30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

zerdal günaydın nasılsın babişin nasıl maşallah büyümüşsünüz
Sağol canı mya iyiyiz, sen nasıldın. ne zamandır yokrun sanırım. neler yapıyorsun. Daha zamanımız var bakalım yavaş yavaş büyüyoz.

Doktorunu değiştirmen kötü olmuş, ama ankarada özel hastane olupda, ekonomik yerler var. Güzel bi hastane bul bakalım canım.
Vay be yasemincğim, sen çok zorluk çektin şkür kucağına aldın. naısl gidiyor, ücretsiz izin kullanacakmısın, eşin yardımcı mı?
selam kızlar,

bugün itibari ile adetime 4 gün kaldı
Rahar ol canım ya, reglinin zamanında gelmeside iyi bişey. Umutlar devam ediyor. Yılmak yok. Zaten tedaviyede başladın bırakma, gittiği yere kadar götür.

Yerim ben denizi, bakalım inşalah güzelce sütü emerde büyür, olmazsa vereceksin mamayı. İş arkadaşımın ikizleri vardı. Biri 1.600 gram, diğeride 1.800 gramdı. maşallah koca bebek oldular.

canlar nasılsınız ben bir kaç gündür sürekli has gitmekten gelmekten dolyı giremedimm eşimin kotrolleri raporlar falan derken çok yoruldum yine

Son düzenleme:

ben erenin ağzından anlardım süt yokken minik minik çekiyor süt gelince hanipipetten bişey içerken hüpletiyoruz ya ağzı öyle oluyor

bu arada dün gece eren düştü el havlusuyla oynuyordu atkı gibi yapmış sanırım bırskmak istemiş olmamış dengesini kaybetmiş ve düştü yanındaydık yani bir baktık ağzı kanyor dudağı sandık ama değilmiş daha yeni çıkıyordu neyseki süt dişler düşecek ve yenileri gelcek

afferim küçük yaramazlara hep böyle size zaman bırakmasınlarrr kızlarrr şaka bir tarafa sağlıkları yerinde olsun inşşşş sağlıcakla büyüsünlerrr
denizanası canım geçmiş olsunnn inşşşşş daha güzel günleriniz olacakkk

oyyyyyyyyy kuzum geçmiş olsunnnnnnn diakt edin kendinize

ay canım büyük geçmiş olsun, uşaklar çok düşüyorlar, her zamanda yanında olamıyor insan, allaha emanet büyüyorlar canım.

sağol canı mya iyiyiz, sen nasıldın. Ne zamandır yokrun sanırım. Neler yapıyorsun. Daha zamanımız var bakalım yavaş yavaş büyüyoz.
zerdalım bende iyiyim çok şükür rabbime evet bayadır girmedim iş güç tatil falan derken uzak kaldım buralardan şuan bir değişiklik yok ama adetimi bekliyorum allahın izniyle aşılamaya başlıcam rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşalalh oh oh maşalalh allahın izniyle tamamlayıp kucaklarsın inşallah oğluşunu canım

[fonk][sıze=3]canlar nasılsınız ben bir kaç gündür sürekli has gitmekten gelmekten dolyı giremedimm eşimin kotrolleri raporlar falan derken çok yoruldum yine [/sıze][/font]
yetercim rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah herşey gönlünce olsun canım.

ayy kıyamam lovelicim çok geçmiş olsun

oy oy oyyy. kuzuya çok geçmişler olsun lovelim

ehehe bi lokmcık evladın var maşalah denizim :) büyüsün de peeelvan olsun :)

ne saçma bişi olmuş tamgün yasaı yau.
hayırlsı olsun aylinim
iyisnizdir iyi :)

yımırtalıklar işlem gördüği için kendilerini adamakaıllı toplasınlar die dedi doktor.
arsütübal polen şeysini aldım, aktar bi de keçboynuzu unu verdi , bala karıştırıp yizekmişisz karı koca.
e bi de onu yapalım madem :)
adeti bekliyom. bugün yarın çbrgün gelcek
keşkem gekmese :)

hadi ya
her tedavi sonrası bi yıkım, ama yılmak yok yola devam :)
vıy hele vıy hele
aheyy aheyy

Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43

çok sıkıldım bu durumdan..özlüyorum eski günleriii :97:

kumsal ,zerdal , denizanası ,loveli ,venüs, tentation, artniyetizm aylint kızlar sağolun iyi dilekleriniz için çok yorgunum size bir bakim dedim çıkıp yatacağım sanah has işlerim var iyi bakın kendinize

canım yaaa cok gecmıs olsun uzuldum valla... gozden sakınıyoruz ya okuyo.. hepımız yasıcaz bunları dımı

hadı arkadaslar tentation, artniyetizm leylıkom ve aklıma suan gelemeyen arkedeşlerrrr
bu ay hangınız atak yapacak bakalım bırınızden beklıyorum guzel haberııı
gonlum ıstıyokı hepınız 1. olsun bu ayın sansLILARIIII dıye analım sızı öpüyorum kocamannnnnnnn

gönlünden gelen istediğin dilekler çok güzel canım, duygulandım walla, Allah ım inşallah şans bizede güler, inşallah yazdıklarından dökülenler gerçek olur canım, HAYIRLISI İLE...

Amin canım inşallah darısı başınıza, hiç aşılama yaptırmadın demi, ilk defa yaptıracaksın.
oy oy oyyy. kuzuya çok geçmişler olsun lovelim
tentoşum hadi bakalım dularımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyeceğiz, bide adetin gelmezmiş, tam geshenk gibi, o da ameliyat olacağı ay hamile kalmıştı. Kırmızılar gelirsede gelmezsede, senin için hayılrı bişeylerin başlangıcı olCAK
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43

çok sıkıldım bu durumdan..özlüyorum eski günleriii :97:

ben geldim senin ışık yaniy emme sen yoksen ...
datlı dillim gözel yüzlüm neredesen sen
Güzel anneler büyütün bakalım bebeklerinizi, darısı başımıza. Bizde hayırlısı ile doğacak günleri bekliyoruz.
kumsal ,zerdal , denizanası ,loveli ,venüs, tentation, artniyetizm aylint kızlar sağolun iyi dilekleriniz için çok yorgunum size bir bakim dedim çıkıp yatacağım sanah has işlerim var iyi bakın kendinize
Dinlen canım. Dikkat et, havlarda kötü hasta olma.
inşallah arkadaşlardan şöyle hamiş haberleri patlasın demi. nasıl gidiyor senin hamilelik, bu aylar kendini yorgun hissedersin, sonra düzeliyor.
gönlünden gelen istediğin dilekler çok güzel canım, duygulandım walla, Allah ım inşallah şans bizede güler, inşallah yazdıklarından dökülenler gerçek olur canım, HAYIRLISI İLE...
Burda ne umutsuz arkadaşlar vardı da hamile kaldı, olur canım vaktini zamanını bekliyor, bildiğim kadarıyla senin eşinde problem yok. Senin sağlıklı yumurtayı bulup tutturmana bağlı, hayılrısı ile olacak canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…