30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
leyliko......................................................?
artniyetizm...............................................?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Dilara......................................................?
tentation.................................................: kasımda tüp bebiş.
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Yeteeeeer.............................................. :9 aralık
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.
senemde doğurdu, hayılrı uğurlu olsun. sıradaki isim aylin.
ne güzel bir liste... hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum...
listade olan arkadaşlar Rabbim kısa sürede nasip etsin hamileliği inş.. sağlıkla...
ben de Selim oğlumu 31 ekim de 36 haftalıkken doğurdum... ellerinizden öper teyzeleri....
ne güzel bir liste... hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum...
listade olan arkadaşlar Rabbim kısa sürede nasip etsin hamileliği inş.. sağlıkla...
ben de Selim oğlumu 31 ekim de 36 haftalıkken doğurdum... ellerinizden öper teyzeleri....
günaydın canım.... az zamanın kaldı demii.. Allah yardımcınız olsun. Ben bu ay tüpe başlayacaktım ama adet olamadım daha.. geçen ay 20 de olmuştum. genelde 25-26 günde bir olurum ama bugün 28.gün gelen giden yok... hayırlısı olsun... tentoş ne yaptı acep???
leyliko evet tatlım az kaldı, günler yaklaştıkça bi tuhafım. bazen kendimi stresli hissediyorum. Allah şükür geçiyor zaman.
Hayırlısı tatlım, kız istermisin mucizen gelsin, biliyorsun geshenkte tüp bebek denemesinden sonra, herşeyi bıraktığı bir anda mucizesi geldi. Bi test yapsaydın. Benim 29 günümde çıkmıştı testte.
tentoşum bende merak ediyorm seni naptın tatlım.
gözün aydın olsun :) allah daha güzel günlerini göstersin:)
aa hadi bi mucize olsun
tentoş daha bişi yapmadı beklemede:)
hadi bakalım zerdalım. :)az kaldı
geshenk iyidir umarım .
dedim ya, beklemedey,m ben:)
sendemi adetini bekliyorsun canım??? ne zaman adet günün? inşallah meleklerimiz kendiliğinden gelirr...
kızlarrr benim belim çokk ağrıyorrrrr sanki adet olacakmışım gibiiii
ay gidip bi baktırın catlatmayın bızıııııı hadı hayırlı haberler ınsallahhhhh noooluuurrrrrrrrrrrrrr
bende dun oglumu gordum ultrasyonda evet cınsıyetı bellı olsu. tum bekleyenlerın basına darısı ınsallahhhhh
kahvelılokum senıde cok tebrık ederım allah her ıkınızıde korusun
canım gözün aydın sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbimm inşşş
gözün aydın olsun :) allah daha güzel günlerini göstersin:)
aa hadi bi mucize olsun
tentoş daha bişi yapmadı beklemede:)
hadi bakalım zerdalım. :)az kaldı
geshenk iyidir umarım .
dedim ya, beklemedey,m ben:)
gözünaydın canım. Allah ikinizi de korusun....
ay gidip bi baktırın catlatmayın bızıııııı hadı hayırlı haberler ınsallahhhhh noooluuurrrrrrrrrrrrrr
bende dun oglumu gordum ultrasyonda evet cınsıyetı bellı olsu. tum bekleyenlerın basına darısı ınsallahhhhh
hepnizin iyi olduğuna sevindim..ben gece gündüz ayaktayım.ahmet mert emmeyi bıraktı malesef 1 hafdadırsürekli süt sağıyorum.ama yetmiyor tabi bende doğumları merak ediyorum.) geshenk,zerdal,aylin nasıllar ne zaman doğacak diye.ilk aylin mi doğum yapacak şimdi?denizanası,loveli,tentoşş hepinizi öpt
Bir adam, karanlık ve fırtınalı bir gecede, yol kenarında otostop çekmektedir. Fırtına o kadar şiddetlidir ki, bir metre ilerisini zor görür.
Birden, yaklaşan bir otomobil fark eder, otomobil bizimkinin önünde durur. Eleman kendini arabaya atar ve hemen kapıyı kapatır, sürücüye döndüğü anda irkilir.
Direksiyonda kimse yoktur! Araba yavaşça hareket etmeye başlar. Adam şoktadır, yola bakar ve ileride bir viraj görür. Dua etmeye başlar... Viraja girmek üzereyken, direksiyonda bir elin belirdiğini ve arabanın virajı döndüğünü görür. Kafayı sıyırmak üzeredir, sonraki birkaç virajda da aynı el arabayı yönlendirir !
Adam donup kalmıştır... Cesaretini toplamaya çalışır ve kendini arabadan dışarı atıp, en yakın kasabaya doğru koşmaya başlar. Kasabaya girdiğinde hala şoktadır. Bir bara dalar ve iki kadeh tekila isteyip, ağlayarak olanları oradakilere anlatmaya başlar.
Ortalığı bir sessizlik kaplar...Bir saat kadar sonra, aynı bara iki kişi girer. Girenlerden biri bizim elemanı görür görmez yanındakine döner ve şöyle der :
"Bak Pepe, biz arabayı iterken binen herif buydu işte!"
sanada günaydın canım listeden düzelttim. güncellememişim. elfidayı merak ettim ya, uzun zamandır yok. Biz iyiyiz şükür, işlerimin yoğunluğundan bazen giremiyorum.
Kızlar bizde eşyalarımızın bir kısmını aldık şu dolap gelsin, bi içini düzenleyim, oğluşumun kıyafetlerini gösteririm size. Bizde hazırlıklarımızı yavaş yavaş yapıyoruz.
merhaba bende 30 yaşındayım yumurtlama günümün ertesi günü kanamam oldu fakat regl gibi değil.wc ye gittiğimde t.kağıdına silince gelen bi kanama var ve bugün 3.günüm devam ediyor böyle.ay sonu doktora gideceğim ama başına böylebirşey gelen varmı yardımlütfen..
sendemi adetini bekliyorsun canım??? ne zaman adet günün? inşallah meleklerimiz kendiliğinden gelirr...
kızlarrr benim belim çokk ağrıyorrrrr sanki adet olacakmışım gibiiii
kahve lokum canım gözünüz aydın...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....
zaman gerçekten de çok çabuk geçiyor...Rabbim evlat isteyen kullarını evlat hasretiyle sınamasın....Sabır kızlar....
biraz okuyabildim geçmişi...fazla kalamıyorum internette...yasakladı doktoreşim de kızıyor....
heloşumuz da maşallah teyzeleri günler geçtikçe kendini hissettiriyorbabası nasıl güzel konuşuyor daha minicik ama ben daha temkinli davranırken o babasına cevap bile veriyor....elini koyar koymaz tekme atıyor....minicik tekmeler ama bi tek babaya yapıyor...
kızlar babalarını daha çok sever derler ya öyle olacak gibi....
Rabbim bu güzel duyguları tez zamanda sizlere de yaşatsın inşallah....
gizem den hiç haber okuyamadım...gebeliiği nasıl gidiyor....onu da çok merak ediyorum....Haberi olan varsa yazarsa çok sevinirim...
Hepinizi çooooooooook öpüyorum...Allah gönlünüzdeki dilekleri en tez zamanda kabul etsin....
Rabbim gönlünüzdeki evladı en tez vakitte rahminize versin...sağlıklı, hayırlı, güzel ahlaklı, akıllı, zeki, güzel yakışıklı evlatlar nasip etsin inşallah
naber deniz. attalara gidilmeye başlanmış bile:)tamamen mi bıraktı emmeyi Venüs, 5. ayın içinde dimi ahmet Mert? 6. ayı bari bitirse iyi olurdu ama mama veriyorsan takviye olarak ona güvenip emmiyodur seni,
aç bırakmayı denedin mi? oda zor gerci nasıl dayanacaksın ki açken ağlarken di mi(
benimde sütüm cok cok değil, biraz emiyor sonra sağıp biberonlar doyuruyorum, 6. ayı bitirsem böyle bari diyorum
iyiymiş ya :))
özlemişim senin fıkraları, hikayeleri....
iyiyiz Zerdalım cok şükür ALLAH ıma, ufak tefek sorunları oluyor Denizimin, 2 gün önce 3 lü karma aşısıoldu bugunlerde huysuz biraz, uyku düzeni bozuldu, cok az uyuyor,
aşı yerleri acıyor yada aşıyı vücuttan atana kadar sürecek sanırım bu huzursuzluğu(
bayramda eşimin memleketine gittik 4-5 günlüğüne, cok şükür hasta olmadan geldik, el kadar bebekle akraba ziyareti yaptık bide cok korktum üşütecek diye, eşimle de tartıştık bu yüzden,
premeture bebek zaten zamanında doğsa daha 40 bile cıkmamış olacaktı, ona ragmen hem onca yol gittik hemde akraba ziyereti, ama şükür ki bişey olmadan döndük... öyle işte... hadi eşim bilmiyor da
kayınvalidem de mi bilmiyor hasta olabilme ihtimalini, bronşit falan olsa klaıyor bu kadar küçükükkenki hastalıklar( ööle işte Zerdalım
se n naparsın? nasıl gidiyor hamilelik? odasını aldım yazmışsın, görmek için sabırsızlanıyorum, zira ben hala annemin yanında oldugum için bi düzenimiz yok. 1 yada 1,5 yaşına geldiğinde yapmak istiyorum odasını..
fikir almak için merak eidyorum senin takımı da ...
arkadaşlar bende 30 yaşımda olup bebek sahibi olamadığım için malumunuz bu konuya takıldım, başlardan biraz okudum, benim merak ettiğim şu, konuyu başlatan arkadaş Rabbime şükürler olsun hamile kalmış, Rabbim onlara sağlık sıhhat versin....başka hangi arkadaşlar bu konuda yazışırken hamile kaldı acaba?
herkese merhaba...
güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum(( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
herkese merhaba...
güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum(( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?