30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bayramınız kutlu olsun canlarım...sizleri çok ama çok özledim.hamilelikler nadsıl gidiyor,tedaviler nasıl gidiyor hep merktayım.ama pek fırsatım olmuyor.hepinizi çok seviyorum canlarımm kendinize iyi bakın...

Geçmiş bayramınız mübarek olsun. Gönlünüz neşe dolsun, hayat hep bayram olsun. Tatil güzeldi. Sabah işe kalkıp gelmesi sıcacık yatağı bırakmak zülüm geldi. neyse cumartesi pazarın hayaliyle geldik inşllah.

Bende grip olmuştum atlattım, biraz öksürük var onun dışında iyiyyim kızlar. Ama geceleri hep tuhaf rüyalar ve kabuslar görüyorum. Normal idyorlar bakalım hayır olsun.

Memlekte gitmedik, kayınvalidelerde hacdaydı, akraba ziyareti yaptık bizde, iyi geçti bayram.

Kızlar ne zamandır loveliyi göremiyorum, loveli canım nerdesin, tatildemisin yoksa. kız ne diyecem, bizim burda erenden sonra doğanlar bile, ikinciye hamile kaldılar. loveli sıkıştırayım seni 2 numara ne zaman geliyor. Hani kadınlar hiç durmuyor soruyor ya, yok nişan ne zaman, yok düğün ne zaman, yok bebek ne zaman onuda yaparsın bu sefer ikinci ne zaman. daha ben birinciyi doğurmadan ikinciyide hemen arkasına yap, bi şu karnımızdaki sağsalim alalımda ikinciyi düşünürüz diyorum artık.:26: lovelim ara sıra yaz. merakta bırakma, ama ciddi soruyom, ikinci ne zaman

bu arada deniz anası, elfoşum sende yoksun nerelerdesiniz. mesajımı görürsünüz inşallah. Deniz büyüyor mu?

Geshenk iyi, çılgın iyi, aylin çetesiyle uğrayıp bi ce demiş.

Tentoşum canım. Dualarımdasın tüp işi ne zaman bakalım. bu ay yaptıracaktın demi.

özlemler ne alamde, bazıları firari olmuş, slm özlem nasıl gidiyor bakalım. cinsiyeti öğrenme zamanınız geldimi.

leyliko, yeter, belenay iyisiniz umarım. Venusum yoğunsun.

Herkesler iyidir umarım.
Bu ay birkaç hamile haberi bekliyorum bakalım, bereketli olacak. Topiğimiz şenlensin.

kızlar bayıldım buna...fıstık doğurmuş bi fıstığı olmuş:)))

diğer topinkteki arkadaş yayınlamış çok hoşuma gitti.

Son düzenleme:
iyi bayramlar canımmmmm

canım burdayım yazamıyorum bir türlü okuyum geçiyorum tam yazıcam eren bişey yapıyor yürüyor artık hi çoturmuyor ama hiç tek oturduğu zaman memede olduğu zaman onun dışında hep yürüyor doğal olarak peşinde oluyorum çok yoruluyorum çok
bayram dolTISIYLA tatildeydim dün geldim
ikinci eren kreş yaşına gelince yani 3 yaşında falan ev aldık bi de maddi olarsk da psikolojik olarak da hazır değiliz valla0

zerdalım duy duy seneye bızde boyle olucaz lovelı gıbı kostur dur pesıne cocukların :)) vlla aylınt 3 cocukla gelmıs bayramlasmaya helal olsun. bız ıyıyız teyzesı nası olsun buyumeye calısıyoruz dr erkeke benzıyo dedı ama daha erken bellı olmaz bakalım bı daha kı gıdısımıze ne dıcek sen nasılsın ne kadar oldun

öyle valla koşturuyor peşinde ama ayrı bir güzellik her halleri anne demiyor mu ya da anne yaaaaa diyor ısır ısır doyamıyorsun

canım ya, benim eltinin kızı var, hemen hemen erenle aynı oda öyle yürüyor, hiç durmuyor, her yeri karıştırıyor. Erenin doğum günüde geçti, kocaman oldu. büyümüştür baya.
Hadi hayırlısı canım, 16 haftalardan sonra netleşiyor cinsiyeti. aylinin doğum yaklaşıyor artık. Bizde 28 haftaya girdik, iyi gidiyor şimdilik, ağırlaşmaya başladım, zor oturup kalkıyorum. Gece yatarken sağa yada sola dönüşler sıkıntılı oluyor. Biraz öksürüğüm var, o da geçerse iyiyiz.
Bu hafta sonu bebeğin eşyalarını alacağım. Biraz bişeyler aldım. Daha battaniyleri, hasta çıkışını falan almadık. Bu hafta alacam. Çünkü gittikçe çarşıda zor geziyorum.
öyle valla koşturuyor peşinde ama ayrı bir güzellik her halleri anne demiyor mu ya da anne yaaaaa diyor ısır ısır doyamıyorsun

Ay bende ısırırım onu:125::125:

hepnizin iyi olduğuna sevindim..ben gece gündüz ayaktayım.ahmet mert emmeyi bıraktı malesef 1 hafdadır sürekli süt sağıyorum.ama yetmiyor tabi bende doğumları merak ediyorum.) geshenk,zerdal,aylin nasıllar ne zaman doğacak diye.ilk aylin mi doğum yapacak şimdi?denizanası,loveli,tentoşş hepinizi öpt

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................: kasımda tüp bebiş.

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. :9 aralık

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

senemde doğurdu, hayılrı uğurlu olsun. sıradaki isim aylin.

Son düzenleme:
Bir adam, karanlık ve fırtınalı bir gecede, yol kenarında otostop çekmektedir. Fırtına o kadar şiddetlidir ki, bir metre ilerisini zor görür.

Birden, yaklaşan bir otomobil fark eder, otomobil bizimkinin önünde durur. Eleman kendini arabaya atar ve hemen kapıyı kapatır, sürücüye döndüğü anda irkilir.

Direksiyonda kimse yoktur! Araba yavaşça hareket etmeye başlar. Adam şoktadır, yola bakar ve ileride bir viraj görür. Dua etmeye başlar... Viraja girmek üzereyken, direksiyonda bir elin belirdiğini ve arabanın virajı döndüğünü görür. Kafayı sıyırmak üzeredir, sonraki birkaç virajda da aynı el arabayı yönlendirir !

Adam donup kalmıştır... Cesaretini toplamaya çalışır ve kendini arabadan dışarı atıp, en yakın kasabaya doğru koşmaya başlar. Kasabaya girdiğinde hala şoktadır. Bir bara dalar ve iki kadeh tekila isteyip, ağlayarak olanları oradakilere anlatmaya başlar.

Ortalığı bir sessizlik kaplar...Bir saat kadar sonra, aynı bara iki kişi girer. Girenlerden biri bizim elemanı görür görmez yanındakine döner ve şöyle der :

"Bak Pepe, biz arabayı iterken binen herif buydu işte!"

günaydın kızlar nasılsınız

canım yeni tarih 9 aralıkkk eklersen sevinirimmm

günaydın kızlar nasılsınız

canım yeni tarih 9 aralıkkk eklersen sevinirimmm

sanada günaydın canım listeden düzelttim. güncellememişim. elfidayı merak ettim ya, uzun zamandır yok. Biz iyiyiz şükür, işlerimin yoğunluğundan bazen giremiyorum.

Kızlar bizde eşyalarımızın bir kısmını aldık şu dolap gelsin, bi içini düzenleyim, oğluşumun kıyafetlerini gösteririm size. Bizde hazırlıklarımızı yavaş yavaş yapıyoruz.

günaydın canım.... az zamanın kaldı demii.. Allah yardımcınız olsun. Ben bu ay tüpe başlayacaktım ama adet olamadım daha.. geçen ay 20 de olmuştum. genelde 25-26 günde bir olurum ama bugün 28.gün gelen giden yok... hayırlısı olsun... tentoş ne yaptı acep???

sağol canımmm emeğine sağlık
kolay gelsin hepsinide güzel günlerde kulan inşşşşşşşşşşş elfidayı bende merak ediyorum

leyliko evet tatlım az kaldı, günler yaklaştıkça bi tuhafım. bazen kendimi stresli hissediyorum. Allah şükür geçiyor zaman.

Hayırlısı tatlım, kız istermisin mucizen gelsin, biliyorsun geshenkte tüp bebek denemesinden sonra, herşeyi bıraktığı bir anda mucizesi geldi. Bi test yapsaydın. Benim 29 günümde çıkmıştı testte.

tentoşum bende merak ediyorm seni naptın tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…