iyi bayramlar canımmmmmGeçmiş bayramınız mübarek olsun. Gönlünüz neşe dolsun, hayat hep bayram olsun. Tatil güzeldi. Sabah işe kalkıp gelmesi sıcacık yatağı bırakmak zülüm geldi. neyse cumartesi pazarın hayaliyle geldik inşllah.
Bende grip olmuştum atlattım, biraz öksürük var onun dışında iyiyyim kızlar. Ama geceleri hep tuhaf rüyalar ve kabuslar görüyorum. Normal idyorlar bakalım hayır olsun.
Memlekte gitmedik, kayınvalidelerde hacdaydı, akraba ziyareti yaptık bizde, iyi geçti bayram.
Kızlar ne zamandır loveliyi göremiyorum, loveli canım nerdesin, tatildemisin yoksa. kız ne diyecem, bizim burda erenden sonra doğanlar bile, ikinciye hamile kaldılar. loveli sıkıştırayım seni 2 numara ne zaman geliyor. Hani kadınlar hiç durmuyor soruyor ya, yok nişan ne zaman, yok düğün ne zaman , yok bebek ne zaman onuda yaparsın bu sefer ikinci ne zaman. daha ben birinciyi doğurmadan ikinciyide hemen arkasına yap, bi şu karnımızdaki sağsalim alalımda ikinciyi düşünürüz diyorum artık.:26: lovelim ara sıra yaz. merakta bırakma, ama ciddi soruyom, ikinci ne zaman
bu arada deniz anası, elfoşum sende yoksun nerelerdesiniz. mesajımı görürsünüz inşallah. Deniz büyüyor mu?
Geshenk iyi, çılgın iyi, aylin çetesiyle uğrayıp bi ce demiş.
Tentoşum canım. Dualarımdasın tüp işi ne zaman bakalım. bu ay yaptıracaktın demi.
özlemler ne alamde, bazıları firari olmuş, slm özlem nasıl gidiyor bakalım. cinsiyeti öğrenme zamanınız geldimi.
leyliko, yeter, belenay iyisiniz umarım. Venusum yoğunsun.
Herkesler iyidir umarım.
Bu ay birkaç hamile haberi bekliyorum bakalım, bereketli olacak. Topiğimiz şenlensin.
canım ya, benim eltinin kızı var, hemen hemen erenle aynı oda öyle yürüyor, hiç durmuyor, her yeri karıştırıyor. Erenin doğum günüde geçti, kocaman oldu. büyümüştür baya.iyi bayramlar canımmmmm
canım burdayım yazamıyorum bir türlü okuyum geçiyorum tam yazıcam eren bişey yapıyor yürüyor artık hi çoturmuyor ama hiç tek oturduğu zaman memede olduğu zaman onun dışında hep yürüyor doğal olarak peşinde oluyorum çok yoruluyorum çok
bayram dolTISIYLA tatildeydim dün geldim
ikinci eren kreş yaşına gelince yani 3 yaşında falan ev aldık bi de maddi olarsk da psikolojik olarak da hazır değiliz valla0
Hadi hayırlısı canım, 16 haftalardan sonra netleşiyor cinsiyeti. aylinin doğum yaklaşıyor artık. Bizde 28 haftaya girdik, iyi gidiyor şimdilik, ağırlaşmaya başladım, zor oturup kalkıyorum. Gece yatarken sağa yada sola dönüşler sıkıntılı oluyor. Biraz öksürüğüm var, o da geçerse iyiyiz.zerdalım duy duy seneye bızde boyle olucaz lovelı gıbı kostur dur pesıne cocukların :)) vlla aylınt 3 cocukla gelmıs bayramlasmaya helal olsun. bız ıyıyız teyzesı nası olsun buyumeye calısıyoruz dr erkeke benzıyo dedı ama daha erken bellı olmaz bakalım bı daha kı gıdısımıze ne dıcek sen nasılsın ne kadar oldun
öyle valla koşturuyor peşinde ama ayrı bir güzellik her halleri anne demiyor mu ya da anne yaaaaa diyor ısır ısır doyamıyorsun
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
leyliko......................................................?
artniyetizm...............................................:30 Eylül
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Dilara......................................................?
tentation.................................................: Ekimde tüp bebiş.
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Yeteeeeer.............................................. :11 ekim
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.
senemde doğurdu, hayılrı uğurlu olsun. sıradaki isim aylin.
günaydın kızlar nasılsınız
canım yeni tarih 9 aralıkkk eklersen sevinirimmm
sanada günaydın canım listeden düzelttim. güncellememişim. elfidayı merak ettim ya, uzun zamandır yok. Biz iyiyiz şükür, işlerimin yoğunluğundan bazen giremiyorum.
Kızlar bizde eşyalarımızın bir kısmını aldık şu dolap gelsin, bi içini düzenleyim, oğluşumun kıyafetlerini gösteririm size. Bizde hazırlıklarımızı yavaş yavaş yapıyoruz.
günaydın kızlar nasılsınız
canım yeni tarih 9 aralıkkk eklersen sevinirimmm
sanada günaydın canım listeden düzelttim. güncellememişim. elfidayı merak ettim ya, uzun zamandır yok. Biz iyiyiz şükür, işlerimin yoğunluğundan bazen giremiyorum.
Kızlar bizde eşyalarımızın bir kısmını aldık şu dolap gelsin, bi içini düzenleyim, oğluşumun kıyafetlerini gösteririm size. Bizde hazırlıklarımızı yavaş yavaş yapıyoruz.
günaydın cnmm. Geçmiş doğum günün kutlu olsun....
günaydın canım.... az zamanın kaldı demii.. Allah yardımcınız olsun. Ben bu ay tüpe başlayacaktım ama adet olamadım daha.. geçen ay 20 de olmuştum. genelde 25-26 günde bir olurum ama bugün 28.gün gelen giden yok... hayırlısı olsun... tentoş ne yaptı acep???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?