tşk ederim masal arkadaş, o kadar sancı içinde hakkaten isimler geldi aklıma, kardeşime kpss yi kazansın diye dua etmeyi unutmuşum ama burdaki bi çok arkadaşıma ismen ve nicken :) dua etmeyi unutmmaışım :))maşallah....
ağlattın bizi....
maşallah denizanası....tam o dediğin anda dualar kabul oluyormuş....Rabbim kimin adını söylediysen kimi içinden geçirdiysen hepsini kabul eder inşallah....
Allah bebebiğine de sana da sıhhat versin....
Rabbim sana da nasip etsin cennet kokulunu en kısa sürede leyli..cok saolsmll canımm benim tebrik ederim. Allah'ım ikinizi de korusun...... Darısı başımıza.... Sendeki sorun neydi canım?? ne kadar zamandır uğraşıyorsunuz?
Belenay canım seni de tebrik ederim..Allah'ım ikinizi de korusun
Denizanasıı canım benimmmm cennett kokuluna kavuştun..Allah'ım ikinizi de korusun... Doğumda benim içinde dua ettin mi??
Loveli geçmiş olsun canım.... Allah damatlığını göstersin..
Herkes iyi mi??
amiinn yeterim, ağzı dualı arkadaşım benim... ne kadar içten dua ettiğin nası da bellidenizimin anası denizimi dünyaya getirmişşş allah nazardan saklasın inşşş
sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbimmm şansı bol bahtı açık olsunnnnn deniziminnnnnnnnnnnnnnnnnn
oy deniz geldi ha maşallah artık kollarında doya doya kokla meleğini hoşgeldin deniz
smlcim ay çok sevindim yaaaaaaaaa hayırlı olsun maşallah iyi dinlen sola yat iyi beslen haber ver hep bize tamam mı
geldi ya Loveli teyzesi, kafasına esti geldi...
Senin ooluşun sünneti de hayırlı olsun, erkek oldu erkenden maşallah... Rabbim Mert Erenin evlendiği günü, torun sevdiğin günleri de naisip etsin inş.
ayını doldursa anca başlarmış kilo almaya, doğum kilosuna anca geldi daha Zerdalcım, ne zormuş minik bebekcanım ya, sen aklımdaydın naptın diye düşünyordum. Süper bebişini allah bağışlasın. Çok güzel, güle güle büyüt. Maşallah. 1-2 aya toplar kendini kocaman olup büyür bebişin.
şükür bugunüme, şikayete h,iç hakkım yok, şikayetimde yok zaten de minicik ya, kıyamıyorum...
canını ne kadar sıkarsan sık kader- nasip işleirnin önüne geçilmiyor... gelişim geriliği olmasada minik doğacakmış zaten erken doğacağı için.. aklında olsun seninde herseye canını sıkıp bebeğinide üzme, ama başa gelince bu laflar havada kalıyor üzülüyor insan malesef.. sne sorunsuz bi hamileilik yasarsın inş.canııııım denızımın anasıııı.
bak gordun mu bosuna sıktın canını saglıcakla aldın kucagına mınık melegını cok guzel bı duygu olsa gerek tebrık ederım senı ve evet ettıgın dualar kabul oldu sanırım cok saol arkadasım darısı bızım basımıza sorunsuzca atlatır alırız kucagımıza ınsallah
ve dıger arkadaslarında en kısa zamanda rabbım doldursun ınsallah gobuslerını:) tekrar optum senı allah analı babalı buyutsun ..
teşekkür ederim Belenay..bayrak sizde artıkın.. rahat ve sağlıklı bi hamileiğin olsun inş.oyyyyy ne güzel bir haber bu böle maşallah denize ve anasına şükürler olsun vay kerata vay duydu dünyya gelince çok süper bir nanesi olcak acele etti canım çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün inşllah denizimize sağlıklı hayırlı bir ömür diliyorum tüm sıkıntılar geride kaldık artık o minicik bir delikanlı maşallah süphanallah
canımsın çok sağol rbbim ol derse oluyor işte ne büyüksün rabbim şükürler olsun sna denizimizide kokla bizim için
hehehe maşah maşalah :))
senin şincik kendiliginden olmuş oluyur di mi :)
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin :)
benim yegenle aynı zamanda olcaklar demek ki :))
belenay sana da maşalah ya. ne güzel haberler alıyoruz :))
oy oy oyyy..
deniz adı gibi olcak. ne vakıt napcaa belli olmiycak :) süprüslerle dolu yavrucak
sana da çok geçmiş olsun denizimin anası.
çektiğin sıkıntılara degecektir :)
allah sağlık versin ikinize de :)
dualarına da eeeen içten amin diyorum:)
bu aralar gelip gitmeler seyrekleştiği için merak olayı pek şoolmuyor mlsf. :26: hani gelir herhal diosun :)
ne güzel haberle geldin
olmadı bayram koyuver adını
aynen ööle tentom, bi çcugum oldu adı deniz oldu, deniz gibi coşkun deniz gibi engin :)) bildiğini yaptı da, takasını devirdiği kağptana döndürmedi beni ALLAH tan, ufak bi fırtınayla kucagımda buldu kendini ::) sen amin de zati benim dualarıma... bi gözüm sen de tedavi rotan belli olsun deyi...
saolasın kahve... hepimiz sağlıkla büyütelim, ALLAH hiç bi ananın yüreğini yakmasın..denizanası gözün aydın canım... sağlıkla büyüt inş...
loveli, eren'in sünneti hayırlı olsun... darısı mezuniyetlerine, damatlığına......
yeni hamile olan arkadaşlar var... hayırlı olsun... her şey yolunda gitsin inş....