selam kızlar, cuma günü doktor ziyaretimiz güzel geçti. Oğluşum büyümüş. Öksürüğüm içinde ilaç vermedi, ılık su iç dedi.
Sağlık ocağına gittik, ordada kan tahlili yaptılar, kan değerlerinin 1-2 sinde hafif oynamalar var ama sorun değil dediler. kan ilacını aksatmadan yutacağız. kalsiyumla, magnezyum yazdı doktor. Sağlık ocağındaki doktorda 2-3 güne bir iç dedi. öyle geçti.
leyliko dualarımız seninle. Kızlar aylinden haberi olan var mı, naptı acaba. doğumu az kaldı.
lovelim nasılsın.eren paşa yoruyor mu seni.
öskürüğe ayva yaprağı kaynatılıp içilirsede iyi geliyor.. bide ballı zencefil lovelicimin dediği kibi...iyiyim canımmmm öksürük için her sabah aç karna bir kaşık pekmez iç erene iyi geliyor ballı zencefil de iyi geliyor canım
selam kızlar, cuma günü doktor ziyaretimiz güzel geçti. Oğluşum büyümüş. Öksürüğüm içinde ilaç vermedi, ılık su iç dedi.
Sağlık ocağına gittik, ordada kan tahlili yaptılar, kan değerlerinin 1-2 sinde hafif oynamalar var ama sorun değil dediler. kan ilacını aksatmadan yutacağız. kalsiyumla, magnezyum yazdı doktor. Sağlık ocağındaki doktorda 2-3 güne bir iç dedi. öyle geçti.
leyliko dualarımız seninle. Kızlar aylinden haberi olan var mı, naptı acaba. doğumu az kaldı.
zerdal dolabınız çok güzelmiş cnm..güle güle kullansın tosunun inş..
denizanası cnm ememyi bıraktı sağıp veriyorum üstüne mama takviye.ama mamayı da almıyor artık ek gıdaya başlattı dr
tentoşşş sen naılısın kuzu ?
normal duygular bunlar belirsizlik içindesin ya ondan inş güzel haberle mutlululk gözyaşı dökersin
meraba canım iyiyiiz koşturmaca ev okul mert eren üçgeninde saat 9 da erenle sızıyorum o deece
canım ben erene 2 aylıktan itibaren çay kaşığıyla bazen yemeklerin suyundan veriyordum dolu değil azcık alışsın diye kahvaltı yaparken de yumurtanın sarısından peynirden tattırıyordum toplu iğne başından az büyük veriyordum 3 ayın sonunda artırdım verdiklerimi ama kesin olarak 4 aylıktan itibaren verdim hiç blendır kullanmadım hep çatalla ezdim pütürlü yemeğe alışamıyor çocuk arkadaşlarımın çocuklarının çoğu yiyemiyor pütürlü sen de ben gibi yap derim yoğurtla başladım ben günlük yoğurt mayaladım sütçüden aldığım sütlerden 1 ay sonra 3 günlük mama kavanozlarına mayalar oldumher gün birini veriyordum bulamaç hiç vermedim ben kendim yiyemediğimi oğluma vermedim herşeyin tadını ayrı ayrı tatsın istedim sorun olursa burdayım canım
Canımmmmmm nasılsın sen yaa çok özledim ben de sizleri, arada bakıyorum işte ama kimsecikler yok( Denizimiz nasıl, büyüyor bebişşşş ayy ne tatlıdır o şimdi, öp onu teyzesi için hayatım, seni de öpüyorum kocaman... :))
Kızlarrrrrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz sizzzzz yaaa:26::26::26::26:
canım sağol iyimiyiz bilmiyorummm eşimin kitlesi yeniden büyümüş dr amelyat olmalı tekrar diyor kendi dr görüşeceğim rabbim yardımcımız olsun
maşalh. allah ciciciciciccicilelrle sağlık versin :)sormayın kızlar pek yoğunum gelemiyorum. Günler nasıl geçiyor anlamıyorum. deniz anası iyi olmana sevindim. oğluma dolap aldık biz, bide park beşik alacam. dolabı çok güzel ama ilerde biraz büyüsün, yatağına bakarız artık. herşeyi tamamlayım bi albüm yaparım.....
aa ne güzel ilerlio yımırtaların hadi bakalaım. olcak senin hissediom :)merhaba arkadaşlar
Tüp yolunda ilerlemelerim devam ediyor. iğnelere devam. bugün kan ve ultrason vardı... 5 tane falan yumurta varmış... en 13,15,17 mm de bugün yine iğne var.... yarın tekrar kan ve ultrason. bakalım ne zaman toplayacaklar???? arkadaşlarr dualarınıza çokk ihtiyacım var..... bugün kendimi çokkk kötü hissediyorum. Nedensiz ağlama krizlerindeyim......
Hepinizi öpüyorum.....
selam ya sen?slmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
Zerdal dolabınızı iyi günlerde kullanın, cicilerle dolsun taşsın içi :))
Tentom tedaviden bahsetmemişin arkadaşım?
Loveli sen nerelerdesin ? göremedim uzun zamandır iletilerini? ek gıdaya ne zaman başlamıştın Mert Erende?
Venüs sen naaptın? Ahmet Mert nasıl besleniyor? mama mı ek gıda ile mi devam ediyorsun?
Yetercim hastane işleri bitmedi lakin gelişme var mı eşinin durumunda en azından?
Geshenkcim ve Aylinciim de yok, nasıl gidiyor ki hamilelikler? doğumlarıda yaklaşıyor Rabbimin izniyle...
sml,artniyetizm ve özlem64 ler naparlar, 3 özlemler....
belanay ve kaderde hiç ugramaz olmuşlar...,,,
cooookk ıssız topik olmuş burası .( :18::18:
bizimde babamz gelecek bu gece inşALLAH, haızırlık yapıcam bende, hasret tavana vuruyor kızlar, ALLAH kimseyi ayrı koymasın sevdiklerinden,eşinden evladından.... gitsek bir an önce evimizde diyorum artık(
zerdal dolabınız çok güzelmiş cnm..güle güle kullansın tosunun inş..
denizanası cnm ememyi bıraktı sağıp veriyorum üstüne mama takviye.ama mamayı da almıyor artık ek gıdaya başlattı dr
tentoşşş sen naılısın kuzu ?
vıyyynormal duygular bunlar belirsizlik içindesin ya ondan inş güzel haberle mutlululk gözyaşı dökersin
meraba canım iyiyiiz koşturmaca ev okul mert eren üçgeninde saat 9 da erenle sızıyorum o deece
canım ben erene 2 aylıktan itibaren çay kaşığıyla bazen yemeklerin suyundan veriyordum dolu değil azcık alışsın diye kahvaltı yaparken de yumurtanın sarısından peynirden tattırıyordum toplu iğne başından az büyük veriyordum 3 ayın sonunda artırdım verdiklerimi ama kesin olarak 4 aylıktan itibaren verdim hiç blendır kullanmadım hep çatalla ezdim pütürlü yemeğe alışamıyor çocuk arkadaşlarımın çocuklarının çoğu yiyemiyor pütürlü sen de ben gibi yap derim yoğurtla başladım ben günlük yoğurt mayaladım sütçüden aldığım sütlerden 1 ay sonra 3 günlük mama kavanozlarına mayalar oldumher gün birini veriyordum bulamaç hiç vermedim ben kendim yiyemediğimi oğluma vermedim herşeyin tadını ayrı ayrı tatsın istedim sorun olursa burdayım canım
aaaselam herkese....
kızlar diğer sayfada okudum gizem bebeğini kaybetmişkalp atışı durmuş
ya böyle haberler vermek çok sinir bozucu.....
gizemmmcanım Allah sabır versin arkadaşım....seninle aynı şeyleri hissediyoruz...o ateş bizi de yaktı....sabır bitanem....
bebişin sağlıklı olsaydı tutunurdu anneciğine....bunda da bir hayır var canım....sağlıkla en kısa zamanda geliversin bebeğin inşallah canım.....
selam arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor....... bana dua edin olur mu??
geçmiş ola zerdalım hade az kaldı sana da :))selam kızlar, cuma günü doktor ziyaretimiz güzel geçti. Oğluşum büyümüş. Öksürüğüm içinde ilaç vermedi, ılık su iç dedi.
iyiyim canımmmm öksürük için her sabah aç karna bir kaşık pekmez iç erene iyi geliyor ballı zencefil de iyi geliyor canım
yapma ya...
e ameliyat iyi gecmişti hani? FSH değerleri nasılpeki, düşmüştü epey, kitelyle birlikte fsh da artıyor mu?
neden büyüyomuş kitle, büyüdükçe ameliyat mı diyolar ?
yapma ya...
e ameliyat iyi gecmişti hani? FSH değerleri nasılpeki, düşmüştü epey, kitelyle birlikte fsh da artıyor mu?
neden büyüyomuş kitle, büyüdükçe ameliyat mı diyolar ?
selam arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor....... bana dua edin olur mu??
yetercim çok üzüldüm canım
tentommmm ehehehehe öyle maranki gibi kadınım ben de herşey var şimdi de dikişe merak saldım erene pijama dikiyorum
denizim ne zaman istersen özel mesaj da atabilirsin burda göremezsem
smlcim maşallah kocaman olmuşsunuz
leylikocum duamız senle canım
tentoşum benim aklımdasın canım sürekli sana dua ediyorum.
leyliko hayırlı haberlerini bekliyoz bakalım.
yeterciğim geçmiş olsun sana.
slm özlem kız sende büyümüşsün baya. Şöyle 25 haftayı devir, hazırlıklara başlarsın.
artniyetsiz özlem nerelerde. Naptı acaba.
Gizeme geçmiş olsun. Allah tez vakitte tekrarını nasip etsin. Ama yeniden hamile kalmadan genetik testlerini yaptırmak lazım. Mutlaka değerlerden biri etkiliyordur bebeği. Böyle durumlarda tüp bebek öneriyorlar, tüp bebekte daha sağlıklı sperm ve kaliteli yumurta elde ettikleri için. Allahtan sabır diliyorum.
Aylin kocaman olmuştur.
Geshenkte iyi çok şükür.
Bu arada kızlar belenay nerelerde.
Kahve lokum büyütüyordur bebeşini.
Herkese kolay gelsin arkadaşlar bizde iş yoğunluğundan ancak vakit bulup giriyoz.
lovelim dün çıkarken gördüm pekmez yazdığını , dün aldım akşamdan beri içiyorum inşallah iyi gelir. Biraz içimi yakıyor.
.
Kızlar 40 kı çıktığında şerbet yaptınız mı, mevlüt okuttunuz mu, fikirlerinizi alayım. Bu şerbet neyden yapılıyor.
Bide bebek şekerlerini doğumdan öncemi yaptırdınız, sonramı. Bi arkadaşınkinde bebeğin doğum tarihi yazıyordu, bende doğumdan sonra yapalım diye düşünüyorum. Beğenilim diyorum eşime, doğduktan sonra sen siparirişini verirsin dedim. hayırlısı bakalım.
ya çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin allahcanım o hormon prolaktindiii ameliyat olmadan önce 470 dişimdi 50 civarında:26::26::26: normali 13 aslında :44::44::44:ama bir türlü düşüremediler
yenileme ihtimali düşük demişlerdi(ama yenilemem olasığıda vardı )ama o düşük ihtimal gelişti ve kitle yenilediii
canım dr(endokrin dr ve beyin cerahideki stajerler) ameliyat olmalı diyorama bizim ilk ameliyatımızı yapan dr bu işte uzman bir prof du perşebe gün onunla görüşmeye çalışıcağımmm )ünvrts dede inş görüşrüm)yani en iyi o bilir :26::26::26::26::26:
geçen gün sınıfta panolar için çivi çaktım.hizmetli, hocam hiç de acemi durmuyosunuz dedi. ööle teri gelir matkapla da iş yaparımi yeri gelir dantel de yaparım :)yetercim çok üzüldüm canım
tentommmm ehehehehe öyle maranki gibi kadınım ben de herşey var şimdi de dikişe merak saldım erene pijama dikiyorum
denizim ne zaman istersen özel mesaj da atabilirsin burda göremezsem
smlcim maşallah kocaman olmuşsunuz
leylikocum duamız senle canım
lovelim dün çıkarken gördüm pekmez yazdığını , dün aldım akşamdan beri içiyorum inşallah iyi gelir. Biraz içimi yakıyor.
Denizciğim evet, kramplar için magnezyum yazdı onu daha içmedim, benim pek krampım olmuyor. Ara sıra içerim. Kalsiyumuda arada içmeye başladım. Doktorun bir tanesi elevintin içinde her şey var dedi, çokta kalsiyum magnezyum içmene gerek yok dedi. Arkadaşın biri kalsiyum iç, çocuğun kemikleri sağlam olur dedi, bu haftadan sonra kalsiyuma daha çok ihtiyaç olacak.
evde yoğurdumu yiyorum kendim yapıyorum zaten, sütümü içiyorum. Deniz bebek nasıl toparladımı baya büyümüştür.
Venusun ahmet mert büyüdümü.
Kızlar 40 kı çıktığında şerbet yaptınız mı, mevlüt okuttunuz mu, fikirlerinizi alayım. Bu şerbet neyden yapılıyor.
Bide bebek şekerlerini doğumdan öncemi yaptırdınız, sonramı. Bi arkadaşınkinde bebeğin doğum tarihi yazıyordu, bende doğumdan sonra yapalım diye düşünüyorum. Beğenilim diyorum eşime, doğduktan sonra sen siparirişini verirsin dedim. hayırlısı bakalım.
alla razı olsun zerdalım:)tentoşum benim aklımdasın canım sürekli sana dua ediyorum.
leyliko hayırlı haberlerini bekliyoz bakalım.
yeterciğim geçmiş olsun sana.
slm özlem kız sende büyümüşsün baya. Şöyle 25 haftayı devir, hazırlıklara başlarsın.
artniyetsiz özlem nerelerde. Naptı acaba.
Gizeme geçmiş olsun. Allah tez vakitte tekrarını nasip etsin. Ama yeniden hamile kalmadan genetik testlerini yaptırmak lazım. Mutlaka değerlerden biri etkiliyordur bebeği. Böyle durumlarda tüp bebek öneriyorlar, tüp bebekte daha sağlıklı sperm ve kaliteli yumurta elde ettikleri için. Allahtan sabır diliyorum.
Aylin kocaman olmuştur.
Geshenkte iyi çok şükür.
Bu arada kızlar belenay nerelerde.
Kahve lokum büyütüyordur bebeşini.
Herkese kolay gelsin arkadaşlar bizde iş yoğunluğundan ancak vakit bulup giriyoz.
Aylin diğer topinke yazmış yiyimiş, elfoşumunutmuşum ya diğer topinke bakmayı. Pek kimse girmiyor diye, bide ara sıra giriyoz hemen yazıp çıkıyorum. Aylininkiler üçüz ya, erken doğurabilir diye meraktayım.
Görünüş olarak herkes iyi, iyi diyelim iyi olalım.
Kızlar hamiş haberleri bekliyorum yakında doğumlar olacak, patlatın bakalım. bi coşturayım sizi, kürler, karışımlar, ateşler, tedaviler devam ediyor demi. bırakmak yılmak yok. köyden indim şehirede ne diyorlar, ölmek var, ali rızadan başkasına altınları bozdurmak katiyen yok.
Mucadelemize devam. yılmak, yorulmak pes etmek yok. ben inanıyorum herkes bir gün anne olacak. Rabbimin izniyle.
ya çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin allah
geçen gün sınıfta panolar için çivi çaktım.hizmetli, hocam hiç de acemi durmuyosunuz dedi. ööle teri gelir matkapla da iş yaparımi yeri gelir dantel de yaparım :)
ama ottn püsürden pek anlamıom senin kadar :)zate sen dondurucuya antin kuntin şeyler yapıp kaldırdıgnı söylediinden beri gandi mertbesine ulaşmıştın gözümde :))
:)
hahaha ölmek var alirızadan başkasına altınları bozdurmak yok ha:))))) çok güldüm yau :)) deli kız
ya çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin allah
geçen gün sınıfta panolar için çivi çaktım.hizmetli, hocam hiç de acemi durmuyosunuz dedi. ööle teri gelir matkapla da iş yaparımi yeri gelir dantel de yaparım :)
ama ottn püsürden pek anlamıom senin kadar :)zate sen dondurucuya antin kuntin şeyler yapıp kaldırdıgnı söylediinden beri gandi mertbesine ulaşmıştın gözümde :))
lohusa şekeri die bişi olsa gerk. ondan yapıolar die bilim
alla razı olsun zerdalım:)
hahaha ölmek var alirızadan başkasına altınları bozdurmak yok ha:))))) çok güldüm yau :)) deli kız
hiiç canını sıkma doğdugundan itibaren mamayla beslenen cok cocuk var, bağışıklık kazanmıştır Ahmet Mert 4-5 ayda anne sütüyle...
ek gıdaya da mı dr başlatıyor demek..bana soruyo gititğimde anne sütü alıyormu diye, ondan soruyo demek..
sağol arkadaşım ya, cok vaktim olmuyor inan netten arastırmaya, cok işime yarayacak bu yazdıkların, emek verip yazmışısn uzunca da, cok sağol..
Deniz 3 ayı doldurdu dolduracak az kaldı....azıcık akşam biz yerken meyve emidiriyoruz agzına tutup alışsın diye, ufaktan yemek sularınada başlayayım o vakit ben artık...
Kafana takıldıkça sorarrım sana
müsafir napar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?