sağol canım benim rabbim sanada nsip etsin canım biz 6 yıllık evliyiz önceleri hiç bir sorun yoktu 3 yıl bekledik olmadı yumurta takibi yaptırdık sadece olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldım 3 aylık karnımda öldü daha doğrusu gelişmemiş hiç bebek kürtaj oldum sonra tekrar doktora gittim herşey yolunda rahim temiz dedi biz denemeye devam ettik tekrar kontrole gittim fsh yüksek çıktı erken menapoz dedi doktor tüp bebekle bile zor hamile kalırsın dedi bir ay ilaç kullandım fsh düştü sonra eşimin spermleri düşük çıktı e vitamini verdiler ardından tedviye başlayalım dedik iltihaplı romatizma çıktı bende bir sürü umutsuzluk içinde bu ay mucize gibi geldi meleğim tabi ben bu rad 13 kilo verdim onunda etkisi vardır sanırım 6yıllık bir süreç bizimkisi canım rabbim isteyen herkese nasip etsain inşllah hayırla ve sağlıkla şiimdi miyom var dedi doktor 5,5cm daha 6 ay önce gittim rahim tertemiz dediler anlamıyorum bu doktorları neyse artık kısmetimizde varsa bişeycik olmadan alırım bebeğimi kucağıma Allaha emanet artık tez zamanda sanada nasip olsun inşallah
sağol zerdalcim artık Allaha emanet minik kuzum inşallah hayırla ve sağlıkla alırız kucağımıza
iyi akşamlarkızlar nasılsınız ben bugün bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür rabbime muhteşembir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah yanlız büyük birmiyom varmış rahimde düşük tehlikesi var dedi doktor hep dua ediyorum rabbim hayırla vesağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşasllah masalcım önerileriniçin sağol mutlaka deniyeceğim canım
tentation ve yeter canlarım sizededua ediyorum rabbim en kısazamanda meleğinizi göndersin diye inşallah sizindegüzel haberlerinizi alırız canlarım
tentoş arı sütü poeln balın çok faydası var senin yumuoşlarıda etkilemştir kalitelidir inşallah bu sefer halay çekme sırası sende hadi hayırlısı canım ya doktorlara bakarsnız felaket tellelı gibiler ama şunu unutuyorlar rabbim ol dedimi kimse ve hiçbirşey önüne geçemez yeterki inananlım ve dua edeliminşlh sonuna kadar gidersin belenay sagolasın
bu ay geçen aya göre daha fazla yumurtam varmış.
geçen ay 4 idi
bu ay 7-8
arısütü bal polenin faydasını görmüş olabilri miyim?
leyliko bana da aynısı dedi doktor,başlangıç LH ı yüksekmiş, baksak FSH da yüksek olabilir dedi
LH yüksekliği de yumurtalar olgunlaşmadan çatlamasına neden oluyurmuş
FSh yüksekligi de erken menopoz riski
ama öteki testelei yaptırmama gerek olacak kadar da yüksek diil dedi doktor. hani senin yaptırgın amh midir nedir
inşlh sonuna kadar gidersin belenay sagolasın
geçen ay 4 idi
bu ay 7-8
leyliko bana da aynısı dedi doktor,başlangıç LH ı yüksekmiş, baksak FSH da yüksek olabilir dedi
ama öteki testelei yaptırmama gerek olacak kadar da yüksek diil dedi doktor. hani senin yaptırgın amh midir nedir
inşlh sonuna kadar gidersin belenay sagolasın
geçen ay 4 idi
bu ay 7-8
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.elfida ..................................................Deniz paşamız geldi çok şükür
2.kahvelokum..........................................23 kasım
3.senemgy...............................................26 kasım
4.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
5.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
6.zerdal..................................................9 şubat
7.Kayyum.................................................
8.tülays.....................................................:
9.Belenay..................................................
10.Slm81.....................................................
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
leyliko......................................................?
artniyetizm...............................................?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Dilara......................................................?
tentation.................................................?
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Yeteeeeer.............................................. ?
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.
CANIM YENİ TARİH 11 EKİMMM eklersen sevinirim
Hyırlısı canım. bende çok şükür iyiyim. Şu an ilk aylara göre daha rahatız. Son 3 ayda ağrılık oluyor diyorlar. şimdilik iyiyiz bakalım.merhaba zerdalcığım, iyi diyelim iyi olalım. bende bir değişiklik yokkkk hala bebek hasreti ile içip yanıyorr((( sanırım adet olacam belim ağrıyor. olunca belki tüpe başlayacağım. işlerde bu ara yoğun. hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun... Sen neler yaptın? kuzucuğun nasıl? Allah' ım ikinizi de korusun..
Tentoşum ya dilimde tüy bitti, sana şu arısütübalpoleni yedirene kadar. hep diyorum, benim yumurtalar 2 ayda cevap veriyor gerekirse sen 3-4 ay yiyeceksin, mutlaka görürüsn, herşey allahtan ama, allahta her bitkiye bir şifa vermiş. Başın ağrıdığında nasıl ağrı kesici yutup geçiyorsa, buda öyle bişey düşün. Rabbim bir önce gönderir bebişini. bak arısütübalpolenle ilgili makaleler var, avrupada falan bu yolla bebek sahibi olan çok çift var. eşinle beraber ye ve ihmal etme tatlım.inşlh sonuna kadar gidersin belenay sagolasın
geçen ay 4 idi
bu ay 7-8
ikili taramada bi sıkıntı yok canım, ultrasyonda ense kalınlığına bakıyorlar, sonrada kolundan kan alıyorlar. başkada bişey yok. Benim mercimeğim şükür iyi, dün battal gaziyi izledik biraz, cünety arkının filmi, dövüş sahnelerinde reamen benimkide içerde tekmeliyordu. o kadar hissettim yani. Algılıyor demekki.slm kızlarrr
zerdalım canım bız ıyıyız sukur sımdılık sabah aksam hafıf hıssettırıyo gıdıyo bulantı pek bı bulantı agrı sızım yok .... çok şukur beklenen dogum tarıhı 5 mayısmıs... dun kan tahlılı verdım 11 ayda ıkılı tarama yapılacakmıs zor bısı degıldır umarım :) senın ufaklık napıyooo annesı uslu durmayınca atsın bi tekme.. :))
tentosum leylıkom ayagımı ıyı surudum yere merak etmeyın halay ceker gıbı pesıme takıcam sızıdeee :)))
demi lovelim. inşallah bundan sonra güzel geçecek. Tentoşun gebeliğinde havai fişekler patlatacam artık.şu balı poleni dediğiimiz zamanda başlasan ah tentom ahhh onun etkisi büyük şöyle diyim komşumun yumurtası bile olmuyordu bir ay polen yedi tüp yaptıracak konuma geldi haaa bunlar vesile rabbim vesile kılıyor bunları ama faydalı bunlar hadi güzel haberlerini bekliyorum
bazen işler o kadar yoruyor ki insanı bunalmıyor değil.selaaaaaaammmmmmm kızlaaaarrrrr, çok yoğunum anlatamam giremedim, herkes iyidir umarım, bende gelecek adet tarihimi eklemek istedim, 30 EYLÜL , inşallah hepimiz koca göbüşlü oluruz :)))) sevgilerle
inşlh belenayım :) evet dedigin gibi sinekten yag çıkarıolar bazen şu doktorlar :)tentoş arı sütü poeln balın çok faydası var senin yumuoşlarıda etkilemştir kalitelidir inşallah bu sefer halay çekme sırası sende hadi hayırlısı canım ya doktorlara bakarsnız felaket tellelı gibiler ama şunu unutuyorlar rabbim ol dedimi kimse ve hiçbirşey önüne geçemez yeterki inananlım ve dua edelim
canım benim LH hiç yükselmedi... FSH da 1 defa 18 oldu onun dışında hep normaldi... ama ben her ihtimale karşı AMH testini de yaptırdım.
tey tey teyyyslm kızlarrr
zerdalım canım bız ıyıyız sukur sımdılık sabah aksam hafıf hıssettırıyo gıdıyo bulantı pek bı bulantı agrı sızım yok .... çok şukur beklenen dogum tarıhı 5 mayısmıs... dun kan tahlılı verdım 11 ayda ıkılı tarama yapılacakmıs zor bısı degıldır umarım :) senın ufaklık napıyooo annesı uslu durmayınca atsın bi tekme.. :))
tentosum leylıkom ayagımı ıyı surudum yere merak etmeyın halay ceker gıbı pesıme takıcam sızıdeee :)))
ehu ehu haklısınız valla ne diem :) aldırdım anneme bi kavanoz daha. üçü bi arada olanlardan şettim ben, ötekine üşeniom :26:şu balı poleni dediğiimiz zamanda başlasan ah tentom ahhh onun etkisi büyük şöyle diyim komşumun yumurtası bile olmuyordu bir ay polen yedi tüp yaptıracak konuma geldi haaa bunlar vesile rabbim vesile kılıyor bunları ama faydalı bunlar hadi güzel haberlerini bekliyorum
aynı yogunluk bizde de başladı :) kolay gelsin sana da :)selaaaaaaammmmmmm kızlaaaarrrrr, çok yoğunum anlatamam giremedim, herkes iyidir umarım, bende gelecek adet tarihimi eklemek istedim, 30 EYLÜL , inşallah hepimiz koca göbüşlü oluruz :)))) sevgilerle
Hyırlısı canım. bende çok şükür iyiyim. Şu an ilk aylara göre daha rahatız. Son 3 ayda ağrılık oluyor diyorlar. şimdilik iyiyiz bakalım.
Tentoşum ya dilimde tüy bitti, sana şu arısütübalpoleni yedirene kadar. hep diyorum, benim yumurtalar 2 ayda cevap veriyor gerekirse sen 3-4 ay yiyeceksin, mutlaka görürüsn, herşey allahtan ama, allahta her bitkiye bir şifa vermiş. Başın ağrıdığında nasıl ağrı kesici yutup geçiyorsa, buda öyle bişey düşün. Rabbim bir önce gönderir bebişini. bak arısütübalpolenle ilgili makaleler var, avrupada falan bu yolla bebek sahibi olan çok çift var. eşinle beraber ye ve ihmal etme tatlım.
ikili taramada bi sıkıntı yok canım, ultrasyonda ense kalınlığına bakıyorlar, sonrada kolundan kan alıyorlar. başkada bişey yok. Benim mercimeğim şükür iyi, dün battal gaziyi izledik biraz, cünety arkının filmi, dövüş sahnelerinde reamen benimkide içerde tekmeliyordu. o kadar hissettim yani. Algılıyor demekki.
demi lovelim. inşallah bundan sonra güzel geçecek. Tentoşun gebeliğinde havai fişekler patlatacam artık.
bazen işler o kadar yoruyor ki insanı bunalmıyor değil.
Bizler çok şükür iyiyiz.
günadyın kızlar nasılsınız hepinize hayırlı cumalar rabbim tüm dularımızı kabul etsin inşallah
tento inşallah bu sefer güzel haberler alıcaksın hayırlısıyla
kızlar bu arı sütü polen, nerden alıyorsun nasıl kullanıyorsunuz banada yazarmısınız lütfen bende aşılamaya başlıcam enemek istiyorum
Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor, Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun. Bizlere esenlik versin. Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun. Selam ve DUA ile Hayırlı Cuma'lar...
inşlh belenayım :) evet dedigin gibi sinekten yag çıkarıolar bazen şu doktorlar :)
heu, e iyimiş
tey tey teyyy
ehu ehu haklısınız valla ne diem :) aldırdım anneme bi kavanoz daha. üçü bi arada olanlardan şettim ben, ötekine üşeniom :26:
aynı yogunluk bizde de başladı :) kolay gelsin sana da :)
eheh haklsınız falla :) ne diem :)
loveli ve geshenk ayrı ayrı alıp karışım yapıp tahta kaşıkla sabahları aç karnın yidiler.
ben tembel ben üçü bi arada olan kavonzdan yidim
bu ay da yicim :) öteki ay da yizim
zerdalım döfçek yoksam beni :))
ama gözünü seveyim bırakma tentom bak düzenli yemek etkili biliyorsun ben kullandığımın 2 ayı hamile kaldım canım benimmm bak bırakma ne olur ya yoksa ben eren zerdal geshenk seni seven tüm dostların döveceğiz billl
loveli canımmm bende yiyorumm 1-2 gün aksama olsada hep yedim. arı sütü hiç almadım ondanda mı alsam bilemedim? ben sabah-akşam 1 er kaşık bal ve polen yiyorum. ama tahta kaşıkla değil. öyle mi yesem ?
bu arada benim tüp bu ay kalacak gibii. kongreye gideceklermiş. tam da benim adetime yakın tarihlerde((
ben de arı sütü içmedim canım tahta kaşık da kullanmadım aynı sen gibi yedim sadece sabah aç karna yedim canım
inşlh belenayım :) evet dedigin gibi sinekten yag çıkarıolar bazen şu doktorlar :)
heu, e iyimiş
tey tey teyyy
ehu ehu haklısınız valla ne diem :) aldırdım anneme bi kavanoz daha. üçü bi arada olanlardan şettim ben, ötekine üşeniom :26:
aynı yogunluk bizde de başladı :) kolay gelsin sana da :)
eheh haklsınız falla :) ne diem :)
loveli ve geshenk ayrı ayrı alıp karışım yapıp tahta kaşıkla sabahları aç karnın yidiler.
ben tembel ben üçü bi arada olan kavonzdan yidim
bu ay da yicim :) öteki ay da yizim
zerdalım döfçek yoksam beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?