bende yatam bari, işten gelince uyduumdu 1 saatt gadan, uykum gelmiyo
inşALLAHHHH....
vinçli mi, tımamm...
senin oolanın pipisi de Aylin ve benimooluş gibi cocaman olursa vinçli gamyonu hakeder, deelse bildiğin evden eve taşımacı
gamyonu yiter onaaa :)))))
haydi bash bashhh.. bende şekerli yoğurdumu yiyem, kulağıma radyomu takam da uyumaya calışam bariiiimmm....
anaaam nakliyeci yaptı benim veledi deniz anası. :) iki dk da harcadı evlatçıımı :))
kızlarr slm hepinize.. :)) benim doğum yarın olacak inş..dr 1 ağustosa zezaryan tarişhi vermişti.bende pazartesi gittiğimd e dayanamıcam daha önce olsa dedim.o d a tamam dedi.28 ine gün verdi.yani yarın olacak inş.. bana dua edin kızlar..hepi
nizi öpt..
oyy süpermiş ya. bu saatlerde büyük bi ihtimalle kavuşmuşsundur melegine. allah ikinize de sağlık sıhhat versin. analı babalı büyütsün. olley be. neler çektin de bu aşamaya geldin. helal sana venüsüm.
o kaynanana da kapak olsun :)
yok yayın balıını duydum da yemedim :)yayın balığı oldukça lezzetli ve şimdi zamanı olan taze bir balık.. demek duymadınız tento da bilmiyormuş.. keşkem yakın olsanızda yollasam tatsanız seversiniz.. biraz pahalı tento demişti dün pahalıysa yememişimdir diye ama çok değil.. 18 ila 25-030 arasında değişiyor fiyatı zamanına göre.. ama cidden güzel.. belki sakaryaya özgüdür ne bileyim burda hep var....
pimiş koç daşaa yemiştim yannışnıknan , sayılrı mı :
lefoşş bu sabah göbeğimin sol kısmında resmen elime kitle geliyordu karnımı elledikçe myom tee oraya kadar gelebilirmi? yoksa toplaşma dediğiniz olay böyle bişimi?? tam da soracaktım sana medyumcuğum vallahi içimi okur gibi konuyu açmışsın :)) harikasın sen... baya sert orası.. nedirki bu böyle diye düşündüm bu sabah.. sadece solda ve tam göbek yanı...
hayır olsun
aynen öle ya. zırt die buluolar veletleri.vışşşşş.. kayalıktan denize atlıyor demek kadın.. vay anasını bee :) ben yolda yavaş yavaş gidiyorum aman diye diye.. kolay buluyo demek bunlar..
kesinlikle normal bişi. ama allah aylinime kolaylık versin. çook yorucu olcek. tatlı sertmaşallahoooh.. tahminim tutmadı ama olsun :)) ben iki erkek bir kız demiştim.. pipimiz de pek ağırmış yahu :)))))
normal yavrum 3 kişiye ayda 1 kilo düşer :))) gayet normal hemde.. ben tek başıma şiştim 3 olaydı çatlardım heral :))))
yaflum benim o incir bizim bildiğimiz incirlerden deel.. bildiğimiz kaktüsler var ya evran devran hani filmlerde olur.. mersinde çok var onlardan işte onun meyvesine incir diyor oranın halkı... çevrede kendiliğinden yetişir kaynana dili diyorlar hani dilim dilim yanından devam eden kaktüs çeşidi var işte onun büyüğü bunlar... daha invcire var yani.. erken.. bu başka incir...
antalyada şeetmiştik ama becerip de toplayıp da yiyemedik. hep elimize battı dikenleri
katılıomhadi hayırlısı canım.. inşallah bu defa zamanı gelmiştir.. yalnız ben ısrar ediyorum rahim filmi konusunda...o olmadan bu tip tedaviler gereksiz uygulamalar bence.. mutlaka başlangıç rahim filmi olmalı..
canım hiç can yakıcı değilki rahim filmi 10 dakikalık kısacık ve basit bir işlem.. ve olması yine söylüyorum şart... yani tıkalıysa tüplerin ne anlamı kaldı yumurtayı geliştirmenin döllense bile taşıyamayacak rahime... lütfen rahim filmini öne al...
cevaplayacaktım ama halettmişsiniz alıntılar eskiler bilem çıkartmışsınız elfoşla.. o nedenle susutum...
memorial doğru tercih iyi seçim yapmışsın.. defalarca başarılarına şahit oldum bende eğer tekrar düşünseydim aklımda orası vardı... hayırlısı olsun tentom.. bu yıl inşallah müjdeni almak için duacınım...
peki tedavisi yokmuymuş bu burulmanın?? demek doğal yolla olmasına bu engelmiş bunu anladık tğpte bu sorunda yok tabi.. ama tedavisi mümkün ise ki mümkündür doğal yollada şansın var demektir bu... bide sakın rezervlere takılma bana da aynını demişti tüpçü prof.. bu tabi canımı sıkmıştı en son görüşmemede ama bak olunca oluyor hem öyle olsaydı 16 yumurta nasıl toplandı benden.. buna takılma yani yanıltıcı bir durum bu...
yok ya takılmadım onlara. rezervler de fakir işi. :)) akmasa da damlar
laparoskopi olabiir dedi o burguluk için.. ama şu an gerek yok, zate tüp yapcam
kıssss o neeeeziyaretçiler basmış gece yarısları buraları.. amaniiiinn
hocam valla tebrik ederim üşenmemiş resimli anlatmışsın
öle :) hem görsel hem sözel
yehhuuuuu demek yarın dünyanın en güzel anını yaşayacaksın annelik hissini tadacaksın.. harikaAllah kolaylıklar versin.. hayırlısıyla kucağına al inşallah.. bizim içinde kokla bebişini olurmu... sona geldin venüsüm çok şükür.. aferin kıss sana :)))) aaah nerden nereler geldik kaç yılda.. daha dün konuşurken dertleşirken içimiz bu konuda sızlarken anne sayılarımız gün gün artıyor Allahım sana çok şükür.. dualarımız yarın seninle venüsüm.. sabahtan alırlar herhalde seni..
amin amin