30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

anaaam nakliyeci yaptı benim veledi deniz anası. :) iki dk da harcadı evlatçıımı :))

oyy süpermiş ya. bu saatlerde büyük bi ihtimalle kavuşmuşsundur melegine. allah ikinize de sağlık sıhhat versin. analı babalı büyütsün. olley be. neler çektin de bu aşamaya geldin. helal sana venüsüm.
o kaynanana da kapak olsun :)

yok yayın balıını duydum da yemedim :)
pimiş koç daşaa yemiştim yannışnıknan , sayılrı mı :

hayır olsun
vışşşşş.. kayalıktan denize atlıyor demek kadın.. vay anasını bee :) ben yolda yavaş yavaş gidiyorum aman diye diye.. kolay buluyo demek bunlar..
aynen öle ya. zırt die buluolar veletleri.

kesinlikle normal bişi. ama allah aylinime kolaylık versin. çook yorucu olcek. tatlı sert

ben biliom ben ben ben
antalyada şeetmiştik ama becerip de toplayıp da yiyemedik. hep elimize battı dikenleri incenik tüy gibi dikenleri var görünmüo

katılıom

yok ya takılmadım onlara. rezervler de fakir işi. :)) akmasa da damlar
laparoskopi olabiir dedi o burguluk için.. ama şu an gerek yok, zate tüp yapcam

kıssss o neeee ziyaretçiler basmış gece yarısları buraları.. amaniiiinn

hocam valla tebrik ederim üşenmemiş resimli anlatmışsın

öle :) hem görsel hem sözel

amin amin

merhaba güzeller, ben yine geçerken uğradım...

nasılsınız keyifler yerindemi? ayyyyy adaşım doğum yapacakmış çok sevindim en son geldiğimde bi şey olmuştu ama neydi hatırlamıyorum....rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah...bilmiyorum beni hatırlayan varmı ama slm vereyim dedim

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

günaydın canlar nasılsınız keyifler yerindedir inşallah
günaydınn

oo buyuk venus gelmiş. ne o bi de bebiş mi getirmiş? :)
günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzzz

günaydınlar
slmmmm nerdesınız kızlar yaaa bu sıcakta dısarılardamı herkescık

tatilciklerde :)

:92:ya kızlar benımde kafama takılan bı soru var oldu kı bu ayda basarısızız... asılamaya gecersek tamda ramazana denk gelıyo duzenlı ıcılmesı gereken ılaclar kontroller vs olacak. bu ıs nası olacak oruc tutmasakta olmaz acaba bı ay bekleme mı yapsak yoksa hazır yola baslamısken devammı etsek sastım kaldım:44:
bu arada herkese hayırlı cumalar

slm kızlarrr...nasılsınız :)) ben size yarın doğum yapıcam dediğim gün varya işte o gün doğum yaptım.yazarken akıntı gibi bişi geldi nokta kadar kan vardı bir iki tane.dr u aradım.hemen gel dedi.bişi yoktur yarın gelem falan d edim dinlemedi hemn geliyosun dedi.bende bi duş alıp gittim eşimle.annem bekledi evde.geri gelcem sanıyoz.silinme başlamış bebek öğleden sonrayı bile beklemez dedi.saat birde alıcam dedi.ben tabi böyle ama yine mutlu ve tırsak tabi :18::18::18: neyse ben kan tahlili verip nst ye girdim.eşim annemi ve çantaları almaya gitti.sonra odaya yerleştim.bu arda herkese haber verildi.sonra işte damar yolu falan açıldı.kıyafetim giydirildi hazır bekledim.sonra doğuma.spinal anestezi sezaryan oldu.yalvardım orda genel anesteziye dönüştürün diye ama yapmadılar.seruma sakinleştirici verdler.ekip kalabalıktı ve sadece 1 bayan vardı.hep muhabbet ettiler beni konuşturdular falan ..sonra dr kesmeye başlıyorum hocam dedi.ve birden ağlama sesi.bebeği bana gösterdi ruhun bile duymadı diye :)) sonra yanağıma verdiler.resim falan çektiler.sonra giyinmeye gitti.bayan hemşire eşimin öğrencisiymiş.yukarda hep yanımızdaydı zaten.ona çok kızdım çünkü , bebek normalde annesiyle çıkıyormuş yukarı o hemen alıp öğretmenine yetiştirmiş bebeği.ben sap giibi kaldım.beni kapuının önüne çıkardılar hemşiresi nereye kayboldu diyorlar.bi öğrendilerki çocuğu götürmüş.ben nasıl kızıyorum ama yattığım yerden.neyse almaya teşrif etti beni, ben bi fırça kıza :)) hocan sna not mu vercek sanki yetiştirdin çocuğu diye şimdi düşünüyomda çok da kızılcak bişi yok ama napimmm yani...neyse işte böyle benim oğlan yine bildiğini yaptı teyzeleri.bugün hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür.hastane çok sıcaktı hele dün gece çok zor geçti.bugün çocuk dr una götürdük bsk daki izinliymiş ve başka yoktu.kent hastanesine gittik.dr fena değil gibi.ama yazdığı ilaçları bulmak zor.devlet ödemiyomuş.eşimde sipariş etmek şaşkın.bi gaz ilacına 59 tl ödücez :44: ban a çok geldi ama napim artık yapcak bişi yok.bebğim sağlıkla geldi ya çok şükür..dünyalar benim oldu.darıusı sizlerin başına inş..ay çenem düştü valla :86: şimdilik bu kadar yazar çizer resim yüklerim bi ara :))

oo buyuk venus gelmiş. ne o bi de bebiş mi getirmiş? :)

ewet teyzesi annesi boş gitti dolu geldi darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda

ewet bendede bebiş varmış sürpris yaptı yawrum bana...rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin anne olmayı

hayırlı olsun rabim sağlıklı uzun ömürler nasip etsinn şansı bahtı hep açık olsun inşşş

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…