30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Arkadaşlar merhaba.8 yıllık evliyim.tüm çabalara rağmen bebeğim olmadı.500 yasin adadım.benim için okuyacak arkadaşlar varsa özelden msj atabilirmi...

ne güzel bir liste... hamile arkadaşlarımıza sağlıklı bir hamilelik ve doğum diliyorum...
listade olan arkadaşlar Rabbim kısa sürede nasip etsin hamileliği inş.. sağlıkla...
ben de Selim oğlumu 31 ekim de 36 haftalıkken doğurdum... ellerinizden öper teyzeleri....

canım gözün aydın sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbimm inşşş

gözün aydın olsun :) allah daha güzel günlerini göstersin:)

aa hadi bi mucize olsun
tentoş daha bişi yapmadı beklemede:)

hadi bakalım zerdalım. :)az kaldı
geshenk iyidir umarım .
dedim ya, beklemedey,m ben:)

gözünaydın canım. Allah ikinizi de korusun....

sendemi adetini bekliyorsun canım??? ne zaman adet günün? inşallah meleklerimiz kendiliğinden gelirr...

kızlarrr benim belim çokk ağrıyorrrrr sanki adet olacakmışım gibiiii

ay gidip bi baktırın catlatmayın bızıııııı hadı hayırlı haberler ınsallahhhhh noooluuurrrrrrrrrrrrrr
bende dun oglumu gordum ultrasyonda evet cınsıyetı bellı olsu. tum bekleyenlerın basına darısı ınsallahhhhh
kahvelılokum senıde cok tebrık ederım allah her ıkınızıde korusun

kahve lokum canım gözünüz aydın...Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin....
zaman gerçekten de çok çabuk geçiyor...Rabbim evlat isteyen kullarını evlat hasretiyle sınamasın....Sabır kızlar....

biraz okuyabildim geçmişi...fazla kalamıyorum internette...yasakladı doktor eşim de kızıyor....

heloşumuz da maşallah teyzeleri günler geçtikçe kendini hissettiriyor babası nasıl güzel konuşuyor daha minicik ama ben daha temkinli davranırken o babasına cevap bile veriyor....elini koyar koymaz tekme atıyor....minicik tekmeler ama bi tek babaya yapıyor...

kızlar babalarını daha çok sever derler ya öyle olacak gibi....

Rabbim bu güzel duyguları tez zamanda sizlere de yaşatsın inşallah....

gizem den hiç haber okuyamadım...gebeliiği nasıl gidiyor....onu da çok merak ediyorum....Haberi olan varsa yazarsa çok sevinirim...

Hepinizi çooooooooook öpüyorum...Allah gönlünüzdeki dilekleri en tez zamanda kabul etsin....

Rabbim gönlünüzdeki evladı en tez vakitte rahminize versin...sağlıklı, hayırlı, güzel ahlaklı, akıllı, zeki, güzel yakışıklı evlatlar nasip etsin inşallah

sendemi adetini bekliyorsun canım??? ne zaman adet günün? inşallah meleklerimiz kendiliğinden gelirr...

TEST YAPSANA LEYLİ bi ya, kaç gün gecti adetin??

cinsiyet belliolma zamanna geldin mi sen özlem...maşALLAH ya sorunsuz geciyor dimi hamileliğin? bulantın oldu mu, ben pek takip edemedim şu sıralar topiği?

merhaba bende 30 yaşındayım yumurtlama günümün ertesi günü kanamam oldu fakat regl gibi değil.wc ye gittiğimde t.kağıdına silince gelen bi kanama var ve bugün 3.günüm devam ediyor böyle.ay sonu doktora gideceğim ama başına böylebirşey gelen varmı yardımlütfen..

canım gözün aydın sağlıklı uzun ömürler nasip etsin rabbimm inşşş

gözünaydın canım. Allah ikinizi de korusun....

çok teşekkür ederim... hepiniz dualrımdasınız... sizleri çok merak ediyorum ama çok takip etme şansı bulamıyorum... doğuma girerken topiğimiz içinde dua ettim... kısa zamanda güzel haberler alırız inş...

tamamen mi bıraktı emmeyi Venüs, 5. ayın içinde dimi ahmet Mert? 6. ayı bari bitirse iyi olurdu ama mama veriyorsan takviye olarak ona güvenip emmiyodur seni,
aç bırakmayı denedin mi? oda zor gerci nasıl dayanacaksın ki açken ağlarken di mi (

benimde sütüm cok cok değil, biraz emiyor sonra sağıp biberonlar doyuruyorum, 6. ayı bitirsem böyle bari diyorum

iyiymiş ya :))

özlemişim senin fıkraları, hikayeleri....

iyiyiz Zerdalım cok şükür ALLAH ıma, ufak tefek sorunları oluyor Denizimin, 2 gün önce 3 lü karma aşısıoldu bugunlerde huysuz biraz, uyku düzeni bozuldu, cok az uyuyor,
aşı yerleri acıyor yada aşıyı vücuttan atana kadar sürecek sanırım bu huzursuzluğu (

bayramda eşimin memleketine gittik 4-5 günlüğüne, cok şükür hasta olmadan geldik, el kadar bebekle akraba ziyareti yaptık bide cok korktum üşütecek diye, eşimle de tartıştık bu yüzden,
premeture bebek zaten zamanında doğsa daha 40 bile cıkmamış olacaktı, ona ragmen hem onca yol gittik hemde akraba ziyereti, ama şükür ki bişey olmadan döndük... öyle işte... hadi eşim bilmiyor da
kayınvalidem de mi bilmiyor hasta olabilme ihtimalini, bronşit falan olsa klaıyor bu kadar küçükükkenki hastalıklar ( ööle işte Zerdalım

se n naparsın? nasıl gidiyor hamilelik? odasını aldım yazmışsın, görmek için sabırsızlanıyorum, zira ben hala annemin yanında oldugum için bi düzenimiz yok. 1 yada 1,5 yaşına geldiğinde yapmak istiyorum odasını..
fikir almak için merak eidyorum senin takımı da ...

TENTOM sen nasılsın? kasımda girdi hatta yarılandı akideşim ne zman start veriyosun yeniş tedaviye? başlamışındır belkide diye baktım ama yazmaışın ööle bişey...

Zerdal ışığın yanıyor sen nerelerdesin?

Kahve lokum sana da selamlar.. hayırlı ömürlü olsun Selimin, oğluma arkadaş gelmiş, ekim doğumlu mu snein ki, benim Denizde erken gelmese eKim de doğacaktı ama dayanamadı :)

yumurtlama gününde bu tür hafif kanamalar olabiliyor, genellikle açık pembe şeklinde, 2-3 gün sürebiliyor. bende de olmuştu dr. gittim sorun olmadığını söyledi

arkadaşlar bende 30 yaşımda olup bebek sahibi olamadığım için malumunuz bu konuya takıldım, başlardan biraz okudum, benim merak ettiğim şu, konuyu başlatan arkadaş Rabbime şükürler olsun hamile kalmış, Rabbim onlara sağlık sıhhat versin....başka hangi arkadaşlar bu konuda yazışırken hamile kaldı acaba?

maşalah maşalah :)

ay yok ben tüp olayını beklemeye aldım. inşlh hamişsindir leyliko:)

ne mutlu size. allah bozmasın:)

naber deniz. attalara gidilmeye başlanmış bile:)

ohhooo o kadar çok var ki inan:)

nasıslınız kızlarrrrrrr herkesler iyimi ben çok yorgunum yaaa eşimin has işleri bitmiyor

herkese merhaba...

güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum (( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((

Dualarınızı eksik etmeyinnnn...

canım tedvain hayırlı olsun bebişli olsun inşşşş tedavi öncesi terslikler olmuş sıkılmışsınız biraz sıkma canını tedavi sürecinde ne kadar rahat olursan okadar ,y, olur

ene ne değişik yöntemi varmış doktorun? klomenle başlamış. neden acaba?
hayırlı olsun leylikom. inşlh sonuç alırsınız. stresli dönemler eşin de sen de relaks olmaya çalışın. klişe ama ruh hali tedavi neticesini etkilebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…