30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ya kızlar benımde kafama takılan bı soru var bu ayda basarısızız... asılamaya gecersek tamda ramazana denk gelıyo duzenlı ıcılmesı gereken ılaclar kontroller vs olacak. bu ıs nası olacak oruc tutmasakta olmaz acaba bı ay bekleme mı yapsak yoksa hazır yola baslamısken devammı etsek sastım kaldım

Son düzenleme:
slm kızlar yine kırmızı kart yedim (((

hadi ya geçmiş olsum özlem

sen bilirsin ama ramazanın bi kaç günü gitçek tahminmce. neticede reglle beraber başlanıyor ilaçlara. regl bitiminden de bi iki gün sonra aşılaman olur. o günü tutamazsın.

sana belirtiigim kanaatlerle tüpüme başladım. tutamadıgım günlerin de ya kazası ya da borcunu vercem.
allah kabul etsin ramazanımızı bu arada

Son düzenleme:
ben bant kullanıyorum adı climara flaster dıye bı bant bıde bunun fortu var ama ben kullanmadım...

sagolasın buldum gogıldan sonra :)

oyy maşalah maşalah. ne güzel anlatmışsın ya :)allah nazarlardan saklasın ikinizi de venüsüm :)
saglık sıhhat versin :)))
allah analaı babalı büyütsün :)
allah ne murad varsa versin :)

( yenicami de olaydım eyiydi )

kaynaanın hikayesini rahat rahat anlatırsın müsait oldugunda :)) iki dedikodu yapalım de mi :)
ewet teyzesi annesi boş gitti dolu geldi darısı sizlere olsun inşallah en kısa zamanda

ewet bendede bebiş varmış sürpris yaptı yawrum bana...rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin anne olmayı

sana da maşalah allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin
band climare, vajenden yapılan jelde crınone.. ben bunları kullandım canım değişik isimler varsa onları bilemiyorum..

sagolasın, buldum sonradan

Hayırlı ramazanlar hepimize...
İlk sahurumuzu da kalktık cok şükür bu güne getiren RABBİM e, seneye de hayırlısı ile gelmeyi nasip etsin...

Tentom dualarım seninle arkadaşım, vesile olsun bebeğinin gelmesine inş.

slm kızlar yine kırmızı kart yedim (((

canın sağolsun özlemcim.. bir gün gelir sen o kartı çıtır çıtır yersin. bizde çoook yedik onu sen azmet bak nasıl alt edecen o kartı :)

amiiin.. nerdeydin sen. ne oldu öyle grileştin gelmedin aklım sende kaldıydı he..

41 kere hemde.... Allah analı babalı büyütsün canım.. çok şükür aldın kucağına.. en güzel zamanlarındasın.. bizim içinde o cennet kokusunu kokla olurmu...

canım allahım analı babalı büyütsün darısı diğer hamişlere
ve allahım hamiş kalmak isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu
venüs gaz için ben humananın kimyonlu rezenesini her yemekten sonra bir su bardağı ılık suya iki tatlı kaşığı koyup içiyodum yediklerim gaz yapmasın diye herşeyi yedim yememezlik yapmadım ilk hafta dikkat ettim yediklerime sadece 1 haftadan sonra bebeğede içirebilirsin kimyonlu rezeneyi hemde gaz ilacından daha ucuz 11 lira falandı
inş. gazlı bir bebek değildir
rabbim sağlıkla ananlı babalı büyütmeyi nasip etsin

tentoşş nasılsın biraz önce burdaydın yakalayamadım odaya gelen giden oldu
umarım herşey yolundadır öpüldün kocaman
slm hayırlısı olsun canım üzülme rabbimim istediği vakitte geliyo meleklerimiz
zamanı gelince konacak inş. meleğin göbüşüne
isteyen herkese nasip etsin mevlam şu mubarek günlerde
amin
kızlar meryem suresini okuyun
deniz anası nasılsın canım
geshenkim zerdalım sizler nasılsınız oruç tutmayın
sakın meleklerinizin bol suya ve gıdaya ihtiyaçları var rabbim bütün hamişlerin sağlıkla kucakların almayı nasip etsin
aylinim canım meleklerinin cinsiyetleri belli olmuş hayırlı evlat olurlar inş. bvende geshenk gibi 2 erkek bir kız demiştim
ama yanlış tahmin
çılgınım nerdesin yaa umarım herşey yolundadır
yeter venüsten tülay belinay sizler nasılsınız
sezen uğramaz oldu sanırım
hepinizi kocaman öpüyorum hayırlı ramazanlar
unuttuğum varsa affola

çok şükür canımmm rabbime şükürler olsunnn iyiyz sen nasılsın

hayırlı ramazan canlar nasılsınız rabbim bizleri bu mübarek aya eriştirdi çok şükür tuttuğumuz oruçlar kıldığımız namazlar ve yaptığımız bütün dular rabbim katında kabul görsün inaşşalh

venüscüm tebrik ederim canım Allah analı bablı büyütsün inşallah oğluşunada uzun sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum

tek tek isim yazmayıp herkese hal hatır soruyorum kızlar inşallah herkes iyidir annelerimiz anne adaylarımız ve anne aday adayları hepinize sağlık sıhhat diliyorum rabbim bu mübarek ayda bizimde yüzümüzü güldürsün inşallah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin evladı olanlarda hayırla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hamişlerimizede kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin amin

selaMM ben geldiiiMMMMMM

hoşgeldiinn.. nasıl geçti karadenzi turu

amin amin :)

slm tentoş nasılsın canım
lovelim sen nasılsın canım erenimiz nasıl
yeter iyiyiz canım allaha şükür mevlam bundan aşağı düşürmesin

süperdiiii süper nasıl güzel nasıl yeşil nasıl maviiiii
uzungölde bir ysağmur bir güneşşş offf tertemiz
sümelaya tırmandık orman içinden ya hayran kaldımmmm
gezdikçe aklımda sen vasrdınn

Herkese hayırlı ramazanlar, Rabbim hepinize hayırlısıyla hayırlı evlatlar versin, kimsenin kucağını boş bırakmasın. Hepinizi candan öpüyorum..
oh oh maşallah tatillere de gitmiş taze anneler. iyi yapmışsınız bizi babamız hiçbiryere götürmüyor, inşallah seneye. şuan psikolojik baskı altındayız, inşallah hepsi geçecek..Erenle tatil zor olamdı mı? Nerede yatırdın? Bizimki hep yatağını arıyor...

iyiyiz zeytin sen? bana kızmayın bi güncük tutayım dedim bugün tuttum başka yapmam ama...

selaMM ben geldiiiMMMMMM

burayada ujjgeldin be ya :)

sagolasın zeytin iyiyiz.
tüp e başladım. rel tarihini bekliyorum :)
başka da bişi yok
ha pardon

aççııımmmmmmm:84::84::84::84::84:

mendeeeeee... taa çok var.

doğrumu gördüm diye tekrar baktım.. neşe seni burada görmek şaşırtıcı... pek çok gelişmeden haberin yok o nedenle kimseye yazmamış olmalısın uzun süredir yoktun sonuçta.. sağol sanada hayırlı ramazanlar.

yok olmadı erenin park yatağı var her yere gidiyor bizimle o zaman kolay oluyor bebek arabası da gitti bizimle koca bir çantası vardı bizim karı koca bir çanta vardı

heheh her yere yetişirimmm be yaaaaa :)))))))

neşenin çok vakti olmuyor inan ders çalışıyor vakit bulamıyor yoksa inan hepsini haber verdim ben ona çok mutlu olmuştu inan sitemkarım benimmm

bal yesin o duayı yapan agzın, yazan ellerin ...canı gönülden AMİN diyorum...

selaMM ben geldiiiMMMMMM
hoşgeldin uzungöl yolcusu, canım cekişti yine, pek sıcak burası 45 derece falan, sen yagmur yagdı diyosun ,içim gittiii

amin sagolasın :)

ben kalkamadım sahura ya vay hele hele
kalkamadan mı tuttun, bu uzun günde sıcakta...
kabul etsin RABBİM

evet Meryem suresi ve 2 sure daha vardı bebek isteyenlerin okuyacağı, biri kenzül arş diğerini unuttum :44:

iiyiz Zeytin cok şükür, tek tekte sormşuun herkesin hal hatrını...
sende tikkat et bebişine ve kendine şu sıcaklarda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…