30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

teşekkür ederim canım benim..Ama dün gece kahverengi lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi var..Birde kese 4+2 görünüyor 5 olması gerekiyordu..Oyuzden biraz kötüyüm.Dualarını eksik etme canım benim..
yat canım bol bol dinlen bişey olmaz allahın izniyle
o önemli değil canım yakalar bebiş zaman bir kaç gün sorun değil önemli olan kesenin içinde bebek oluşsun 7 haftada kalp atışı duyulsun canım duam senle
kasım olsun ı zman gelir yeğenim
o zamanı unut tentom ben de o hesabı çok yaptım erenden önce insan daha çok yıpranınıyor içi daha çok acıyor
canımmm benimmm benimde 2.tüp denemem kasımda olacak olacak. bayramdan sonra deneyeceğiz... Allah hakkımızda hayırlısını versin.

güzel haberlerinizi bekliyoruz tentomla senin

inşallahh canım benimm inşallahhh

merhaba kızlar
bende 30 lu yaşlardayım ve kasımda aşılamam yapılacak hem heycan var hem korku

topiği okurken gördümama ismini unuttum bir bayan hamileyim yazmış gözün aydın canım allah kucağına almayı nasip etsin
allah bizlerede göstersin inş.

Insallah Ecrincim Insallah o gunlerde gelecek, Allah seninle olsun, bizde aralik gibi dusunuyoruz, aklima geldikce simdiden kalbim carpiyor hem heyecandan hem korkudan.

allah hepımızın yardımcısı olsun bekleyen herkesız saglıcakla dolsun once gobüşleri sonra kucakları...

Selam kızlar ben de uzun zamandır kadınlar kulübü okuyorum ama mesaj yazmaya yeni başladım.
Ben de 32 yaşındayım , eşimle güzel bir evliliğimiz var ve artık çocuk sahibi olmak istiyoruz haliyle ama malesef olamadı henüz, bebek yapmaya karar verdiğimizden beri birbirimize yakınlaşacağımıza daha da uzaklaştık desem yeridir. özellikle son aylarda eşim strese girdi, ilişkiye girmemiz gereken günlerde bile giremiyoruz, bu da daha çok stres yaratıyor, böyle bir kısır döngüye girdik. off ben de burda paylaşayım dedim sizlere.
Artık bu sabah eşim istersen doktora gidelim dedi, olur dedim ama hangi doktora gitsek bilemedim, yani önce jinekologa gitsek bize bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba. yoksa ürolog a mı gitse eşim ??

aaa denızımın anasıda gelmıs san napıyosun nasılsın. havalarda cok sogudu dıkkat et bebısee.. çp benim yerime kokulu kokulu.. bu aralar ruyamda cok goruyorum bebek boynundan öpüp kokluyorum içime çekiyorum kokusunu ohhhh mis diyorum. ama elıme gecmedıkı bı bebek etrafımda yok hevesımı alayım benım yerıme denızı öp sende

gec olsun güç olmasın demiş ecdadımız Tentom, bende eylülde yaptırcaktımda aralığa kadar bi sürü aksilik cıkmıştı
hatırlarsan, ailevi sebebler demişin kötü bişi yoktur umarım?

hoşgeldin ecrin arkadaş, ilk tedavinde kucagında olsun bebeğin inş.
aşılamayla 3 üz bekleyen arkadaşımız var bizim bu topikten...

yok kuzum ohss etkilemez dedi dr (hatta bazan gebelik ohss tetikler dedi )rabbimin ol dedği zaman gelmemiş yoksa her şey çok iyiydi
:2::2: anladım. dondurulmuş deniycek mi?

teşekkür ederim canım benim..Ama dün gece kahverengi lekelenmem oldu.Düşük tehlikesi var..Birde kese 4+2 görünüyor 5 olması gerekiyordu..Oyuzden biraz kötüyüm.Dualarını eksik etme canım benim..
o lekelenmyi yaşamayan yok gibi gizem, canını sıkma, bol dua et, bırakmasın bebeğin seni inş.

hoşgeldin duruca, keşke gelmeseydin istediin zaman olsaydı bebegin ama malaesef her sey yolunda gitmiyo bazen...
bende tedavi ile hamile kaldım, ben izleidğim yolu söyliyim sana,
ilk önce ben jinekoloğa eşim ürologa gitti, bebk istediğimiz ve hala olmadıgını söyleidk, onlar gerekli testleri yaptılar, sorunumuz hemen belli oldu bizim, gerekli tedaviye devam ettik yani.. sizde öyle yapabilirsiniz ilk aşamada.

nasılsın özlemcim??
havalar bayağı soğuk hakkaten kombi yanıyıo bizim evde 1 aydır hasta olmasın minik suratlım diye...
rüyalarda mı buluşuyorsunuz bebeginle demek :)
öperim Denizimi senin içinde ..bizde seni öptük

slm kızlar... nasılsınız denizanası senin adına sevindim cnm Allahım inş bizede gösterir bu mutlu günleri sizin bebek aşılamamı tüpmü normalmi cnm?

Tentom minik suratın hala minicik suratı var, kafası büyük demişlerdi hatırlarsan hamileyken doktorlar,
doğru kafası bebeğim minik olmasına göre haftasına uyumlu ama arkaya doğru :) surat minicik :) kaşık kadar

Selam kızlar nasılsınız hamişler bebişler nasılllar bakalım varmı güzel gelişmeler
gizemcim canım çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucaklamayı kokusunu içine çekmeyi nasip etsin
inşallah
tentocum canım nasılsın tüp ertelenmiş hakkında hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır hiç düşünme takılma vakti
gelince inşallah bizlerde kucaklıcaz sıpaları:)
loveli nasılsın eren nasıl neşeyle görüşüyormusun hiç gelmiyor artık çok selam söleee
zerdal geshenk sizler nasılsınız kızlar bebişler nasıl
yetercim kardeşine üzüldüm ama kısmet biliyorsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin sanada kardeşinede canmım
denizanası sen nasılsın bebişin nasıl

selam kızlar, izindeydim. Ayrıntılı ultrasyona gittik, şükür güzel geçti. Doktor biraz göbekli bi oğlun var dedi. babasıda göbekli, korkulacak takip edilecek bi durum yok dediler. Bundan sonra artık, doğumu bekliyeceğiz. Ankaraya gitmeyeceğiz. önemli bi durum olursa gel dedi.

Hamiş kıyafetleri aldık, bide hiç almamıştım, biraz oğluma kıyafet aldım, kendime aldım. Adamı unuttum tabi. Bi baktık bizimkinin giyecek uzun kollu bişeyi yok, onada burdan aldık artık. Ankaradan ancak kendimize almışız. Şimdiden adamı unuttuk valla.

Herkesler iyidir inşallah, birazda iş yerinde sorunlar yaşadım ama neyse, bebeğim iyi olsunda önemli değil. İyi kötü biraz durumları düzelttim.

tentoş, denizanası,lovelim, çılgınkız, geshenk, leyliko, yeter, tülay, kumsal, özlemler, belenay, aklıma gelmeyenler. Birazda hızlı yazıyom.

hamile olmayı bekleyen güzel anne adayları, ve hamilelerimiz. Hepiniz iyisinizdir inşallah. Hepinizin bol bol duacısıyım. rabbim hepimize güzel duygular, iyi aile yaşantıları ve hayırlı işler nasip etsin.

Son düzenleme:
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.kahvelokum..........................................23 kasım
2.senemgy...............................................26 kasım
3.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
4.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
5.zerdal..................................................9 şubat
6.Kayyum.................................................
7.tülays.....................................................:
8.Belenay..................................................
9.Sml81.....................................................:5 mayıs

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................:30 Eylül

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................: Ekimde tüp bebiş.

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. :11 ekim

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

canım deneyecekti bir kaç ay sonra ama has kardeşime ilk denmeniz bu eğer dondurumuşları denrseniz devletn olan ikinci hakınız ölür demişler şaşkınlık içindeyimmm

sağol canımmmmmmm

canımmm benimmm benimde 2.tüp denemem kasımda olacak olacak. bayramdan sonra deneyeceğiz... Allah hakkımızda hayırlısını versin.
oo yaşasın tüp kardşliği :)
hoşgeldin ecrin.
inşlh tutar aşılaman peki sizdeki problem nedir?
aşılamadan korkma :)

öncelikle gideceğin doktoru titizlikle seçmeni tavsiye ederim
eşin de sen de gidin
o ürolaga gitsin sen jinekologa
varsa bi prob aynı anda başlamış olursunuz.

yok ya , nişan düün mevzuları var, bayramda şehir dışında olcaz. ondan

ehehe allah bağışlasın senin kaşık suratı
koysan ya foto :)
sagol kumsal :)

oo ne güzel ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…