tentosum nasılsın
hadı tüplerin hayırlı ugurlu olsun ınsallah göbişin bebişle dolsun inşallah... nerde yaptırıyosun işlemlerini. benim anlamadıgım tüp de kendi içinde mikro enj. vs diye ayrılıyomu
tentosum nasılsın
hadı tüplerin hayırlı ugurlu olsun ınsallah göbişin bebişle dolsun inşallah... nerde yaptırıyosun işlemlerini. benim anlamadıgım tüp de kendi içinde mikro enj. vs diye ayrılıyomu
tüp bebek de , seçilmiş bi kaç sperm dış ortamda yumurtanın yanına konup döllenmesi bekleniyor.
mikro da ise tek bi sperm seçilip yumurtanın teeee içine yerleştirlip bekleniyor
Hoşbulduk canım iyiyim ben, ufak tefek bişeyler hissediyoz ama karın gurultusuda olablirmiş, nette daha erken diye yazıyor. bekliyoz bakalım. sen nasılsın neler yaptın. çalışmalar ne durumda. preseed kullanıyormusun.
bu gün site bi tuhaf aynı mesaj iki kere gitmiş düzelteyim bari.
herkesler tatildeler ya ondandır lovelim
sagolasınzı kızlar.
ilaçlarımı aldım.
mikro yapmaya karar verdi doktor
sagda solda 2 şer yımırta var dedi. onlar kıymetli IVF yle riske atamam dedi.
kan verdik.
ilaç dozu için öğleden sonra arayacaklar
canım sıkıldı yumurta olayına. yaş ilerledikçe demek ki verim azalıyomuş
mikro daha garantili o zaman cnm. öyle değil mi
niceeBabamdan öğrendim yerde ekmek bulunca öpüp yüksek bir yere koymayı. Kuşlar yer derdi yiyenini hiç görmedim. Sende öylesin 'sevgilim'. Seni buldugum da uzanabileceğim en yüksek yere koydum seni. Yoksun şimdi 'neredesin' kuşlar mı yedi dersin
inşlh gelir melegin. allah yardımcın olsunewet canım çalışmalar tam gaz devam valla bu ay iddialıyım ramazanda hamile kalacam Allahın izniyle insaallah çünkü yaşasaydı melegim bu ay benimle olacaktı onun benimle oldugunu ve kardeşinin gelmesi için bana dua ettigini biliyorum.
preseedi sadece elimle sürüyorum çubugum kalmadı çünkü.bu ay annemle ve yengemle tefriciye okuduk 4444 tane rabbim kabul eder insaallah şu mübarek günler hürmetine.lütfen dualarını eksik etme canım ken.ibak Allah a emanet olun canım
hayırlı uğurlu olsun inşallah canım. herşey yolunda gitsin sonucunda pozitif olsun gönülden diliyorum. yumurta sayısına takılma ama 4 tane olsun kaliteli olsun. zaten 2+2 demiş ama bazen bu sayı çoğalabiliyor. inşallah seninde çoğalır bir sürü yumurtan olur en kalitelisinden. ilk denemen sanırım dimi? tekrardan bol şanslar Allah yardımcın olsun..
evet sanırım öyle :)
nicee
inşlh gelir melegin. allah yardımcın olsun
sagol tulay. 2. denemem olacak. tüp tedavisi için takılmadım da kendi halime üzüldüm. bu yaşta bu ne hal
tedavi sürecni yazem
gonal f. 225. akşam 18. 00 a kadar vur dedi. her gün aynı saatte. pazar sabah kontrol var.
folbiol u akşam yatmadan iç , vitamin oldugu için iştah açabilir dedi.
bi de antibiyotik verdi. zitravek. bi kutu içinde iki hap. iki kutu verdi. biri bana biri kocaya. bi seferde iç dedi ikisini
ilk iğnemi vurdum. ilacımı içtim
şindilik bu kadar
dua edin bana da
üzülme canım bende de aynı sorun vardı 2 denememde. yüksek dozlara rağmen yeterli ve kaliteli yumurtam olmuyordu. 225 doz bana uğurlu geldi inşallah sana da uğurlu gelir:)) moralini yüksek tut takma kafaya birşey. oluruna bırak tedavi sürecini devamlı dua et bak gör herşey daha güzel olacak. tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Allah yardımcın olsun inşallah. dualarımız seninle..
bebiş geldi mi yani? hatırlayamadım sonrasını ben:26:
gözün aydın olsun madem :)
sağolasın tekrardan
Geldim kızlar ultrasondan...
sonuç hiç iç açıcı değil , asimetrik gelişme geriliği teşh,si kondu(
sonrası nolacak hiç bir şey bilmiyorum, ama internette yazanlar hiç te iç acıcı değil
dualrınızı eksik etmeyin bizden
sonrası nolacak hiç bir şey bilmiyorum, ama internette yazanlar hiç te iç acıcı değil
hadi yao ne demekmiş ki o?
allah yardımcın olsun elfidam.
e peki madem vardı da bu zamana kadar neden belli olmadı bu iş. alla alla ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?