canım h.geldinn nasıl geçti tatilin neler yaptın :)) minigimiz nasıll hareketlenmeye başladımı bakalım
canım inan çok üzüldüm rabbim sana bagışlasın insaallah saglıkla gelir yavrun rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip eylesin insaallah
canım h.geldinn nasıl geçti tatilin neler yaptın :)) minigimiz nasıll hareketlenmeye başladımı bakalım
canım inan çok üzüldüm rabbim sana bagışlasın insaallah saglıkla gelir yavrun rabbim hayırlı haberlerle dönmeni nasip eylesin insaallah
alıntılar corbaaa oldu(
cumaya gün verdiler ultrason için, bende erken olsun diye ısrar etmedim, bolca yiyip içmeye calışıyorum yararlı olanlardan...
etsuyu içemem de, eti sıklaştırcam (balık yemek hayal buralarda, tavuktan ben tiksindim hamileyken ) süt 2 bardağa cıktı, 1 bardak yoğurt, yumurtaen az 1 tane, tahin-pekmez..vs booolll meyve, sütlü tatlı her akşam... cumaya kadar böyle, sola yatmaya calışıyorum alışkanlık hep saga dönük uyanıyorum ama yattığım kadar yeter heralde....
başka naapsam, var mı tavsiyeniz kızlar ya, et-süt-yumurta-meyve bide bakliyat vardı dimi, onu hangi ara yapıp yiyceksem 5 günde
herkese günaydın...
Canım denizanasıı kıyamam sana yaa... Lütfen olumlu düşün. Dualarımdasın canım.
8 ağustos'ta evlilik yıl dönümümdü... Benim kırmızılar tam da o gün geldi. 14 de gelmesi gereken.. Artık çokk sıkıldım yaaa... O gün bütün olumsuzlukları yaşadım. Allah beterinden saklasın..
Herkes iyi demi???
benim son adet tarihimde evlilik yıldönümü :)
inşallahh benim de öyle olur. Benim de son adet tarihim olur.....
kızlar selamm
bi süredir nete giremedim
iyiyiz şükür
ramazan için kayınvalidemlere yerleştik, evler yakındı zaten
zerdalım iki kız bi erkek göründü hayırlısıyla sağlıkla doğsalar bi...
elfoşumm iyi haberlerle gelcek inşallah, dualarımız onunla...
tentomm kıs sen de geshenkim gibi müjdelerle gel inşallah, ne kadar gecikti??
KISSS BEBİŞ GELMİŞ OLSUN İNŞALLAH.. BEN GİBİ OL EMİ :)
BENİMDE AKLIMA O GELDİ.. sen ne ediyon kıs 5 kişi kapağı attınız desene eferin size :90:
Hoşbulduk tentoşum, tadilat bitti ama ev yerleşmedi. Hemde yaz günü ya soğuk olsun diye halıları sermedim.
tentoş kız hadi hayırlı haberler gelse ne mutlu oluruz. gelirsede artık tüpe bakarız. dualarımdasın özellikle. inşallah hayırlısı olsun.
çok güzel aylin bebişlerin cinsiyetleri. kayınvalideye yerleştiniz demek süper, seni doyurabiliyorlar mı? Ben 1 tanesini ancak doyuruyom, hem aklıma sen geliyon, aylin çeteyle nasıl baş ediyor diye.
Benimde kayınbabam dedi, akşamları evde yemek hazırlamayın gelin burda yeyin dedi, kayınvalidemde isterseniz kalında diyor. benim iş yerine uzak olduğu için kalmıyorumda, iftarlarda 2 güne bir gidelim diyorum eşime. Oraya gittiğimde sağolsunlar iş yaptırmıyorlar.
Geshenkim tatlım, güzel anne karşılaşamıyoz seninle. Sen aramızda en şanslı olanısın, kayınvalide yanında.
Hoşbulduk canım iyiyim ben, ufak tefek bişeyler hissediyoz ama karın gurultusuda olablirmiş, nette daha erken diye yazıyor. bekliyoz bakalım. sen nasılsın neler yaptın. çalışmalar ne durumda. preseed kullanıyormusun.
alıntılar corbaaa oldu(
cumaya gün verdiler ultrason için, bende erken olsun diye ısrar etmedim, bolca yiyip içmeye calışıyorum yararlı olanlardan...
etsuyu içemem de, eti sıklaştırcam (balık yemek hayal buralarda, tavuktan ben tiksindim hamileyken ) süt 2 bardağa cıktı, 1 bardak yoğurt, yumurtaen az 1 tane, tahin-pekmez..vs booolll meyve, sütlü tatlı her akşam... cumaya kadar böyle, sola yatmaya calışıyorum alışkanlık hep saga dönük uyanıyorum ama yattığım kadar yeter heralde....
başka naapsam, var mı tavsiyeniz kızlar ya, et-süt-yumurta-meyve bide bakliyat vardı dimi, onu hangi ara yapıp yiyceksem 5 günde
benim son adet tarihimde evlilik yıldönümü :)
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
denizANASI GESHENK+ kaderiya+
Geshenk sen cıkmadın mı işten hala? ben eve bile geldim..
Kader nasılsın?
aylin kabilesine yardım için ayçete yaz, kaynanagile gönder.
maşalah size maşalah aylinim
benim de aklıma o gelmişti. gecikince gittim bi de test yaptırdım. adettendir dedik, regl gecikince gelsin die test yaptırlımış
e hadi güle güle oturun. bebiş de gelcek.olmadı sıcak sıcak oturun yeni evinizde.
gurultu murultu bişiler hissetmeye başlamışın ya şindi , bah gelcek senin velet koşa koşa zerdalım :)
yarın sabah doktora gidioz. verdik startı.
tonumlarr fidaana fidaanlar agacaaa dönmeli yurdumdaaa
içini ferh tut. başka verceem tavsiye budur elfidam :)
benim sat ımsa avam ayol.
selam millet kimse farketmemiş beni yaaaaaaaa çok üzüldüm kaç gündür yokum
selam millet kimse farketmemiş beni yaaaaaaaa çok üzüldüm kaç gündür yokum
Startı veriyormuşun tento, hayırlı olsun canım, hadi sen bu ay, ben de gelecek ay verelim müjdeyi inşallah
günaydın kızlar nasılsınız bakalım tento inşallah hakkında hayırlısı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah hadi gari sende gir koca göbeklilerin arasınada sıra bize gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?