30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hakkatten sessiz kalmış topiğimiz. yeni arkadaşlar hoşgeldiniz. umudu kaybetmemek çok önemli bu aşamada ama bir o kadar da zor. hepimiz yaşadık bunları. lovelimin oğlu 1 yaşında olmuş şuraya bak. maşallahh yakışıklımaaa..benim kızım 5 aylık..
Geshenk nerelerdee..
slm cim benim de heyecandan yükseliyordu tansiyonum..beyaz önlük tansiyonu çıktı. bir tansiyon aleti al evde düzenli ölç ve kaydet bakalım. inşallahh senin de öyledir.
ben yokken bir sürü hamile haberi gelmiş. çok ama çok mutlu oldum..ayağımı güzel sürümüşüm yaw

geçmiş olsun :)
böle heyecanlar yaşamazsak nasıl anlıcaz gebe oolduumuzu di mi
millet kazara kalır yolda dogorur bişi anlamaz. bizimkiler illa ki maceralı, macerayı seven bebekler bizimkiler :)

geshenk miyomdan ötürü raporlu, gebelik ileledikçe miyom da buyumuş galiba. o da epey bi ağrı yapıyormuş, yatıor evde.

kızlar mrhb nasılsınız ben bu gün evimi serdim önce temizlik yaptım camları sildim perdeleri indirdimm yıkadım tekrar taktımmm valla yeni bitti iş yoruldum ama değdi valla

Arkadaşlar nasılsınız benim son aylarda adetim 26 günde gelir oldu, dolayısıyla bugün gelmesi gerekirdi ama gelmedi ben de heyecan yaptım hemen test yaptım ama negatif ( Çok mu erken yaptım acaba, yarını da bekliyeyim gelmezse bi daha yapayım, dua edin benim için... Özledim hepnizi kocaman öpüyorum

InsAllah erken yaptigin icin negatif cikmistir. Inan aklim sende,dua ediyorum senin icin, bizi habersiz birakma...:18:

merhaba arkadaşlar...Eskiler beni hatırlar ama yeniler tanımıyordur...Bu haberi size vermeliyim..HA-Mİ-LE-YİM inanamıyorum hala...şoklardayım...Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...Allahım okadar büyükki olmayacak artık dediğimiz anda geldi miniğimiz..İnşallah rabbim hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşturur bizi..

ne kadar sevindim bilemessin rabbim bekleyen her kese nasip etsinnnn inşşşş
sanada sağlıkla kucaklamayı koklamayı büyütmeyi nasip etsin inşşş

ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu ıoldummmmmmmmmmmmmmmmmmm gizemmmmmmm hayırlı olsun kuzmmmmmmm

Gozunuz aydin Gizemcim, oyle seviniyorum ki hamile haberleri duyunca. saglikla huzurla kucaginiza aldiginizin haberlerini de duyariz insAllah. Allah korusun ikinizide

Gizemmm hayırlı olsun cok sevindim..sağlıkla tamamına gelin inşALLAH...

Tento sen naptın, ne zaman başlıycak tedavi, ekim ortasına geldik...???

Loveli doğum gününüz kutlu olsun arkadaşım nice nice bissürü doğum günleri kutlayın ailecek mutlulukla inş., zor zamanlar gecti diyebilir misin bu 1 yıl ,için?

Yeter temizlikler y apılmış mis kibin otur artıkın, bitti mi bari hasatane telaşı sen nasılsın , moralin nasıl , eş,in nasıl?

Zerdal nerde???????????

Venüsüm kuzum muccckssss :))

Son düzenleme:

rabbime hamdolsun canımmmm daha kötü günleirmizde olduuuu rabbim bu günlerimiz aratmasınnnn
canım üzgünüm kardeşim negatif aldı mikro yaptırmıştı çok üzüldüm yaaa
sen nasılsın denizim nasıllllll öp güzeliği benim için

kıyamam ya ( ilk denemesimiydi? diger tarafta okudum bissürü de yumurtası toplanmış, bissürü döllenmişde ohss den mi öyle oldu ki yetercim, inşALLAH dondurulmuşu tutunur kardeşine, vakti zamanı değilmiş demek (

yok kuzum ohss etkilemez dedi dr (hatta bazan gebelik ohss tetikler dedi )rabbimin ol dedği zaman gelmemiş yoksa her şey çok iyiydi

ayyyyyyyyyyyyyyy çok mutlu ıoldummmmmmmmmmmmmmmmmmm gizemmmmmmm hayırlı olsun kuzmmmmmmm

teşekkür ederim canım benim..Ama dün gece kahverengi lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi var..Birde kese 4+2 görünüyor 5 olması gerekiyordu..Oyuzden biraz kötüyüm.Dualarını eksik etme canım benim..

gözün atdın :)
allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:)

benim tüp kasım sonuna ertelendi denizanam.
ailevi sebeplerden.
böylelikle ilk tüpün üstünden 1 yılı geçirmiş olcam.
tutaydı şindiye 3 aylık bebe kucaamdaydı

senin aslan parçası ne alemde? büyüdü mü suratı:)

canımmm benimmm benimde 2.tüp denemem kasımda olacak olacak. bayramdan sonra deneyeceğiz... Allah hakkımızda hayırlısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…