Bu arada bende grip olmuşum, şimdiye kadar korudum kolladım kendim, kayınvalidemler hacca gittiler, her gün oraya git gel, sıcaklandım soğudum, şifayıda kaptım. inşallah çabuk atlatırım.
Bu arada bende grip olmuşum, şimdiye kadar korudum kolladım kendim, kayınvalidemler hacca gittiler, her gün oraya git gel, sıcaklandım soğudum, şifayıda kaptım. inşallah çabuk atlatırım.
Sağol yeterciğim.
geçmiş olsun balım havalar çok karışıkk tam grip havası
canım rabbim gidip gelmeyi nasip etsin kv rabbim bizlerede nasip etsin hacca gitmeyi inşşş
aaaaaaaaaaaaaaaa bak aklıma ne geldi mekkede bulunan bir ot var meryem ana eli otu bebek için kulanıyormuş malesef ben bulamadım istesen getirilermi kızzz
Sağol yeterciğim.
Kızlar vıcks kullandıydım kafamca, sanırım hamilelikte pek kullanılmıyor. bir kaç kere sürdüm ama o kadarda bişey olmaz sanırım. Bi daha sürmeyim.
yetercim hep dualarımdasın inşallah rabbim sanada en kısa zamanda yaşatsın bu güzel duyguyukızlar yazdıklarınızı okurken çok duygulandımmmm rabbim bizlerede yaşatsın inşşşş
sizlerde sağlıcakla kucaklayın mucizeleriniziz dualrınız için sağolun allah razı olsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim yardımcıları olsun çok zor hele kış günüallah depremzedelere sabır versin, kış günü millet çoluk çocuk, inşallah hasta olmazlar. En çokta aklıma yeni doğum yapacaklar, küçük bebeği olanlar geldi. Rabbim herkesi korusun.
inşallah kabul olur duaların canımslm kızlar cuma gunu dua ederken aklıma geldınız tek tek ısmınızle dua ettım ınsallah tamda rahmet kapılarının acıldıgı saate denk gelmıstır.
kumsalcım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsinKIZLAR ben aşılamamı oldum şuan bekleme aşamasındayım rabbim inşalalh bu sefer hayırlı haberler almayı nsip eder Allahım hepimizin emeklerinin sabrının karşılığını hayırlısıyla versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın
sabır ve dua ile herşey yoluna girecektir hepimizx bu aşamalardan geçtik asla umutsuz olma çokda takıntı yapma stres hamile kalmayı engelliyor rahat olYine regl oldumO kadar yoruldum ki artik...
Hevesim bile kalmadi artik, sondu gitti hersey...
Onca testler, sogan suyu, dogal ilaclar, adacayi, incir kuru hepsi bosa gitti,,,olmuyor iste...
su an eczaneye gidip dogum kontrol hapi alip baslayasim var.
en azindan boyle her ay umutlanmam.
Allah im sen sabir ver bana nolur
evet hiç olmıcak zamanda geliyor yaramazlr rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah uğraştım uğraştım yok gelmedi denemediğim yol yöntem kalmadı sonunda oluruna bıraktım kısmet dedim bebiş baktı pabuç pahalı geliverdi annesine hemde hiç ummadığım beklemediğim bir ayda çok şükür sabırlı olun kızlar rabbim herşeyin en güzelini bilirsabır ısotcum beklemek çok zor ama meyvesi tatlı rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah umutsuzluğa kapılma herşeyde bir hayır vardır hepimiz sürekli birşeyler deniyoruz umut dünyası ama bi bakarsın hiç olmayacak dediğin zamanda gelir miniğin sabır ve dua ile canım
hadi hayırlısı baklım rabbim güldürsün yüzünüselam kızlar :))
herkes iyidir umarım?
bugün doktoruma gittim nasıl devam edeceğiz diye, bayramdan sonraki adetimde kontrol edelimde aşılama deneyelim sana dedi, şimdiden deli heyecanlandım :18: kızlar yaaaa bu aşılama ağrılı bişiy değildi dimi hemen araştırma yapmam lazım, ben şimdi bu kadar zaman nasıl bekleyecem heyecandan ölmem inşallah,
görüşmek üzereeeeee
iyidir sen nabıon leylko?
tüpdaşım benim :)
ehehe itinayla herkese tüp arkadaşlıgı yapılır :
hayırlısı olsun canım doğum yapmışsındır herhalde rabbim analı babalı büyütsün maşallah maşallahmerhaba arkadaşlar..
ben pazartesi günü doğuma gidiyorum... sizler için dua edeceğim.. sziler de dualrınızı eksik etmeyin olur mu? öpüyorum sizleri sevgiyle...
isotcum Allah dilerse herşey olur sen yeterki ona sığın ve güven hamilede kalırsın çocuğuda taşırsın güzel güzel doğumunuda yaparsın neler gördük neler duyduk hiiiiç sıkma canını yeterki sbırlı ol kafana takmaSlm Zerdalcim birbucuk seneye yaklasti deneme surecimiz, ama yumurtaliklarimla ilgili problemlerim ilk adetimden beri mevcut. uzun yillar adetimi duzenlemesi icin hormon tedavisi gordum, polikistik vardi son ultrasonumda polikistige rastlanmadi ama sag yumurtlagimda kist buldular, turunu belirleyemediler. parca alacaklardi cok sertmis yapisi, risk alip kesmek istemediler, MR a giricem 15 gune kadar, son hormon testlerim normal cikti ama sag yumurtlagim calismiyormus. Atesime bakiyorum, her ay ovulasyon testi yapiyorum, akintimi kaydediyorum yumurtladigimi gosteren aylarda bile hamilelik gerceklesmiyor. Esimde problem yok. Adet oncesi atesim 2 derece kadar yukseliyor, menapoz gibi ates basmalari yasiyorum. Cok sinir yapiyor. Ne yapacagimi sasirdim, bir de arisutu deneyeyim bakiyim. Asilama dusunuyoruz ama dr asilama tutsada bebegi tasiyamazsin diye cok umitsiz konustu. Sinirlerim cok yiprandi, arada geliyor boyle anlar sonra geciyor. Mesajin moral oldu cok tesekkur ederim..
selam canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik geçen bayram bize sürpriz bu byram diğer arkadfaşlarımıza inşallah ne güzel söylemişsin ağzına sağlıkslm kızlar sohbettekı arkadaslar nerde ya nolsu bu forma.. ah ahhhh nerde o eskı gunler... arkadaslar gecen bayram bana suprızle gelen bebış bu bayramda sıze suprıss yapar ınsallah . ümidinizi kesmeyinnn..
nasılsın zerdalcim bebiş nasılKızlar bu arada millete maşallah deyim, biraz etraftan haberler. 3 bitti 4 yıllık evliyim. Bu dönem zarfında maşallah milletim nişanına git, kınasına git, düğününe git. 9 ay 10 gün sonra bebelerini görmeye git, şimdi daha uşaklar 1 yaşına gelmeden 3-4 arkadaşın hamile kaldığını ikinciyi doğuracaklarını öğrendim, kimiside daha emzikli, uşakları sütten kestiler düşünün. Bu ne dedim ya uşağı havada kapıyonuz. Hayırlısı ile bizde korka korka bebeğimizi taşıyoz, hiç kimsenin ne doğru düzgün doktara gittiği var, ne tahlil yaptırdığı.
Allah hayırlısını versin, isteyen herkese versin, bu arada dediklerine göre çoğu kazayla kalmış. nasıl bir kaza o kısmını anlamadım tabi.:26::26::26:
geçmiş olsun canım bende yeni atlattım gribi çok zor ilaçta alamayınca üç dört gün baya kötüydüm ama şükür atlattım kış hamileliğide zor yahuBu arada bende grip olmuşum, şimdiye kadar korudum kolladım kendim, kayınvalidemler hacca gittiler, her gün oraya git gel, sıcaklandım soğudum, şifayıda kaptım. inşallah çabuk atlatırım.
yetercim hep dualarımdasın inşallah rabbim sanada en kısa zamanda yaşatsın bu güzel duyguyu
rabbim yardımcıları olsun çok zor hele kış günü
inşallah kabul olur duaların canım
kumsalcım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin
sabır ve dua ile herşey yoluna girecektir hepimizx bu aşamalardan geçtik asla umutsuz olma çokda takıntı yapma stres hamile kalmayı engelliyor rahat ol
evet hiç olmıcak zamanda geliyor yaramazlr rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah uğraştım uğraştım yok gelmedi denemediğim yol yöntem kalmadı sonunda oluruna bıraktım kısmet dedim bebiş baktı pabuç pahalı geliverdi annesine hemde hiç ummadığım beklemediğim bir ayda çok şükür sabırlı olun kızlar rabbim herşeyin en güzelini bilir
hadi hayırlısı baklım rabbim güldürsün yüzünü
inşallah tüpe gerek kalmaz da itinayla bize arkadaşlık yaparsın gebiş arkadaşlığı
hayırlısı olsun canım doğum yapmışsındır herhalde rabbim analı babalı büyütsün maşallah maşallah
isotcum Allah dilerse herşey olur sen yeterki ona sığın ve güven hamilede kalırsın çocuğuda taşırsın güzel güzel doğumunuda yaparsın neler gördük neler duyduk hiiiiç sıkma canını yeterki sbırlı ol kafana takma
selam canım nasılsın nasıl gidiyor hamilelik geçen bayram bize sürpriz bu byram diğer arkadfaşlarımıza inşallah ne güzel söylemişsin ağzına sağlık
nasılsın zerdalcim bebiş nasıl
geçmiş olsun canım bende yeni atlattım gribi çok zor ilaçta alamayınca üç dört gün baya kötüydüm ama şükür atlattım kış hamileliğide zor yahusıcak suyun içine iki kaşık bal koy limon sık birzda krabiber ekle iç canım inn çok iyi geliyor
Kızlar bu arada millete maşallah deyim, biraz etraftan haberler. 3 bitti 4 yıllık evliyim. Bu dönem zarfında maşallah milletim nişanına git, kınasına git, düğününe git. 9 ay 10 gün sonra bebelerini görmeye git, şimdi daha uşaklar 1 yaşına gelmeden 3-4 arkadaşın hamile kaldığını ikinciyi doğuracaklarını öğrendim, kimiside daha emzikli, uşakları sütten kestiler düşünün. Bu ne dedim ya uşağı havada kapıyonuz. Hayırlısı ile bizde korka korka bebeğimizi taşıyoz, hiç kimsenin ne doğru düzgün doktara gittiği var, ne tahlil yaptırdığı.
Allah hayırlısını versin, isteyen herkese versin, bu arada dediklerine göre çoğu kazayla kalmış. nasıl bir kaza o kısmını anlamadım tabi.:26::26::26:
amin amin :))günydın kızlar nasılsınız bakalım
tentocum Allah büyük biz duamızı yapalşım ebet kabul edecektir yeterki hayırlısı olsun rabbim tez zamanda kavuştursun sizi de meleklerinize inşallah şartsız şurtsuz tüpsüz aşısız tarafından inşallah amiiiiiiiiiiiiiiiiin
selam nasılsınız kızlar
bu ayda aşılamam tutmadı canlar adet oldum yine hayırlısı deyip rabbime sığınıyorum aralık ayına tekrar aşılama denicem inşalalh aralıkta gelir meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?