slm kızlarrr...nasılsınız :)) ben size yarın doğum yapıcam dediğim gün varya işte o gün doğum yaptım.yazarken akıntı gibi bişi geldi nokta kadar kan vardı bir iki tane.dr u aradım.hemen gel dedi.bişi yoktur yarın gelem falan d edim dinlemedi hemn geliyosun dedi.bende bi duş alıp gittim eşimle.annem bekledi evde.geri gelcem sanıyoz.silinme başlamış bebek öğleden sonrayı bile beklemez dedi.saat birde alıcam dedi.ben tabi böyle ama yine mutlu ve tırsak tabi :18::18::18: neyse ben kan tahlili verip nst ye girdim.eşim annemi ve çantaları almaya gitti.sonra odaya yerleştim.bu arda herkese haber verildi.sonra işte damar yolu falan açıldı.kıyafetim giydirildi hazır bekledim.sonra doğuma.spinal anestezi sezaryan oldu.yalvardım orda genel anesteziye dönüştürün diye ama yapmadılar.seruma sakinleştirici verdler.ekip kalabalıktı ve sadece 1 bayan vardı.hep muhabbet ettiler beni konuşturdular falan ..sonra dr kesmeye başlıyorum hocam dedi.ve birden ağlama sesi.bebeği bana gösterdi ruhun bile duymadı diye :)) sonra yanağıma verdiler.resim falan çektiler.sonra giyinmeye gitti.bayan hemşire eşimin öğrencisiymiş.yukarda hep yanımızdaydı zaten.ona çok kızdım çünkü , bebek normalde annesiyle çıkıyormuş yukarı o hemen alıp öğretmenine yetiştirmiş bebeği.ben sap giibi kaldım.beni kapuının önüne çıkardılar hemşiresi nereye kayboldu diyorlar.bi öğrendilerki çocuğu götürmüş.ben nasıl kızıyorum ama yattığım yerden.neyse almaya teşrif etti beni, ben bi fırça kıza :)) hocan sna not mu vercek sanki yetiştirdin çocuğu diye şimdi düşünüyomda çok da kızılcak bişi yok ama napimmm yani...neyse işte böyle benim oğlan yine bildiğini yaptı teyzeleri.bugün hastaneden çıktık evimizdeyiz çok şükür.hastane çok sıcaktı hele dün gece çok zor geçti.bugün çocuk dr una götürdük bsk daki izinliymiş ve başka yoktu.kent hastanesine gittik.dr fena değil gibi.ama yazdığı ilaçları bulmak zor.devlet ödemiyomuş.eşimde sipariş etmek şaşkın.bi gaz ilacına 59 tl ödücez :44: ban a çok geldi ama napim artık yapcak bişi yok.bebğim sağlıkla geldi ya çok şükür..dünyalar benim oldu.darıusı sizlerin başına inş..ay çenem düştü valla :86: şimdilik bu kadar yazar çizer resim yüklerim bi ara :))
yarına kalmadı benim kii
sen bunları yazarken kavuşmuşum tentoşum..darısı sana olacak inş..
kapak mısorma ya onu bi ara anlatırım
anamm sende de bebişl varmış..ahdi bakalım sıra san
senin oğlan da dediğim dedik hakkaten, hamilleliğinde doğumunda da hep kendi bildiğini yaptı, bundan sonrası kolay olur inşALLAH arkadaşım, cok şükür sağlıkla doğdu ya, gerisi gelir artık ama hep ayrı telaş diyor yeni anneler yok gazı, yok dişi,ek gıdası...vs olsun be şükür aldın ya kucagına o kadar sıkıntıya ragmenn
yayın balığı aklımın bikenarında dursun memelkete gidince bi aratırım varmıdır diye, burda kıytırık çipura alabalık zor bulunuyo, bulunan da beni hastanelik ediyo...yayın balığı oldukça lezzetli ve şimdi zamanı olan taze bir balık.. demek duymadınız tento da bilmiyormuş.. keşkem yakın olsanızda yollasam tatsanız seversiniz.. biraz pahalı tento demişti dün pahalıysa yememişimdir diye ama çok değil.. 18 ila 25-030 arasında değişiyor fiyatı zamanına göre.. ama cidden güzel.. belki sakaryaya özgüdür ne bileyim burda hep var....
lefoşş bu sabah göbeğimin sol kısmında resmen elime kitle geliyordu karnımı elledikçe myom tee oraya kadar gelebilirmi? yoksa toplaşma dediğiniz olay böyle bişimi?? tam da soracaktım sana medyumcuğum vallahi içimi okur gibi konuyu açmışsın :)) harikasın sen... baya sert orası.. nedirki bu böyle diye düşündüm bu sabah.. sadece solda ve tam göbek yanı...
vışşşşş.. kayalıktan denize atlıyor demek kadın.. vay anasını bee :) ben yolda yavaş yavaş gidiyorum aman diye diye.. kolay buluyo demek bunlar..
maşallahoooh.. tahminim tutmadı ama olsun :)) ben iki erkek bir kız demiştim.. pipimiz de pek ağırmış yahu :)))))
normal yavrum 3 kişiye ayda 1 kilo düşer :))) gayet normal hemde.. ben tek başıma şiştim 3 olaydı çatlardım heral :))))
yaflum benim o incir bizim bildiğimiz incirlerden deel.. bildiğimiz kaktüsler var ya evran devran hani filmlerde olur.. mersinde çok var onlardan işte onun meyvesine incir diyor oranın halkı... çevrede kendiliğinden yetişir kaynana dili diyorlar hani dilim dilim yanından devam eden kaktüs çeşidi var işte onun büyüğü bunlar... daha invcire var yani.. erken.. bu başka incir...
Allah seninkini kız versin madem.. hadi prenses bu yılın sürprizi olsun sana...
hadi hayırlısı canım.. inşallah bu defa zamanı gelmiştir.. yalnız ben ısrar ediyorum rahim filmi konusunda...o olmadan bu tip tedaviler gereksiz uygulamalar bence.. mutlaka başlangıç rahim filmi olmalı..
canım hiç can yakıcı değilki rahim filmi 10 dakikalık kısacık ve basit bir işlem.. ve olması yine söylüyorum şart... yani tıkalıysa tüplerin ne anlamı kaldı yumurtayı geliştirmenin döllense bile taşıyamayacak rahime... lütfen rahim filmini öne al...
cevaplayacaktım ama halettmişsiniz alıntılar eskiler bilem çıkartmışsınız elfoşla.. o nedenle susutum...
memorial doğru tercih iyi seçim yapmışsın.. defalarca başarılarına şahit oldum bende eğer tekrar düşünseydim aklımda orası vardı... hayırlısı olsun tentom.. bu yıl inşallah müjdeni almak için duacınım...
peki tedavisi yokmuymuş bu burulmanın?? demek doğal yolla olmasına bu engelmiş bunu anladık tğpte bu sorunda yok tabi.. ama tedavisi mümkün ise ki mümkündür doğal yollada şansın var demektir bu... bide sakın rezervlere takılma bana da aynını demişti tüpçü prof.. bu tabi canımı sıkmıştı en son görüşmemede ama bak olunca oluyor hem öyle olsaydı 16 yumurta nasıl toplandı benden.. buna takılma yani yanıltıcı bir durum bu...
kıssss o neeeeziyaretçiler basmış gece yarısları buraları.. amaniiiinn
hocam valla tebrik ederim üşenmemiş resimli anlatmışsın
yehhuuuuu demek yarın dünyanın en güzel anını yaşayacaksın annelik hissini tadacaksın.. harikaAllah kolaylıklar versin.. hayırlısıyla kucağına al inşallah.. bizim içinde kokla bebişini olurmu... sona geldin venüsüm çok şükür.. aferin kıss sana :)))) aaah nerden nereler geldik kaç yılda.. daha dün konuşurken dertleşirken içimiz bu konuda sızlarken anne sayılarımız gün gün artıyor Allahım sana çok şükür.. dualarımız yarın seninle venüsüm.. sabahtan alırlar herhalde seni..
toplaşma değil senin o dediğin kuzucum, kafası o senin eline gelen, daha cok hissedeceksin onu, ben hep kocamn gülüyordum kafasını yada poposunu öyle göbeğime dikince, toplanma yaptıgında hafifi bi sızıda veriyor sen korkma kafasını yada poposunu getiriyofur o göbeğine doğru... senin ki göbeğin solunda dimi, tamam işte benimde ilk öyle oluyordu, kesinlikle bi zararı yok kafa yada popo o, 20. haftada kıpırdamaya başladı benimki o zaman anlarsın toplanmayla kafasını dayama arasındaki farkı Gesom
denzi anası neden grileşti gene:26:
bende ona şaşırdım ya görünce.. neler oluyor yahu daha sabahtan normaldi... düzeltsede gelse barim ara vermeden...
yafuuu sormaann :)
maile uzuun süredir girmeyince,attıkları mail gitmmeiş aktive et meilini diye haber salmışlar bana,
dediklerini yaptımda döndüm aranıza, bide unutmuşum mail şifresini, bi sürü terane işte :)
Merak eden 2 tatlı akideşime bunlarrrr