30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

lovelim nasılsın merak etmez olurmuyuz sadece dile getirmedik yaz ya şimdi herkes geziyo ya senınde keyfın yerındedır rahatsız etmeyelım dedık. canımsın

tüp bebek de , seçilmiş bi kaç sperm dış ortamda yumurtanın yanına konup döllenmesi bekleniyor.
mikro da ise tek bi sperm seçilip yumurtanın teeee içine yerleştirlip bekleniyor

Babamdan öğrendim yerde ekmek bulunca öpüp yüksek bir yere koymayı. Kuşlar yer derdi yiyenini hiç görmedim. Sende öylesin 'sevgilim'. Seni buldugum da uzanabileceğim en yüksek yere koydum seni. Yoksun şimdi 'neredesin' kuşlar mı yedi dersin

bu gün site bi tuhaf aynı mesaj iki kere gitmiş düzelteyim bari.

ewet canım çalışmalar tam gaz devam valla bu ay iddialıyım ramazanda hamile kalacam Allahın izniyle insaallah çünkü yaşasaydı melegim bu ay benimle olacaktı onun benimle oldugunu ve kardeşinin gelmesi için bana dua ettigini biliyorum.
preseedi sadece elimle sürüyorum çubugum kalmadı çünkü.bu ay annemle ve yengemle tefriciye okuduk 4444 tane rabbim kabul eder insaallah şu mübarek günler hürmetine.lütfen dualarını eksik etme canım ken.ibak Allah a emanet olun canım

hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. herşey yolunda gitsin sonucunda pozitif olsun gönülden diliyorum. yumurta sayısına takılma ama 4 tane olsun kaliteli olsun. zaten 2+2 demiş ama bazen bu sayı çoğalabiliyor. inşallah seninde çoğalır bir sürü yumurtan olur en kalitelisinden. ilk denemen sanırım dimi? tekrardan bol şanslar Allah yardımcın olsun..

mikro daha garantili o zaman cnm. öyle değil mi

evet sanırım öyle :)
nicee
inşlh gelir melegin. allah yardımcın olsun

sagol tulay. 2. denemem olacak. tüp tedavisi için takılmadım da kendi halime üzüldüm. bu yaşta bu ne hal

tedavi sürecni yazem

gonal f. 225. akşam 18. 00 a kadar vur dedi. her gün aynı saatte. pazar sabah kontrol var.
folbiol u akşam yatmadan iç , vitamin oldugu için iştah açabilir dedi.
bi de antibiyotik verdi. zitravek. bi kutu içinde iki hap. iki kutu verdi. biri bana biri kocaya. bi seferde iç dedi ikisini

ilk iğnemi vurdum. ilacımı içtim
şindilik bu kadar
dua edin bana da

üzülme canım bende de aynı sorun vardı 2 denememde. yüksek dozlara rağmen yeterli ve kaliteli yumurtam olmuyordu. 225 doz bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir:)) moralini yüksek tut takma kafaya birşey. oluruna bırak tedavi sürecini devamlı dua et bak gör herşey daha güzel olacak. tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcın olsun inşallah. dualarımız seninle..

bebiş geldi mi yani? hatırlayamadım sonrasını ben:26:
gözün aydın olsun madem :)

sağolasın tekrardan

bebiş geldi mi yani? hatırlayamadım sonrasını ben:26:
gözün aydın olsun madem :)

sağolasın tekrardan

:))) sağol canım. ben buraya sonucumu yazmadım ondan hatırlamadın canım. yolda diyeyim. 3. denemem de sonuç pozitif Allahıma binlerce şükür :)) cumartesiye kalp atışları için randevum var kısmetse ilk pıt pıtları duyucaz bakalım. heyecanla korkuyla bekliyorum. darısı senin ve tüm bebek isteyenlerin başına inşallah. tez zamanda.

günaydın kızlar nasılsınız
ben iyiyim işyerinden giremiyodum ne zamandır şimdi giriyorum ama
yazdığım cevaplar okunur inş.
elfidam canım kalbini ferah tut beskenmene dikkat et
az ve sık ve yararlı şeyler ye özellikle keçiboynuzu pekmezi ceviz fındık ye bol meyve ye yumurtanı sütünü aksatma
ve en önemlisi sola yat uzandığın zaman sol tarafa uzan uyumasanda soluna uzanıp dinlen yararı olacaktır
zerdal loveli aylin geshenk venüstentoş çılgın belinay
slm81 bebeğim tulayss kaderiya nasılsınız kızlar allahım sağlık versin
hepinizi kocaman öpüyorum
tentoş canım inş. meleğin gelecek allahım isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin
bizim işyerinde bir bayan 3. tüpte ikizlerine hamile 5 haftalık haftaya kalp atışı duymaya giedecekler
darısı tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin

Geldim kızlar ultrasondan...

sonuç hiç iç açıcı değil , asimetrik gelişme geriliği teşh,si kondu (

sonrası nolacak hiç bir şey bilmiyorum, ama internette yazanlar hiç te iç acıcı değil

dualrınızı eksik etmeyin bizden

müminin mümine ettiği dua kabul olurmuşşş..Allah yardımcın olsun...Rabbim şifasını versin..

Canım ne demekmiş o ya, dualarımız sizinle hayatım ama lütfen olumlu düşünelim, herşey güzel olsun...

hadi ya o ne demekmiş ki o?

allah yardımcın olsun elfidam.
e peki madem vardı da bu zamana kadar neden belli olmadı bu iş. alla alla ya

hadi ya o ne demekmiş ki o?

allah yardımcın olsun elfidam.
e peki madem vardı da bu zamana kadar neden belli olmadı bu iş. alla alla ya

2 tür gelişme geriliği varmış Tentom, simetrik ve asimetrik...simetrik gelişme geriliği 3-4. aylarda cıkarmış ortaya ve organ gelişiminide etkilermiş bebeğin ve daha tehlikeli, benim bebğimde ki asimetrik denilen gelişme geriliği ise hamileliğin son 3 ayında ortya cıkarmış ve de bebege giden oksijen ve besinde azalma oldugu için beslenemedikçe kendi depolarından yemeye başlarmış, sonucta kafası büyük ama karnı küçülmeye başlarmış.tek riski anne karnında ölüm ( ALLAH ım korusun elim zor yazıyor vallahi ) ya da uygun zaman da erken doğum, işte bu yüzden telaşım, 3 gündür 2 ayrı doktora gittim, sonuç aynı, ultrason verilerinde yanlışlıkvardır diyrodum ama yok bebeğimin karnı 4-5 hafta geride, doğu tarafında cok iyi olduugnu duydugum bi doktor ismi aldım aynı problemi yaşayan birinden, nettede bayagı olumlu seyler yazmışar hakkında, ne derse itimat edicem artık, cok cok yogunmuş ama rica minnet Salıya randevu almaya çalışacagız durumumuzu anlatarak , riskli gebelikte uzmanmış, en azından gidişatımızı anlatır bize falan filan,

öyle işte Tentom...

Ben erken doğum yapıcam, gidişat öyle görünüyor, sağlıkla gelsinde minik gelsin, büyür RABBİM in izniyle...
demem o ki, bayragı sana vereyim diyorum Tento...
kendi telaşımdan hayırlı olsun diyebildim mi bilmiyorum, 225 doz az bi doz, senin sandığın kadar yumurta rezervi azlıgın olsaydı daha fazla doz verirdi, doktorun amacı az ama kalite yumurta elde etmek kanımca, her şey güzel olacak Tentom, bu sefer doğru yazacak doktor amcalar gamyonun üstüne tentation yazısını :))

Cenem düşüverdi, evde istirahattayim ya yiyip içip sola yatma modundayım artık, enerjim cogalmış galiba ....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…