30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Tum hamisleri tebrik ediyorum, Allah saglikli bebisler kolay dogumlar nasip etsin. 3uz bekleyen hamisi ayrica kutluyorum

günaydın herkese.

Belenay canım sanırım bana özel mesaj yazmak istemişsin. Mailime uyarı geldi. mesaj kutusu bayağı dolmuş. O nedenle gönderememiş olabilirsin. Bilgin olsun.

herkese merhaba kızlar

Geçmişe bakamadım, kim ne yapmış ne etmiş? umarım herkes iyidir ?

geçen hafta mersinde idim, kaynımın nişanına gittik apartopar, bide dönerken kayınvalide ile kayınbabayıda aldık geldik , yani hiç boş kalamadım çok yoğunum çooookkkk, doktoruma gidemedim daha...

30lu çıtırlar nasılsınız bakalım biz şükür iyiyiz mide bulantılarım yok denecek kadr azldı şimdi hamişliğin tadını çıkarmaya başlarız inşallah dün doktora gittik kuzumu gördüm oyy maşallah ona elleri ayakları kafası çok tatlıydı maşalah yan gelmiş yatıyor kerata keyifler yerinde kordon bağını gördüm ayy dedim yavrum artık benden beslenecek hemen yemeğe başladım zorlada olsa yemeğe çalışıyorum cinsiyetide erkek olması yüksek ihtimal ama çok erken dedi aman ne farkeder erkek kız hayırla ve sağlıkla gelsinde rabbim herkese nasip etsin bu duyguları inşallah yeterciğime tentationa leylikoya artniyetizme ve isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşllah amiiiin
güzel hamişlerimiz nasıllr bakalım zerdalcim herşeyin yolunda olmsına çok sevindim geshenki mera ediyorum nasıl acaba denizin anası sen nasılsın canım deniz paşa nasıl bizim çete üyeleride iyidir inşallah aylincim herşey younddır inşallah ancığının evinde dinlen bol bol bu günleri çok arıcan slm canım sen nsılsın nasıl gidiyor hamilelik tülays sen nasılsın canım annişler nasıl acep çılgın sen nasısın eminim senin cimcimede çılgın olmaya başlamıştır anası gibi daha kimler vardı aklıma gelmedi inşallh herkes iyiir benim işler yoğun oluyor yazamıyorum fazla eve gidincede yorgunluktan ağzım açık uyuyup kalıyorum bakamıyorum nete ama takipteyim oa göre öpüldünüz

zamanın bu kadar çabuk geçtiğini bu sitede hala yazan arkadaşlarımdan daha çabuk anlayabiliyorum....
önünüze baktığınızda gelmek bilmeyen yumurtlama günlerinden,arkanıza baktığınızda doğum yapmış hatta doğumunun üstünden bir yıl geçmiş bir ömür.....

şaşılacak şey....Rabbim arkasına bakarak mutlu olan kullarından nasip etsin hepinizi
önündeki geçmek bilmez günler için de sabır versin....

hikayemi birçoğunuz biliyor zaten....tüpe geçeceğimiz ay gebe kaldım....22. haftamızdayız....
kızımız olacak....adını da koyduk "Helin"....

Herkesin neler yaşadığını bi Rabbim birde burda paylaştıkları biliyor....evlat isteyen hiçbir kulunu evlat hasretiyle sınamasın Rabbim....

dualarım sizinle

kızlar nasılsınız pc yoktu iki gündür gelemedimmmmm

kızlar yazdıklarınızı okurken çok duygulandımmmm rabbim bizlerede yaşatsın inşşşş
sizlerde sağlıcakla kucaklayın mucizeleriniziz dualrınız için sağolun allah razı olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Ben de çok uzun zamandır sitenin takipçisiyim. Ama ilk defa yazıyorum. Biz de eşimle çocuk istiyoruz. ilk 5-6 yıl istemedik, korunduk. Sonra istediğimizde de o bize gelmek bilmedi Zaten bebeğe karar verince doktora gitmiştim hemen bir sorun varsa vakit kaybetmeyelim diye. Doktor bir problemim olmadığını söyledi tetkiklerden sonra (HSG istemedi), içimiz rahat etmedi, eşimin de sperm sayımını yaptırdık, onda da sonuçlar iyi çıktı. Yaklaşık bir sene kadar sonra hamile kaldım, ama maalesef bebişimin 2 aylıkken kalbi durdu O zamandan beri (ki 2 seneyi geçti) maalesef hala birşey yok... Doktorumu değiştirdim, muayenede yumurtalarım falan sağlıklı imiş, iyi durumda imiş, ancak doktor benim de eşimin de testlerinin yenilenmesini istedi. Benden ayrıca HSG de istedi. Şimdi onları yaptıracağız. Artık dedik ki eşimle 1 sene daha uğraşalım, olmazsa artık aşılama yaptıralım. çünkü bu stresten ikimiz de bunaldık Beni çok iyi anlayacağınızdan eminim, sanki kafamın içinde bir saat var tik tak, tik tak atıyor, zaman geçtikçe ümitsizliğe kapılıyorum iyice...

HAYIRLI CUMALAR...
Rabbim bu mübarek Cuma gününde sen darda olanlara ferahlık, hasta olanlara hayırlı şifalar nasip et... Yüreklerimizden geçen dileklerimizi kabul buyur ya Rabbimmmm... Peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine günahlarımızı bağışla, evlerimize huzur mutluluk sağlık ver Allahımmmmm... AMİNNNNNNN

Herkesin cuması mübarek olsun.

Biz yeni binaya taşındık, donuyoz, kaç kat giyindik oturuyoz valla, bi taraftanda işler var.

Çok şükür biz iyiyiz.

çok gelemiyorum kızlar bu günlerde kadınlar külübünde bi yavaşlık var. Ancak fırsat buldukça. tentoş nasılsın canım durumlar nasıl, görüşemiyoz.

Cuma, önemli olayların meydana geldiği çok hayırlı ve faziletli bir gündür. Peygamberimiz şöyle buyurmuştur:

Üzerine güneşin doğduğu en hayırlı gün cuma günüdür. Adem (a.s.) o gün yaratılmış, o gün cennete konulmuş ve o gün cennetten çıkarılmıştır.
Cuma gününde bir saat vardır ki, hangi mü'min o saatte Allah'tan bir dilekte bulunursa Allah onun dileğini kabul eder.

Efendimiz Aleyhisselam buyurdu:

Bana en yakın olanlar, üzerime en çok salavat getirenler olacaktir.
Üzerime salavat getirirseniz Allah da (c.c) sizin üzerinize salavat getirir.
Bana salavat getirin. Nerede olursanız olun salavatınız bana ulaşır.

- Allah Teala (C.C) buyurdu: "Bir defa salavat getirene Ben ve meleklerim on defa salavat getiririz."

Cuma günü ve geceleri üzerime (100) defa salavat getirenin Allah Teala (c.c) otuzu dünyaya, yetmişi ahirete ait olmak üzere yüz hacetini kabul eder.
Sünnetimi ihya eden, üzerime salavat getiren, darda kalanlara yardımda bulunanlar kıyamet gününde arşın gölgesinde olacaklardir.

Kiyamet günü büyük ecir almak isteyen, üzerime salavat getirsin.
Karsilaşan iki mü 'min salavat getirerek musafaha ederlerse, geçmiş ve gelecek günahlari bagışlanir.

Üzerime bir günde (1000) defa salavat getiren kimseye cennetteki makamı gösterilmedikçe ölmez.

Ömrünü boş yere heba eden kisinin kaybettigi zamani telafi etmesi için salavat-i şerife ile meşgul olmalidir. Eger bütün Ömrünü ibadetle geçirmiş olsan sonra bir defa salavat-i serife getirsen, getirdigin salavat bütün ibadetlerinden daha ağır gelirdi. Çünkü sen kendi gücün nispetinde salavat getirmektesin.

Allah Teala(C.C), perşembe günü ikindi vakti, melekleri salavat-i şerife getirenlerin ismini yazmak için yeryüzüne gönderir. Cuma günü ve gecesi salavat getirmeyi ihmal etmemelidir.

merhaba arkadaşlar,

umarım herkes iyidir.... hep iyi olun. dün yine kırmızı kartı yedim. Bayramdan sonra 2.tüpe başlıyoruz. dualarınızı eksik etmeyin...

merhaba arkadaşlar,

umarım herkes iyidir.... Hep iyi olun. Dün yine kırmızı kartı yedim. Bayramdan sonra 2.tüpe başlıyoruz. Dualarınızı eksik etmeyin...

hayırlısı olsun hakında umarım tedvinle gelir bebğin daha fazla bekletmez [sıze=3][/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…