zerdalcım canım ama aşk olsun sana ya.... başlatma evine barkına şimdi... biz ne zahmetler çekiyoruz o bebekler için ne kadar uğraştın bi düşünsene ...Selam kızlar nasılsınız. Beni soracak olursanız. Arife günü benim adam durmadı, hiç misafir almadıydık, eltimle görümcemi bize çağırdı, sabahta doğalgazcılar gelmişti, biraz dağıttılar onu temizledim. Öğleden sonra memlekete gideceğim diye biraz hazırlık yaptık, çarşıya çıktık, hediye falan aldık. Akşamada misafir geldi yemek yaptım, hazıra kaçayım hazır mantı ile köfte yaptım ama yinede yoruldum. servis yap, bulaşık dağ gibiydi onların yanında da eşime söylemedim kendim attım bulaşık makinasına, belim bi ağrıdı o günün sonunda, bayram diye gece geç vakittede banyo ağda yaptım, yorgunluktan ölüyorum, çok rahatsızlandım.
Sabahleyin eşim bayram namazına gitti geldi, köye gideceğiz diye durdurmadı, sabah kalktık daha bavul hazırlamadıydım, ordanda memlekte gidecektik, şunu al bunu al, oraya bak buraya bak derken koşturdum biraz. Yola çıkarkende abdest alırız genelde. Abdestimi aldım üstümü giyindim, kapının önüne bütün malzemleri hazırladık tam çıkacağız, bide dedim benim wc durmuyor, bi daha tuvalete gideyim, bi girdim ne göreyim, altım kan revan içinde, şakır şakır kanıyom. Allahım moral falan gitti, ağlıyorum tabi, o kadar kendimi yorarsam, eşim sakinleştirdi. Hemen acile gittik, doktor yok benim acil ultrasyona girmem gerekiyor dedim, doktor yokmuş, bate hcg yapıp düşüp düşmediğini anlıyacaklarmış. iyi ya dedim, kürtaj olanın beta hcg si düşmüyor benimkimi düşecek dedim. En sonki kan tahliline bakarız dediler, iyi ya en on hamile olup olmadığımı anlamak için yaptırdık. hep ultrasyondan bakıldı dedim. Allahım ne kadar bilinçsizler.
neyse benim özel hastanem vardı orayı aradık doktor yok, bi poliklinik vardı orayı aradık yok. Allahım kaldım ordada, bayramın 1 günü. Dedim yine bizim hastaneye gidelim, hemşireler benim doktoru arar gelir dedim. oraya gittik, hemşirenin bi tanesine dedim benim canlı olduğunu öğrenmem lazım. Düşünürken aklımıza nts geldi, daha çok erken duyamazsak korkma dedi, tamam dedim, nts de çok şükür duyduk. içim rahatladı. doktorumu aradı, o da şehir dışındaymış olsaydım gelirdim dedi, bişey olmaz dinlen dediler. Biraz dinlendim kanamamda kesildi.
Ankarada burdan 3 saat, köy yarım saat, ankaraya yakın, köye gittik, eğer bi durum olursa basar ankara gideriz dedik, çok şükr köydede hiç kalkmadan yattım geçti.
Sonra cumartesi ankaraya gittik, doktor maşallah hiçbişeyin yok bebeğin çok iyi dedi, kanamalarda olabilirmiş, önemli olan devamı olmasın dedi.
Tamta bayram öncesi cumartesi randevum vardı çok güzel geçtiydi, bayramım biraz moral bozukluğu ile geçti.
Bide pişman oldum, bebeğimden özür diledim, bi daha yormuyacağım kendimi, ev pislikten gitsin temizlik yapmıyacağım. Bi düzeleydim dedim. Bana biraz ayakta durup yorulmak gelmiyor. Ve bu arada oğluşum olacakmış. Küçük adamım. Allahım hepinize yaşatsında, hamile oluncada valla sıkıntı stresle geçiyor. Bişey olacak diye ödüm kopuyor. Allah herkesin evladını korusun, isteyen herkese nasip etsin. biraz uzun oldu.
günaydın gününz aydın olsun
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah
günaydın gününz aydın olsun
gece saat 3 elimde test çift çizgi şaşkınlık tedirginlik galiba hamileyim dualarınızı eksik etmeyin bu sefer mutlu sona erişiriz inşallah
tentoşuuuuuuummmmmmmmmm sende hala oluyomuşşun çok tebrik ederim seni heline söyle ayağını iyi sürüsün yere.. darısı senın de başına inşallah. :)
kızlaaaaaarrrrrrrr, arı sütü bal polen aldım, ama şimdi klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi olacağım,
kızlar yaaa şimdi ben bu çatlatmayıda atlayıp ondan sonra mı duruma göre arı sütü bal poleni kullansam bilemedim bide bu arısütünün kullanımı nasıl bilen var mı
sevgilerleeeeee herkeseeee :))))
kıslar nasılsınız bakem
biz çok şükür iyiyiz, çete üyeleri ellerinizden öper :)
bende aldım arı sütü polen bal karışımı yaptım iki gün yedim sonra arkadaşlar adet olunca yedediler det olmayı beklerken meleğim sürpriiiz dedi inşallah seninde öle olur rabbim aratmasın kimseye hayırla ve sağlıkla göndersin meleklerimizikızlaaaaaarrrrrrrr, arı sütü bal polen aldım, ama şimdi klomen kullanıyorum ve çatlatma iğnesi olacağım,
kızlar yaaa şimdi ben bu çatlatmayıda atlayıp ondan sonra mı duruma göre arı sütü bal poleni kullansam bilemedim bide bu arısütünün kullanımı nasıl bilen var mı
sevgilerleeeeee herkeseeee :))))
el öpenleriniz çok olsun emiiikıslar nasılsınız bakem
biz çok şükür iyiyiz, çete üyeleri ellerinizden öper :)
kan testi yaptırmadım direk doktora gittim karından usg çekti keseyi görmedi pazartesi bir daha bakacak sanırım üstten baktığı için erken diyorum inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı cnım senin ve tento içinde dua ediyorum tez zamanda meleklerinize kavuşmanız içingünaydın arkadaşlarrrr
belenay hadi kandan öğrende gel halay çakacağiz dedik sana
:84::119::119::119: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün benim doğum günümdü... eşimi almaya gittim okula çıkışta çay bahcesıne gıttık.. kabatasta tranvaya bındık ıkı durak saonra ben fenalastım bayılıyodum yere falan oturdum tranvayın ıcınde hemen cıktık dısarı bıraz hava aldım. sonra annemler ıst dısına cıkmıslardı 10 gundur yoklardı eve bı geldık kapının onunde oturuyolar süprııızzz cok mutlu oldum tabıııı... bu arada hala adet olmadım 41. gun son adetımden bu yanaaa.
biraz önce test aldımmm ve çok afedersınız daha donumu cekmeden aglamaya basladım çift çizgi gördüm ömrümde ilk kez kolaymı elim ayağım titriyoooo ağlama krizlerindeyim şuan gidip gidip tekrar bakıyorum teste inanamıyorum yaaa inanamıyorum allahım nolur doğru olsun yanıltma beniii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?