30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar sağolun inşallah güzel haberler verip bende bu koca göbek macerama devam edebilirim rabbim dileyen isteyen herkese nasip eder inşallah

mrhb kızlar nasılsınız
BELENAYYYYYYYY gözün aydın canımmmm kandan baktır halayını öyle çekeceğim inşşş

zerdalcım canım ama aşk olsun sana ya.... başlatma evine barkına şimdi... biz ne zahmetler çekiyoruz o bebekler için ne kadar uğraştın bi düşünsene ...
aloooo şimdi senin ve biz teyzeleri için o bebeklerden daha değerli bişi yok dikkat etcen kendine ya . yapma gözünü sevimmmm...

tentoşuuuuuuummmmmmmmmm sende hala oluyomuşşun çok tebrik ederim seni heline söyle ayağını iyi sürüsün yere.. darısı senın de başına inşallah. :)

günaydın gününz aydın olsun
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah

anammmmm bi çift çizgi haberi dahaaa oleyyyy oleyyyyy oleeeyyyyyy ne güzel haberlerrrrr tebrikler sana da kocaman kocaman

günaydın gününz aydın olsun
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah

belenay süper bi haber. gözün aydın :)
allah tamamına erdirsin sağlıkla kucagına almak nasip etisn
tentoşuuuuuuummmmmmmmmm sende hala oluyomuşşun çok tebrik ederim seni heline söyle ayağını iyi sürüsün yere.. darısı senın de başına inşallah. :)

amin amin :))

günaydın arkadaşlarrrr

belenay hadi kandan öğrende gel halay çakacağiz dedik sana

kızlaaaaaarrrrrrrr, arı sütü bal polen aldım, ama şimdi klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi olacağım,

kızlar yaaa şimdi ben bu çatlatmayıda atlayıp ondan sonra mı duruma göre arı sütü bal poleni kullansam bilemedim bide bu arısütünün kullanımı nasıl bilen var mı

sevgilerleeeeee herkeseeee :))))

canım ben adetle başlayıp yumurtlama bitene kadar kullandım bal ve poleni arısütünü kullanmadım bal ve poleni sabahları aç karna bir tatlıkaşığı şeklinde kullandım

bende aldım arı sütü polen bal karışımı yaptım iki gün yedim sonra arkadaşlar adet olunca yedediler det olmayı beklerken meleğim sürpriiiz dedi inşallah seninde öle olur rabbim aratmasın kimseye hayırla ve sağlıkla göndersin meleklerimizi

kıslar nasılsınız bakem
biz çok şükür iyiyiz, çete üyeleri ellerinizden öper :)
el öpenleriniz çok olsun emiii

günaydın arkadaşlarrrr

belenay hadi kandan öğrende gel halay çakacağiz dedik sana
kan testi yaptırmadım direk doktora gittim karından usg çekti keseyi görmedi pazartesi bir daha bakacak sanırım üstten baktığı için erken diyorum inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı cnım senin ve tento içinde dua ediyorum tez zamanda meleklerinize kavuşmanız için

üstten zor görünüyor beeee ben hiç üstten baktırmadım hep alttan dr daha net görürüz dedi ben de ona güvendim bildiği var sonuçta diyip
daha minik annesi o görünmez tabiiiii
yatıyon dinleniyon sola yatıyon iyi besleniyon bi de neydi dua ediyon zatiii haaa su içiyon bol bol

:84::119::119::119: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün benim doğum günümdü... eşimi almaya gittim okula çıkışta çay bahcesıne gıttık.. kabatasta tranvaya bındık ıkı durak saonra ben fenalastım bayılıyodum yere falan oturdum tranvayın ıcınde hemen cıktık dısarı bıraz hava aldım. sonra annemler ıst dısına cıkmıslardı 10 gundur yoklardı eve bı geldık kapının onunde oturuyolar süprııızzz cok mutlu oldum tabıııı... bu arada hala adet olmadım 41. gun son adetımden bu yanaaa.
biraz önce test aldımmm ve çok afedersınız daha donumu cekmeden aglamaya basladım çift çizgi gördüm ömrümde ilk kez kolaymı elim ayağım titriyoooo ağlama krizlerindeyim şuan gidip gidip tekrar bakıyorum teste inanamıyorum yaaa inanamıyorum allahım nolur doğru olsun yanıltma beniii....

daha kimseye söyleyemedim ne eşim ne ailem hemen buraya girdim ve ilk sizlerle canım arkadaşlarımla paylaşıyorum dua edin nolllur doğru olsun bu rüyaa

İNŞALLAAAAAHHHH hadi bakalım, ay çok mutlu oldum, tam netleşince dahada mutlu oluruz canım süper bi haber umarım süperliğini korumaya devam eder, ama ben devam edecek diye düşünüyorum, sonrasındaki haberlerini bekliyorum, sevgilerle :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…