30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Yeni hamişlerimiz varmış topikte kızlar çok sevindim, tebrik ederim.. Darısı başımıza inşallah
Kızlarrrr herkesler iyi mi, ben uzun zamandır giremiyorum yine ( Merak ediyorum hepinizi Kendinize iyi bakın canlar, öpüyorum sizleri...

sml81
canım tebrik ederim....Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
bundan sonra biraz daha fazla sabra ihtiyacın var....

Allah sabır versin

canıııııııııımmmmmmmmmm amin valla dediğin gibi bundan sonrası da olayın başka bi boyutu.. bendee pko vardı onun tedavısı yok zayıfla adet duzenı olsun vs 3 kere klomen le catlatma ıgnesı yaptırım olmadı asılama yapalım dedı dr ramazana denk gelınce de ben gıtmedım rahat rahat oruc tutayım dıye . ramazan bıttı adet olmadım bıde baktıkkı kendılıgınden gelıvermıs.... :) rabbim inşallah inşalllaaaaaaaaaaaaaahhhh hepinize nasip etsin ama inan en umudunu kesip artık olmaz demeye başladığın anda geliyo :) ben hala inanamıyorum

şükür canım iyiyiz, sen nasılsın neler yapıyorsun. arısütübalpolen karışımı işine senide alalım. tam belenayı ikna ettik, yiyecekti, hamiş kaldı. Kızlar bu arada belenayı merak ediyorum. uğramadı sanırım.
Hadi hayırlısı canım. Laparoskopinin bir sakıncası varmı yapılmasında. Biliyorsun aylinede yapıldı, göbekten girdiler, çikolata kisti çıktı. sonra ona göre tedavi gördü. iyice biaraştır canım. Gerçi istanbulda ultrasyonlar gelişmiş cihazlardır, bakınca anlarlar, bi şey olup olmadığını.
kaderiye tatlım nasılsın, sen neler yapıyorsun. Allaha şükür iyiyiz.

Geçenlerde tav de haberlerde hep çıktı. Allah böyle kişileri bildiği gibi yapsın, insanların duygularıyla parasıyla oynayanları. Sadece ilaçla bile çocuk sahibi olabilecek kişilere tüp bebek yapılmış. Büyük vurgun.

Aman dikkat edin arkadaşlar.

ben geldim sağol zerdalcim ilgin için dün doktora gittim kese oluşmuş çok şükür şimdi sıra pıtpıtlarda inşallah dualarınızı bekliyorum bakalım bu sefer inşallah güzel haberler verebilirim areı sütü polen bal üçlüsü benim hala duruyor evde o bana bakıyor ben ona rabbim muhtaç etmez bir daha inşallah ama ikinci için uğraşmm gerekirse hemn başlarım hazırda var nsıls bakarmısın birinciyi doğurdumda ikinci kaldıAllah büyük neden olmasın dimi ama umut fakirin ekmeğisende oğluşuna sözünü tutyormuşsun aferin sana sözünün eriymişsin aman gülüm iş her zaman olur yeterki oğluşun üzülmesin

merhabalar...

zerdalcığım ben bu ay hep yedim....her ay umut içinde olmaktan çokk yoruldummm...... bugün wc de uzayann akıntı geldi acep bugün müüü yumurtam çatladı?? önerisi olan var mı??

Belenay canımm çokkkk tebrik ederim.... Bu arada sendekii sorun neydi? bir de ne kadardır uğraşıyordunuz???

Bir de yeni hamiş olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi??? unutmadan söyleyeyim geçen ay ben de çift çizgiyi çok gördüm amaa maalesef kanda çıkmadııı ((

kızlar belenay yazınca aklıma geldı ben de sabahları ac karnına corek otu yagı ıcıyodum bı kasık aksamda yatmadan arı sutu +bal+ polen karısımı yedım bı kasık daha yarısıydı ramazan gırınce unuttum bı yedım bı yemedım. belkı onun etkısıyle tutmus olabılır sımdı de sıfa olsun dıye dıbını sıyırıyorum bı zararı olmaz sanırım:)

Bir de yeni hamiş olan arkadaşlar belirtileriniz nelerdi??? unutmadan söyleyeyim geçen ay ben de çift çizgiyi çok gördüm amaa maalesef kanda çıkmadııı ((

acıkcası hıc bı belırtı gostermedı bende. zaten regl donemını agrısız sancısız gecıren bırıyıydım ılk defa goguslerım sıstı dolgunluk hıssı vardı bıde bulasık makınasını bosaltırken sag tarafa fecı bı batma hıssı oldu anıden ama bu dedıklerım 5 hatlaık oldugundaydı yanı en belırgın ozellıgı adetının gelmemesı

Sml81 canım sendekii sorun neydi? ne kadar süre çocuk için uğraştınız?

:92: kızlar bıde önemle bi paylaşım daha benden
ezcaneler genellıkle gebelık testı ısteyınce certain marka olanını verıyo, ben artık hep aynı ezcaneye gıtmekten utandıgımdan baska bı eczaneye gıttım ve AL Bİ dıye bı marka verdı 30 sn ıcınde sonuc cıktı cıft cızgı tabı ben buna ınanamayıca certain marka olandan aldım kı benı süpheye düşüren bu oldu tek çizgi çıktı. kaldıkı hamılelıgın basında bıle degılım 6 haftalıgım kesınlıkle sızı de yanıltmasın. bu markaya guvenerek ıs yapmayın sakın sakınçç:92:

canım belanaycığım iyi olmana sevindim, maşallah fıstığına kesesi oluşmuş, merak etme rahat ol, yakında kalp atışlarıda oluşur. sakin sakin ani hareketler yapmadan bekle. iyice tutunup yerleşsin. Kızlar yerleşme aşamalarında hafif az az kanamalar olursa korkmayın, bende oldu, ama çok şükür bebişim tutunup ilerledi.
Uzayan akıntın geldiyse tamam canım yumurtlama dönemlerine giriyorsun, bu günlerde çalış. leyliko sende çalışıyorsun demi, yumurtlama dönemin hafta sonuna gelirse, sabahlarıda çalış. Ben pazar sabahı çalışmıştım. Altıma yastık koyup en az 1 saat yatıyordum.
bana kimse cevap vermiyorrr (((

Kızlarrr GESHENK nerelerdeee???
Geshenk myomundan dolayı 2,5 ay raporlu canım, ağrıları oldu çok fazla, pc ye gelemiyor. iyi çok şükür.

Benimde evde vardı, hamile kalınca ziyan olmasın diye kalanını yedim, o dönemde biraz araştırdım, hamilelikte bir zararı yok, hatta faydası var diye biliyorum.Sonra ayrıca almadım.

belenay, özlem tıkırlarınızı yapın haftalarını görelim. Geshenkin tablosu vardı, bi bulayım bakalım.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.elfida ..................................................Deniz paşamız geldi çok şükür
2.kahvelokum..........................................23 kasım
3.senemgy...............................................26 kasım
4.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
5.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
6.zerdal..................................................9 şubat
7.Kayyum.................................................
8.Belenay..................................................
9.Slm81.....................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................?

tülays.....................................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

ya işte bende tam onu soracaktım nası yapıyruz diyeeee allh soyletti :)

canım bende yapmasını bilimyorum. Bilen arkadaşlara yaptırıyorum. Sonra profilde çizelge olan bi yer var, oraya yapıştırıyorsun. Genel olarak aylin loveli yapıyorlar. Onlara söyleriz gelince. belanayda yapar belki.

zerdalll hesaplayıcıda baktım dr.nevranın sitesinde 6-11 eylül yumurtlama günlerimmiş. şimdi benim 13.günüm ve bugün uzayan akıntıyı gördüm. bugün yumurta çatlamışmıdır. ne kadar daha çalışayım?? evet zerdalcığım bende çalışıyorum. sabah 8 sakşam 5 mesai ne yapalım.... hafta sonları tatil evde olursak değerlendirmeye çalışıyorum. Geshenk' e benden selam....

ayyyy zerdalcimmmm inşallaaaaaaaahhhhh bu sefer tutar, bugün öğlen iğnemi vurundum doktor yarın gece müsabakalara başlayabilirsin dedi :))) bakalım yapabilecez mi yoksa rahim filmi mi, ama Allah ım inşallah tutar yaaaa, hepimizin gönlüne göre olur inşallah :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…