30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba arkadaşlar... umarım herkes iyidir... yazamasam da maillerime gelen mesajlardan takip etmeye çalışıyorum sizi...

baktım canım çok güzel, iyi hazırlamışsın. beğendim hepsini. Güle güle nüyütün bebeşinizi, sağlıklı sıhatli. eşyalrı, bibloları hepsi güzel olmuş. maşallah.

sağol cnm darısı başına...

venüsüm burda hamile kalmadan hamile elbisesi alıp çektigin fotolardan nerelere geldik :)
lovelim gibi sünnet şeylerini şaaprız inşlh :)

:: ay buna çok güldüm.ne deliymişim dimi ama :) ama bak evrene olumlu mesaj diyonuz , bende gönderdim işte :86:

Son düzenleme:
ehehe hakkat, evrene olumlu mesac, ben de mi alsam o elbiseden. elbiseni yollaağğ bağğğnaaa :))

hemennnnnnn hemennn yollarım valla.. :) keşke öyle bişey olsa da yollasam elbiseyi.. :)) hatta elden ele dolaşırtırırmışız kadınlar kulubünde giyen hamile kalırmış, giyen hamile kalırmış herkes sıraya girerdi artık 38 beden olmayanlar da rejime girermişş ayyy saçmaladım iyicee

iletilerin satlerine bak hele 06:49 07:26 naapıyonuz o vakitte ayakta tento ve venüs, ben kalksamda Denizi
uyutup hemen uyuyorum...

biz burdayken gelsenizde hele muhabbet etsek keşke,

iletilerin satlerine bak hele 06:49 07:26 naapıyonuz o vakitte ayakta tento ve venüs, ben kalksamda Denizi
uyutup hemen uyuyorum...

biz burdayken gelsenizde hele muhabbet etsek keşke,

valla ben keçeli sıçan gibi oldum son zamanlarda, gece gündüz ayakta :)))

hahahah çaput bağlayalım, sirke sürelim, el sürelim, kutsal elbise :))

hepinizin cennet kokuluuuu yavrularını içtennnnnn kokluyorum. Allah bahtlarını açık etsin ve onları korusun.....

benimm gibii bu hasretle yanıp tutuşan herkese de sabır diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

hepinizin cennet kokuluuuu yavrularını içtennnnnn kokluyorum. Allah bahtlarını açık etsin ve onları korusun.....

benimm gibii bu hasretle yanıp tutuşan herkese de sabır diliyorum. Allah yardımcımız olsun.

leylikom sen çok ümitsiz ve üzgünsün yapma nooolur böyle valla üzülüyorum

amin

benim de geldi kırmızlar bugün
32. günde, töbe töbe

benimde 2-3 gündür adet sancılarım war, 30 unda olmam gerekiyordu bugün pembeler geldi artık devamında kırmızılar gelecek, çok sinir yaaaa (( gene olmadı olmadı olmayacak sanırım, HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI...

veee 18,00 itibari ile pembeden kırmızıya geçmiş durumdayım (((

slmmmmm eski bi tosttt:) bebşi olanlara tebrik bekleyenlre dualarımı yolluyorummm inşşlhhhh tez zamnda göbüşünüz şişer içinde tepikleyen bi melek olur inşşlhhhhhhhhhhh tentoni başta senn:)

mrhb kızlar nasılsnız ben bu hafatda çok yoğunum gelemeiyorum nette
birde grip oldummm çok fena sizlerde ne var ne yok

naber kızlar azcık yoğunumda uğrayamıyorum. herkesler nasıllar,tentoşla özlem kırmızı olmuşlar. hayırlısı. tentoş bu ay mı başlıyorsun tüpe,

görelim mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

denizansı venus, sizler yoğunsunuzdur, bebişler daha küçük.

Lovelim nerelerde.

Çılgınkızlda yakında sahalara dönecek bekliyoz.

Geshenk hayırlısı ile kızını doğursun. Sonrada gelir. ne olsa hep burdayız.

Kahvelokum ce demiş gitmişsin, daha sık uğra canım.

Benim şu ev yerleştirme işim daha bitmedi. Bu akşamda yerdeki kalebodur biterse iyi olacak, halılar serili değil ya üşütürüz diye korkuyom. annem telde kızıyorda artık yerleşmedik demiyorum. Birkaç günlük iş var, ondan sonra yerleşirim. ben yapmıyom işleri, eşime yaptırıyorum. iki ayakta durup bişey yapsam belim ağrıyor. Dikkat ediyorum.

Kızlarrrrrrrr nasılsınız
Bende herşey aynı, dr.a da gitmiyorum, herşeyi oluruna bıraktım, evrene olumlu mesac gönderiyorum artıkın, o yüzden her an hamile kalabilirim
Herkesi çok özledim ya, görüşemiyoruz, eski muhabbetlerimiz ne güzeldi, tentocum yazınca venüsün hamile kalmadan hamile elbisesi alması, geçmişe götürdü beni de, valla nereden nereye Biz de mi alsak acaba

veee 18,00 itibari ile pembeden kırmızıya geçmiş durumdayım (((

hepimize geçmiş olsun:)
slmmmmm eski bi tosttt:) bebşi olanlara tebrik bekleyenlre dualarımı yolluyorummm inşşlhhhh tez zamnda göbüşünüz şişer içinde tepikleyen bi melek olur inşşlhhhhhhhhhhh tentoni başta senn:)

saolsaın honeycim, senin melek ne alemlerde? evde ördek besmeye devam mı? konşiler nediy konşiler?

mrhb kızlar nasılsnız ben bu hafatda çok yoğunum gelemeiyorum nette
birde grip oldummm çok fena sizlerde ne var ne yok

sana da kolay gele yeter

yapsın yapsın sen yat dinlen.
evdeki tadilat böle bişi işte illa ki uzar da uzar.
ben önümüzdeki adetle başlıcam canım. ekim sonu
buralardayım canım ev okul eren yoğunum canım yaaa

ben de ev okul yoğunum lovelim:))

hehehe inşlh inşlh.. evren huu duy hele...

evet eskiler bebek mebek derken yogunluktan giremio, geshenk de raporl yatıo sürekli.

slm arkedeşlerrr doğrusu bende eski muhabbetlerı ozledım ne yalan gıtgıde azalıyoruz sankı nereye kactı bunca ınsan... şimdi mayıs annelerı grubunuda takıp edıyorum da ordada 100 yakın ınsan var kım kımınle konusuyo bellı degıl. herkes bırbırıne rast gele cvp verıyo sonra yıne tanımıyo cok sıkıcı bizim topikk daha güzel kıymetini bilmeliyiz

bende eylül ekim annelerine takıldımdı bişiler ögrenirim belkim diye alışamadımdı sml,
gelenekçi bi insanların alışkanlıklarımdan vazgecemem ben ondan sandımdı, bak sende aynı seyi sölüyorusn :)

döndün mü sen Kadercim, müsafiir napar müsafir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…