KIZLAR ben aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip eder Allahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
allah depremzedelere sabır versin, kış günü millet çoluk çocuk, inşallah hasta olmazlar. En çokta aklıma yeni doğum yapacaklar, küçük bebeği olanlar geldi. Rabbim herkesi korusun.
amin canım, nasılsın, bebiş nasıl. hamilelik nasıl gidiyor.slm kızlar cuma gunu dua ederken aklıma geldınız tek tek ısmınızle dua ettım ınsallah tamda rahmet kapılarının acıldıgı saate denk gelmıstır.
hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısı ile oluverir.KIZLAR ben aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip eder Allahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
çok zor yaaaaa
amin canım, nasılsın, bebiş nasıl. hamilelik nasıl gidiyor.
hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısı ile oluverir.
naber yeterciğim nasılsın.
kızlar bende sabah şeker yükelemesi yapıldı, iğrenç bi şekerli su içtim, bi dikişte içtim. Sonuçlar öğleden sonra çıkacak. 14.30 da, inşallah iyi çıkarda bi daha içmek zorunda kalmayız.
amin canım, nasılsın, bebiş nasıl. Hamilelik nasıl gidiyor.
Hayırlı olsun canım, inşallah hayırlısı ile oluverir.
Naber yeterciğim nasılsın.
Kızlar bende sabah şeker yükelemesi yapıldı, iğrenç bi şekerli su içtim, bi dikişte içtim. Sonuçlar öğleden sonra çıkacak. 14.30 da, inşallah iyi çıkarda bi daha içmek zorunda kalmayız.
allah depremzedelere sabır versin, kış günü millet çoluk çocuk, inşallah hasta olmazlar. En çokta aklıma yeni doğum yapacaklar, küçük bebeği olanlar geldi. Rabbim herkesi korusun.
KIZLAR ben aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip eder Allahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
14 günlük bebegi kurtarmışlar. annesi babanesiyle bebrbaer. annesi emzirmiş onu enkaz altında, sütü yetmeyince de tükürügüyle ıslatmış agzını, susuzluktan kurumasun die.
aglayarak izledim. allah sabır versin herkese , çok zor çok
Ayy okurken bile tuylerim diken diken oldu =( Allah yardimcilari olsun..... ufffff...........
aminnnnnn yetercim allah razı olsuncanım hayırlı olsunnnnn inşşş pozitif haberleri verirsin
sağol tentom allah razı olsun aminn inşallah güzel haberlerle gelirim sen nasılsın14 günlük bebegi kurtarmışlar. annesi babanesiyle bebrbaer. annesi emzirmiş onu enkaz altında, sütü yetmeyince de tükürügüyle ıslatmış agzını, susuzluktan kurumasun die.
inşlh tutar aşılaman kumsal, güzel haberlerle gelirsin.
Hadi hayirlisi olsun kumsal, Allah hayirlisiyla tamamina erdirsin, inan cok heyecanlandim senin icin, bizde birkac aya kadar asilama dusunuyoruz, su an testlerle ugrasiyoruz. en kisa surede minik meleginin mujdesini almak umidiyle..
Yine regl oldumO kadar yoruldum ki artik...
Hevesim bile kalmadi artik, sondu gitti hersey...
Onca testler, sogan suyu, dogal ilaclar, adacayi, incir kuru hepsi bosa gitti,,,olmuyor iste...
su an eczaneye gidip dogum kontrol hapi alip baslayasim var.
en azindan boyle her ay umutlanmam.
Allah im sen sabir ver bana nolur
evet canım ya o bebek enkazdan çıkınca bende dayanamadım ağladım. Çok zor, üzlüyorum.14 günlük bebegi kurtarmışlar. annesi babanesiyle bebrbaer. annesi emzirmiş onu enkaz altında, sütü yetmeyince de tükürügüyle ıslatmış agzını, susuzluktan kurumasun die.
Yine regl oldumO kadar yoruldum ki artik...
Hevesim bile kalmadi artik, sondu gitti hersey...
Onca testler, sogan suyu, dogal ilaclar, adacayi, incir kuru hepsi bosa gitti,,,olmuyor iste...
su an eczaneye gidip dogum kontrol hapi alip baslayasim var.
en azindan boyle her ay umutlanmam.
Allah im sen sabir ver bana nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?