bende eylül ekim annelerine takıldımdı bişiler ögrenirim belkim diye alışamadımdı sml,
gelenekçi bi insanların alışkanlıklarımdan vazgecemem ben ondan sandımdı, bak sende aynı seyi sölüyorusn :)
slm arkedeşlerrr doğrusu bende eski muhabbetlerı ozledım ne yalan gıtgıde azalıyoruz sankı nereye kactı bunca ınsan... şimdi mayıs annelerı grubunuda takıp edıyorum da ordada 100 yakın ınsan var kım kımınle konusuyo bellı degıl. herkes bırbırıne rast gele cvp verıyo sonra yıne tanımıyo cok sıkıcı bizim topikk daha güzel kıymetini bilmeliyiz
heyoooooo :81:
ben artıkım bu haldeyim :))
tentoşimm valla unutmamışsın ördişimi o uğur getrmişti bana onun başına gelmeyen kalmadı o yaz anemlere de götrdüm yurt dışından gelen kız kardeşim sevim derken düşürdü bi süre topal topal oturdu acıyıp anneme verdim oda bi çiftliğe bırakmışlar orda kendine gelmiş hayvan kocaman besili bişi olmuş bakan adam yerine ne istersen al bu kalsın diomuş :) yani sonu iyi oldu ördişşin konşi teyzemde bi burda bi başka yerde durmuyo dötünün üstünde :)benim boş gebeliğim olmuştu iki kez araştrma sonucu biraz pırtılaşma varmış eşimde yurtdışından gelen bi ilacı kullandı protex die sanırım ilk defa bu ay kalcam diodum espiriyle o ay kaldım hamiş şoktayım hale gerçi 6 aya girdik şokumu atlatmış delim dorrrunca atlatcam herhalde :)dorunca sanada dua edicem conem:)
heyoooooo :81:
buralardayım canım ev okul eren yoğunum canım yaaa
Kızlarrrrrrrr nasılsınız
Bende herşey aynı, dr.a da gitmiyorum, herşeyi oluruna bıraktım, evrene olumlu mesac gönderiyorum artıkın, o yüzden her an hamile kalabilirim
Herkesi çok özledim ya, görüşemiyoruz, eski muhabbetlerimiz ne güzeldi, tentocum yazınca venüsün hamile kalmadan hamile elbisesi alması, geçmişe götürdü beni de, valla nereden nereyeBiz de mi alsak acaba
slm arkedeşlerrr doğrusu bende eski muhabbetlerı ozledım ne yalan gıtgıde azalıyoruz sankı nereye kactı bunca ınsan... şimdi mayıs annelerı grubunuda takıp edıyorum da ordada 100 yakın ınsan var kım kımınle konusuyo bellı degıl. herkes bırbırıne rast gele cvp verıyo sonra yıne tanımıyo cok sıkıcı bizim topikk daha güzel kıymetini bilmeliyiz
bende eylül ekim annelerine takıldımdı bişiler ögrenirim belkim diye alışamadımdı sml,
gelenekçi bi insanların alışkanlıklarımdan vazgecemem ben ondan sandımdı, bak sende aynı seyi sölüyorusn :)
ben de tüp bebek bölümündeki bölümlere bi kaç kere gittim ama ı ıh
heyyooo
ben artıkım bu haldeyim :))
günaydın kızlar has gideceğim size bir bakim dedim
naber kızlar herkesler iyidir umarım. Herkesin işi başından aşkın yoğun, benimde iş yerinde işler yoğun. Biran önce doğum iznine ayrılsam, sıkıldım artık.
ben de tüp bebek bölümündeki bölümlere bi kaç kere gittim ama ı ıh
heyyooo
tentoşimm valla unutmamışsın ördişimi o uğur getrmişti bana onun başına gelmeyen kalmadı o yaz anemlere de götrdüm yurt dışından gelen kız kardeşim sevim derken düşürdü bi süre topal topal oturdu acıyıp anneme verdim oda bi çiftliğe bırakmışlar orda kendine gelmiş hayvan kocaman besili bişi olmuş bakan adam yerine ne istersen al bu kalsın diomuş :) yani sonu iyi oldu ördişşin konşi teyzemde bi burda bi başka yerde durmuyo dötünün üstünde :)benim boş gebeliğim olmuştu iki kez araştrma sonucu biraz pırtılaşma varmış eşimde yurtdışından gelen bi ilacı kullandı protex die sanırım ilk defa bu ay kalcam diodum espiriyle o ay kaldım hamiş şoktayım hale gerçi 6 aya girdik şokumu atlatmış delim dorrrunca atlatcam herhalde :)dorunca sanada dua edicem conem:)
günaydın kızlar has gideceğim size bir bakim dedim
oleyyy, çılgınkız geldi, nasılsın tatlım ya.
kumsalll naberrr??günaydın kızlr nasılsınız
ben geldim artık..internetim de var..hadi gelinn özledim sizi..
anam honeyim ballı kaymakımmmm..6 ay mı oldu..maşallahh sanaaa
yeter naber?
kıslar nasılsınız? hepinizi özledim..ben 5 aylık yaptım kızı..zaman nasıl geçti anlamadım bile..işe başladım.
iyiyim canım..sizlerin iyi haberlerinizi aldım daha bir iyi oldum
kumsalll naberrr??
arkadaşlar uzaktan uzaga takipte olmayın gelın cogalalım muhabbet edelim yawww
Tentocum biz beraber vereceğiz müjdeyi arkadaşlara inşallah, öyle hissediyorum :))hepimize geçmiş olsun:)
saolsaın honeycim, senin melek ne alemlerde? evde ördek besmeye devam mı? konşiler nediy konşiler?
sana da kolay gele yeter
yapsın yapsın sen yat dinlen.
evdeki tadilat böle bişi işte illa ki uzar da uzar.
ben önümüzdeki adetle başlıcam canım. ekim sonu
ben de ev okul yoğunum lovelim:))
hehehe inşlh inşlh.. evren huu duy hele...
evet eskiler bebek mebek derken yogunluktan giremio, geshenk de raporl yatıo sürekli.
Müsafirin keyfi yerinde canım, ye iç yat ohhhhhhdöndün mü sen Kadercim, müsafiir napar müsafir :)
Çılgınnnnnn naber canım, 5 aylık olmuş fıstık ha, maşallah küçüğüne, çok öpüyorum sizi...heyoooooo :81:
yeter naber?
kıslar nasılsınız? hepinizi özledim..ben 5 aylık yaptım kızı..zaman nasıl geçti anlamadım bile..işe başladım.
kumsalll naberrr??
naber kızlar herkesler iyidir umarım. Herkesin işi başından aşkın yoğun, benimde iş yerinde işler yoğun. Biran önce doğum iznine ayrılsam, sıkıldım artık.
günaydınlargünaydın kızlr nasılsınız
kolay gelsin yeter nasıl eşin?canım sağol valla ben son 10 gündür hep has deyimm eşimin kontrolleri var eve geldiğimde bitmiş oluyorummm bu günde 1 de orada olacağız rabbim ardımcımız olsun hepimiznnn kimseyi takip edemiyorum gelişmelerden haberim yok iyi bakın kendinize
benim habarım yoktur?günaydın arkadaşlar nasılsınzı? belenaydan haberi olan varmı acaba. bende yorum yazmıyorum ama takipteyim :S
yeter naber?
kumsalll naberrr??
Tentocum biz beraber vereceğiz müjdeyi arkadaşlara inşallah, öyle hissediyorum :))
Müsafirin keyfi yerinde canım, ye iç yat ohhhhhhAz kaldı deyip avutuyorum kendimi Sen nasılsın canım, denizin nasıl öp onu benim için, bi de kokla
Çılgınnnnnn naber canım, 5 aylık olmuş fıstık ha, maşallah küçüğüne, çok öpüyorum sizi...
koca bir taş yedim :)))) tamam tamam ben söz dinlerim.. Nasılsın canım nasıl gidiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?