30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ayyy inşallah süprüss yapmak istiyorummm dua edin ne olur bakalım ne olacak...

maşallah canım bak kese görünmüş pıtpıtlar da duycan oy minik çekirdekten haber getir

ayyy maşallah doğdu da sünnet bile oldu geçmiş olsun canım. allah öğrenciliğini askerliğini damatlığını göstersin inşallah sonrada sen torun sahibi pl
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

çok saol valla korkumdan oyle yapıyorum sola yatıyorum yıyorum kı bu gıdısle kac kılo olurum bılmem ıslerı de saldım yavastan napım zor buldum kaybetmekten korkuyorum
boşver de zaten iş hep olur ne olacak olmadı bir kadın 15 günde bir yorlmaya değmez bebiş varken ben de yapmadım bişey olmuyor
olduk teyzesiiii gitti erenin yarısı hehehe
kızlaaaaaaaarrrrrr selaaaaaaaaaammmm :)))

yarın gene çatlatma iğnesi oluyoruuuuummmmmm bakalım bu ay ne olacaaaaaaakkkkk :)))) olmazsa rahim filmine artıkınnnn :))))
inş çatlatma iğnesi bebiş olur haber ver bize

Kızlar bu arada üçlü test sonucum çıktı şükür iyi, 12 ekimdede ayrıntılı ultrasyon var. bakalım inşallah herşey iyi olur. oğluşuma isim arıyom ama net bişey bulamadım daha. Fikir verirseniz sevinirim kızlar. şöyle anlamlı güzel bi isim.

selam kızlar nasılsınız
zerdalcım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallahh nasılsın

hay maşşallahhhhh paşamıza valla isim işi zor sen beğenirsin eşin beğenmez o beğenir sen beğenmezsin :)) ben hep ılgaz düşünüyodum neden se seviyorum bu ismi ama eşim heeee oldu okulda da çocuğu aygaz aygaz diye çağırsınlar sonra diye dalga geçiyo benle

kıslar selam nasılsınız
ben istirahat dönemlerinin açılışını yapmayı düşünüyorum...
büroya geliyodum hergün şimdiye kadar, bi de kayınvalidemlerdeyizya 5 kat merdiven çıkıyodum hergün dil dışarda şekildeki gibi :)))
ama artık çekileyim dinlenmeye di mi?
kitaplar aldım bebek bakımı ve eğitimiyle ilgili, onları okurum..
kayınvalidemlerde internet yok, çok giremem artık, en çok ona üzülüyorum, sizleri özlicem, merak edicem...

maşalah,
bence bebeler isimleriyle geliolar :) o bulur ismini :)
kendi adıma antin kuntin isimleri sevmiyorum :) aahmet mehmet bildiin klasik isimlee işte :)

vın alalım sana aylin :) sen şindi kayınvalide evinde tüm gün kabilenle sıkılcan. gazozlu günlerini arıcan, soldnan soldan bi ses saa "aylieennn.... gazooozz.. " die höykürcek:)

geçmez onca zaman bizsiz ama sen biligin :)

bebelerin nasıllar? bu arada

sorma tentoş, ben de öyle bi çare düşünüyodum lakin kocacım kocacım ama internet olmasın daha iyi, okuyup okuyup moralini bozmazsın dedi
ben sürekli burda yok onun dr şöle demiş, yok benimki bu testi niye yapmadı modunda dolanıyodum da
gazozlu günlere gelince zaten arıyorum, artık göbekten kocacıma sarılmak bile zorlaştı, aramıza yastık koymuş gibiyiz
tentoş benim kıslara da isim bulsanya yaf
bebelerin nasıllar? bu arada

bebeler iyiler şükür, haftaya kontrolümüz var bakelim..
senden naber yavrım

hehehe internet doktoru olduk çıktık
bılim anacım
ayşe zeynep elif :))

kıslar zerdalım listeyi güncellemiş geshenkimin yokluğunda, az kalmış üst listeye geçecekler, inşallah tez vakitte tüm liste üst listeden ibaret olsunnn...

lovelimm gitmiş erenin yarısıı :) darısı damatlığına mı denirdi yaf, maşallah kocaman

geçmez bencedeeee

amin canım darısı oğluna inş canım ama tavsiyem ya 3 aylıkken yaptır yani emeklemeden önce ya da 8 yaşında diyim yanii

isim olarak kızım olsaydı isim hazırdı nazlımelek olacaktı düşün bence hem klasik hem anlamlı biri annemin adı bir kayınvalidemin adı onlar gibi olursa ne isterim daha

ılgaz aygaz ha :)))
unisex mi Ilgaz da Deniz kibin? değişikmiş, güzelmiş lakin benim heç yok ılgaz deyi tanıdığım Özlem,karakterler isme benzermiş ya o bakımdan yane, yorumyapamadım şimdi, dağ gibi falan olur heralde ılgaz dağlarından şeyettim :)

en iyisi bebek bakımı kitabı okumak zati Aylincim, hamilelikle ilgili oku oku dediğin gibi insan benim değer neden böyle,neden benim dr şunu sölemedi ..vs pinpirik yapıyor insan... ama arada bi gelsen buralarada fena olmasdı hani

aman maşallah Zerdal hiç biirnde soru cıkmaz inşALLAH ultrasonlarında testlerinde...
Oğluşun olacak demek seninde hayırlısıyla gelsin inş. ben Nevfel isminide cok begenmiştim erkek ismi olarak, ama belliydi ya benim ya benim oğluşun ismi cok ısrar etmedim eşime 2. ismi olsun diye. Nevfel bi sahabe ismi, öldükten sonra yeniden dirilen şehit diye geciyor, anlamınıda söliimm DENİZ :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…