Sağol canı mya iyiyiz, sen nasıldın. ne zamandır yokrun sanırım. neler yapıyorsun. Daha zamanımız var bakalım yavaş yavaş büyüyoz.zerdal günaydın nasılsın babişin nasıl maşallah büyümüşsünüz
ama gözünü seveyim bırakma tentom bak düzenli yemek etkili biliyorsun ben kullandığımın 2 ayı hamile kaldım canım benimmm bak bırakma ne olur ya yoksa ben eren zerdal geshenk seni seven tüm dostların döveceğiz billl
Doktorunu değiştirmen kötü olmuş, ama ankarada özel hastane olupda, ekonomik yerler var. Güzel bi hastane bul bakalım canım.kızlarr selam
eve uğradık, bi bakim dedim size, çok vaktim yok, geçmişi okuyamıyorum..
biz de iyiyiz sanırım, sanırım çünkü bu kontrol aksadı
devlet hast.doktorlarına muayenehane yine yasaklanınca bizim hoca hasta kabul etmiceni artık söledi
beni ya hastanenin yüksek riskli gebelikler bölümüne yönlendircekmiş, takibim orda yapılcakmış ve kendisi eskisi gibi muayene etmicekmiş beni, ya da sadece özelde çalışan bi doktora gidebilirsin dedi( ortada kalmış gibi oldum sona zaman daralırken... bunda da bi hayır vardır inşallah diyoruz..
güven hastanesinde bi dr tavsiye etti özel için ama hastanede prematüre bakımını devlete mi size mi ödetcekler iyi araştırın yoksa çok uçuk fiyatları dedi.. araştırıcaz.. baronun da güvenle anlaşması vardı sanırım, ssk lıyım ayrıca ama ne kadarını bunlar karşılıyo öğrenmek lazım...
öyle işte..
endişeli şekilde gün sayıyoruz...
dualarınızı esirgemeyin
Vay be yasemincğim, sen çok zorluk çektin şkür kucağına aldın. naısl gidiyor, ücretsiz izin kullanacakmısın, eşin yardımcı mı?canım napıyosun
iyisinizdir umarım.benim ufaklık pek fena.tuvalete bile fırsatım olmuyor.şimdi kucağımda uyuyor bende tek parmsak yazmaya çalışıyorum.:) deniz nasıl.kilo alımı iyi mi emebiliyormu minnak kuzu :)
Rahar ol canım ya, reglinin zamanında gelmeside iyi bişey. Umutlar devam ediyor. Yılmak yok. Zaten tedaviyede başladın bırakma, gittiği yere kadar götür.selam kızlar,
bugün itibari ile adetime 4 gün kaldı
ahh nasılda bildin canımcım emme problemimiz oldugunu, malesef 3-4 gün yoğun bakımda, sonra sarılık için fototerapide kaldıgı için memeye cok zor alıştı hani 1 haftadır yeni yeni başladı almaya diyebilirim, oda yutuyormu öyle emer gibi yapıyor anlayamıyorum, sağıp kaşıkla yedirmeye alıştırdım eve geldik geleli, kilo alamıyor, 10 gün sonra kontrol var mama takviyesi dedi dr. kilo alaması yetersizse dedi, uğrasıyoruz bakalım, bide o kadar mink ki daha yeni 2500 gr olabildi, duadakları falan minicik, tutamıyor memeyi ve cabucak yoruluyor.... öyle işte Venüsüm..siz naaptınız? nasıl senin minik ooluş?? sen tamamen toparlayabildin mi?
40 ımızda karıştı ya sneinle kasımpatım,benim minik surat erken doğunca, ne diyim :))
ahh nasılda bildin canımcım emme problemimiz oldugunu, malesef 3-4 gün yoğun bakımda, sonra sarılık için fototerapide kaldıgı için memeye cok zor alıştı hani 1 haftadır yeni yeni başladı almaya diyebilirim, oda yutuyormu öyle emer gibi yapıyor anlayamıyorum, sağıp kaşıkla yedirmeye alıştırdım eve geldik geleli, kilo alamıyor, 10 gün sonra kontrol var mama takviyesi dedi dr. kilo alaması yetersizse dedi, uğrasıyoruz bakalım, bide o kadar mink ki daha yeni 2500 gr olabildi, duadakları falan minicik, tutamıyor memeyi ve cabucak yoruluyor.... öyle işte Venüsüm..siz naaptınız? nasıl senin minik ooluş?? sen tamamen toparlayabildin mi?
40 ımızda karıştı ya sneinle kasımpatım,benim minik surat erken doğunca, ne diyim :))
canım napıyosun
iyisinizdir umarım.benim ufaklık pek fena.tuvalete bile fırsatım olmuyor.şimdi kucağımda uyuyor bende tek parmsak yazmaya çalışıyorum.:) deniz nasıl.kilo alımı iyi mi emebiliyormu minnak kuzu :)
bu arada dün gece eren düştü el havlusuyla oynuyordu atkı gibi yapmış sanırım bırskmak istemiş olmamış dengesini kaybetmiş ve düştü yanındaydık yani bir baktık ağzı kanyor dudağı sandık ama değilmiş daha yeni çıkıyordu neyseki süt dişler düşecek ve yenileri gelcek
bu arada dün gece eren düştü el havlusuyla oynuyordu atkı gibi yapmış sanırım bırskmak istemiş olmamış dengesini kaybetmiş ve düştü yanındaydık yani bir baktık ağzı kanyor dudağı sandık ama değilmiş daha yeni çıkıyordu neyseki süt dişler düşecek ve yenileri gelcek
zerdalım bende iyiyim çok şükür rabbime evet bayadır girmedim iş güç tatil falan derken uzak kaldım buralardan şuan bir değişiklik yok ama adetimi bekliyorum allahın izniyle aşılamaya başlıcam rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşalalh oh oh maşalalh allahın izniyle tamamlayıp kucaklarsın inşallah oğluşunu canımsağol canı mya iyiyiz, sen nasıldın. Ne zamandır yokrun sanırım. Neler yapıyorsun. Daha zamanımız var bakalım yavaş yavaş büyüyoz.
yetercim rabbim emeklerinin karşılığını hayırlısıyla versin inşallah herşey gönlünce olsun canım.[fonk][sıze=3]canlar nasılsınız ben bir kaç gündür sürekli has gitmekten gelmekten dolyı giremedimm eşimin kotrolleri raporlar falan derken çok yoruldum yine [/sıze][/font]
kızlarr selam
eve uğradık, bi bakim dedim size, çok vaktim yok, geçmişi okuyamıyorum..
biz de iyiyiz sanırım, sanırım çünkü bu kontrol aksadı
devlet hast.doktorlarına muayenehane yine yasaklanınca bizim hoca hasta kabul etmiceni artık söledi
beni ya hastanenin yüksek riskli gebelikler bölümüne yönlendircekmiş, takibim orda yapılcakmış ve kendisi eskisi gibi muayene etmicekmiş beni, ya da sadece özelde çalışan bi doktora gidebilirsin dedi( ortada kalmış gibi oldum sona zaman daralırken... bunda da bi hayır vardır inşallah diyoruz..
güven hastanesinde bi dr tavsiye etti özel için ama hastanede prematüre bakımını devlete mi size mi ödetcekler iyi araştırın yoksa çok uçuk fiyatları dedi.. araştırıcaz.. baronun da güvenle anlaşması vardı sanırım, ssk lıyım ayrıca ama ne kadarını bunlar karşılıyo öğrenmek lazım...
öyle işte..
endişeli şekilde gün sayıyoruz...
dualarınızı esirgemeyin
ekim sonu gibi.. sen de kasımpatı olacaksın Venüzkibin inşALLAH. patlasın kasım da Tentomun hamile haberivücuttan diğer ilacların etkisi tamamen atılsın diye demiştir muhtemel 1 aydaha gecsin diye.. bana mantıklı geliyor gectiğim yolları düşününce snein bu yeni doktur.. hadi vesile olur inş. bebeğimize :)
ayhh cok şükür belenay, aşama aşama kalp atışı, 2li 3lü ayrıntlı derken kucaana alıverdiğin günüde görürüz inş.
tüh yaa kötü olmuş, sağlık sektörünüde mahvettiler, uzun vadede yi olacak diyenler var ama bizler rezil olduk bu hükümet-doktorlar arasındaki polemikte, ben de cok cektim bu sıkıntıyı, iyi hocalar hep tepkili, olan bize oldu, hayırlısı olur inş. hakkınızda, bide 3üz ya devam ediverse nolacakmış ki
kızlaaaarrrr
daha öncede yazmıştım 2. çatlatma iğnemi olmuştum ve doktorun tarifinide gerçekleştirmiştim (ilişk anlamında) şimdi adetim 30 eylülde olacak sanırım olacağım hafiften belirtiler var gibi(( tutmayacak gene olmayacak herhalde, olmaz ise rahim filmine kalacağım herhaldeee amaaa ben istemiyorum onuuu yaaaaaa (((
vıy hele vıy helecanım napıyosun
aman hemen koy yatağına ya da yatacağı yere yoksa eren gibi sen yanındayken saatlerce uyur sen kaaaalkınca 5 dk sonra uyanır diyim[/QUOTE
oldu bile lovelim yaa çok nazlı bi oğlan :))
:)) minik bebeklerde hep oluyor canım malesef ama merak etme kilo aldıkça düzeliyor.güçlenecek inş denizimiz.cnm biberonlada verebilirsin.korkma alışmıyorlar önceleri benimde sütüm çok geç geldiği için kaşıkla besledik ama 300 gr kaybetti ve kilo alamadı.mam takviyesi yaptık ama kaşıkla olmadı biir türlü.sonra verdik biberonu çocuk hem doydu hem kilo aldı.ben hem emziriyordum önce arkasından mama veriyodum.alışmadı yani ememye hep devam etti.ama benim sütüm yetersiz malesef bir türlü çoğaltamıyorum.ve sürekli mama kullanıyoruz.( mam hazırlamak bir süre sonra işkence oluyor.emzirmek çok kolay ver rahat.inş bol sütlerimiz olur ve bebklerimizde hep emer..şimdi hem humana çayımı içiyorum hemde dua ediyorum..boll süttttttttttt diye :))
Vay be yasemincğim, sen çok zorluk çektin şkür kucağına aldın. naısl gidiyor, ücretsiz izin kullanacakmısın, eşin yardımcı mı?
.
:)) sorma cnm ama çok şükür şimdi kollarımda.darısı hepinize olsun inş. bu yıl tamamen izinli olucam inş cnm.10 ekimde doğum sonrası iznim bitiyor.ekimind e mmaşını almaya çalışıcam bakalım.5 günlük rapor kabul edeceklermi acaba ücretsiz izin öncesi.yarın araştırıcam milli eğitime gidip.eşimde yardımcı sağolsun.zaten annem hep yanımdaydı.15 gün falan oldu gideli..
canlar nasılsınız ben bir kaç gündür sürekli has gitmekten gelmekten dolyı giremedimm eşimin kotrolleri raporlar falan derken çok yoruldum yine
oyyy kıyamam ben sana..Allah yardımcın olsun cnm..
geçmiş olsun cnm yaa..kıyamam ben miniğimize..
yımırtalıklar işlem gördüği için kendilerini adamakaıllı toplasınlar die dedi doktor.
arsütübal polen şeysini aldım, aktar bi de keçboynuzu unu verdi , bala karıştırıp yizekmişisz karı koca.
e bi de onu yapalım madem :)
adeti bekliyom. bugün yarın çbrgün gelcek
keşkem gekmese :)
inş inş olacak hadi sıra sende..sensiz olmaz bu takım :))
vıy hele vıy hele
aheyy aheyy
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43
çok sıkıldım bu durumdan..özlüyorum eski günleriii :97:
hadı arkadaslar tentation, artniyetizm leylıkom ve aklıma suan gelemeyen arkedeşlerrrr
bu ay hangınız atak yapacak bakalım bırınızden beklıyorum guzel haberııı
gonlum ıstıyokı hepınız 1. olsun bu ayın sansLILARIIII dıye analım sızı öpüyorum kocamannnnnnnn
Amin canım inşallah darısı başınıza, hiç aşılama yaptırmadın demi, ilk defa yaptıracaksın.zerdalım bende iyiyim çok şükür rabbime evet bayadır girmedim iş güç tatil falan derken uzak kaldım buralardan şuan bir değişiklik yok ama adetimi bekliyorum allahın izniyle aşılamaya başlıcam rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşalalh oh oh maşalalh allahın izniyle tamamlayıp kucaklarsın inşallah oğluşunu canım
tentoşum hadi bakalım dularımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyeceğiz, bide adetin gelmezmiş, tam geshenk gibi, o da ameliyat olacağı ay hamile kalmıştı. Kırmızılar gelirsede gelmezsede, senin için hayılrı bişeylerin başlangıcı olCAKoy oy oyyy. kuzuya çok geçmişler olsun lovelim
Toplam 1 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
venus43
çok sıkıldım bu durumdan..özlüyorum eski günleriii :97:
Güzel anneler büyütün bakalım bebeklerinizi, darısı başımıza. Bizde hayırlısı ile doğacak günleri bekliyoruz.ben geldim senin ışık yaniy emme sen yoksen ...
datlı dillim gözel yüzlüm neredesen sen
Dinlen canım. Dikkat et, havlarda kötü hasta olma.kumsal ,zerdal , denizanası ,loveli ,venüs, tentation, artniyetizm aylint kızlar sağolun iyi dilekleriniz için çok yorgunum size bir bakim dedim çıkıp yatacağım sanah has işlerim var iyi bakın kendinize
inşallah arkadaşlardan şöyle hamiş haberleri patlasın demi. nasıl gidiyor senin hamilelik, bu aylar kendini yorgun hissedersin, sonra düzeliyor.hadı arkadaslar tentation, artniyetizm leylıkom ve aklıma suan gelemeyen arkedeşlerrrr
bu ay hangınız atak yapacak bakalım bırınızden beklıyorum guzel haberııı
gonlum ıstıyokı hepınız 1. olsun bu ayın sansLILARIIII dıye analım sızı öpüyorum kocamannnnnnnn
Burda ne umutsuz arkadaşlar vardı da hamile kaldı, olur canım vaktini zamanını bekliyor, bildiğim kadarıyla senin eşinde problem yok. Senin sağlıklı yumurtayı bulup tutturmana bağlı, hayılrısı ile olacak canım.gönlünden gelen istediğin dilekler çok güzel canım, duygulandım walla, Allah ım inşallah şans bizede güler, inşallah yazdıklarından dökülenler gerçek olur canım, HAYIRLISI İLE...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?