arkadaşlar bende 30 yaşımda olup bebek sahibi olamadığım için malumunuz bu konuya takıldım, başlardan biraz okudum, benim merak ettiğim şu, konuyu başlatan arkadaş Rabbime şükürler olsun hamile kalmış, Rabbim onlara sağlık sıhhat versin....başka hangi arkadaşlar bu konuda yazışırken hamile kaldı acaba?
herkese merhaba...
güzel haberler vermek isterdim ama maalesefffff adet oldum(( tedaviyede başladık. 5 günlük klomen ve 2 gün sonra da puregon iğne verdi..... birde orgalutran 0.25 lik bir iğne daha verdi....... moralimmm çokk bozukkkk (((( eşim sinir etti beni. klomeni bugün kullanmam gerekiyordu. eczane onu koymayı unutmuş. o da kontrol etmemiş. o bana ben ona bağırdı... sonra nöbetçi eczenelere baktıkk gitti aldı.... şimdi de vurdu kafayıı yattı...... çıldırmamak elde değilll ((
Dualarınızı eksik etmeyinnnn...
merhaba arkadaşlar
Tüp yolunda ilerlemelerim devam ediyor. iğnelere devam. bugün kan ve ultrason vardı... 5 tane falan yumurta varmış... en 13,15,17 mm de bugün yine iğne var.... yarın tekrar kan ve ultrason. bakalım ne zaman toplayacaklar???? arkadaşlarr dualarınıza çokk ihtiyacım var..... bugün kendimi çokkk kötü hissediyorum. Nedensiz ağlama krizlerindeyim......
Hepinizi öpüyorum.....
zerdal dolabınız çok güzelmiş cnm..güle güle kullansın tosunun inş..
denizanası cnm ememyi bıraktı sağıp veriyorum üstüne mama takviye.ama mamayı da almıyor artık ek gıdaya başlattı dr
tentoşşş sen naılısın kuzu ?
normal duygular bunlar belirsizlik içindesin ya ondan inş güzel haberle mutlululk gözyaşı dökersinmerhaba arkadaşlar
Tüp yolunda ilerlemelerim devam ediyor. iğnelere devam. bugün kan ve ultrason vardı... 5 tane falan yumurta varmış... en 13,15,17 mm de bugün yine iğne var.... yarın tekrar kan ve ultrason. bakalım ne zaman toplayacaklar???? arkadaşlarr dualarınıza çokk ihtiyacım var..... bugün kendimi çokkk kötü hissediyorum. Nedensiz ağlama krizlerindeyim......
Hepinizi öpüyorum.....
meraba canım iyiyiiz koşturmaca ev okul mert eren üçgeninde saat 9 da erenle sızıyorum o deeceslmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
Loveli sen nerelerdesin ? göremedim uzun zamandır iletilerini? ek gıdaya ne zaman başlamıştın Mert Erende?
bizimde babamz gelecek bu gece inşALLAH, haızırlık yapıcam bende, hasret tavana vuruyor kızlar, ALLAH kimseyi ayrı koymasın sevdiklerinden,eşinden evladından.... gitsek bir an önce evimizde diyorum artık(
Hayırsız
kız bir an yanlış yere mi yazdım dedim hahahahahah
Zerdal dolabınızı iyi günlerde kullanın, cicilerle dolsun taşsın içi :))
Tentom tedaviden bahsetmemişin arkadaşım?
Loveli sen nerelerdesin ? göremedim uzun zamandır iletilerini? ek gıdaya ne zaman başlamıştın Mert Erende?
Venüs sen naaptın? Ahmet Mert nasıl besleniyor? mama mı ek gıda ile mi devam ediyorsun?
Yetercim hastane işleri bitmedi lakin gelişme var mı eşinin durumunda en azından?
Geshenkcim ve Aylinciim de yok, nasıl gidiyor ki hamilelikler? doğumlarıda yaklaşıyor Rabbimin izniyle...
sml,artniyetizm ve özlem64 ler naparlar, 3 özlemler....
belanay ve kaderde hiç ugramaz olmuşlar...,,,
cooookk ıssız topik olmuş burası .( :18::18:
bizimde babamz gelecek bu gece inşALLAH, haızırlık yapıcam bende, hasret tavana vuruyor kızlar, ALLAH kimseyi ayrı koymasın sevdiklerinden,eşinden evladından.... gitsek bir an önce evimizde diyorum artık(
normal duygular bunlar belirsizlik içindesin ya ondan inş güzel haberle mutlululk gözyaşı dökersin
meraba canım iyiyiiz koşturmaca ev okul mert eren üçgeninde saat 9 da erenle sızıyorum o deece
canım ben erene 2 aylıktan itibaren çay kaşığıyla bazen yemeklerin suyundan veriyordum dolu değil azcık alışsın diye kahvaltı yaparken de yumurtanın sarısından peynirden tattırıyordum toplu iğne başından az büyük veriyordum 3 ayın sonunda artırdım verdiklerimi ama kesin olarak 4 aylıktan itibaren verdim hiç blendır kullanmadım hep çatalla ezdim pütürlü yemeğe alışamıyor çocuk arkadaşlarımın çocuklarının çoğu yiyemiyor pütürlü sen de ben gibi yap derim yoğurtla başladım ben günlük yoğurt mayaladım sütçüden aldığım sütlerden 1 ay sonra 3 günlük mama kavanozlarına mayalar oldumher gün birini veriyordum bulamaç hiç vermedim ben kendim yiyemediğimi oğluma vermedim herşeyin tadını ayrı ayrı tatsın istedim sorun olursa burdayım canım
Zerdal dolabınızı iyi günlerde kullanın, cicilerle dolsun taşsın içi :))
Tentom tedaviden bahsetmemişin arkadaşım?
Venüs sen naaptın? Ahmet Mert nasıl besleniyor? mama mı ek gıda ile mi devam ediyorsun?
Yetercim hastane işleri bitmedi lakin gelişme var mı eşinin durumunda en azından?
Geshenkcim ve Aylinciim de yok, nasıl gidiyor ki hamilelikler? doğumlarıda yaklaşıyor Rabbimin izniyle...
sml,artniyetizm ve özlem64 ler naparlar, 3 özlemler....
belanay ve kaderde hiç ugramaz olmuşlar...,,,
cooookk ıssız topik olmuş burası .( :18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?