Kızlarrrrrrrrrr ben uğramayalı neler neler olmuş yaaaa
Geshenkcim ve Zerdalcım hamiş haaasüper bi haber bu, kızlar çok sevindim... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...
Venüs doğum yapmış, Allah analı babalı büyütsün inşallah...
Çok özlemişim sizi yaaaa
Elfidam ne alemde, nasıl geçiyor hamilelik, diğer kızlar nasıllar
Bende değişen bişey yok hala, bu ay tedavi yaptık, clomid ve iğne ama gene olmadıDr. hsg çekeceğiz dedi, şimdi aradım işte, yarın veya cuma çekecekmiş, korkuyorum kızlar ya, nasıl bişey bu. Hoş anestezi ile yapacakmış, ağrı falan hissetmem heralde, inşallah sonucu da güzel olur.
Bir de şimdi bu hsgyi çekince bu ay korunacaksınız dedi dr. hamile kalırsam ne olur ki (tabii yıllardır kalamadı, sanki bu ay kalacağım yaama belli olmaz di mi)
slm kızlar hayırlı ramazanlar hepınıze
bende yedıgım kırmızı kart sonunda yarın baslıcam oruca
ama ramazan gırdıgı ıcın bu ay tedavıye ara verecegım ılac kontrol bırsuru orucum gıdecek .
dusundum tasındım bayramdan sonra asılamaya gecıcem. ustelık benım hala tuplerıme rahım fılmımede bakılmadı.
slm kızlar hayırlı ramazanlar hepınıze
ama ramazan gırdıgı ıcın bu ay tedavıye ara verecegım ılac kontrol bırsuru orucum gıdecek .
dusundum tasındım bayramdan sonra asılamaya gecıcem. ustelık benım hala tuplerıme rahım fılmımede bakılmadı.
Hayırlı ramazanlar kızlar.Herkesler iyidir inşallah.Tentom tüpe başlamışsın hayırlı olsun göbüşün dolsun inşallah.Kızla r belim ve karnım çok agrıyo yeni adet oldum bitti bu agrı neyin nesi tekrar dış gebelik oldu diye çok korkuyorum Doktora gidicem bugün dua edin inşallah dış gebelik degildir yine.Test yaptım bişey çıkmadı ama yinede korkuyorum.
Benim anestezi ile yapacaklar zate, dr.um öyle istedi, ağrı hissetmem heralde ama şu anestezi işinden korkuyorum ben6-7 agustos olsa gerek
inşlh inşlh :))
güle güle uzat. en güzeli. yıka çık :)
benimki agrısız olmuştu.
sağol kader... nerelerdesin sen misafir gitti de artık... yetti misafir.. gel artık tamammı... hsg 10 dakikalık kısacık basit bir işlem.. korkulacak şey asla değil... çektir bir an evvel..
hayırlısı olsun. neden istemedeki doktor senden rahim filmini. rahim filmine bakılmaksızın mı yumurta takibi yapıyor?
sagolasın özlem.
sana da geçmiş olsun
Benim anestezi ile yapacaklar zate, dr.um öyle istedi, ağrı hissetmem heralde ama şu anestezi işinden korkuyorum ben( Sen de tüpe başlıyormuşsun tento, hayırlı olsun canım, hadi inşallah biz de ekleniriz şu hamiş listesine en kısa zamanda
Valla yetti canım emme Aralık'a kadar bizde gibi görünüyor, gitmeye hiç niyeti yok, eşim de sıkıldı ama bişey de diyemiyoruz, idare edeceiz artık
Hsg 10 dk.lıkmış evet ama ben heyecan yaptım işte, anestezi olayını sevmiyorum ama doktor öyle istedi, yarın sabah 8de yaptıracağım, inşallah sonuç da güzel çıkar... Bu arada sen prof olarak bilirsinbu ay hamile kalabilir miyim, yani bu hsgnin olumsuz bir etkisi olur mu, çünkü dr. bu ay korunun dedi ama ben buralarda okudum, çok kişi korunmamış:26:
Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik, var ya en çok seni okuyunca şok olduminanamadım, geçmişe baktım hemen, tam bi mucize yaaa çok duygulandım, demek ki kafadan atınca oluyor gerçekten, Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım
Slm nasılsın canım. Benim de yumurta tedavisi yapıldı kaç seferdir, ben söylemiştim doktora ama 1 kez hamilelik olmuştu diye bakmamıştık tüplere, ancak bu ay dr. olmaz, bakmamız lazım dedi, çünkü hormon testlerim falan hep normal,yumurtlama da normal, yarın çektireceim ben de, bence sen de çektir canım bir an önce....slm kızlar hayırlı ramazanlar hepınıze
Hayırlı ramazanlar kızlar.Herkesler iyidir inşallah.Tentom tüpe başlamışsın hayırlı olsun göbüşün dolsun inşallah.Kızla r belim ve karnım çok agrıyo yeni adet oldum bitti bu agrı neyin nesi tekrar dış gebelik oldu diye çok korkuyorum Doktora gidicem bugün dua edin inşallah dış gebelik degildir yine.Test yaptım bişey çıkmadı ama yinede korkuyorum.
Tüp için tahlil falan ne yaptılar önceki merkezden farklı bişeyler yaptılarmı tento.
Kader nasıl bi misafirdir o aylarca kalıyo sizde.Onun misafirligi falan kalmadı artık ev sahibesi oldu bence.Hsg sonucun iyi çıkar inşallah.Anestezili yaptırman iyi seçim bence anestesiziz açık olan tüp kapalı gibi görünebiliyor.
Slm nasılsın canım. Benim de yumurta tedavisi yapıldı kaç seferdir, ben söylemiştim doktora ama 1 kez hamilelik olmuştu diye bakmamıştık tüplere, ancak bu ay dr. olmaz, bakmamız lazım dedi, çünkü hormon testlerim falan hep normal,yumurtlama da normal, yarın çektireceim ben de, bence sen de çektir canım bir an önce....
Özlem naber canım. Korkma ya, benim de adetten sonra olur bazen, ama ihmal etme git dr.a bakalım ne diyecek...
rutin kan tahlili istedi tekrar.
daha başlamadık. regli bekliyorum
hastanede ekip olarak çalışıyorlar, epey ilgililer. önceki merkezden farklı olarak doktor da epey bi açıklama yaptı, güven verdiler.
bu sefer olcak gibi hissediyorum
memorial. prof semra kahraman doktorum.
Sorma canım aynen misafirlikten çıktı artık, ev sahibi oldu.
Doktor da senin dediğin gibi kasılma olursa yanlış çıkar, o yüzden anestezili yapacaksın dedi, bakalım inşallah güzel çıkacak sonuç....
İnşallah olur bu sefer dua edicem senin için.
merhaba arkadaşlar..... nasılsınız????
Sorma canım aynen misafirlikten çıktı artık, ev sahibi oldu.
Doktor da senin dediğin gibi kasılma olursa yanlış çıkar, o yüzden anestezili yapacaksın dedi, bakalım inşallah güzel çıkacak sonuç....
İnşallah olur bu sefer dua edicem senin için.
merhaba arkadaşlar..... nasılsınız????
yeni sistemle çeken yerler yok mu ki orda? ben anestisye gerek duymadan güle oynaya çektirdim. sonra da işe gittim
allah kabul etsin dualarını
sen hangi aşamadasın. düşünmüyor musun tekrar tüpü?
eyvallah leyliko sen nassen
kızlar benim karın başladı sancılanmaya. kırmızlar bugun yarın gelcekler belli
yeni sistemle çeken yerler yok mu ki orda? ben anestisye gerek duymadan güle oynaya çektirdim. sonra da işe gittim
allah kabul etsin dualarını
sen hangi aşamadasın. düşünmüyor musun tekrar tüpü?
eyvallah leyliko sen nassen
kızlar benim karın başladı sancılanmaya. kırmızlar bugun yarın gelcekler belli
Ben düşünmüyorum bi süre tüp bi süre dedigim seneye mayıs-haziran gibi falan yaptırabiliriz anca.
Bilmiyorum ki dr. ayarladı, beni aradı şu saatte şurda olacaksın, anestezili olacak diye, ben de başka bir yere sormadım, sorsam mı acaba, ama nerden bileceğim yeni sistem olup olmadığını:26:
Adet gelince mi başlayacaksın sen tüpe canım, hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?