30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

denizimin anası denizimi dünyaya getirmişşş allah nazardan saklasın inşşş
sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbimmm şansı bol bahtı açık olsunnnnn deniziminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

oy deniz geldi ha maşallah artık kollarında doya doya kokla meleğini hoşgeldin deniz

smlcim ay çok sevindim yaaaaaaaaa hayırlı olsun maşallah iyi dinlen sola yat iyi beslen haber ver hep bize tamam mı

aman da aman. Eren efendi büyümüş de sünnet mi olurmuş :)) geçmiş olsun lovelim. Allah daha güzel günlerini gösterisn :)

oldu teyzesi ağladı ilk gün ama sonra sıkıntı olmadı ama altı değişirken ve ilaç sürerken çok söyleniyor bize duysan kesin küfrediyor sanırsın ya çok komikkkk

daha kimseye söyleyemedim ne eşim ne ailem hemen buraya girdim ve ilk sizlerle canım arkadaşlarımla paylaşıyorum dua edin nolllur doğru olsun bu rüyaa

kızlar bi koşu gidip hastaneye acilden kan verdim değerim 5000 üstü çıktı yani 5 haftalık hamileyimmmmmmm:119::119::119::119::119:
eşime nasıl söylesem acaba

canım ya, gözün aydın çok sevindim allah tamamına erdirsin, çift çizgiyi gördüğünde eşine nasıl söylemedem durdun. Süper bi haber. Topinkimizde kimse kalmayacak herkes hamile kalacak. süpersiniz kızlar. Kupa yı sana veriyom.

canım ya, sen aklımdaydın naptın diye düşünyordum. Süper bebişini allah bağışlasın. Çok güzel, güle güle büyüt. Maşallah. 1-2 aya toplar kendini kocaman olup büyür bebişin.

Kızlar bende bügün başladım işe 3 gün raporluyduk. Bizde bi türlü evim düzen almıyor. Eşim hafta sonu salonu boyadı, ben hiç girmedim, boya kokusu var diye. Kurban bayramına kadar evi bi şekil aldırabilirsek iyi olacak. Yerler kırıldı kalbodur yapılacak, parke yapılacak. Kurbandan sonrada bebeğimin hazırlıklarına başlıyacağım. Bu arada ben hiç iş yapmıyorum. Bebeğime söz verdim. Bütün iş bitince temizlikçi tutarım. Şimdilik dağınık ev. halılarıda sermedik idare ediyoz.

Kızlar şimdi fikrinizi almak istiyorum. Bebeğime dolap alacam zaten, dolapla mobilyalı beşik mı alsam, bebek odası yapıp, ayrıca yatak odasında yatması için küçükte bir beşik lazım bu arada iki tane beşik olması gerekiyor. Yoksa yine dolabını alıp, park beşiklerler var onlardan mı alsam. Park beşiği yatak odasınada çekebilirim. 4-5 ay bizimle yatar sonra odasına koyarım. Genellikle arkadaşlarım 4-5 ay sonra ayırıyorlar. Bi karar veremedim. Mobilyalı beşikle ayrıca küçük beşik mi, yoksa portatif park beşiklerden mi alayım.

canııııım denızımın anasıııı.
bak gordun mu bosuna sıktın canını saglıcakla aldın kucagına mınık melegını cok guzel bı duygu olsa gerek tebrık ederım senı ve evet ettıgın dualar kabul oldu sanırım cok saol arkadasım darısı bızım basımıza sorunsuzca atlatır alırız kucagımıza ınsallah
ve dıger arkadaslarında en kısa zamanda rabbım doldursun ınsallah gobuslerını:) tekrar optum senı allah analı babalı buyutsun ..

sünnnet olduk teyzeler eren şimdi iyi çişini yapınca çok ağlıyor sadece fazla kalamıcam kayınvalidem bende

ayyy maşallah doğdu da sünnet bile oldu geçmiş olsun canım. allah öğrenciliğini askerliğini damatlığını göstersin inşallah sonrada sen torun sahibi pl

oy deniz geldi ha maşallah artık kollarında doya doya kokla meleğini hoşgeldin deniz

smlcim ay çok sevindim yaaaaaaaaa hayırlı olsun maşallah iyi dinlen sola yat iyi beslen haber ver hep bize tamam mı

çok saol valla korkumdan oyle yapıyorum sola yatıyorum yıyorum kı bu gıdısle kac kılo olurum bılmem ıslerı de saldım yavastan napım zor buldum kaybetmekten korkuyorum

canım benım cok saol :) cıft cızgıyı gorunce eşime söylemedim hemen çünkü ben de inanmış degıldım somra tekrar kan testı falan derken aksam oldu bıde yuz yuze soylemek ıstedım kı tepkısını goreyım gızlı kamera kurdum ve cektım de o anı :))) ama basket macı vardı yemek falan yedık mac seyredıyoz bıtmıyo kı bı turlu soyleyeyım :) neyse mac bıttı sonuc kagıdını bılgısayarın onune koydum baksın dıye ( gelınce ılk yaptıgı ıs basına oturmak ) aksılık ya mac var sonrada yorulmus dıye koltuga uzandı sınır oldum ıyıce. kagıdı aldım bende sana ask mektubu yazdım verım mı dedım tuhaf tuhaf bakıyo ver dedı sonra okudu ve şok şok şok... çok komıktı...

maşallah....
ağlattın bizi....
maşallah denizanası....tam o dediğin anda dualar kabul oluyormuş....Rabbim kimin adını söylediysen kimi içinden geçirdiysen hepsini kabul eder inşallah....
Allah bebebiğine de sana da sıhhat versin....

sml81
canım tebrik ederim....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bundan sonra biraz daha fazla sabra ihtiyacın var....

Allah sabır versin

Eren paşamız sünnet olmuş maşallah...
Salih paşamızdan haber yok....
bebişlerimiz hızla büyüyor
Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....
tez vakitte burdaki arkadaşlarımın hepsinin rahimlerine cennetinden melekler göndersin Rabbim....

kızlaaaaaaaarrrrrr selaaaaaaaaaammmm :)))

yarın gene çatlatma iğnesi oluyoruuuuummmmmm bakalım bu ay ne olacaaaaaaakkkkk :)))) olmazsa rahim filmine artıkınnnn :))))

sünnnet olduk teyzeler eren şimdi iyi çişini yapınca çok ağlıyor sadece fazla kalamıcam kayınvalidem bende
yavrum ern paşamız sünnet oldu demek, hayırlı olsun, loveli naptınız mevlüt mü okuttunuz, düğün yaptınız mı, bende şimdiden oğluşumun sünnetini düşünüyom iyimi.
kahvelokum nasıl gidiyor tatlım sen nasılsın. uzun zamandır yoktun.
aman da aman. eren efendi büyümüş de sünnet mi olurmuş :)) geçmiş olsun lovelim. allah daha güzel günlerini gösterisn :)
tentoşum benim. Okulla açıldı, senin öğrenciler nasıl. Öğretmenlerin yeni dönemleri hayılrı olsun. Tentoş durumlar nedir sende. laboraskopi oldun mu?
Yinede söylemeden iyi sabretmişsin canım. Tabi eşin yanında olmayınca insan merak ediyor tepkisini yüzüne söylemek iyi olmuş, çk güzel allah mutluluğunuzu bozmasın.

yarın gene çatlatma iğnesi oluyoruuuuummmmmm bakalım bu ay ne olacaaaaaaakkkkk :)))) olmazsa rahim filmine artıkınnnn :))))

Hadi hayırlısı özlemim. Bak adaşın hamile darısı sana. İnşallah sendende hayırlı haberleri yakında alacağız.

smll canımm benim tebrik ederim. Allah'ım ikinizi de korusun...... Darısı başımıza.... Sendeki sorun neydi canım?? ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?

Belenay canım seni de tebrik ederim..Allah'ım ikinizi de korusun

Denizanasıı canım benimmmm cennett kokuluna kavuştun..Allah'ım ikinizi de korusun... Doğumda benim içinde dua ettin mi??

Loveli geçmiş olsun canım.... Allah damatlığını göstersin..

Herkes iyi mi??

bu konuda benim bi fikrim yok zerdalım :

hadi bakalım inşlh bu ay sen de süprüs yaparsın :)

zerdalım benim laparoskopiye şu an gerek duymadı.
bu ay sonunda doktotra gitçem, sonra da duruma göre tekrar tüpe başlıcam

ay evet okullar başladı başlıcak. 1 ler başladı
biz de haftaya..

Canım benim, çooookkkk sevindim okuyunca, var ya kaç gündür aklımdaydın, bak güzel haberini alacakmışım demek ki... Allah meleğine ve sana sağlık, mutluluk, huzur versin bir ömür canım... Allah analı babalı büyütsün Denizinizi:)) Çok öpüyorum ikinizi de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…