30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

senin oğlan da dediğim dedik hakkaten, hamilleliğinde doğumunda da hep kendi bildiğini yaptı, bundan sonrası kolay olur inşALLAH arkadaşım, cok şükür sağlıkla doğdu ya, gerisi gelir artık ama hep ayrı telaş diyor yeni anneler yok gazı, yok dişi,ek gıdası...vs olsun be şükür aldın ya kucagına o kadar sıkıntıya ragmenn darısı başcaazımızaa :)

yayın balığı aklımın bikenarında dursun memelkete gidince bi aratırım varmıdır diye, burda kıytırık çipura alabalık zor bulunuyo, bulunan da beni hastanelik ediyo...

toplaşma değil senin o dediğin kuzucum, kafası o senin eline gelen, daha cok hissedeceksin onu, ben hep kocamn gülüyordum kafasını yada poposunu öyle göbeğime dikince, toplanma yaptıgında hafifi bi sızıda veriyor sen korkma kafasını yada poposunu getiriyofur o göbeğine doğru... senin ki göbeğin solunda dimi, tamam işte benimde ilk öyle oluyordu, kesinlikle bi zararı yok kafa yada popo o, 20. haftada kıpırdamaya başladı benimki o zaman anlarsın toplanmayla kafasını dayama arasındaki farkı Gesom

denzi anası neden grileşti gene:26:

bende ona şaşırdım ya görünce.. neler oluyor yahu daha sabahtan normaldi... düzeltsede gelse barim ara vermeden...

yafuuu sormaann :)
maile uzuun süredir girmeyince,attıkları mail gitmmeiş aktive et meilini diye haber salmışlar bana,
dediklerini yaptımda döndüm aranıza, bide unutmuşum mail şifresini, bi sürü terane işte :)

Merak eden 2 tatlı akideşime bunlarrrr

canım buraya geldiğimde vaktim çok gidiyor diye gelemedim, vaktim çok kısıtlı. Tebrik ediyorum canım sana da çok sevindim.

Saolasın canım sen de olmasan ...Şu parkyataklardan aldıramadım ben eşime.

Kızlar akşam aklıma geldi. Hadi geleneksel hatmimize başlayalım bu sene de...

1. cuzu ben alayım. Hem evlat sahibi olmak isteyenlere, hem hamişlere hem de bebişlerine kavuşmuş annişlere dualar ederiz. Var mı devam eden???İnşallah duanıza da yetişirim. Hepinizi öpüyorum tek tek..Geniş bir zamanda gene uğrarım, kaçıncı cuzdayız bakarım inşallah. Hepinize hayırlı ramazanlar...

Herkese merhaba arkadaşlar,

kardeşimin düğünü, tatil derken izinin bir büyük bir bölümü bitti. Dün işbaşı yaptım. Alışmaya çalışıyorum. evdeki neti de kapattım. vın alalım diyoruz.

Sizler nasılsınız_? Var mı bir gelişme? Hamiş olan ? Doğum yapan_? geçmişi okumaya pek vaktim yok.. Hepinizi çok öpüyorum..

maşalah maşalah. ne güzel gezmişiniz erenle. bol bol solusaydın havayı:) uzungölde alapaluk yidin mi, sümelada kuymakla sütlaç yidin mi :)

tatildeyken yan pansiyonda bi grup vardı. eşli meşli veletli gelmişler. biri 4 öteki 5 aylık bebeklerle tatil yapıolardı. :) naısıl özendim anlatamam :) seneye inşlh ben de veledimle gitçem tatillerre :)

bıraktıgın gibi burdayız leyliko

sorma, tuttum ama nasi tuttum. iftara dogru ayakta duramıodum :) allahtan anemdeydik de yemek memek derdi olmadı.

tutmayın be deliler. uzun ve sıcak günlerde , bebişinizin suya da ihtiyacı var yimee de.

günaydın kızlar nasılsınız canlarım neşe gelmiş iyi olmana sevindim inş. sene ye gidersin daha rahat olur ayakalanır bizim melekler bende seneye gitmeyi düşünüyorum allah kısmet ederse allahım sağlık versinde gerisi gelir canım
tentoşşş nasılsın canım inş. regl olmazsında başlamadan kendiliğinden gelir meleğin
şu mubarek günlerde hep dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip et
hamilelerin sağsağlim kucaklarına almayı nasip et
meleği olanların sağlıklı bir şekilde analı babalı büyütmeyi nasip et diyeee
amin
lovelim canım tatilin güzel geçmesine sevindim
leylikom tatilden sonra işe adaptasyon zor oluyo ilk günü atlat hiç tatile çıkmamış gibi oluyosun
ay ramazan bayramı tatili sanırım 10 gün kızlarrr
belinay yeter sizler nasılsınız canlarım rabbim bütün dualarımızı kabul etsin
meryem suresini okumuştu kocam benim hamiş kaldığım ay

hamişler tutmayın canım yaaa
seneye telafi edersiniz
bebişlerinizi düşünün yaaa allah korusun
kötü şeyler getirmiyorum aklıma
ama allahın verdiği emanete iyi bakın kızlar zaten zorla buluyoruz
allahım sağsağlim doğurmayı nasip etsin
kaza yaparsınız orucu ne olur tutmayın
kız geso başka tutma lütfen yaaa
bol su iç meleğinin suya ihtiyacı var 12. haftadan sonra sizden beslenmeye başlıyolar
yediklerinize dikkat edin hergün 3 tane ceviz yiyin kızlar
beyin gelişimi için çok önemli doğduğunda boynunu tutuyo bebişler
bide sola doğru yatın bebiş o zaman daha iyi besleniyomuş
ben öyle yaptım maşallah kilosu iyiyidi beyazıtın
allahım hayırlı ve vakitli kurtarsın hamişleri
dün teyzemin kızı doğum yaptı bir kızı vardı bir kızımız daha oldu
darısı bütün hamişlere inş.

sagolasın zeytin iyiyiz.
tüp e başladım. rel tarihini bekliyorum :)
başka da bişi yok
ha pardon

aççııımmmmmmm:84::84::84::84::84:
kız bakarsın adetini beklerken bebiş çıkıp geliverir ne dersin inşallah ne güzel olur dimi sürpriiiizzzz

hoşgeldin canım özledik seni

uzungölde alabalık yidimmm emmee minikti 3-5 tane yerdim valla
sumelada yemek yedik hesabı görünce tatlı yemedik
sera gölünde kahvaltı yaptık kuymak kaygana akşam kara lahana dolması sütlAÇ yedik taze fınndığı dalında yedik bol bol resim çektim arabamızda karadeniz müziği çaldık karadenizde ayrı tadı oluyor valla ayasofyaya gittik çok güzeldi oradaki çay bahçelerinde çay içtik ayy mükemmeldi

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.elfida ..................................................2 Ekim
2.kahvelokum..........................................23 kasım
3.senemgy...............................................26 kasım
4.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
5.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
6.zerdal..................................................9 şubat
7.Kayyum.................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................?

tülays.....................................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Belanay...................................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

sml.........................................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

dört hamile eksildi ..maşallah kızlar ha gayret arttırın sayıyı :))

çılgın ve lalehan doğurdu... bide melony venüs

Son düzenleme:
bende yedim kırmızı kartı bu ayda oyun dışı kaldım bundan sonraki maçları deplasmandamı yapsak ne her maçta oyun dışı kalmaktan maç oynamaya mecal kalmıyor alıştım ben kırmızı kartla oyun dışı kalmaya bi gün ama bi gün inşallah bi gün o gölü atıcam tam doksandan neyse abartmayayım tam doksan olmasada olur gol olsunda

sen yaptın diyetleri erittin göbeği yakındır goller.. inan spor yapanların sonrasında sürpriiizzz yaşayan çok varr... hadi atak bekliyoruz artık senden.. bak listede hamişler eksiliyor ona göre :)

hanna liste başı olmuşum, yaklaştı mı benim doğum dimekk :18::18::18:

benim Deniz dünyaya gözlerini açmadan 10 olsun o hamiş sayısı en az inşALLAH...
hadi Belenay senden,Tentomdan,Sml dan güsel habeerler bekliyoz gariii..
durmak yok çalışmalara devammm

Kızlarrrrrrrrrr ben uğramayalı neler neler olmuş yaaaa
Geshenkcim ve Zerdalcım hamiş haaa süper bi haber bu, kızlar çok sevindim... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Venüs doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Çok özlemişim sizi yaaaa
Elfidam ne alemde, nasıl geçiyor hamilelik, diğer kızlar nasıllar

Bende değişen bişey yok hala, bu ay tedavi yaptık, clomid ve iğne ama gene olmadı Dr. hsg çekeceğiz dedi, şimdi aradım işte, yarın veya cuma çekecekmiş, korkuyorum kızlar ya, nasıl bişey bu. Hoş anestezi ile yapacakmış, ağrı falan hissetmem heralde, inşallah sonucu da güzel olur.
Bir de şimdi bu hsgyi çekince bu ay korunacaksınız dedi dr. hamile kalırsam ne olur ki (tabii yıllardır kalamadı, sanki bu ay kalacağım ya ama belli olmaz di mi)

Tento senin gelmesini istemediğimiz Ramazan süprizi yapsın diye ümit ettiğimizi kırmızların tarihi ne ola?
6-7 agustos olsa gerek

inşlh inşlh :))
merhaba canlar nasılsınız???

İzmir çokk sıcak yaa...... bu arada saçlarımı da kısacık kestirdim... :)))

güle güle uzat. en güzeli. yıka çık :)

benimki agrısız olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…