30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tşk ederim masal arkadaş, o kadar sancı içinde hakkaten isimler geldi aklıma, kardeşime kpss yi kazansın diye dua etmeyi unutmuşum ama burdaki bi çok arkadaşıma ismen ve nicken :) dua etmeyi unutmmaışım :))

Rabbim sana da nasip etsin cennet kokulunu en kısa sürede leyli..cok saol

denizimin anası denizimi dünyaya getirmişşş allah nazardan saklasın inşşş
sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbimmm şansı bol bahtı açık olsunnnnn deniziminnnnnnnnnnnnnnnnnn
amiinn yeterim, ağzı dualı arkadaşım benim... ne kadar içten dua ettiğin nası da belli
oy deniz geldi ha maşallah artık kollarında doya doya kokla meleğini hoşgeldin deniz

smlcim ay çok sevindim yaaaaaaaaa hayırlı olsun maşallah iyi dinlen sola yat iyi beslen haber ver hep bize tamam mı

geldi ya Loveli teyzesi, kafasına esti geldi...

Senin ooluşun sünneti de hayırlı olsun, erkek oldu erkenden maşallah... Rabbim Mert Erenin evlendiği günü, torun sevdiğin günleri de naisip etsin inş.

canım ya, sen aklımdaydın naptın diye düşünyordum. Süper bebişini allah bağışlasın. Çok güzel, güle güle büyüt. Maşallah. 1-2 aya toplar kendini kocaman olup büyür bebişin.
ayını doldursa anca başlarmış kilo almaya, doğum kilosuna anca geldi daha Zerdalcım, ne zormuş minik bebek
şükür bugunüme, şikayete h,iç hakkım yok, şikayetimde yok zaten de minicik ya, kıyamıyorum...
canını ne kadar sıkarsan sık kader- nasip işleirnin önüne geçilmiyor... gelişim geriliği olmasada minik doğacakmış zaten erken doğacağı için.. aklında olsun seninde herseye canını sıkıp bebeğinide üzme, ama başa gelince bu laflar havada kalıyor üzülüyor insan malesef.. sne sorunsuz bi hamileilik yasarsın inş.
teşekkür ederim Belenay..bayrak sizde artıkın.. rahat ve sağlıklı bi hamileiğin olsun inş.

aynen ööle tentom, bi çcugum oldu adı deniz oldu, deniz gibi coşkun deniz gibi engin :)) bildiğini yaptı da, takasını devirdiği kağptana döndürmedi beni ALLAH tan, ufak bi fırtınayla kucagımda buldu kendini ::) sen amin de zati benim dualarıma... bi gözüm sen de tedavi rotan belli olsun deyi...

saolasın kahve... hepimiz sağlıkla büyütelim, ALLAH hiç bi ananın yüreğini yakmasın..

canım denizi kucakladığını okuduğumda ne kadar mutlu olduğumu bilemesinn rabbim denizi sana bağışlasınnn

Kızlar biraz işlerim yoğun gelemiyorum. Herkesler iyidir umarım. Öğle arası hafiften açık pempe hafif bi kırmızılık geldi, kayboldu, azcık moralim bozuldu. Şimdi gitti baktım. tertemiz, bayaz akıntı var. Allahım hayırlısı ile yolu yarıladık kalnınıda birirsek tam olacak.

slm kızlarrrr
bugun bebişimi görmeye gittik kalp atışlarını duyduk ay çok acaip bişi yaaa. biraz daha fazla gormek adına hastaneden cıkasım gelmıyo ıyı bı dra denk geldım sanırım ama tam bana yapılacak testlerı anlatıyodu kı dogumhaneden cagrıldı bı kac kan testı ve 2li test istedii..

Bak yoruyosun kendini zerdal yavaşla canıım artık 2 kişisin herkese de böyle de yorulma hep dinlen

ne güzel o pıtpıtlarr hele hareket etsin oyyyyy

Çok güzel canım bundan sonra biraz daha rahatlarsın.
Bak yoruyosun kendini zerdal yavaşla canıım artık 2 kişisin herkese de böyle de yorulma hep dinlen

Dün dayanamadım 5 gibi sağlık ocağına gittim, kalp atışlarını duymam lazım diye, gittik babasıyla beraver duyduk, gayet iyi güzel dedi hemşire, yorma kendini dinlen dedi, yormuyom sanıyom kendimi ama yoruluyorum sanırım.

slmmmm kızlar nasılsınızzz
sml81 canım gözün aydınnn sağlıcakla gesin bebeğin

belenaaaay nereye kayboldun????
az önce burdaydın alalaaaa
belli bi saatiniz var sizin burda toplaşıp konuşuyorsunuz ben bilmiyorum o saati....
bana haber verin emi

belenay mercimeğini merak ettim canım...Rabbim korusun....
her gece eşin elini karnının üstüne koyup Allahın isimlerinden "YA MÜBDİ" adını 99 kere okusun....biz ger gece yapıyoruz...Allahın izniyle bişey olmaz...
ben tesbih koydum komodinin üstüne ben uyuyor olsamda eşim elini karnıma koyup tesbihle okuyor....kısacık sürüyor...
abdeste gerek yok...Allahın adını her an zikretmek abdest gerektirmez zaten....
ufak tavsiyedir....eminim bi çoğunuz da biliyorsunuzdur

belenayı bende merak ettim ne yaptı acaba

maşalah maşalah , allah daha güzel haberlerini almak nasip etsin:) hangi doktora gidion
ehehe oğluşun uslu annesi :)

merak etme saat maat yok.sadece artıkın kimsecikleri ugramıo :)

denizim ne güzel haberlerle geldin

ben de doktora gittim. ekim sonu gibi başlıom tüpe . bi ay daha geçsin dedi

bu sefer olur inşlh

valla tentoscum apar topar oldu bılıyosun kıme gıdecegımı bılemedım ende en yakınımda medıcalpark var bı kac arkadasta ıyı dedı drunu esra dıye bırı ona gıttım sonra daha ıyı bırını bulursam degısır heralde...

iyi akşamlarkızlar nasılsınız ben bugün bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür rabbime muhteşembir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah yanlız büyük birmiyom varmış rahimde düşük tehlikesi var dedi doktor hep dua ediyorum rabbim hayırla vesağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşasllah masalcım önerileriniçin sağol mutlaka deniyeceğim canım
tentation ve yeter canlarım sizededua ediyorum rabbim en kısazamanda meleğinizi göndersin diye inşallah sizindegüzel haberlerinizi alırız canlarım

Belenay canm tekrar tebrik ederim. Allah'ım ikinizi de korusun.. Dikkat et kendine olur mu? Bu arada sendeki sorun neydi canım? Çocuk için ne kadar uğraştınız?

Canım tentoşum hadi hayırlısı demek ekimde başlıyorsun olacak inşallah. Bu arada kuru incirde ye canım.
özlemciğim naber nasıl gidiyor, mide bulantısı falan var mı, ilk 3 ay zorlanırsın. Sonra iyi geçer.
Gözün aydın belenaycığım. Sen kendini yormayıp dinleneceksin, iyide bir doktor edin. Myomda gebelikle beraber büyüyor ama myomu olup doğum yapanlarda var. Sen kendine ayrıcada dikkat et. Geshenk'te myom maduru oldu. Raporlu gelemiyor.
Belenay canm tekrar tebrik ederim. Allah'ım ikinizi de korusun.. Dikkat et kendine olur mu? Bu arada sendeki sorun neydi canım? Çocuk için ne kadar uğraştınız?
naber leyliko nasılsın canım. neler yapıyorsun.
günaydın kızlar OR]

günaydın yeter, karşılaşamıyoz seninle. nasılsın canım.

artniyetsiz özlem, diğer özlem neredeler bakalım.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.elfida ..................................................Deniz paşamız geldi çok şükür
2.kahvelokum..........................................23 kasım
3.senemgy...............................................26 kasım
4.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
5.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
6.zerdal..................................................9 şubat
7.Kayyum.................................................
8.tülays.....................................................:
9.Belenay..................................................
10.Slm81.....................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................?

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. ?

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

sağol canım benim rabbim sanada nsip etsin canım biz 6 yıllık evliyiz önceleri hiç bir sorun yoktu 3 yıl bekledik olmadı yumurta takibi yaptırdık sadece olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 aylık karnımda öldü daha doğrusu gelişmemiş hiç bebek kürtaj oldum sonra tekrar doktora gittim herşey yolunda rahim temiz dedi biz denemeye devam ettik tekrar kontrole gittim fsh yüksek çıktı erken menapoz dedi doktor tüp bebekle bile zor hamile kalırsın dedi bir ay ilaç kullandım fsh düştü sonra eşimin spermleri düşük çıktı e vitamini verdiler ardından tedviye başlayalım dedik iltihaplı romatizma çıktı bende bir sürü umutsuzluk içinde bu ay mucize gibi geldi meleğim tabi ben bu rad 13 kilo verdim onunda etkisi vardır sanırım 6yıllık bir süreç bizimkisi canım rabbim isteyen herkese nasip etsain inşllah hayırla ve sağlıkla şiimdi miyom var dedi doktor 5,5cm daha 6 ay önce gittim rahim tertemiz dediler anlamıyorum bu doktorları neyse artık kısmetimizde varsa bişeycik olmadan alırım bebeğimi kucağıma Allaha emanet artık tez zamanda sanada nasip olsun inşallah

sağol zerdalcim artık Allaha emanet minik kuzum inşallah hayırla ve sağlıkla alırız kucağımıza

canım dualrımdasınn her zamn sağlıcakla bebğini kucakla inşş

merhaba zerdalcığım, iyi diyelim iyi olalım. bende bir değişiklik yokkkk hala bebek hasreti ile içip yanıyorr ((( sanırım adet olacam belim ağrıyor. olunca belki tüpe başlayacağım. işlerde bu ara yoğun. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... Sen neler yaptın? kuzucuğun nasıl? Allah' ım ikinizi de korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…