loveliii dün gece içten içe nasıl ağladım bir bilsen..... yatağa girdim sankiii yatağımın yanında bir beşik olsa ve içinde de yavrum olsa diye nasıl ağladım. eşim uyanmaması içinnnn ağzımı yastığa dayadım resmen(( artıkkkk dayanamıyorum yaaa......... ((((((((
ama gözünü seveyim bırakma tentom bak düzenli yemek etkili biliyorsun ben kullandığımın 2 ayı hamile kaldım canım benimmm bak bırakma ne olur ya yoksa ben eren zerdal geshenk seni seven tüm dostların döveceğiz billl
loveliii dün gece içten içe nasıl ağladım bir bilsen..... yatağa girdim sankiii yatağımın yanında bir beşik olsa ve içinde de yavrum olsa diye nasıl ağladım. eşim uyanmaması içinnnn ağzımı yastığa dayadım resmen(( artıkkkk dayanamıyorum yaaa......... ((((((((
canım çok teşekkür ederim sağol tentom sende düzenli kullan ihmal etme kızlar haklı
düzenli ye güzel yumuşların olsun sonrada topaç bebişler inşalah Emir Bebek
oy kuzum ya valla ağlattın beni bilmez miyim bu duyguyu nasıl yanar kalbin nasıl acır o gözyaşları ateş gibi yakar akarken içinin acısından işte erene hamile kaldığım ay adet günümdü leke geldi gündüz eşim yoktu ağladım ağladım yok olmamıştı leke geliyordu gece 12 ye kadar söylemedim tam uyuyyacağımız zaman eşime lekelenmem var adet geliyor dedim sağlık olsun dedi aşılamaya geçecektik yapalım şu aşılamayı dedim dayanamıyprum artık deyip hıçkıra hıçkıra ağladım saatlerce öyle uyudum ertesi günü ateşim düşmemişti eşime söylemedim test yap dedi kızlar gidip aldım umutsuzca baktı silik çizgi oğlum gelmişti uzun yazdım kusura bakma bende her ay yaşadım bunu rabbim zamanını biliyor leylikom beklemek sabretmekten başka elimizden bişey gelmiyor rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepinize
ekim sonu gibi.. sen de kasımpatı olacaksın Venüzkibin inşALLAH. patlasın kasım da Tentomun hamile haberimaşalah maşalah , allah daha güzel haberlerini almak nasip etsin:) hangi doktora gidion
ehehe oğluşun uslu annesi :)
merak etme saat maat yok.sadece artıkın kimsecikleri ugramıo :)
denizim ne güzel haberlerle geldin
ben de doktora gittim. ekim sonu gibi başlıom tüpe . bi ay daha geçsin dedi
bu sefer olur inşlh
ayhh cok şükür belenay, aşama aşama kalp atışı, 2li 3lü ayrıntlı derken kucaana alıverdiğin günüde görürüz inş.iyi akşamlarkızlar nasılsınız ben bugün bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür rabbime muhteşembir şey rabbim herkese nasip etsin inşallah yanlız büyük birmiyom varmış rahimde düşük tehlikesi var dedi doktor hep dua ediyorum rabbim hayırla vesağlıkla kucağımada almayı nasip eder inşasllah masalcım önerileriniçin sağol mutlaka deniyeceğim canım
tentation ve yeter canlarım sizededua ediyorum rabbim en kısazamanda meleğinizi göndersin diye inşallah sizindegüzel haberlerinizi alırız canlarım
tüh yaa kötü olmuş, sağlık sektörünüde mahvettiler, uzun vadede yi olacak diyenler var ama bizler rezil olduk bu hükümet-doktorlar arasındaki polemikte, ben de cok cektim bu sıkıntıyı, iyi hocalar hep tepkili, olan bize oldu, hayırlısı olur inş. hakkınızda, bide 3üz ya devam ediverse nolacakmış kikızlarr selam
eve uğradık, bi bakim dedim size, çok vaktim yok, geçmişi okuyamıyorum..
biz de iyiyiz sanırım, sanırım çünkü bu kontrol aksadı
devlet hast.doktorlarına muayenehane yine yasaklanınca bizim hoca hasta kabul etmiceni artık söledi
beni ya hastanenin yüksek riskli gebelikler bölümüne yönlendircekmiş, takibim orda yapılcakmış ve kendisi eskisi gibi muayene etmicekmiş beni, ya da sadece özelde çalışan bi doktora gidebilirsin dedi( ortada kalmış gibi oldum sona zaman daralırken... bunda da bi hayır vardır inşallah diyoruz..
güven hastanesinde bi dr tavsiye etti özel için ama hastanede prematüre bakımını devlete mi size mi ödetcekler iyi araştırın yoksa çok uçuk fiyatları dedi.. araştırıcaz.. baronun da güvenle anlaşması vardı sanırım, ssk lıyım ayrıca ama ne kadarını bunlar karşılıyo öğrenmek lazım...
öyle işte..
endişeli şekilde gün sayıyoruz...
dualarınızı esirgemeyin
Lovelii cnım benimde açık lekelenme geldi.. Sanırım adet olacam... Gerçi geçen ay 1 de olmuştum. Bu ayda erken geldi....25 günde bir oldum. Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsn diyelim....
hep böyle olur mu lekelenme falan ben de hep olur o yüzden hamile olmadığımı düşünmüştüm
kızlaaaarrrr
daha öncede yazmıştım 2. çatlatma iğnemi olmuştum ve doktorun tarifinide gerçekleştirmiştim (ilişk anlamında) şimdi adetim 30 eylülde olacak sanırım olacağım hafiften belirtiler var gibi(( tutmayacak gene olmayacak herhalde, olmaz ise rahim filmine kalacağım herhaldeee amaaa ben istemiyorum onuuu yaaaaaa (((
canım napıyosun
iyisinizdir umarım.benim ufaklık pek fena.tuvalete bile fırsatım olmuyor.şimdi kucağımda uyuyor bende tek parmsak yazmaya çalışıyorum.:) deniz nasıl.kilo alımı iyi mi emebiliyormu minnak kuzu :)
selam kızlar,
bugün itibari ile adetime 4 gün kaldı
arkadaşım biraz kendini rahat bırak aklını başka şeylere vermeye çalışşş
ahh nasılda bildin canımcım emme problemimiz oldugunu, malesef 3-4 gün yoğun bakımda, sonra sarılık için fototerapide kaldıgı için memeye cok zor alıştı hani 1 haftadır yeni yeni başladı almaya diyebilirim, oda yutuyormu öyle emer gibi yapıyor anlayamıyorum, sağıp kaşıkla yedirmeye alıştırdım eve geldik geleli, kilo alamıyor, 10 gün sonra kontrol var mama takviyesi dedi dr. kilo alaması yetersizse dedi, uğrasıyoruz bakalım, bide o kadar mink ki daha yeni 2500 gr olabildi, duadakları falan minicik, tutamıyor memeyi ve cabucak yoruluyor.... öyle işte Venüsüm..siz naaptınız? nasıl senin minik ooluş?? sen tamamen toparlayabildin mi?canım napıyosun
iyisinizdir umarım.benim ufaklık pek fena.tuvalete bile fırsatım olmuyor.şimdi kucağımda uyuyor bende tek parmsak yazmaya çalışıyorum.:) deniz nasıl.kilo alımı iyi mi emebiliyormu minnak kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?