selam kızlar :))
herkes iyidir umarım?
bugün doktoruma gittim nasıl devam edeceğiz diye, bayramdan sonraki adetimde kontrol edelimde aşılama deneyelim sana dedi, şimdiden deli heyecanlandım :18: kızlar yaaaa bu aşılama ağrılı bişiy değildi dimi hemen araştırma yapmam lazım, ben şimdi bu kadar zaman nasıl bekleyecem heyecandan ölmem inşallah,
görüşmek üzereeeeee
tatalım hiç ağrılı bir şey değil 10.15 gün gibi iğne kulanıyorsun yumoşlar büyüyncede çatlatma iğnesi yapıldıktan sonra eşinden alınan spermler sana enjekte ediliyor bir kaç saat (bu merkeze göre değişiyor)merkezde uzanıyorsun ve evine gelip tast gününü bekliyorsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sende anneler kervanına katılırsın
selam kızlar :))
herkes iyidir umarım?
bugün doktoruma gittim nasıl devam edeceğiz diye, bayramdan sonraki adetimde kontrol edelimde aşılama deneyelim sana dedi, şimdiden deli heyecanlandım :18: kızlar yaaaa bu aşılama ağrılı bişiy değildi dimi hemen araştırma yapmam lazım, ben şimdi bu kadar zaman nasıl bekleyecem heyecandan ölmem inşallah,
görüşmek üzereeeeee
bende 1,5 senedir evliyimilk evliliğimden 7 yaşında kızım var. 1,5 senedir hamile kalamıyorum.3 aylık korunma iğnesi yaptırdım bir kere yaptırdım.tüm adeyt düzenimi bozdu.doktora gittim sürekli iğnenin ağır geldiğini söyledi.klomen kullandım hamile kalamadım en son 6 ay önce doktora gittim artık hamile kalamam için hiç bir neden olmadığını söyledi doktorum eşimdende sperm testi istedi yaptırdık normal çıktı çocuğun olabilir engelin yok dedi ama 6 aydır düzenli adet görmeme rağmen yinede hamile kalamadım bayramdan sonra tekrar doktora gidip e yapmsam gerektiğini konuşucam ne yapmam lazım çatlatma iğnesi faydalı olurmu istesem.
ayyyyy yetercim inşallah tutar olurda katılırım yaaaa :)))) sadece bişiy soracam bana doktorum adetin 5. günü gel dedi sonra kontrol edecek sanırımda ondan sonra eşden ne zaman sprem alıyolarki, walla araya bayram giriyo bu adeti değerlendiremiyoruz ancak bundan sonrakine olacak, nasıl sabrederim bilmiyorum :)))
herkese merhabalar... nasılsınz arkadaşlar?
sabır ısotcum beklemek çok zor ama meyvesi tatlı rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah umutsuzluğa kapılma herşeyde bir hayır vardır hepimiz sürekli birşeyler deniyoruz umut dünyası ama bi bakarsın hiç olmayacak dediğin zamanda gelir miniğin sabır ve dua ile canım
evet canım ya o bebek enkazdan çıkınca bende dayanamadım ağladım. Çok zor, üzlüyorum.
tentoşum sen nasılsın, durumlar nasıl. okul öğrenciler nasıl, üzüyorlarmı seni.
canım ne kadar zamandır uğraşıyorsun. hormon durumların nasıl. nasıl tedavilerden geçtin. ben her zaman giremediğim için takip edemedim seni, umutsuzluğa kapılma bak burda ne arkadaşlar hamile kaldı. Düşün üçüzümüz bile var, ne umutsuzlardan ne umutlar çıktı. yeri geldi ne zorluklarla hamile kaldığımız bebeğimizi kaybettik, yılmadık usanmadık, sürekli devam ettik.Hiç canını sıkma vakti zamanı var, sen elinden geleni yap gerisi rabbime kalmış, bol dua et canım olacak inşallah. Arısütübalpolen kullandınmı. bende çok kürler denedim. Durumuna göre konuşuruz yine. Sıkma canını ovulasyon testleri falan denedinmi, direk ovulasyon günlerinde çalış. Ateşini ölç, akıntı takibi yap. Mutlaka yakalrsın, eşinede yedir arısütübalpolen, yani çift taraflı bazı şeyler.
ayyyyy yetercim inşallah tutar olurda katılırım yaaaa :)))) sadece bişiy soracam bana doktorum adetin 5. günü gel dedi sonra kontrol edecek sanırımda ondan sonra eşden ne zaman sprem alıyolarki, walla araya bayram giriyo bu adeti değerlendiremiyoruz ancak bundan sonrakine olacak, nasıl sabrederim bilmiyorum :)))
merhaba arkadaşlar..
ben pazartesi günü doğuma gidiyorum... sizler için dua edeceğim.. sziler de dualrınızı eksik etmeyin olur mu? öpüyorum sizleri sevgiyle...
Slm Zerdalcim birbucuk seneye yaklasti deneme surecimiz, ama yumurtaliklarimla ilgili problemlerim ilk adetimden beri mevcut. uzun yillar adetimi duzenlemesi icin hormon tedavisi gordum, polikistik vardi son ultrasonumda polikistige rastlanmadi ama sag yumurtlagimda kist buldular, turunu belirleyemediler. parca alacaklardi cok sertmis yapisi, risk alip kesmek istemediler, MR a giricem 15 gune kadar, son hormon testlerim normal cikti ama sag yumurtlagim calismiyormus. Atesime bakiyorum, her ay ovulasyon testi yapiyorum, akintimi kaydediyorum yumurtladigimi gosteren aylarda bile hamilelik gerceklesmiyor. Esimde problem yok. Adet oncesi atesim 2 derece kadar yukseliyor, menapoz gibi ates basmalari yasiyorum. Cok sinir yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim, bir de arisutu deneyeyim bakiyim. Asilama dusunuyoruz ama dr asilama tutsada bebegi tasiyamazsin diye cok umitsiz konustu. Sinirlerim cok yiprandi, arada geliyor boyle anlar sonra geciyor. Mesajin moral oldu cok tesekkur ederim..
@tento : Asilamayi anlatmana bayildimmmmmm , ne kadra da net ve anlasilirbugune kadar ne okuduysam hepsi cok teknik terimlerdi. Harikasin =)
vay anasını, zaman ne çabuk geçiyor.
allah kolaylık versin lokumcum. bebişine de sana da
Hadi hayırlısı, bak aylinin aşılamadan sonrac üçüzleri oldu, ikiz, üçüz şansında var budurumda.selam kızlar :))
herkes iyidir umarım?
görüşmek üzereeeeee
ooo demek doğum geldi, allah güle güle kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhatli, sanırım sezeryan olacaksın. Allah yardımcın olsun.merhaba arkadaşlar..
ben pazartesi günü doğuma gidiyorum... sizler için dua edeceğim.. sziler de dualrınızı eksik etmeyin olur mu? öpüyorum sizleri sevgiyle...
Niye taşıyamazsın ki, bebek bi tutsun, rabbimin isteğiyle herşey olur, çok dikkat edersin, gerekirse hiç kalkmazsın yerinden. Bide arısütü bal polen karışı kullan bakalım.Slm Zerdalcim birbucuk seneye yaklasti deneme surecimiz, ama yumurtaliklarimla ilgili problemlerim ilk adetimden beri mevcut. uzun yillar adetimi duzenlemesi icin hormon tedavisi gordum, polikistik vardi son ultrasonumda polikistige rastlanmadi ama sag yumurtlagimda kist buldular, turunu belirleyemediler. parca alacaklardi cok sertmis yapisi, risk alip kesmek istemediler, MR a giricem 15 gune kadar, son hormon testlerim normal cikti ama sag yumurtlagim calismiyormus. Atesime bakiyorum, her ay ovulasyon testi yapiyorum, akintimi kaydediyorum yumurtladigimi gosteren aylarda bile hamilelik gerceklesmiyor. Esimde problem yok. Adet oncesi atesim 2 derece kadar yukseliyor, menapoz gibi ates basmalari yasiyorum. Cok sinir yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim, bir de arisutu deneyeyim bakiyim. Asilama dusunuyoruz ama dr asilama tutsada bebegi tasiyamazsin diye cok umitsiz konustu. Sinirlerim cok yiprandi, arada geliyor boyle anlar sonra geciyor. Mesajin moral oldu cok tesekkur ederim..
slm kızlar sohbettekı arkadaslar nerde ya nolsu bu forma.. ah ahhhh nerde o eskı gunler... arkadaslar gecen bayram bana suprızle gelen bebış bu bayramda sıze suprıss yapar ınsallah . ümidinizi kesmeyinnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?