30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Allah'ım ne güzel haberler... maşallah.... sağlıkla gelirler inş...

rahim filmi cekilmedi hala anladığım kadarı ile, hayırlısı olsun hersey bi vesile olabiler, klomen ve ovitrellede senin
sebebin olsun Özlemcim umarım...

yolunda cok şükür her bişey, Polyannadan halliceyim diyelim :)

ben doktorumu değiştirdim, bu doktor şak diye yumurta çatlamıyo dedi, istediğimiz kıvama getirelim dedi, rahim filmi çatlatma iğnesi sonuç vermezse yapalım dedi, nedense o süreci yaşatmak istemiyor bana hiçbir doktor acı çekmemi istemiyorlar sanırım, klomeni başka doktor denetmişti bana ama bu doktor sadece yumurtalarımın durumuna bakmak istiyor bu ilaçla ve iğneye talim, bakalım inşallah hayırlısı olur :)))

herpimiz iyi mutlu olalım inşallah :))

Tedavin hayırlı olsun canım.İnşallah bu sefer Allahım yüzünü güldürür.

.
amin amin :)
sen düşünmüyor musun ikinciyi özlem?
merhabaaaaaaaaaaaaa kızlaaaaarrrrrrrrrrrrr

hoşegelişler olaaaa

hehehe ben de anamda yiyom zate. kendim beceremiom. bi de burda temiz bi balıkçı bulduk. kışın pişirtip alıoduk. güzel temiz ve de taze oluyodu

ii ii degerlerin normal olması da iiyimiş :)

valla gaza yapcak pek bişi yok 2 ay kadar. barsak eşrafı habitatı kendini bulana kadar gaz sıkıntısını göze almak lazımmış. allah kolaylık vere
Püfff...
Zeynep casalini 9 aylık hamile imiş, denize kayalıklardan atlamış..vs
o dğeilde kadına maşlalh yahu, ne bi catlak, ne bi selülit, ne bi pürüz, bi göbüş var oda pek cici...
imrendim yahuu

onların geçirdigi bakımları biz de geçireydikkk

enee o da mı hamişmiş??

oy maşalah maşalah . allah nazarlardan saklasınç 5 gr pipili ha daşaklı olcek desene senin oglan

hadi inşh inşlh

geleyim kendime. doktordan geldim
aylinim gibi sınıf atladım :) sebepsizden sebepliye terfi
sol yımırta saga göre daha çok çalışıomuş bu bir.
rahimden yumurtalıklara giden tüplerden biri çok gerginmiş, ötekide güzel güzle giderken yumurtalıga yakın heyecan yapıp burgu burgu olmuş bu iki
yumurtalık rezervim yaşıma göre çok ii diilmiş bu da 3

ama bu haberler ilk etapta şok dalgası yapsa da dokto ve ekip çok ilgili, çok güven veriolar. memorialdayım bu seferinde..
yarın kan vercem bi kaç test için
adetle berbaer başlıyos

yannız şu var, doktor bana ilk seferinde hangi ilacı kaç doz kullandın die sordu hatırlamadım. gonal f ama kaç doz?
ikinci bi iğne daha yapılması lazım dedi evet yapıldı ama hangisiydi hatırlayamadım
4 yumurtadan kaçı döllenmişti onu da güç bela hatırladım
nebiçim öretmen olcan die de ufak bi sitem yedim
reçeteleri de tüp tutmayınca öfkeden atmıştım. elimde hiç belge yok:26:

geshenkim sen bilirsin geçmiş mesajlarda illaki yazmışımdır. kendi mesaclarım die bişi var mı topikte, varsa nerden gidilio?

ha bi de yumurtaya giden tüplerin yamıklıından ötürü laparoskipi gerekebilridi dedi ama zaten tüp denizeemiz için şu aşamada gerek yok dedi
neticede rahim filmi indirect bakış, laparoskopi direk bakış dedi

aylinim sen geldin aklıma

Tentom bi tek yımırta rezervinin yaşına göre cok iyi olmadığını algılayabildim, digerleri ne ola,burgu burgu falan

Tentation yazısını tıkla, senin profil cıkıacak, solda "yazdığım cevaplar" diye bişi var ona tıklarsan geriye doğru yazdıkalrını görürsün... valla sen öfkeden yırtıp atmışın hatırlamıyorum, ben de hatıralmıyorum yazmışsan da, ama sankim ünite yazmamıştın bize Tentom ya, kaç gün kaç ünite kullandığında önemli, catlatma iğnesi dğeilde yapıştırılan bant kullandındı transfer sonrası onu hatırlıyorum ebn bide :26:

Hayırlı ve güzelolur inş. ekibe güvenmen cok iyi, ben üniversite hasatensinde yaptırdım biliyorsun ama başından beri ekibe hep güvendim, hocalar değil uzman doktorlar ilgilendi her bişeyimle, ama yetti, takdiri ilahi sonucta ama güven duygusu uyandıysa
içinde ne güzel,olacvak inş. ya inşALLAHHH.... ne cok istiyorum inan 2011 de anne olmanı :))

ayh hadi,Tentom,sen, sml...

güzel haberler olsun ağustosta.. 2011 harbiden güzel geldi, güzelliğiyle gitsin hepimizin yüzünü güldürüp

canım ordan bulamadım da arşivden bulabildim :) allahtan burası varmış he:)
gonal f 225
doktora da 150 mi ne demiştik:26::26:
kan tahlillerinin neticesini götürdügümde belirtitim
şimdi ikinci iğneyi bulmaya geldi iş
onu da muayenehanede vuruolardı ama belki yazmışımdır adını

olcem olcem inşlh.

valla rahim filminde gösterdi doktor. kadeh şeklinde rahim ve iki yanından karides anteni gibi çıkan tüpler görünüyor. bi taraftaki dümmmdüz gidiyor, gergin dedi ona
ötekide rahat rahat giderken yumurtlaıga yakın kendini şaşırıp bi iki tur atmış kendince kendi ekseni etrafında :)))

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 15 ziyaretçi)
denizANASI tentation+

kimler var gece yarısı burda bööle... enteresan yahuuu

hee anladım, kadeh gibi diiynce, hep görünür ya kadın anotomisinde onlardan biri büzülmüş senin demek,
ama tüp tedavisinde bi etkisi olmaz ki onun, o olsa olsa yumurtayı tüplere bırakırken sorun yapar,
embriyo dışta oluşturulacağına göre bu aşamada müdahalesine gerenk yok gibi gibi dr.cugununda dediği gibi...

bah denizimin anası dersi ii dinlemion he.:78::78::78:
rahimde sıkıntı yok. rahim le yımırtalıklar arasındaki innncecik tüplerin gidişatında var accık sıkıntı

bu arada geçmişi kurcalarken bak ne buldum. hatırlıcan mı :))
tızııımmmm neden cvp yazmıyon... Murtaza dedim çünkü rüyamda gördüğüm markası tentation olan oyuncak kamyonmuydu arabamıydı neydi...erkek olucak diye didim... benimki de erkek olucak diye düşündüm çünküm bi olay anlatmıştım hani bizim arabanın üstüne 5 kuruş vede üzerinde bi erkek cocugunun duasıyazılı olan karton konulmuştu.. Geshenkciimm ooğlun olucak dmeişit...

doğmamış cocuga don biçiyom... nerden cıktıysa bu hayaller bilemedim ama :98:

:82::82: olabilüü.. bana hep erkek çıkıo fallarda zate :)))

ama murtaz olmasın luytfeaan , kamyon şireri gılıklı da olmassınnnnn

:)))

Tentom o rüya cok sabit aklımda hala, o oyuncak kamyonun üstündeki tentation yazısı, hatta dönüp tekrar baktım tentotion mu tentation mu diye, her harfi farklı bi renkle yazılmış "tentation" yazıyordu,,

dimek ki ilk doktor yannış yazdı bişeyi yannış etti, şimcik tam tentation olucak... bu kez tutacak, gelicek senin gamyoncu veled

hissediyom diyom ya, denizimin erkek olucagınıda tahmin etmişiz hep birlikte bak, seninde oğluşun olucak işteeee

ilk gamyonunu ben yollarım..vallahda yollarım billah da.... ahanda monitöre yazıyom

hehehe di mi, senin oglanda içine dogmuş baksana :)
ilkinde olmadı ikincisinde gelcek :))
elifida teyzesi vinçili gamyon olsum madem :)))

3. Hormonları baskılamak için kullanılan ilaçlar (Gonadotropin Releasing Hormon Analogları)
Synarel,
Suprecur,
Decapeptyl 0.1 ve 0.5 mg amp,
Decapeptyl depot implant
Lucrin günlük uygulanan flakon,
Lucrin depot implant
Zoladex depo implant
Suprecur günlük uygulanan Flakon

transferden önce bi tane vurmuşlardı ama neydi? bilemedim neyse

ben uyuyanzi
iyi geceler sana
öptm

bende yatam bari, işten gelince uyduumdu 1 saatt gadan, uykum gelmiyo

hehehe di mi, senin oglanda içine dogmuş baksana :)
ilkinde olmadı ikincisinde gelcek :))
elifida teyzesi vinçili gamyon olsum madem :)))
inşALLAHHHH....

vinçli mi, tımamm...

senin oolanın pipisi de Aylin ve benimooluş gibi cocaman olursa vinçli gamyonu hakeder, deelse bildiğin evden eve taşımacı
gamyonu yiter onaaa :)))))

haydi bash bashhh.. bende şekerli yoğurdumu yiyem, kulağıma radyomu takam da uyumaya calışam bariiiimmm....

kızlarr slm hepinize.. :)) benim doğum yarın olacak inş..dr 1 ağustosa zezaryan tarişhi vermişti.bende pazartesi gittiğimd e dayanamıcam daha önce olsa dedim.o d a tamam dedi.28 ine gün verdi.yani yarın olacak inş.. bana dua edin kızlar..hepi
nizi öpt..

yayın balığı oldukça lezzetli ve şimdi zamanı olan taze bir balık.. demek duymadınız tento da bilmiyormuş.. keşkem yakın olsanızda yollasam tatsanız seversiniz.. biraz pahalı tento demişti dün pahalıysa yememişimdir diye ama çok değil.. 18 ila 25-030 arasında değişiyor fiyatı zamanına göre.. ama cidden güzel.. belki sakaryaya özgüdür ne bileyim burda hep var....

lefoşş bu sabah göbeğimin sol kısmında resmen elime kitle geliyordu karnımı elledikçe myom tee oraya kadar gelebilirmi? yoksa toplaşma dediğiniz olay böyle bişimi?? tam da soracaktım sana medyumcuğum vallahi içimi okur gibi konuyu açmışsın :)) harikasın sen... baya sert orası.. nedirki bu böyle diye düşündüm bu sabah.. sadece solda ve tam göbek yanı...

Püfff...
Zeynep casalini 9 aylık hamile imiş, denize kayalıklardan atlamış..vs
o dğeilde kadına maşlalh yahu, ne bi catlak, ne bi selülit, ne bi pürüz, bi göbüş var oda pek cici...
imrendim yahuu

vışşşşş.. kayalıktan denize atlıyor demek kadın.. vay anasını bee :) ben yolda yavaş yavaş gidiyorum aman diye diye.. kolay buluyo demek bunlar..

maşallah oooh.. tahminim tutmadı ama olsun :)) ben iki erkek bir kız demiştim.. pipimiz de pek ağırmış yahu :)))))
normal yavrum 3 kişiye ayda 1 kilo düşer :))) gayet normal hemde.. ben tek başıma şiştim 3 olaydı çatlardım heral :))))

yaflum benim o incir bizim bildiğimiz incirlerden deel.. bildiğimiz kaktüsler var ya evran devran hani filmlerde olur.. mersinde çok var onlardan işte onun meyvesine incir diyor oranın halkı... çevrede kendiliğinden yetişir kaynana dili diyorlar hani dilim dilim yanından devam eden kaktüs çeşidi var işte onun büyüğü bunlar... daha invcire var yani.. erken.. bu başka incir...

Allah seninkini kız versin madem.. hadi prenses bu yılın sürprizi olsun sana...

hadi hayırlısı canım.. inşallah bu defa zamanı gelmiştir.. yalnız ben ısrar ediyorum rahim filmi konusunda...o olmadan bu tip tedaviler gereksiz uygulamalar bence.. mutlaka başlangıç rahim filmi olmalı..

canım hiç can yakıcı değilki rahim filmi 10 dakikalık kısacık ve basit bir işlem.. ve olması yine söylüyorum şart... yani tıkalıysa tüplerin ne anlamı kaldı yumurtayı geliştirmenin döllense bile taşıyamayacak rahime... lütfen rahim filmini öne al...

cevaplayacaktım ama halettmişsiniz alıntılar eskiler bilem çıkartmışsınız elfoşla.. o nedenle susutum...

memorial doğru tercih iyi seçim yapmışsın.. defalarca başarılarına şahit oldum bende eğer tekrar düşünseydim aklımda orası vardı... hayırlısı olsun tentom.. bu yıl inşallah müjdeni almak için duacınım...

peki tedavisi yokmuymuş bu burulmanın?? demek doğal yolla olmasına bu engelmiş bunu anladık tğpte bu sorunda yok tabi.. ama tedavisi mümkün ise ki mümkündür doğal yollada şansın var demektir bu... bide sakın rezervlere takılma bana da aynını demişti tüpçü prof.. bu tabi canımı sıkmıştı en son görüşmemede ama bak olunca oluyor hem öyle olsaydı 16 yumurta nasıl toplandı benden.. buna takılma yani yanıltıcı bir durum bu...

kıssss o neeee ziyaretçiler basmış gece yarısları buraları.. amaniiiinn

Eki Görüntüle 230684

aha da rahim filmi, örnek olsun :) benim deel ama

hocam valla tebrik ederim üşenmemiş resimli anlatmışsın

yehhuuuuu demek yarın dünyanın en güzel anını yaşayacaksın annelik hissini tadacaksın.. harika Allah kolaylıklar versin.. hayırlısıyla kucağına al inşallah.. bizim içinde kokla bebişini olurmu... sona geldin venüsüm çok şükür.. aferin kıss sana :)))) aaah nerden nereler geldik kaç yılda.. daha dün konuşurken dertleşirken içimiz bu konuda sızlarken anne sayılarımız gün gün artıyor Allahım sana çok şükür.. dualarımız yarın seninle venüsüm.. sabahtan alırlar herhalde seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…