap buldu, araya bizim tatil ve doktorun tatili girince başlayamadık ilaçlara, şimdi ilaçlara başlayacağız ve klomen kullanacağım yumurtalarımı takip etmek istiyor doktor ve eğer sağlıklı büyürse çatlatma iğnesi yapacak bakalım bende merak ediyorum ne olacak becerebilecekmiyiz bu sefer, sende herşey yolundadır inşallah, hayat nasıl :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…