- 22 Mayıs 2010
- 950
- 371
- 123
bu konuda benim bi fikrim yok zerdalım :
hadi bakalım inşlh bu ay sen de süprüs yaparsın :)
zerdalım benim laparoskopiye şu an gerek duymadı.
bu ay sonunda doktotra gitçem, sonra da duruma göre tekrar tüpe başlıcam
ay evet okullar başladı başlıcak. 1 ler başladı
biz de haftaya..
maşallah canım bak kese görünmüş pıtpıtlar da duycan oy minik çekirdekten haber getirben geldim sağol zerdalcim ilgin için dün doktora gittim kese oluşmuş çok şükür şimdi sıra pıtpıtlarda inşallah dualarınızı bekliyorum bakalım bu sefer inşallah güzel haberler verebilirim areı sütü polen bal üçlüsü benim hala duruyor evde o bana bakıyor ben onarabbim muhtaç etmez bir daha inşallah ama ikinci için uğraşmm gerekirse hemn başlarım hazırda var nsıls bakarmısın birinciyi doğurdumda ikinci kaldı Allah büyük neden olmasın dimi ama umut fakirin ekmeği sende oğluşuna sözünü tutyormuşsun aferin sana sözünün eriymişsin aman gülüm iş her zaman olur yeterki oğluşun üzülmesin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnayyy maşallah doğdu da sünnet bile oldu geçmiş olsun canım. allah öğrenciliğiniaskerliğini damatlığını göstersin inşallah sonrada sen torun sahibi pl
boşver de zaten iş hep olur ne olacak olmadı bir kadın 15 günde bir yorlmaya değmez bebiş varken ben de yapmadım bişey olmuyorçok saol valla korkumdan oyle yapıyorum sola yatıyorum yıyorum kı bu gıdısle kac kılo olurum bılmem ıslerı de saldım yavastan napım zor buldum kaybetmekten korkuyorum
olduk teyzesiiii gitti erenin yarısı heheheEren paşamız sünnet olmuş maşallah...
Salih paşamızdan haber yok....
bebişlerimiz hızla büyüyor
Allahım kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....
tez vakitte burdaki arkadaşlarımın hepsinin rahimlerine cennetinden melekler göndersin Rabbim....
inş çatlatma iğnesi bebiş olur haber ver bizekızlaaaaaaaarrrrrr selaaaaaaaaaammmm :)))
yarın gene çatlatma iğnesi oluyoruuuuummmmmm bakalım bu ay ne olacaaaaaaakkkkk :)))) olmazsa rahim filmine artıkınnnn :))))
yavrum ern paşamız sünnet oldu demek, hayırlı olsun, loveli naptınız mevlüt mü okuttunuz, düğün yaptınız mı, bende şimdiden oğluşumun sünnetini düşünüyom iyimi.
QUOTE]
düğün yapmadık mevlüdünü de doğum günüyle aynı gün yapcaz çifte kutlama olcek inşallah
zerdalım beni dinlersen ilk 3 ayda yaptır hareket etmeden yoksa 8 yaşında yaptır ama arada yapma şimdi çok zor oluyor oynamak istiyor nasıl taşıyacağını bilemiyorsun aplamaması lazım bu yüzden şımarıyor ve kullanıyor keşşke 3 aylıkken yaptırsaydım
smll canımm benim tebrik ederim. Allah'ım ikinizi de korusun...... Darısı başımıza.... Sendeki sorun neydi canım?? ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
Belenay canım seni de tebrik ederim..Allah'ım ikinizi de korusun
Denizanasıı canım benimmmm cennett kokuluna kavuştun..Allah'ım ikinizi de korusun... Doğumda benim içinde dua ettin mi??
Loveli geçmiş olsun canım.... Allah damatlığını göstersin..
Herkes iyi mi??
amin leylikocummmmmm iyiyiz şükür sen nasılsın canım
maşallah canım bak kese görünmüş pıtpıtlar da duycan oy minik çekirdekten haber getir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
boşver de zaten iş hep olur ne olacak olmadı bir kadın 15 günde bir yorlmaya değmez bebiş varken ben de yapmadım bişey olmuyor
olduk teyzesiiii gitti erenin yarısı hehehe
inş çatlatma iğnesi bebiş olur haber ver bize
yavrum ern paşamız sünnet oldu demek, hayırlı olsun, loveli naptınız mevlüt mü okuttunuz, düğün yaptınız mı, bende şimdiden oğluşumun sünnetini düşünüyom iyimi.
QUOTE]
düğün yapmadık mevlüdünü de doğum günüyle aynı gün yapcaz çifte kutlama olcek inşallah
zerdalım beni dinlersen ilk 3 ayda yaptır hareket etmeden yoksa 8 yaşında yaptır ama arada yapma şimdi çok zor oluyor oynamak istiyor nasıl taşıyacağını bilemiyorsun aplamaması lazım bu yüzden şımarıyor ve kullanıyor keşşke 3 aylıkken yaptırsaydım
amin leylikocummmmmm iyiyiz şükür sen nasılsın canım
ay canııımmm inşallah olur duaaa etttt(( olursa walla haber üzerine haber yazarım çılgınlar gibi sanırım :))))
duamız seninle canımmmmhayırlı haberler bekliyoruzmaşallah canım bak kese görünmüş pıtpıtlar da duycan oy minik çekirdekten haber getir
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
boşver de zaten iş hep olur ne olacak olmadı bir kadın 15 günde bir yorlmaya değmez bebiş varken ben de yapmadım bişey olmuyor
olduk teyzesiiii gitti erenin yarısı hehehe
inş çatlatma iğnesi bebiş olur haber ver bize
ay canııımmm inşallah olur duaaa etttt(( olursa walla haber üzerine haber yazarım çılgınlar gibi sanırım :))))
günaydınlarrrrrr
günaydınnnnnnnn
Kızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.
Kızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.
kıslar selam nasılsınız
ben istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi:)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
kıslar selam nasılsınız
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi:)))
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...
sorma tentoş, ben de öyle bi çare düşünüyodum lakin kocacım kocacım ama internet olmasın daha iyi, okuyup okuyup moralini bozmazsın dedimaşalah,
bence bebeler isimleriyle geliolar :) o bulur ismini :)
kendi adıma antin kuntin isimleri sevmiyorum :) aahmet mehmet bildiin klasik isimlee işte :)
vın alalım sana aylin :) sen şindi kayınvalide evinde tüm gün kabilenle sıkılcan. gazozlu günlerini arıcan, soldnan soldan bi ses saa "aylieennn.... gazooozz.. " die höykürcek:)
geçmez onca zaman bizsiz ama sen biligin :)
bebelerin nasıllar? bu arada
sorma tentoş, ben de öyle bi çare düşünüyodum lakin kocacım kocacım ama internet olmasın daha iyi, okuyup okuyup moralini bozmazsın dedi
ben sürekli burda yok onun dr şöle demiş, yok benimki bu testi niye yapmadı modunda dolanıyodum da
gazozlu günlere gelince zaten arıyorum, artık göbekten kocacıma sarılmak bile zorlaştı, aramıza yastık koymuş gibiyiz
tentoş benim kıslara da isim bulsanya yaf
bebeler iyiler şükür, haftaya kontrolümüz var bakelim..
senden naber yavrım
elif çok severim ama çok var etrafımızdahehehe internet doktoru olduk çıktık
bılim anacım
ayşe zeynep elif :))
geçmez bencedeeeemaşalah,
bence bebeler isimleriyle geliolar :) o bulur ismini :)
kendi adıma antin kuntin isimleri sevmiyorum :) aahmet mehmet bildiin klasik isimlee işte :)
vın alalım sana aylin :) sen şindi kayınvalide evinde tüm gün kabilenle sıkılcan. gazozlu günlerini arıcan, soldnan soldan bi ses saa "aylieennn.... gazooozz.. " die höykürcek:)
geçmez onca zaman bizsiz ama sen biligin :)
kıslar zerdalım listeyi güncellemiş geshenkimin yokluğunda, az kalmış üst listeye geçecekler, inşallah tez vakitte tüm liste üst listeden ibaret olsunnn...
lovelimm gitmiş erenin yarısıı :) darısı damatlığına mı denirdi yaf, maşallah kocaman
ılgaz aygaz ha :)))hay maşşallahhhhh paşamızavalla isim işi zor sen beğenirsin eşin beğenmez o beğenir sen beğenmezsin :)) ben hep ılgaz düşünüyodum neden se seviyorum bu ismi ama eşim heeee oldu okulda da çocuğu aygaz aygaz diye çağırsınlar sonra diye dalga geçiyo benle
en iyisi bebek bakımı kitabı okumak zati Aylincim, hamilelikle ilgili oku oku dediğin gibi insan benim değer neden böyle,neden benim dr şunu sölemedi ..vs pinpirik yapıyor insan... ama arada bi gelsen buralarada fena olmasdı hanikıslar selam nasılsınız
aman maşallah ZerdalKızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?