30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

pınarcım adana da sana cüneyt evrükeyi tavsiye ederimm balcalının hocası özel muayenesi var benim dr çok memnun kalırsın bi git derim

iyidir ya, tekrardan doktora gitçem. zamanı bekliyorum.
bağalım bağalım
hala olcam ben, duydun mu? :):86:
herkese merhaba,

nasılsınız arkadaşlar? geçmiş bayramınızı da kutluyorum

saol soaol
sen nassen

lovelim yeni eğitim yılımız da heyirli kidemli ola :)

aynen canım. özür diledim oğluşumdan anlaştık bi daha ben onu yormayacağım oda beni üzmeyecek teyzesi. iyi bi ayar çekti bana. Lovelim nasıl korktum anlatmam daha buraya üzerinden özet geçtim. ayrıntı bikaç sayfa tutardı. bana ders oldu.
iyidir ya, tekrardan doktora gitçem. zamanı bekliyorum.
bağalım bağalım
hala olcam ben, duydun mu? :):86:

saol soaol
sen nassen

lovelim yeni eğitim yılımız da heyirli kidemli ola :)

oy halamı olacan, yiğenim aklıma geldi, bende halayım. ona oyuncak alamadım, dedim kırıkkaleye gelince alacam. Oraya gittik, daha arabadan inmeden hala dükkan şu tarafta , ula dedim, bi hoş geldin halacım der insan bi öper dedim. rüşvetçi. Hala olmak kolay değil tentoşum şimdiden söyleyim hayırlı olsun.

günaydın gününz aydın olsun
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah

gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah

belenay gerçektenmi, çabuk haberlerle gel bize, heycanlamdım çok mutlu oldum. Kız sende hemen ayline dünür olmaya yetiştirdin kendini. Süper bi haber canım. inşallah herşey güzel olacak. Belanay kan testi yaptır hemen. güzel haberlerini belliyoz.

bugün yüzümü güldüren tek haber kan testi yaptır hemennnn çok sevindimmmmm

süpeeeeeeeeerrrrr canım çok sevindim walla :)))) sonu mutlu mesut olur inşallaaaaaaahhhh, şişsin göbüşlerrrrr :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…