:84::119::119::119: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün benim doğum günümdü... eşimi almaya gittim okula çıkışta çay bahcesıne gıttık.. kabatasta tranvaya bındık ıkı durak saonra ben fenalastım bayılıyodum yere falan oturdum tranvayın ıcınde hemen cıktık dısarı bıraz hava aldım. sonra annemler ıst dısına cıkmıslardı 10 gundur yoklardı eve bı geldık kapının onunde oturuyolar süprııızzz cok mutlu oldum tabıııı... bu arada hala adet olmadım 41. gun son adetımden bu yanaaa.
biraz önce test aldımmm ve çok afedersınız daha donumu cekmeden aglamaya basladım çift çizgi gördüm ömrümde ilk kez kolaymı elim ayağım titriyoooo ağlama krizlerindeyim şuan gidip gidip tekrar bakıyorum teste inanamıyorum yaaa inanamıyorum allahım nolur doğru olsun yanıltma beniii....
daha kimseye söyleyemedim ne eşim ne ailem hemen buraya girdim ve ilk sizlerle canım arkadaşlarımla paylaşıyorum dua edin nolllur doğru olsun bu rüyaa
çok saol canım ama inan hala şoklardayım gidip bi test daha alıcam şimdi emin olmak için
kızlar bi koşu gidip hastaneye acilden kan verdim değerim 5000 üstü çıktı yani 5 haftalık hamileyimmmmmmm:119::119::119::119::119:
eşime nasıl söylesem acaba
kızlaaaarr bıraz once bı hastanenın ozelıne gıttı yarını bekleyemedık alttan muayene ettı 5 hafta 6 gunluk bı mercımegım var kesesı gorundu ve ıyıce yerlesmıs 5 mayıs tahmını dogum tarıhıymıs.. esımde arkamdan dalga gecıyo hemen kos yaz arkadaslarına.. kızlar maıleyım falan dıye ses cıkarıp guluyo :)) şsşkın
bende aldım arı sütü polen bal karışımı yaptım iki gün yedim sonra arkadaşlar adet olunca yedediler det olmayı beklerken meleğim sürpriiiz dedi inşallah seninde öle olur rabbim aratmasın kimseye hayırla ve sağlıkla göndersin meleklerimizi
el öpenleriniz çok olsun emiii
kan testi yaptırmadım direk doktora gittim karından usg çekti keseyi görmedi pazartesi bir daha bakacak sanırım üstten baktığı için erken diyorum inşallah bi sorun çıkmaz hayırlısı cnım senin ve tento içinde dua ediyorum tez zamanda meleklerinize kavuşmanız için
kızlaaaarr bıraz once bı hastanenın ozelıne gıttı yarını bekleyemedık alttan muayene ettı 5 hafta 6 gunluk bı mercımegım var kesesı gorundu ve ıyıce yerlesmıs 5 mayıs tahmını dogum tarıhıymıs.. esımde arkamdan dalga gecıyo hemen kos yaz arkadaslarına.. kızlar maıleyım falan dıye ses cıkarıp guluyo :)) şsşkın
valla içimi rahatlatıyorsun he pazartesi 5+6 olacak nsipse görürrüz dimi inşallah bide hep solum yatıyorum sabah bi kalkıyorum sağ tarftayımüstten zor görünüyor beeee ben hiç üstten baktırmadım hep alttan dr daha net görürüz dedi ben de ona güvendim bildiği var sonuçta diyip
daha minik annesi o görünmez tabiiiii
yatıyon dinleniyon sola yatıyon iyi besleniyon bi de neydi dua ediyon zatiii haaa su içiyon bol bol
ayyyyy ne güzel bir haber bu çok şükür canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah eveeet dolsun göbüşler:84::119::119::119: kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün benim doğum günümdü... eşimi almaya gittim okula çıkışta çay bahcesıne gıttık.. kabatasta tranvaya bındık ıkı durak saonra ben fenalastım bayılıyodum yere falan oturdum tranvayın ıcınde hemen cıktık dısarı bıraz hava aldım. sonra annemler ıst dısına cıkmıslardı 10 gundur yoklardı eve bı geldık kapının onunde oturuyolar süprııızzz cok mutlu oldum tabıııı... bu arada hala adet olmadım 41. gun son adetımden bu yanaaa.
biraz önce test aldımmm ve çok afedersınız daha donumu cekmeden aglamaya basladım çift çizgi gördüm ömrümde ilk kez kolaymı elim ayağım titriyoooo ağlama krizlerindeyim şuan gidip gidip tekrar bakıyorum teste inanamıyorum yaaa inanamıyorum allahım nolur doğru olsun yanıltma beniii....
güzel düşünelim güzel olsun inşllahdaha kimseye söyleyemedim ne eşim ne ailem hemen buraya girdim ve ilk sizlerle canım arkadaşlarımla paylaşıyorum dua edin nolllur doğru olsun bu rüyaa
canıııııııııııııııııııııım sağol inşallah rabbim sanada tez zamanda nasip ederde burdan göbecikler atarızgüzel haberle gel inşş bebebğimmmmmmmmmmmmm
oyyyyy ne güzel bir haber bu böle maşallah denize ve anasına şükürler olsun vay kerata vay duydu dünyya gelince çok süper bir nanesi olcak acele etti canım çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşllah denizimize sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum tüm sıkıntılar geride kaldık artık o minicik bir delikanlı maşallah süphanallahBen süppperrr bi haber vereyim diye actım coooookkkk daha süpper 2 haber okudum...
Mutluluklar dubleymiş topicte triple olsun bakemmmm
bayramda geldi Denizim teyzeleri,,, gece balkonda otururken suyum gelmiş, idrarmı su mu diye koitur koştur hastaneye gittim...
bi yığın aksiilik sonunda kendim,i doğum odasında buldum, baytar bi doktorun eline düştüm kendi doktorum antalyada oldugu için gelemedi, hastanelerin yenidoğan üniteleri doluydu devlet hastanesi hariç,,devlet hastanesinde bi baytarın elinde dünyaya gelkdi meleğim..ama çok şükür ki bebeğimde bi sorun yok, kanamam cooookk oldu, dikişim sök
ülüp yeniden atıldı ...vs yani ben toparlayamadım hala, dikişilerim cok fena,yeni yeni oturmaya başladım..o kadar söylememe ragmen sezeryana almadı beni dr. normal yolla geldi mucizem her seye inat sağlıkla-sıhhatle :)))
1 hafta hastanede yattık cennet kokulumla, o yoğun bakımda ben odada, sonra cıktık,2 gün sonra yine yatık sarılıktan şimdi iyi gibi ooluşum.... tam 1 ay erken gelsede şükür Rabbime, gelişim geriliği falan hikaye gibi geliyor bana, zayıf doğdu meleğim
sadecene. 2400 lük 48 cm lik bi ömür büyüyüp gelişecek mutluluk kaynağım var, inanmakta zorlansamda yatıyor yatagında minik suratlım :)))
ismen dua ettim 5-6 saat cektiğimcok fena doğum sancılarım arasında, en makbul dua buymuş derler, sankim kabul olmuş gibi
belanayım ve özlemcim ha :))
ısrarla güzel haberini beklediğim akideşlerim var, eli kulağındadır Rabbimin izniylen, onlar kendilerini biliyodru sanursam
coookkk öptüm hepinizi, beni merak eden hiiiçççç olmasa da( serzenişte bulunmadan olar mı de mi ama ))
RABBİM hepinize tattırsın bu rüyayı,
Belenay ve Sml coook sevindim, tebrik ederim, Rabbim sonunu saglıkla sıkıntısız nasip etsin inŞALLAH...
artık iyicene öğrendim ve tecrübe ettim ki, nasipte ne varsa o oluyor... sıkıntısız gecen bi 7 ay sonunda son 1 ayım neredeyse hep dua ve korkuyla gecti, ve tedavi ile gelen bebeğim catır catır epidural bile almadan morararak dogdu minicik haliyle..nasip-kısmet önce YARADAn gerisi en daniskadan hikaye bu dünyada.. o yüzden bol bol dua edin karnınızdaki meleklere bide beslenmeye ve ani hareketlere dikkat , gerisi ALLAH....
cooookkkk öptüm ikinizi de, bi bakim minicik suratlı, cennet kokulu, ömrümün en güzel hediyesi Denizime
kızlar bi koşu gidip hastaneye acilden kan verdim değerim 5000 üstü çıktı yani 5 haftalık hamileyimmmmmmm:119::119::119::119::119:
eşime nasıl söylesem acaba
valla içimi rahatlatıyorsun he pazartesi 5+6 olacak nsipse görürrüz dimi inşallah bide hep solum yatıyorum sabah bi kalkıyorum sağ tarftayımhiç alışık değilim ben sola yatmaya ya yüzükoyun yada sağa yatarım geçen gece eşimdede tik olmuş gecenin bi yarısı uyandırdı sola yat diye:1.anam ben sola yatmıştım zati ne zaman döndüm sağa
ayyyyy ne güzel bir haber bu çok şükür canım rabbim hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip eder inşallah eveeet dolsun göbüşler
güzel düşünelim güzel olsun inşllah
canıııııııııııııııııııııım sağol inşallah rabbim sanada tez zamanda nasip ederde burdan göbecikler atarız
oy oy oyyy..Ben süppperrr bi haber vereyim diye actım coooookkkk daha süpper 2 haber okudum...
Mutluluklar dubleymiş topicte triple olsun bakemmmm
bayramda geldi Denizim teyzeleri,,, gece balkonda otururken suyum gelmiş, idrarmı su mu diye koitur koştur hastaneye gittim...
bi yığın aksiilik sonunda kendim,i doğum odasında buldum, baytar bi doktorun eline düştüm kendi doktorum antalyada oldugu için gelemedi, hastanelerin yenidoğan üniteleri doluydu devlet hastanesi hariç,,devlet hastanesinde bi baytarın elinde dünyaya gelkdi meleğim..ama çok şükür ki bebeğimde bi sorun yok, kanamam cooookk oldu, dikişim sök
ülüp yeniden atıldı ...vs yani ben toparlayamadım hala, dikişilerim cok fena,yeni yeni oturmaya başladım..o kadar söylememe ragmen sezeryana almadı beni dr. normal yolla geldi mucizem her seye inat sağlıkla-sıhhatle :)))
1 hafta hastanede yattık cennet kokulumla, o yoğun bakımda ben odada, sonra cıktık,2 gün sonra yine yatık sarılıktan şimdi iyi gibi ooluşum.... tam 1 ay erken gelsede şükür Rabbime, gelişim geriliği falan hikaye gibi geliyor bana, zayıf doğdu meleğim
sadecene. 2400 lük 48 cm lik bi ömür büyüyüp gelişecek mutluluk kaynağım var, inanmakta zorlansamda yatıyor yatagında minik suratlım :)))
ismen dua ettim 5-6 saat cektiğimcok fena doğum sancılarım arasında, en makbul dua buymuş derler, sankim kabul olmuş gibi
belanayım ve özlemcim ha :))
ısrarla güzel haberini beklediğim akideşlerim var, eli kulağındadır Rabbimin izniylen, onlar kendilerini biliyodru sanursam
coookkk öptüm hepinizi, beni merak eden hiiiçççç olmasa da( serzenişte bulunmadan olar mı de mi ama ))
RABBİM hepinize tattırsın bu rüyayı,
tentoş rabbim en kısa zamnada sanada nasip etsin uğraştırmadan amiiiinhehehe maşah maşalah :))
senin şincik kendiliginden olmuş oluyur di mi :)
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
benim yegenle aynı zamanda olcaklar demek ki :))
belenay sana da maşalah ya. ne güzel haberler alıyoruz :))
oy oy oyyy..
deniz adı gibi olcak. ne vakıt napcaa belli olmiycak :) süprüslerle dolu yavrucak
sana da çok geçmiş olsun denizimin anası.
çektiğin sıkıntılara degecektir :)
allah sağlık versin ikinize de :)
dualarına da eeeen içten amin diyorum:)
bu aralar gelip gitmeler seyrekleştiği için merak olayı pek şoolmuyor mlsf. :26: hani gelir herhal diosun :)
ne güzel haberle geldin
olmadı bayram koyuver adını
ayyy canım benim geçmiş olsun rabbim damatlığınıda göstersin inşllah olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahsünnnet olduk teyzeler eren şimdi iyi çişini yapınca çok ağlıyor sadece fazla kalamıcam kayınvalidem bende
denizanası gözün aydın canım... sağlıkla büyüt inş...
loveli, eren'in sünneti hayırlı olsun... darısı mezuniyetlerine, damatlığına......
yeni hamile olan arkadaşlar var... hayırlı olsun... her şey yolunda gitsin inş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?