30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam kızlar :))

herkes iyidir umarım?

bugün doktoruma gittim nasıl devam edeceğiz diye, bayramdan sonraki adetimde kontrol edelimde aşılama deneyelim sana dedi, şimdiden deli heyecanlandım :18: kızlar yaaaa bu aşılama ağrılı bişiy değildi dimi hemen araştırma yapmam lazım, ben şimdi bu kadar zaman nasıl bekleyecem heyecandan ölmem inşallah,

görüşmek üzereeeeee

bende 1,5 senedir evliyimilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 1,5 senedir hamile kalamıyorum.3 aylık korunma iğnesi yaptırdım bir kere yaptırdım.tüm adeyt düzenimi bozdu.doktora gittim sürekli iğnenin ağır geldiğini söyledi.klomen kullandım hamile kalamadım en son 6 ay önce doktora gittim artık hamile kalamam için hiç bir neden olmadığını söyledi doktorum eşimdende sperm testi istedi yaptırdık normal çıktı çocuğun olabilir engelin yok dedi ama 6 aydır düzenli adet görmeme rağmen yinede hamile kalamadım bayramdan sonra tekrar doktora gidip e yapmsam gerektiğini konuşucam ne yapmam lazım çatlatma iğnesi faydalı olurmu istesem.

tatalım hiç ağrılı bir şey değil 10.15 gün gibi iğne kulanıyorsun yumoşlar büyüyncede çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra eşinden alınan spermler sana enjekte ediliyor bir kaç saat (bu merkeze göre değişiyor)merkezde uzanıyorsun ve evine gelip tast gününü bekliyorsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sende anneler kervanına katılırsın

ayyyyy yetercim inşallah tutar olurda katılırım yaaaa :)))) sadece bişiy soracam bana doktorum adetin 5. günü gel dedi sonra kontrol edecek sanırımda ondan sonra eşden ne zaman sprem alıyolarki, walla araya bayram giriyo bu adeti değerlendiremiyoruz ancak bundan sonrakine olacak, nasıl sabrederim bilmiyorum :)))

aşılama ağrılı değil. 3 kere yaptırdım.
önce yeter in dediği gibi iğne ya da ilaç kullanarak yumoşlar büyütülüyor. sonra çatlatma iğnesi vuruluyorsun akabinde de 36 saat içinden eşinden alınıp bıcıbıcı yaptırılan spermler sana enjekte ediliyor. aşılama işlemi muayene gibi. idrar kesenin dolu olması lazım. kendini kasmaman lazım
yarım saat kadar dinlendirilip eve kışkışlanıorsun.
aşılamada amaç yumurtayı beslemek, sağlıklı spermlerin yumurtaya ulaşması için katettikleri mesafeyi kısaltmak. orda halleşmelerini beklemek

umarım tutar aşılaman.

doktorun gerekli tahlilleri yaptıktan sonra izlenmesi gereken stratejiyi sana belirtçektir.
kan tahlilleri istenir, hormon tahlilleri ve rahim filmi.
yaş da çnemli. yumurtalık rezerlerin, yumrtaların kalitesi.
tüm bunlar etkliyorlar.

tez zamanda kavuşursun umarım bebişne

Son düzenleme:

5. gün mü?

eşden aşılama günü sperm alınıyor. çatlatma iğnesi vurulduktan yaklaşık 36 saat sonra

merhaba arkadaşlar..
ben pazartesi günü doğuma gidiyorum... sizler için dua edeceğim.. sziler de dualrınızı eksik etmeyin olur mu? öpüyorum sizleri sevgiyle...

Sagol Kumsalcim insallah hayirlisiyla. Allah hepimize sabir versin, hayirlisiyla saglikli bebislerimiz olsun. Ne zormus...

Slm Zerdalcim birbucuk seneye yaklasti deneme surecimiz, ama yumurtaliklarimla ilgili problemlerim ilk adetimden beri mevcut. uzun yillar adetimi duzenlemesi icin hormon tedavisi gordum, polikistik vardi son ultrasonumda polikistige rastlanmadi ama sag yumurtlagimda kist buldular, turunu belirleyemediler. parca alacaklardi cok sertmis yapisi, risk alip kesmek istemediler, MR a giricem 15 gune kadar, son hormon testlerim normal cikti ama sag yumurtlagim calismiyormus. Atesime bakiyorum, her ay ovulasyon testi yapiyorum, akintimi kaydediyorum yumurtladigimi gosteren aylarda bile hamilelik gerceklesmiyor. Esimde problem yok. Adet oncesi atesim 2 derece kadar yukseliyor, menapoz gibi ates basmalari yasiyorum. Cok sinir yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim, bir de arisutu deneyeyim bakiyim. Asilama dusunuyoruz ama dr asilama tutsada bebegi tasiyamazsin diye cok umitsiz konustu. Sinirlerim cok yiprandi, arada geliyor boyle anlar sonra geciyor. Mesajin moral oldu cok tesekkur ederim..

@tento : Asilamayi anlatmana bayildimmmmmm , ne kadra da net ve anlasilir bugune kadar ne okuduysam hepsi cok teknik terimlerdi. Harikasin =)

canım yumoşların büyüklüğüne bakarak dr karar veriyor buna (ama oratlama 10 12 gün sürüyor ilaç kulanım süresi)15 ila 20 cm arasında olması gerekiyor yumoşlarınn

ya ayrıca bizim buradaki merkezlerde bu tür tedavilerde bayram yada resmi tailde olsa dr gelip bu işlemleri yapıyorrr

cumhuriyet bayramımız katlu olsunnnn

merhaba arkadaşlar..
ben pazartesi günü doğuma gidiyorum... sizler için dua edeceğim.. sziler de dualrınızı eksik etmeyin olur mu? öpüyorum sizleri sevgiyle...

vay anasını, zaman ne çabuk geçiyor.
allah kolaylık versin lokumcum. bebişine de sana da

çok geçmiş olsun.
bebeği neden taşıyamacaksın ki, olmadı 9 ay yatarsın:)
@tento : Asilamayi anlatmana bayildimmmmmm , ne kadra da net ve anlasilir bugune kadar ne okuduysam hepsi cok teknik terimlerdi. Harikasin =)

hehehe :)) ni demek ni demek.

aşılamanın tutma şansı %20
tüp ünkü de %40 zaten
umutsuz olmamak lazım

slm kızlar sohbettekı arkadaslar nerde ya nolsu bu forma.. ah ahhhh nerde o eskı gunler... arkadaslar gecen bayram bana suprızle gelen bebış bu bayramda sıze suprıss yapar ınsallah . ümidinizi kesmeyinnn..

Hadi hayırlısı, bak aylinin aşılamadan sonrac üçüzleri oldu, ikiz, üçüz şansında var budurumda.
merhaba arkadaşlar..
ooo demek doğum geldi, allah güle güle kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhatli, sanırım sezeryan olacaksın. Allah yardımcın olsun.
Niye taşıyamazsın ki, bebek bi tutsun, rabbimin isteğiyle herşey olur, çok dikkat edersin, gerekirse hiç kalkmazsın yerinden. Bide arısütü bal polen karışı kullan bakalım.
slm kızlar sohbettekı arkadaslar nerde ya nolsu bu forma.. ah ahhhh nerde o eskı gunler... arkadaslar gecen bayram bana suprızle gelen bebış bu bayramda sıze suprıss yapar ınsallah . ümidinizi kesmeyinnn..

evet ya eskiden çok kalabalıktı, şimdi çok az kişi uğruyor. ama yinede bırakmayız burayı, herkes döner dolaşır gelir yine. Doğumdan sonra benim pc yok, uzun bir süre bende olmayacağım.
senin nasıl gidiyor hamişlik.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.kahvelokum..........................................Bebiş doğdu sıradaki.
2.senemgy...............................................26 kasım senem sen ne yaptın acaba, doğum ne zaman.
3.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
4.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
5.zerdal..................................................9 şubat
6.Kayyum.................................................
7.tülays.....................................................:
8.Belenay..................................................
9.Sml81.....................................................:5 mayıs

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................:30 Eylül

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................: Ekimde tüp bebiş.

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. :11 ekim

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

Kızlar bu arada millete maşallah deyim, biraz etraftan haberler. 3 bitti 4 yıllık evliyim. Bu dönem zarfında maşallah milletim nişanına git, kınasına git, düğününe git. 9 ay 10 gün sonra bebelerini görmeye git, şimdi daha uşaklar 1 yaşına gelmeden 3-4 arkadaşın hamile kaldığını ikinciyi doğuracaklarını öğrendim, kimiside daha emzikli, uşakları sütten kestiler düşünün. Bu ne dedim ya uşağı havada kapıyonuz. Hayırlısı ile bizde korka korka bebeğimizi taşıyoz, hiç kimsenin ne doğru düzgün doktara gittiği var, ne tahlil yaptırdığı.

Allah hayırlısını versin, isteyen herkese versin, bu arada dediklerine göre çoğu kazayla kalmış. nasıl bir kaza o kısmını anlamadım tabi.:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…