rahim filmene bakmadan interfelite tedavisine başlayan doktorları anlayamıyorum zaten
ya tüpler tıkalıysa? ya rahimde bozukluk varsa.
kim vercek alınan o kadar ilacın, yıkılan ümitlerin hesabını?
ya benım de bu konu da kafam bıraz karısık acıkcası dr a soyledım fılm cektırelım dıye ılk gıttıgım de bana verdıgı cvp sende pko var zaten sebep bellı bosuna zedelemeyelım dedı eger ılac tedavısınden sonuc alamazsak asılamaya gecerız . asılama oncesı fılm cektırırız dedı ama henuz bısı bahsetmedı. ben tedavıye baslamadan once belırtıcem
cok dogru dıyosun canım kımse veremez bunların hesabını cektıgımız yanımıza kalacak
kızlar dualarınıza ihtiyacımız var oğlumla((
bebeğimde gelişim geriliği olabilirmiş, üniveriste hastanesine ayrıntılı dopplere yönlendirdi doktorum bugun...
baş ccevresi capı ile, karın cevresi capı arasında 4 haftadan fazla fark ve ikiside SAT ın 2 hafta uzagında((
ve Denizim SAT a göre daha zayıfca
Gelişim geriliğini arastırdım eve gelip dünyam başıma yıkıldı, erken doğum,doğarken ölüm ya da ilk haftalarda bebek ölümü(( bunlar olmazsa ileriki zamanlrda nörolojik problemler ya da zeka geriliği (
Dünya başıma yıkıldı dedikleri bu olsa gerek, sanırım ömrümde ilkk kez yaşıyorum böyle bir durumu,,
Ramazanın yüzü suyu hürmetine bi duayı esirgemeyin oğlumla benden,allak bullak oldum nasıl gelecek pazartesi bilmem, haftasonu girdi araya üniversite hastanesi kapalı inş. randevu falan vermezler ileri tarihe
Benim anestezi ile yapacaklar zate, dr.um öyle istedi, ağrı hissetmem heralde ama şu anestezi işinden korkuyorum ben( Sen de tüpe başlıyormuşsun tento, hayırlı olsun canım, hadi inşallah biz de ekleniriz şu hamiş listesine en kısa zamanda
Valla yetti canım emme Aralık'a kadar bizde gibi görünüyor, gitmeye hiç niyeti yok, eşim de sıkıldı ama bişey de diyemiyoruz, idare edeceiz artık
Hsg 10 dk.lıkmış evet ama ben heyecan yaptım işte, anestezi olayını sevmiyorum ama doktor öyle istedi, yarın sabah 8de yaptıracağım, inşallah sonuç da güzel çıkar... Bu arada sen prof olarak bilirsinbu ay hamile kalabilir miyim, yani bu hsgnin olumsuz bir etkisi olur mu, çünkü dr. bu ay korunun dedi ama ben buralarda okudum, çok kişi korunmamış:26:
Sen nasılsın canım, nasıl gidiyor hamilelik, var ya en çok seni okuyunca şok olduminanamadım, geçmişe baktım hemen, tam bi mucize yaaa çok duygulandım, demek ki kafadan atınca oluyor gerçekten, Allah sağlıklı, sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım
bebeğimde gelişim geriliği olabilirmiş, üniveriste hastanesine ayrıntılı dopplere yönlendirdi doktorum bugun...
baş ccevresi capı ile, karın cevresi capı arasında 4 haftadan fazla fark ve ikiside SAT ın 2 hafta uzagında((
Gelişim geriliğini arastırdım eve gelip dünyam başıma yıkıldı, erken doğum,doğarken ölüm ya da ilk haftalarda bebek ölümü(( bunlar olmazsa ileriki zamanlrda nörolojik problemler ya da zeka geriliği (
Dünya başıma yıkıldı dedikleri bu olsa gerek, sanırım ömrümde ilkk kez yaşıyorum böyle bir durumu,,
Ramazanın yüzü suyu hürmetine bi duayı esirgemeyin oğlumla benden,allak bullak oldum nasıl gelecek pazartesi bilmem, haftasonu girdi araya üniversite hastanesi kapalı inş. randevu falan vermezler ileri tarihe
evet kadercim ama gerçekten atınca oluyormuş ben daha öncede attım deyip ovülasyon testleri idrarlar.. ağzımda dereceler akıntı takipleri peşindeydim.. ne zamanki ameliyata endekslendim tek ümit kalmadı içimde işte o zaman geldi mucizem.. yani bir şey üzerinde ısrar etmekten vazgeçersek kesinlikle o şey bize kendisi geliyor pek çok şeyde bu böyle bence... sağol canım güzel hislerin dileklerin için.. seninde güzel haberini alınca çoook sevinecez inan bana... ve zamanı yaklaşmış olsun diye dua ediyorum hepinizin ardardarda gelsin müjdeleri inşllah.. bak biz hiç yoktan çıktık ortaya.. en beklenmeyen ben olmak üzere, aylin, zerdal... hadi bir furyada sizden patlasın inşallah..
şu misafire var ya ben çatladım pes sen ne dayanıklı çıktın maşallah :)))) aralıkta gitti gitti gitmedi bak ben haber yollayacam burdan 1 gün misafir 2 gün misafir 3. gün kafir deyecem he
canım benim gebelik topiğimizde de yazdım sana.. bu tür yanılmalar olabilir bu hepimiz için geçerli.. lütfen şu anda sakın kendini bu denli üzme denizimiz için güzel elfoşum... bak gör hiç bir sorun çıkmayacak... ne sakatlanır yaşamaz doğmaz dedikleri sapasağlam doğdu ki gelişme geri kalabilir öne geçebilir bir tek bu nedenle bunca olasılık akla getirmek doğrumu.. Allahaşkına okuma bu tip yazıları... akılda olmayanı sokma aklına... bol bol dua et Rabbime emnate et inan bana O korur .. kim ne derse desin.. bende okuyacam zaten bu akşam sana.. sakin ol bitanem.. o saydıklarının teki olmadan kucağına gelecek misler gibi kokacak annesi zaten ne kaldı şurda.. üniversite hastaneleri çok vesvese veriyor insana çoğuda yersiz çıkıyor..
,inşallah lokumum ya inş.canım çok geçmiş olsun... bugün doktordaydım ben, 30. haftadan sonra bebeklerde sat ile uyumsuzluğun artabileceğini 2 haftaya kadar bunun normal olduğunu söylemişti. bence içini karartma hiç... üniversite hastaneleri bunu ciddiye alıyor ama o,çoğunlukla bi sorun çıkmıyor... inş. sizde de bir sorunn çıkmaz sağlıkla kucağına alır, büyütürsün yavrunu... dualarındasın...
eylül-ekim-ağustos annelerine de sordum böyle bişey yaşayan var mı diye...evet kadercim ama gerçekten atınca oluyormuş ben daha öncede attım deyip ovülasyon testleri idrarlar.. ağzımda dereceler akıntı takipleri peşindeydim.. ne zamanki ameliyata endekslendim tek ümit kalmadı içimde işte o zaman geldi mucizem.. yani bir şey üzerinde ısrar etmekten vazgeçersek kesinlikle o şey bize kendisi geliyor pek çok şeyde bu böyle bence... sağol canım güzel hislerin dileklerin için.. seninde güzel haberini alınca çoook sevinecez inan bana... ve zamanı yaklaşmış olsun diye dua ediyorum hepinizin ardardarda gelsin müjdeleri inşllah.. bak biz hiç yoktan çıktık ortaya.. en beklenmeyen ben olmak üzere, aylin, zerdal... hadi bir furyada sizden patlasın inşallah..
şu misafire var ya ben çatladım pes sen ne dayanıklı çıktın maşallah :)))) aralıkta gitti gitti gitmedi bak ben haber yollayacam burdan 1 gün misafir 2 gün misafir 3. gün kafir deyecem he
canım benim gebelik topiğimizde de yazdım sana.. bu tür yanılmalar olabilir bu hepimiz için geçerli.. lütfen şu anda sakın kendini bu denli üzme denizimiz için güzel elfoşum... bak gör hiç bir sorun çıkmayacak... ne sakatlanır yaşamaz doğmaz dedikleri sapasağlam doğdu ki gelişme geri kalabilir öne geçebilir bir tek bu nedenle bunca olasılık akla getirmek doğrumu.. Allahaşkına okuma bu tip yazıları... akılda olmayanı sokma aklına... bol bol dua et Rabbime emnate et inan bana O korur .. kim ne derse desin.. bende okuyacam zaten bu akşam sana.. sakin ol bitanem.. o saydıklarının teki olmadan kucağına gelecek misler gibi kokacak annesi zaten ne kaldı şurda.. üniversite hastaneleri çok vesvese veriyor insana çoğuda yersiz çıkıyor..
canım benim sıkma canını. içini ferah tut, olumlu düşün. geshenke katılıyorum ünv hastaneleri fazla didikliyorlar da moral bozabiliyorlar.
al işte canlı örnek venüs. neler yaşadı neler. ama aldı bebşini sağlıkla kucağına. seninki de allahın iznyle sağ salim gelcek kucağına.
dua et. dualarımız seninle
1 gün misafir 2 gün misafir 3. gün kafir deyecem he :
nerden bulurusun bu lafları
geshenk ne güzel demişsin elfoşa.
evet kadercim ama gerçekten atınca oluyormuş ben daha öncede attım deyip ovülasyon testleri idrarlar.. ağzımda dereceler akıntı takipleri peşindeydim.. ne zamanki ameliyata endekslendim tek ümit kalmadı içimde işte o zaman geldi mucizem.. yani bir şey üzerinde ısrar etmekten vazgeçersek kesinlikle o şey bize kendisi geliyor pek çok şeyde bu böyle bence... sağol canım güzel hislerin dileklerin için.. seninde güzel haberini alınca çoook sevinecez inan bana... ve zamanı yaklaşmış olsun diye dua ediyorum hepinizin ardardarda gelsin müjdeleri inşllah.. bak biz hiç yoktan çıktık ortaya.. en beklenmeyen ben olmak üzere, aylin, zerdal... hadi bir furyada sizden patlasın inşallah..
,inşallah lokumum ya inş.
bakalım dopplera bi gireyim de bi sorun cıkmaz inş.
eylül-ekim-ağustos annelerine de sordum böyle bişey yaşayan var mı diye...
iç ferahlatıcı cevaplar aldım ama en doğruyu üniversite hastanesinin dopleri verecek sanırım, dğeilse amniyonetez...
doktor bugun bide sen zeka testini nerde yaptırdın diye sordum dedim ege üni. hastanesi bide burda yaptıralım dedi(
onu yazmayı unutmuşum bak, bayagı canım sıkıldı, doktorun yanında aklıma gelmedi de eve gelince cok canım sıkıldı ya(
ben üni hastanesine gitmedim burda hiç özele gidiyorum Gesom, üni. hastanesine hafta içi gidicem inş.
umarım bişey cıkmaz, sağolasın edeceğin dua için...
ne zor işlermiş(
doğru diyon Tentom, Venüsüm cok şükür aldı oğlunu kuacagına, ben alışık olmayınca 7 aydır sıkıntıya,
birden bire zor geldi gelişim geriliği ve sonuçları...
hayırlısı bakalım, arastırıyorum, bi elim internette sürekli, beslenmeye agırlık vericem artık, bebeğimi doyuramıyorum galiba ben
Kızlar selam herkese ben döndüm, tam geçmişi okumaya başladım, öğle arası olmuş. Öğleden sonra gelirim inşallah. Şöyle biraz baktım herkes iyidir umarım. deniz anası dualarım seninle. Şimdiye kadar farkedilmedimi bu durum. vitamin ilaçları alıyormusun. inşallah düzelir canım.
aylin nasılsın, bebeklerin cinsiyetleri ne durumda, geshenkim,lovelim. tentoşum,belenay, leyli, yeter,zeytin, venus doğurmuş hayırlı olsun. Aklımada birden gelmedi herkesin ismi, herkesler iyidir inşallah.
Çılgınkız da iyi hepinize selamı var, çeşmede annesinin yanında, net çekmediği için giremiyormuş, hepinizi çok öpüyor. hiç birinizi unutmadım, hep aklımdasınız dedi.
ben bi öğle arasına çıkayım, öğleden sonra fırsat bulabilirsem gelirim yine.
Bu arada bizde iyiyiz çok şükür.
zerdalım iki kız bi erkek göründü hayırlısıyla sağlıkla doğsalar bi...Kızlar selam herkese ben döndüm, tam geçmişi okumaya başladım, öğle arası olmuş. Öğleden sonra gelirim inşallah. Şöyle biraz baktım herkes iyidir umarım. deniz anası dualarım seninle. Şimdiye kadar farkedilmedimi bu durum. vitamin ilaçları alıyormusun. inşallah düzelir canım.
aylin nasılsın, bebeklerin cinsiyetleri ne durumda, geshenkim,lovelim. tentoşum,belenay, leyli, yeter,zeytin, venus doğurmuş hayırlı olsun. Aklımada birden gelmedi herkesin ismi, herkesler iyidir inşallah.
Çılgınkız da iyi hepinize selamı var, çeşmede annesinin yanında, net çekmediği için giremiyormuş, hepinizi çok öpüyor. hiç birinizi unutmadım, hep aklımdasınız dedi.
hoşgeldin. bitti mi evin tadilatı :) bebişin nasıl bakalaım:)
elfida ses ver hele. ne durumdasın?
ben de regl olmayı bekliom. gelmedi namıssız hala.
hoşgeldin. bitti mi evin tadilatı :) bebişin nasıl bakalaım:)
kızlar selamm
bi süredir nete giremedim
iyiyiz şükür
ramazan için kayınvalidemlere yerleştik, evler yakındı zaten
zerdalım iki kız bi erkek göründü hayırlısıyla sağlıkla doğsalar bi...
elfoşumm iyi haberlerle gelcek inşallah, dualarımız onunla...
tentomm kıs sen de geshenkim gibi müjdelerle gel inşallah, ne kadar gecikti??
Hoşbulduk tentoşum, tadilat bitti ama ev yerleşmedi. Hemde yaz günü ya soğuk olsun diye halıları sermedim.hoşgeldin. bitti mi evin tadilatı :) bebişin nasıl bakalaım:)
çok güzel aylin bebişlerin cinsiyetleri. kayınvalideye yerleştiniz demek süper, seni doyurabiliyorlar mı? Ben 1 tanesini ancak doyuruyom, hem aklıma sen geliyon, aylin çeteyle nasıl baş ediyor diye.kızlar selamm
bi süredir nete giremedim
iyiyiz şükür
ramazan için kayınvalidemlere yerleştik, evler yakındı zaten
zerdalım iki kız bi erkek göründü hayırlısıyla sağlıkla doğsalar bi...
elfoşumm iyi haberlerle gelcek inşallah, dualarımız onunla...
tentomm kıs sen de geshenkim gibi müjdelerle gel inşallah, ne kadar gecikti??
KISSS BEBİŞ GELMİŞ OLSUN İNŞALLAH.. BEN GİBİ OL EMİ :)
BENİMDE AKLIMA O GELDİ.. sen ne ediyon kıs 5 kişi kapağı attınız desene eferin size :90:
canım h.geldinn nasıl geçti tatilin neler yaptın :)) minigimiz nasıll hareketlenmeye başladımı bakalımKızlar selam herkese ben döndüm, tam geçmişi okumaya başladım, öğle arası olmuş. Öğleden sonra gelirim inşallah. Şöyle biraz baktım herkes iyidir umarım. deniz anası dualarım seninle. Şimdiye kadar farkedilmedimi bu durum. vitamin ilaçları alıyormusun. inşallah düzelir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?