30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

allah depremzedelere sabır versin, kış günü millet çoluk çocuk, inşallah hasta olmazlar. En çokta aklıma yeni doğum yapacaklar, küçük bebeği olanlar geldi. Rabbim herkesi korusun.

slm kızlar cuma gunu dua ederken aklıma geldınız tek tek ısmınızle dua ettım ınsallah tamda rahmet kapılarının acıldıgı saate denk gelmıstır.

KIZLAR ben aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip eder Allahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Son düzenleme:

canım hayırlı olsunnnnn inşşş pozitif haberleri verirsin

allah depremzedelere sabır versin, kış günü millet çoluk çocuk, inşallah hasta olmazlar. En çokta aklıma yeni doğum yapacaklar, küçük bebeği olanlar geldi. Rabbim herkesi korusun.

çok zor yaaaaa

slm kızlar cuma gunu dua ederken aklıma geldınız tek tek ısmınızle dua ettım ınsallah tamda rahmet kapılarının acıldıgı saate denk gelmıstır.
amin canım, nasılsın, bebiş nasıl. hamilelik nasıl gidiyor.
hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısı ile oluverir.

naber yeterciğim nasılsın.

kızlar bende sabah şeker yükelemesi yapıldı, iğrenç bi şekerli su içtim, bi dikişte içtim. Sonuçlar öğleden sonra çıkacak. 14.30 da, inşallah iyi çıkarda bi daha içmek zorunda kalmayız.

güzel haberlerle gel inşşş

sağol zerdalım aminnnnnn inşallah senin sonuçlarında güzel çıkar hayırlı haberle gel inşalalh

14 günlük bebegi kurtarmışlar. annesi babanesiyle bebrbaer. annesi emzirmiş onu enkaz altında, sütü yetmeyince de tükürügüyle ıslatmış agzını, susuzluktan kurumasun die.
aglayarak izledim. allah sabır versin herkese , çok zor çok

inşlh tutar aşılaman kumsal, güzel haberlerle gelirsin.

Hadi hayirlisi olsun kumsal, Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin, inan cok heyecanlandim senin icin, bizde birkac aya kadar asilama dusunuyoruz, su an testlerle ugrasiyoruz. en kisa surede minik meleginin mujdesini almak umidiyle..

canım hayırlı olsunnnnn inşşş pozitif haberleri verirsin
aminnnnnn yetercim allah razı olsun
sağol tentom allah razı olsun aminn inşallah güzel haberlerle gelirim sen nasılsın
evet çok zor gerçekten rabbim hepsinin yardımcısı olsun inşallah
Hadi hayirlisi olsun kumsal, Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin, inan cok heyecanlandim senin icin, bizde birkac aya kadar asilama dusunuyoruz, su an testlerle ugrasiyoruz. en kisa surede minik meleginin mujdesini almak umidiyle..

isot çok teşekkür ederim amin inşallah bu sefer gelir bebişim rabbim gönlüne göre versin inşallah aşılamaya gerek kalmadan bebişin konsun göbüşüne hayırlısıyla rabbim bu yoldaki herkese sabır versin

Yine regl oldum O kadar yoruldum ki artik...
Hevesim bile kalmadi artik, sondu gitti hersey...
Onca testler, sogan suyu, dogal ilaclar, adacayi, incir kuru hepsi bosa gitti,,,olmuyor iste...
su an eczaneye gidip dogum kontrol hapi alip baslayasim var.
en azindan boyle her ay umutlanmam.
Allah im sen sabir ver bana nolur

sabır ısotcum beklemek çok zor ama meyvesi tatlı rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah umutsuzluğa kapılma herşeyde bir hayır vardır hepimiz sürekli birşeyler deniyoruz umut dünyası ama bi bakarsın hiç olmayacak dediğin zamanda gelir miniğin sabır ve dua ile canım

evet canım ya o bebek enkazdan çıkınca bende dayanamadım ağladım. Çok zor, üzlüyorum.

tentoşum sen nasılsın, durumlar nasıl. okul öğrenciler nasıl, üzüyorlarmı seni.

canım ne kadar zamandır uğraşıyorsun. hormon durumların nasıl. nasıl tedavilerden geçtin. ben her zaman giremediğim için takip edemedim seni, umutsuzluğa kapılma bak burda ne arkadaşlar hamile kaldı. Düşün üçüzümüz bile var, ne umutsuzlardan ne umutlar çıktı. yeri geldi ne zorluklarla hamile kaldığımız bebeğimizi kaybettik, yılmadık usanmadık, sürekli devam ettik.Hiç canını sıkma vakti zamanı var, sen elinden geleni yap gerisi rabbime kalmış, bol dua et canım olacak inşallah. Arısütübalpolen kullandınmı. bende çok kürler denedim. Durumuna göre konuşuruz yine. Sıkma canını ovulasyon testleri falan denedinmi, direk ovulasyon günlerinde çalış. Ateşini ölç, akıntı takibi yap. Mutlaka yakalrsın, eşinede yedir arısütübalpolen, yani çift taraflı bazı şeyler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…