ben geldim senin ışık yaniy emme sen yoksen ...
datlı dillim gözel yüzlüm neredesen sen
teyzoşları ahmet mert dün 3 lü aşısını oldu.( tam 3 tane birden,2 bacaktan bir koldan zavallım öyl e çok ağladıki gözlerinden ilk kez yaş geldi ben de çok kötü oldum.gece boyu hep ateş kontrolü yaptım.
dinlen yetercim iyi bak kendine sendekumsal ,zerdal , denizanası ,loveli ,venüs, tentation, artniyetizm aylint kızlar sağolun iyi dilekleriniz için çok yorgunum size bir bakim dedim çıkıp yatacağım sanah has işlerim var iyi bakın kendinize [sıze=3][/sıze]
rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşlalh herkese hayırlı sağlıklı evlatla nasip etsinhadı arkadaslar tentation, artniyetizm leylıkom ve aklıma suan gelemeyen arkedeşlerrrr
bu ay hangınız atak yapacak bakalım bırınızden beklıyorum guzel haberııı
gonlum ıstıyokı hepınız 1. Olsun bu ayın sanslılarıııı dıye analım sızı öpüyorum kocamannnnnnnn
amin canım inşallah darısı başınıza, hiç aşılama yaptırmadın demi, ilk defa yaptıracaksın.
Tentoşum hadi bakalım dularımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyeceğiz, bide adetin gelmezmiş, tam geshenk gibi, o da ameliyat olacağı ay hamile kalmıştı. Kırmızılar gelirsede gelmezsede, senin için hayılrı bişeylerin başlangıcı olcak
güzel anneler büyütün bakalım bebeklerinizi, darısı başımıza. Bizde hayırlısı ile doğacak günleri bekliyoruz.
Dinlen canım. Dikkat et, havlarda kötü hasta olma.
Inşallah arkadaşlardan şöyle hamiş haberleri patlasın demi. Nasıl gidiyor senin hamilelik, bu aylar kendini yorgun hissedersin, sonra düzeliyor.
Burda ne umutsuz arkadaşlar vardı da hamile kaldı, olur canım vaktini zamanını bekliyor, bildiğim kadarıyla senin eşinde problem yok. Senin sağlıklı yumurtayı bulup tutturmana bağlı, hayılrısı ile olacak canım.
inşALLAH Zerdalcim, sen sen ol 32. haftada hazırla hasatne cantanı, ben bayram gecsin hazırlayayım diyordum vaktim kalmadı, pahalı pahalı cokda kaliteli olmayan seyçlerden alındı herseyimiz hastane cevresinden babam eve gelip bulamayacaı için aldıklarımı daGüzel anneler büyütün bakalım bebeklerinizi, darısı başımıza. Bizde hayırlısı ile doğacak günleri bekliyoruz.
:
benimki hafiften uslu şimdilik ama premeture olduu içindir günü dolsun başlar sneinkide diyolar, geldi gelecek normalş doğum tarihimiz az kaldı, benimkide vıyyak vıyyak olur mu kikesin benim minik kuş ağlamış oraya koşmuşumdur.bilgisayar hep açık ben a rada bi oturuyorum ama beyfendi hemen başlıyooo ingaa inga ingaaaaaaaaaaa !!!! diye :))
gecmiş olsun ahmet merte kıyamam, acır tabi, yakmıştır bide, ben elinden kan alınırken hiç dayanamdım morardı yavrum yateyzoşları ahmet mert dün 3 lü aşısını oldu.( tam 3 tane birden,2 bacaktan bir koldan zavallım öyl e çok ağladıki gözlerinden ilk kez yaş geldi ben de çok kötü oldum.gece boyu hep ateş kontrolü yaptım.
hanaaa o gadan büyür mü ki Tentom, minnacık dahaaaehehe bi lokmcık evladın var maşalah denizim :) büyüsün de peeelvan olsun :)
ihmal etmeden ye ama onları, keçiboynuzutozu bayandaad işe yarıyomuş mu demek bak bunuda öörendikn
yımırtalıklar işlem gördüği için kendilerini adamakaıllı toplasınlar die dedi doktor.
arsütübal polen şeysini aldım, aktar bi de keçboynuzu unu verdi , bala karıştırıp yizekmişisz karı koca.
e bi de onu yapalım madem :)
adeti bekliyom. bugün yarın çbrgün gelcek
keşkem gekmese :)
:
aman hemen koy yatağına ya da yatacağı yere yoksa eren gibi sen yanındayken saatlerce uyur sen kaaaalkınca 5 dk sonra uyanır diyim[/QUOTE
oldu bile lovelim yaa çok nazlı bi oğlan :))
:)) minik bebeklerde hep oluyor canım malesef ama merak etme kilo aldıkça düzeliyor.güçlenecek inş denizimiz.cnm biberonlada verebilirsin.korkma alışmıyorlar önceleri benimde sütüm çok geç geldiği için kaşıkla besledik ama 300 gr kaybetti ve kilo alamadı.mam takviyesi yaptık ama kaşıkla olmadı biir türlü.sonra verdik biberonu çocuk hem doydu hem kilo aldı.ben hem emziriyordum önce arkasından mama veriyodum.alışmadı yani ememye hep devam etti.ama benim sütüm yetersiz malesef bir türlü çoğaltamıyorum.ve sürekli mama kullanıyoruz.( mam hazırlamak bir süre sonra işkence oluyor.emzirmek çok kolay ver rahat.inş bol sütlerimiz olur ve bebklerimizde hep emer..şimdi hem humana çayımı içiyorum hemde dua ediyorum..boll süttttttttttt diye :))
:)) sorma cnm ama çok şükür şimdi kollarımda.darısı hepinize olsun inş. bu yıl tamamen izinli olucam inş cnm.10 ekimde doğum sonrası iznim bitiyor.ekimind e mmaşını almaya çalışıcam bakalım.5 günlük rapor kabul edeceklermi acaba ücretsiz izin öncesi.yarın araştırıcam milli eğitime gidip.eşimde yardımcı sağolsun.zaten annem hep yanımdaydı.15 gün falan oldu gideli..
oyyy kıyamam ben sana..Allah yardımcın olsun cnm..
geçmiş olsun cnm yaa..kıyamam ben miniğimize..
ne biliim Arkadaşım işte, kocakarılar diyo ben yapıyorum biberona alışmasın diye, ama senden okudum dün bugun 2dir biberonla verdim, emerek biraz doyuyor heralde cekebildiği kadar kaşıkla yedirince tükürmeye başladı veled :) banyo yaptırdık uyudu uyanmıyor cip cip yapoınca zor oluyor ayıltmak uyurken verdim gitti biberonla, alışmaz inşALLAH.. ama bana doktoruda kaşıkla ver ded,i, belki küçücük ya damak yapısı bozulmasın diye dmeiştir...
Süt için duyduklarımı aktarayım sana, emmeyince benimde azalmıştı bi ara,
-yemekten yarım saatt önce bi tutam dereotu
- 3 bardak (sabah-öğle-aksam)anne sütü caayı (rezene-anaosn falan var içinde)
-humana
-3-4 bardak süt yada yoğurt
- marul ve yeşillik olacak yemeklerde
- 3-4 litre su en önemlisi bu
ben faydasını gördüm bi dene istersen hepsini de, bi güne sığması zor haklsıın ama bebek ac kalmasın diye deger
-
ben bişey yazamadım dı yetericim, tam yazıyorum annem geliyor, napıyon diye, babam geliyor, oğlan uyanıyor falan kapatıveriyorum,kumsal ,zerdal , denizanası ,loveli ,venüs, tentation, artniyetizm aylint kızlar sağolun iyi dilekleriniz için çok yorgunum size bir bakim dedim çıkıp yatacağım sanah has işlerim var iyi bakın kendinize
cok gecmiş olsun, bitecek inşALLAH bu zor günlerde sen bizden cok bileceksin bebğinin kıymetini,
eşinini FSH düşmeye başlamış mı peki? nasıl saglık durumu, diger toğpiğe girip takip edemiyorum pek,(
aman hemen koy yatağına ya da yatacağı yere yoksa eren gibi sen yanındayken saatlerce uyur sen kaaaalkınca 5 dk sonra uyanır diyim[/QUOTE
oldu bile lovelim yaa çok nazlı bi oğlan :))
:)) minik bebeklerde hep oluyor canım malesef ama merak etme kilo aldıkça düzeliyor.güçlenecek inş denizimiz.cnm biberonlada verebilirsin.korkma alışmıyorlar önceleri benimde sütüm çok geç geldiği için kaşıkla besledik ama 300 gr kaybetti ve kilo alamadı.mam takviyesi yaptık ama kaşıkla olmadı biir türlü.sonra verdik biberonu çocuk hem doydu hem kilo aldı.ben hem emziriyordum önce arkasından mama veriyodum.alışmadı yani ememye hep devam etti.ama benim sütüm yetersiz malesef bir türlü çoğaltamıyorum.ve sürekli mama kullanıyoruz.( mam hazırlamak bir süre sonra işkence oluyor.emzirmek çok kolay ver rahat.inş bol sütlerimiz olur ve bebklerimizde hep emer..şimdi hem humana çayımı içiyorum hemde dua ediyorum..boll süttttttttttt diye :))
:)) sorma cnm ama çok şükür şimdi kollarımda.darısı hepinize olsun inş. bu yıl tamamen izinli olucam inş cnm.10 ekimde doğum sonrası iznim bitiyor.ekimind e mmaşını almaya çalışıcam bakalım.5 günlük rapor kabul edeceklermi acaba ücretsiz izin öncesi.yarın araştırıcam milli eğitime gidip.eşimde yardımcı sağolsun.zaten annem hep yanımdaydı.15 gün falan oldu gideli..
oyyy kıyamam ben sana..Allah yardımcın olsun cnm..
geçmiş olsun cnm yaa..kıyamam ben miniğimize..
venüs biz maaşlarımız peşin alıyoruz. 15 ekimde almayı düşündügün maaş 15 ekim- 15 kasım maaşı olacaktır. sen 15 ekim maaşını alır da ücretsiz izne ayrılırsan devlete borçlanmış olrusun. onu senden geri alır.
aman dieyim :)
kumsal ,zerdal , denizanası ,loveli ,venüs, tentation, artniyetizm aylint kızlar sağolun iyi dilekleriniz için çok yorgunum size bir bakim dedim çıkıp yatacağım sanah has işlerim var iyi bakın kendinize
hadı arkadaslar tentation, artniyetizm leylıkom ve aklıma suan gelemeyen arkedeşlerrrr
bu ay hangınız atak yapacak bakalım bırınızden beklıyorum guzel haberııı
gonlum ıstıyokı hepınız 1. olsun bu ayın sansLILARIIII dıye analım sızı öpüyorum kocamannnnnnnn
Amin canım inşallah darısı başınıza, hiç aşılama yaptırmadın demi, ilk defa yaptıracaksın.
tentoşum hadi bakalım dularımız seninle, hayırlı haberlerini bekliyeceğiz, bide adetin gelmezmiş, tam geshenk gibi, o da ameliyat olacağı ay hamile kalmıştı. Kırmızılar gelirsede gelmezsede, senin için hayılrı bişeylerin başlangıcı olCAK
Güzel anneler büyütün bakalım bebeklerinizi, darısı başımıza. Bizde hayırlısı ile doğacak günleri bekliyoruz.
Dinlen canım. Dikkat et, havlarda kötü hasta olma.
inşallah arkadaşlardan şöyle hamiş haberleri patlasın demi. nasıl gidiyor senin hamilelik, bu aylar kendini yorgun hissedersin, sonra düzeliyor.
Burda ne umutsuz arkadaşlar vardı da hamile kaldı, olur canım vaktini zamanını bekliyor, bildiğim kadarıyla senin eşinde problem yok. Senin sağlıklı yumurtayı bulup tutturmana bağlı, hayılrısı ile olacak canım.
teyzoşları ahmet mert dün 3 lü aşısını oldu.( tam 3 tane birden,2 bacaktan bir koldan zavallım öyl e çok ağladıki gözlerinden ilk kez yaş geldi ben de çok kötü oldum.gece boyu hep ateş kontrolü yaptım.
inşALLAH Zerdalcim, sen sen ol 32. haftada hazırla hasatne cantanı, ben bayram gecsin hazırlayayım diyordum vaktim kalmadı, pahalı pahalı cokda kaliteli olmayan seyçlerden alındı herseyimiz hastane cevresinden babam eve gelip bulamayacaı için aldıklarımı da
benimki hafiften uslu şimdilik ama premeture olduu içindir günü dolsun başlar sneinkide diyolar, geldi gelecek normalş doğum tarihimiz az kaldı, benimkide vıyyak vıyyak olur mu ki:44:
gecmiş olsun ahmet merte kıyamam, acır tabi, yakmıştır bide, ben elinden kan alınırken hiç dayanamdım morardı yavrum ya
hanaaa o gadan büyür mü ki Tentom, minnacık dahaaa
senikide gamyoncumu olacaadı, yok yokkk öyle değildi gamyon alacaadım ben ona inşALLAH.
ihmal etmeden ye ama onları, keçiboynuzutozu bayandaad işe yarıyomuş mu demek bak bunuda öörendik
arı-sütü bal-polen aman ihmal etme, afiyetle yii....
hem bu topic sürprize lara alışık, gelmesin kırmızılar,bi süpriz dah aolsun bize inş.
ne biliim Arkadaşım işte, kocakarılar diyo ben yapıyorum biberona alışmasın diye, ama senden okudum dün bugun 2dir biberonla verdim, emerek biraz doyuyor heralde cekebildiği kadar kaşıkla yedirince tükürmeye başladı veled :) banyo yaptırdık uyudu uyanmıyor cip cip yapoınca zor oluyor ayıltmak uyurken verdim gitti biberonla, alışmaz inşALLAH.. ama bana doktoruda kaşıkla ver ded,i, belki küçücük ya damak yapısı bozulmasın diye dmeiştir...
Süt için duyduklarımı aktarayım sana, emmeyince benimde azalmıştı bi ara,
-yemekten yarım saatt önce bi tutam dereotu
- 3 bardak (sabah-öğle-aksam)anne sütü caayı (rezene-anaosn falan var içinde)
-humana
-3-4 bardak süt yada yoğurt
- marul ve yeşillik olacak yemeklerde
- 3-4 litre su en önemlisi bu
ben faydasını gördüm bi dene istersen hepsini de, bi güne sığması zor haklsıın ama bebek ac kalmasın diye deger
-
ben bişey yazamadım dı yetericim, tam yazıyorum annem geliyor, napıyon diye, babam geliyor, oğlan uyanıyor falan kapatıveriyorum,
cok gecmiş olsun, bitecek inşALLAH bu zor günlerde sen bizden cok bileceksin bebğinin kıymetini,
eşinini FSH düşmeye başlamış mı peki? nasıl saglık durumu, diger toğpiğe girip takip edemiyorum pek,(
keşkem gelmeseler adetler :)
kimler kimler nasıl süt olur muhabbetine başladı ey gidiç
duydun mu artiz niyetli :) inşlh sende başlıcan bu muhabbetlere
ben de
leyliko da yeter de herkeşler de :)
venüs biz maaşlarımız peşin alıyoruz. 15 ekimde almayı düşündügün maaş 15 ekim- 15 kasım maaşı olacaktır. sen 15 ekim maaşını alır da ücretsiz izne ayrılırsan devlete borçlanmış olrusun. onu senden geri alır.
aman dieyim :)
hee valla öyleymişaha böyle oldum dün milli eğitimde.şimdi ekim mamaşını alabilmek için 14 kasıma kadar rapor almaya uğraşıyorum.26 gün yetecek kurban karışıyor ayın 14 ü ise sevk alıcam inş..öfff yaa niye doğum yapan annelere en azından 6 ay hem maaş hem izin vermiyorlarrr ki (
gönlünden gelen istediğin dilekler çok güzel canım, duygulandım walla, Allah ım inşallah şans bizede güler, inşallah yazdıklarından dökülenler gerçek olur canım, HAYIRLISI İLE...
kızlarr albüme bakalbilirsiniz :)) yarn kaldırım elinizi çabuk tutun :))
çok geçmiş olsun. seninki de ne çileymiş yeter
allah dermansız dert vermesin
amin amin :)
o sağlıklı yumurtayı elime bi geçirsem zaten..
oyy yirim ben seni ya :))
gecen yıl bu vakitler ben tedaviye bile başlamamıştım bi sürü aksilik cıktıydı hatırlıyorsan, taa aralığa kaldıydı tedavi, bak şimdi süt derdine, bebeğe kilo aldırma derdine düştük, hayat neler alır neler verir insana bilinmiyor Tentom, bizim dediğimiz aslında bizim dğeliken, bizim dğeil sandığımız sonuna dek biizm olabiliyor bazen :44:inşALLAH Zerdalcim, sen sen ol 32. haftada hazırla hasatne cantanı, ben bayram gecsin hazırlayayım diyordum vaktim kalmadı, pahalı pahalı cokda kaliteli olmayan seyçlerden alındı herseyimiz hastane cevresinden babam eve gelip bulamayacaı için aldıklarımı da
benimki hafiften uslu şimdilik ama premeture olduu içindir günü dolsun başlar sneinkide diyolar, geldi gelecek normalş doğum tarihimiz az kaldı, benimkide vıyyak vıyyak olur mu ki:44:
gecmiş olsun ahmet merte kıyamam, acır tabi, yakmıştır bide, ben elinden kan alınırken hiç dayanamdım morardı yavrum ya
hanaaa o gadan büyür mü ki Tentom, minnacık dahaaa
senikide gamyoncumu olacaadı, yok yokkk öyle değildi gamyon alacaadım ben ona inşALLAH.
ihmal etmeden ye ama onları, keçiboynuzutozu bayandaad işe yarıyomuş mu demek bak bunuda öörendik
arı-sütü bal-polen aman ihmal etme, afiyetle yii....
hem bu topic sürprize lara alışık, gelmesin kırmızılar,bi süpriz dah aolsun bize inş.
keşkem gelmeseler adetler :)
kimler kimler nasıl süt olur muhabbetine başladı ey gidiç
duydun mu artiz niyetli :) inşlh sende başlıcan bu muhabbetlere
ben de
leyliko da yeter de herkeşler de :)
şekerler alıntı yapmamıştım aklımda kalnları yazıverimm minik uyanmadan...
zerdalım yazmayı bitirince foto yüklüycem inş..
kumsal iyi dileğin için s ağol cnm..
denizanası süt için olanları uyguluyorum.ama anne çayı ne onu bilmiyorum.humana içmeye başladım yine. ben suyu çoğalttım fakat benim 2-3 gündür dütüm dahada azaldı( anlamadım..olumlu düşünmeye çalışıyorum fışkırarak gelecek inşş :))
ben hem emziriyorum hem biberon kullanıyorum.alıyolar merak etme..ama biberon tipi önemli.dr bronws natural akışlıyı tavsiye ederim..boşver çabuk toparlansın çocuk.40 kınız çıksın hele bi nelr yapacak deniz özlüyceksin şu günlşerini :))
ben foto yükliyimm sizde bakın bakalımm :)) beğenecekmisiniz bizi :))
dr. browns muben buranın en iyi ürünlerini satan yerden aldım sanıyordum malzemelerini Denizin, ama o yoğudu, chicco nuk falan benim malzemeler. hemen bakiim netten bi...
zaten benim chicco süt sağma makinesi de problem cıkardı seninki gibi, bende değiştirdim weewell aldım, güya
chicco iyi markarezil etti beni tam 1gün boyunca
bende ramazan bayramı sonu aliim dedim di emme :))Selam kızlar, öncelikler cumanız mübarek olsun, bu gün kontrol vardı, doktor cinsiyetine yine baktı erkek dedi, güzel geçti, yavrum ağzını açıyordu, yalanıyordu. Ben sabah aç gittim ya, babasına söyledim çocuk yemek istiyor diye, çıktıktan sonrada kahvaltıya gittik, çok şükür güzel geçti. Ayın 25 inde şeker yüklemesi olacak inşallah. GAVISCON diye midem için bi şurup yazdı, yanma oluyor arada onu içeceğim. Bizden bu kadar. Bu gün bir sürü dua ettik oğlumla, allahım sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız. Ve rabbim hepinize yaşatır bu duyguları.
Elfoş benim doğum 9 şubat, kurban bayramından sonra alacam malzemelerini hazır edecem, şimdilik bakıp fikir edindik baya neye yapacağıma baya bi karar verdim, sonrada icraata başlıyacağız inşallah.Denizanası sendende bekliyoz resim.
Venusum resimlere hemen bakıyorum. Görelim bakalım oğluşunu.
iyi iyi 2 aydan cok var senin bayramdan sonra, bizim 1 ayımız kaldıydı, aldıydım bi çoğunuda antam hazır dğeildi işte,
resim :44: bu bilgisayarda cok zor zerdalım ya, sayfaları bile cok zor acıyor, resim daha bi işkence olur sanırım..
anlarsan bilg.dan pentium 3 işlemci, evdeki yedem pc bu, kardeşimin pc.yi ele gecirirsem atarım, görün minik suratımı sizde
günaydın kızlar nasılsınız
cumanız mübarekk olsun rabbim bu mübarek günün hürmetine hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
zerdal paylaşımlar süpermiş sağoll
yetercim canım allah yardımcın olsun sizin problem neydi canım rabbim hayırlısıyla bir evlat nasip etsin sanada bütün bu zorluları hiç hatırlamazsın inşallah
tento nasılsın canım nasıl gidiyor bal polen kürü değişiklik hissediyormusun
loveli nasılsın eren nasıl
venüs geçmiş olsun ahmet mertciğe kıyamam ya
diğer kızlar sizler nasılsınız
4 aya bile daha yeni çıktı sayılır:)hee valla öyleymişaha böyle oldum dün milli eğitimde.şimdi ekim mamaşını alabilmek için 14 kasıma kadar rapor almaya uğraşıyorum.26 gün yetecek kurban karışıyor ayın 14 ü ise sevk alıcam inş..öfff yaa niye doğum yapan annelere en azından 6 ay hem maaş hem izin vermiyorlarrr ki (
ne zor yau el kadar yavruyu bırakmak, allah kolaylık versin.
Selam kızlar, öncelikler cumanız mübarek olsun, bu gün kontrol vardı, doktor cinsiyetine yine baktı erkek dedi, güzel geçti, yavrum ağzını açıyordu, yalanıyordu. Ben sabah aç gittim ya, babasına söyledim çocuk yemek istiyor diye, çıktıktan sonrada kahvaltıya gittik, çok şükür güzel geçti. Ayın 25 inde şeker yüklemesi olacak inşallah. GAVISCON diye midem için bi şurup yazdı, yanma oluyor arada onu içeceğim. Bizden bu kadar. Bu gün bir sürü dua ettik oğlumla, allahım sağlıklı sıhatli kucağımıza alırız. Ve rabbim hepinize yaşatır bu duyguları.
Elfoş benim doğum 9 şubat, kurban bayramından sonra alacam malzemelerini hazır edecem, şimdilik bakıp fikir edindik baya neye yapacağıma baya bi karar verdim, sonrada icraata başlıyacağız inşallah.Denizanası sendende bekliyoz resim.
Venusum resimlere hemen bakıyorum. Görelim bakalım oğluşunu.
annaaam kıyamam ben ona:) maşalah zerdalım maşalah :)
çok geçmiş olsun. seninki de ne çileymiş yeter
allah dermansız dert vermesin
amin amin :)
o sağlıklı yumurtayı elime bi geçirsem zaten..
oyy yirim ben seni ya :))
gecen yıl bu vakitler ben tedaviye bile başlamamıştım bi sürü aksilik cıktıydı hatırlıyorsan, taa aralığa kaldıydı tedavi, bak şimdi süt derdine, bebeğe kilo aldırma derdine düştük, hayat neler alır neler verir insana bilinmiyor Tentom, bizim dediğimiz aslında bizim dğeliken, bizim dğeil sandığımız sonuna dek biizm olabiliyor bazen :44:
dr. browns muben buranın en iyi ürünlerini satan yerden aldım sanıyordum malzemelerini Denizin, ama o yoğudu, chicco nuk falan benim malzemeler. hemen bakiim netten bi...
zaten benim chicco süt sağma makinesi de problem cıkardı seninki gibi, bende değiştirdim weewell aldım, güya
chicco iyi markarezil etti beni tam 1gün boyunca
bende ramazan bayramı sonu aliim dedim di emme :))
iyi iyi 2 aydan cok var senin bayramdan sonra, bizim 1 ayımız kaldıydı, aldıydım bi çoğunuda antam hazır dğeildi işte,
resim :44: bu bilgisayarda cok zor zerdalım ya, sayfaları bile cok zor acıyor, resim daha bi işkence olur sanırım..
anlarsan bilg.dan pentium 3 işlemci, evdeki yedem pc bu, kardeşimin pc.yi ele gecirirsem atarım, görün minik suratımı sizde
bizim kuzenlar de o dr un şeylerii kullanıolar.
benim olacaksın yımırtaaaaaaaaaa
venüsüm bakıom hemen fotolara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?