30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ben de tüp bebek bölümündeki bölümlere bi kaç kere gittim ama ı ıh

heyyooo

tentoşimm valla unutmamışsın ördişimi o uğur getrmişti bana onun başına gelmeyen kalmadı o yaz anemlere de götrdüm yurt dışından gelen kız kardeşim sevim derken düşürdü bi süre topal topal oturdu acıyıp anneme verdim oda bi çiftliğe bırakmışlar orda kendine gelmiş hayvan kocaman besili bişi olmuş bakan adam yerine ne istersen al bu kalsın diomuş :) yani sonu iyi oldu ördişşin konşi teyzemde bi burda bi başka yerde durmuyo dötünün üstünde :)benim boş gebeliğim olmuştu iki kez araştrma sonucu biraz pırtılaşma varmış eşimde yurtdışından gelen bi ilacı kullandı protex die sanırım ilk defa bu ay kalcam diodum espiriyle o ay kaldım hamiş şoktayım hale gerçi 6 aya girdik şokumu atlatmış delim dorrrunca atlatcam herhalde :)dorunca sanada dua edicem conem:)

ben artıkım bu haldeyim :))

hehehe o da güzel

:)) hem resim yapıp hem de gebe kalamayıp evinde ördek beslemeye başlayan ve bu esnada dizi seti sokaanda kapı önünde oturan komşularına laf yetiştiren hatun kişiligi nası unutltur yau :))

allah sağlıkla kucagına almak nasip etsin kızçeni:)

günaydın kızlar has gideceğim size bir bakim dedim

buralardayım canım ev okul eren yoğunum canım yaaa

heyyooo

ben artıkım bu haldeyim :))

naber kızlar herkesler iyidir umarım. Herkesin işi başından aşkın yoğun, benimde iş yerinde işler yoğun. Biran önce doğum iznine ayrılsam, sıkıldım artık.

naber kızlar herkesler iyidir umarım. Herkesin işi başından aşkın yoğun, benimde iş yerinde işler yoğun. Biran önce doğum iznine ayrılsam, sıkıldım artık.

canım sağol valla ben son 10 gündür hep has deyimm eşimin kontrolleri var eve geldiğimde bitmiş oluyorummm bu günde 1 de orada olacağız rabbim ardımcımız olsun hepimiznnn kimseyi takip edemiyorum gelişmelerden haberim yok iyi bakın kendinize

günaydın arkadaşlar nasılsınzı? belenaydan haberi olan varmı acaba. bende yorum yazmıyorum ama takipteyim :S

heyyooo

ben geldim artık..internetim de var..hadi gelinn özledim sizi..

anam honeyim ballı kaymakımmmm..6 ay mı oldu..maşallahh sanaaa

yeter naber?

kıslar nasılsınız? hepinizi özledim..ben 5 aylık yaptım kızı..zaman nasıl geçti anlamadım bile..işe başladım.

oleyyy, çılgınkız geldi, nasılsın tatlım ya.

iyiyim canım..sizlerin iyi haberlerinizi aldım daha bir iyi oldum

günaydın kızlr nasılsınız
kumsalll naberrr??

hoşgeldin çılgın nasılsın maşallah kızı büyütmüşsün gerçekten allah nazarlarda saklasın işede başlamışsın hayırlı olsun
ben iyiyim canım çok şükür

Tentocum biz beraber vereceğiz müjdeyi arkadaşlara inşallah, öyle hissediyorum :))
döndün mü sen Kadercim, müsafiir napar müsafir :)
Müsafirin keyfi yerinde canım, ye iç yat ohhhhhh Az kaldı deyip avutuyorum kendimi Sen nasılsın canım, denizin nasıl öp onu benim için, bi de kokla
Çılgınnnnnn naber canım, 5 aylık olmuş fıstık ha, maşallah küçüğüne, çok öpüyorum sizi...

kızlar nasılsınızz nasıl gidiyorr

sağol canım rabbime şükürler olsunnnn canım yaaaa ısrmalık oldu desene

Son düzenleme:

eheheh :) hadi hadi az daha sık dişini zerdlaım :)

günaydın kızlr nasılsınız
günaydınlar
kolay gelsin yeter nasıl eşin?
günaydın arkadaşlar nasılsınzı? belenaydan haberi olan varmı acaba. bende yorum yazmıyorum ama takipteyim :S
benim habarım yoktur?

hoşgeldin çılgınn :)) topik pek bi sessizdir, alışmakta zorluk çekebilrisin, demedi deme :)
kzımızı naptın bakalaım kime bırkatın,

keşkem keşkem..
iice kafamı darlatmaya başladı bu mesele..
az aklım vardı, onun da şaftı kayıyo

koca bir taş yedim :)))) tamam tamam ben söz dinlerim.. Nasılsın canım nasıl gidiyor?

canımsınnnn. yanlış anlama sakın benii .. takılıyrum... bızde ıyıyız cok sukur bugun kan ve ıdrar testlerımın sonucunu alıcam pazartesı falanda dr a gıtcez mınnosu görmeye.. sonra ıkı test ıcın adres alcaz drumuzdan ay ınsallah aksı bısı cıkmaz cok korkuyorummm. bıde terslık ya cok ozenıp ustune dusuyoruz ya alerjı oldum bı guzel sadece govdem ve goguslerımde kıpkırmızı ısılık gıbı olduuu ne dokundu kesfedemedım (

nasılsınız kızlar be izinliydim dinleniyordum işe başladım bakalım mide bulantısı pek rhat vermiyor bu aralar bide küçük bir acil maceramız oldu şimdi iyiym bebişimde iyi şükür sizler nasısınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…