iyidir ya, tekrardan doktora gitçem. zamanı bekliyorum.valla yan gelceğiz bundan sonra iyi bi ders oldu bana. Bundan sonra çok dikkatli olacam eşime tembihledim bak dedim, olduda ben kendimi işe neye kaptırırım, sen bana engel olacaksın dedim. Ona benim gücün yetmez diyor.
tentoşum sen nasılsın anlat bakalım.
herkese merhaba,
nasılsınız arkadaşlar? geçmiş bayramınızı da kutluyorum
arkadaşlar nasılsınızz
aynen canım. özür diledim oğluşumdan anlaştık bi daha ben onu yormayacağım oda beni üzmeyecek teyzesi. iyi bi ayar çekti bana. Lovelim nasıl korktum anlatmam daha buraya üzerinden özet geçtim. ayrıntı bikaç sayfa tutardı. bana ders oldu.ay korka korka okudum haaa ne çok yormuşsun kendini bırak kirli, kalsın aman diyim ben hamileliğim 7 ayına kadar adamakıllı temizlik yapmadım bir yemek yaptım 7 aydan sonra günlük işleri yaptım evime gelen temizliğime bakacaksa buyursun kendi yapsın
yan gel osman ve can boğAZdan gelir ye iç yat valla
iyidir ya, tekrardan doktora gitçem. zamanı bekliyorum.
bağalım bağalım
hala olcam ben, duydun mu? :):86:
saol soaol
sen nassen
lovelim yeni eğitim yılımız da heyirli kidemli ola :)
eyiiyiz sen nassen
günaydın gününz aydın olsun
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?