30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

sormayın kızlar pek yoğunum gelemiyorum. Günler nasıl geçiyor anlamıyorum. deniz anası iyi olmana sevindim. oğluma dolap aldık biz, bide park beşik alacam. dolabı çok güzel ama ilerde biraz büyüsün, yatağına bakarız artık. herşeyi tamamlayım bi albüm yaparım.....

Eklentiler

• $Görüntü000.webp
    20 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................: kasımda tüp bebiş.

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. :9 aralık

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

senemde doğurdu, hayılrı uğurlu olsun. sıradaki isim aylin.

Kaan karnesini arkasına saklayarak babasına yaklaştı:
Babacığım sana iki haberim var:
-Biri iyi,biri kötü.
-Önce iyi haberi söyle bakalım.
Kaan:
-Karnemde hiç zayıfım yok.
Babası:
-Aferin Peki kötü haber ne?
-Biraz önce söylediklerim yalandı.

Sen iki gündür nerdesin
Ellili yaşlardaki memur hafta aşırı yapmaktadır o işi. Eşide sürekli kendisini eleştirmektedir.:

-"Alttaki yeni evliler günde iki kez, yan bloktaki on yıllık evliler haftada yedi kez yapıyorlarmış" diye.Adam

-"Bunda ne var.Biz de haftasonu onkez yaparız, sonra bir duş alır işe giderim" der. Kadın son derece sevinir.Hafta sonunu iple çeker. Hafta sonu başlarlar her iş yaptıktan sonra adam sorar kaç oldu?

-Karısı her defasında iki, üç diye cevap verir.Dokuzuncuyu yaparlar gün ışımaktadır.

-Adam karısına onuncu yetişmeyecek herhalde der, duşunu alır işe beş dakika kadar da geç kalır. Kendisini daire müdürü kapıda karşılar. Adam beş dakika geç kalmanın verdiği mahçuplukla:

-"Efendim beş dakika geç kaldım özür dilerim."

Müdür:

-"Bırak beş dakikayı, sen Pazartesi-Salı nerdeydin önce onu söyle!.."

Ben bu fıkrayı çokta anlayamadım. adam iki gün boyunca hiç mi anlayamamış saati.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar

Tüp yolunda ilerlemelerim devam ediyor. iğnelere devam. bugün kan ve ultrason vardı... 5 tane falan yumurta varmış... en 13,15,17 mm de bugün yine iğne var.... yarın tekrar kan ve ultrason. bakalım ne zaman toplayacaklar???? arkadaşlarr dualarınıza çokk ihtiyacım var..... bugün kendimi çokkk kötü hissediyorum. Nedensiz ağlama krizlerindeyim......

Hepinizi öpüyorum.....

slmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz

Zerdal dolabınızı iyi günlerde kullanın, cicilerle dolsun taşsın içi :))

Tentom tedaviden bahsetmemişin arkadaşım?

Loveli sen nerelerdesin ? göremedim uzun zamandır iletilerini? ek gıdaya ne zaman başlamıştın Mert Erende?

Venüs sen naaptın? Ahmet Mert nasıl besleniyor? mama mı ek gıda ile mi devam ediyorsun?

Yetercim hastane işleri bitmedi lakin gelişme var mı eşinin durumunda en azından?

Geshenkcim ve Aylinciim de yok, nasıl gidiyor ki hamilelikler? doğumlarıda yaklaşıyor Rabbimin izniyle...

sml,artniyetizm ve özlem64 ler naparlar, 3 özlemler....

belanay ve kaderde hiç ugramaz olmuşlar...,,,

cooookk ıssız topik olmuş burası .( :18::18:

bizimde babamz gelecek bu gece inşALLAH, haızırlık yapıcam bende, hasret tavana vuruyor kızlar, ALLAH kimseyi ayrı koymasın sevdiklerinden,eşinden evladından.... gitsek bir an önce evimizde diyorum artık (

birsürüyüz cnm..merak etme hepinizin olacak...

cnm duarımız seninle...takma bişeyii inş bu sefer olacak cnm..

ooooo olmaz ama leylikocum..biraz rahat bırak kendini..

zerdal dolabınız çok güzelmiş cnm..güle güle kullansın tosunun inş..

denizanası cnm ememyi bıraktı sağıp veriyorum üstüne mama takviye.ama mamayı da almıyor artık ek gıdaya başlattı dr

tentoşşş sen naılısın kuzu ?

Hayırsız

normal duygular bunlar belirsizlik içindesin ya ondan inş güzel haberle mutlululk gözyaşı dökersin
slmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
meraba canım iyiyiiz koşturmaca ev okul mert eren üçgeninde saat 9 da erenle sızıyorum o deece

canım ben erene 2 aylıktan itibaren çay kaşığıyla bazen yemeklerin suyundan veriyordum dolu değil azcık alışsın diye kahvaltı yaparken de yumurtanın sarısından peynirden tattırıyordum toplu iğne başından az büyük veriyordum 3 ayın sonunda artırdım verdiklerimi ama kesin olarak 4 aylıktan itibaren verdim hiç blendır kullanmadım hep çatalla ezdim pütürlü yemeğe alışamıyor çocuk arkadaşlarımın çocuklarının çoğu yiyemiyor pütürlü sen de ben gibi yap derim yoğurtla başladım ben günlük yoğurt mayaladım sütçüden aldığım sütlerden 1 ay sonra 3 günlük mama kavanozlarına mayalar oldumher gün birini veriyordum bulamaç hiç vermedim ben kendim yiyemediğimi oğluma vermedim herşeyin tadını ayrı ayrı tatsın istedim sorun olursa burdayım canım

selam herkese....

kızlar diğer sayfada okudum gizem bebeğini kaybetmiş kalp atışı durmuş
ya böyle haberler vermek çok sinir bozucu.....

gizemmmcanım Allah sabır versin arkadaşım....seninle aynı şeyleri hissediyoruz...o ateş bizi de yaktı....sabır bitanem....
bebişin sağlıklı olsaydı tutunurdu anneciğine....bunda da bir hayır var canım....sağlıkla en kısa zamanda geliversin bebeğin inşallah canım.....

Canımmmmmm nasılsın sen yaa çok özledim ben de sizleri, arada bakıyorum işte ama kimsecikler yok ( Denizimiz nasıl, büyüyor bebişşşş ayy ne tatlıdır o şimdi, öp onu teyzesi için hayatım, seni de öpüyorum kocaman... :))

Kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz sizzzzz yaaa:26::26::26::26:

kuzum bunlar güzel yorgunluklarrrr tadını çıkart bu tatlı yorgunlukların rabbim herkesin evladına uzun sağlıklı ömürler nasip etsinnn

canım sağol iyimiyiz bilmiyorummm eşimin kitlesi yeniden büyümüş dr amelyat olmalı tekrar diyor kendi dr görüşeceğim rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…