30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam kızlar, cuma günü doktor ziyaretimiz güzel geçti. Oğluşum büyümüş. Öksürüğüm içinde ilaç vermedi, ılık su iç dedi.

Sağlık ocağına gittik, ordada kan tahlili yaptılar, kan değerlerinin 1-2 sinde hafif oynamalar var ama sorun değil dediler. kan ilacını aksatmadan yutacağız. kalsiyumla, magnezyum yazdı doktor. Sağlık ocağındaki doktorda 2-3 güne bir iç dedi. öyle geçti.

leyliko dualarımız seninle. Kızlar aylinden haberi olan var mı, naptı acaba. doğumu az kaldı.

lovelim nasılsın. eren paşa yoruyor mu seni.

iyiyim canımmmm öksürük için her sabah aç karna bir kaşık pekmez iç erene iyi geliyor ballı zencefil de iyi geliyor canım

iyiyim canımmmm öksürük için her sabah aç karna bir kaşık pekmez iç erene iyi geliyor ballı zencefil de iyi geliyor canım
öskürüğe ayva yaprağı kaynatılıp içilirsede iyi geliyor.. bide ballı zencefil lovelicimin dediği kibi...

maşallah ooluşuna büyümüş demek magnezyum ve calsiyum kramp olunca yazılıyor Zerdalcım di mi, başladı mı krampların sömürmeye başladı mı seni ooluşun demek :))

hiiç canını sıkma doğdugundan itibaren mamayla beslenen cok cocuk var, bağışıklık kazanmıştır Ahmet Mert 4-5 ayda anne sütüyle...

ek gıdaya da mı dr başlatıyor demek..bana soruyo gititğimde anne sütü alıyormu diye, ondan soruyo demek..

sağol arkadaşım ya, cok vaktim olmuyor inan netten arastırmaya, cok işime yarayacak bu yazdıkların, emek verip yazmışısn uzunca da, cok sağol..

Deniz 3 ayı doldurdu dolduracak az kaldı....azıcık akşam biz yerken meyve emidiriyoruz agzına tutup alışsın diye, ufaktan yemek sularınada başlayayım o vakit ben artık...

Kafana takıldıkça sorarrım sana

müsafir napar???

canım sağol iyimiyiz bilmiyorummm eşimin kitlesi yeniden büyümüş dr amelyat olmalı tekrar diyor kendi dr görüşeceğim rabbim yardımcımız olsun

yapma ya...
e ameliyat iyi gecmişti hani? FSH değerleri nasılpeki, düşmüştü epey, kitelyle birlikte fsh da artıyor mu?
neden büyüyomuş kitle, büyüdükçe ameliyat mı diyolar ?

maşalh. allah ciciciciciccicilelrle sağlık versin :)
aa ne güzel ilerlio yımırtaların hadi bakalaım. olcak senin hissediom :)
slmmmmmm kızlarrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzzzz
selam ya sen?

aynı taass aynı hamam denizim

iyidir nosun. sen nabıon. topke gelen giden yok artık :)
vıyyy
aaa çok geçmiş olsun ya
selam arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor....... bana dua edin olur mu??

enee doplanmıştır bilene. hadi bakalaım bizi habersiz koma. inşh tutunurlar anneciklerine embryocuklar :)
geçmiş ola zerdalım hade az kaldı sana da :))

maranki gibiisin he :) ne güzel :)
yapma ya...
e ameliyat iyi gecmişti hani? FSH değerleri nasılpeki, düşmüştü epey, kitelyle birlikte fsh da artıyor mu?

aa çok geçmiş olsun yeter ya hay allah. allah şifa versin. başka bi doktora gösterseniz? daha yeni ameliyat oldu nie bi daha ameliyat dedi ki doktor?

yapma ya...

canım o hormon prolaktindiii ameliyat olmadan önce 470 di şimdi 50 civarında:26::26::26: normali 13 aslında :44::44::44:ama bir türlü düşüremediler
yenileme ihtimali düşük demişlerdi (ama yenilemem olasığıda vardı )ama o düşük ihtimal gelişti ve kitle yenilediii
canım dr(endokrin dr ve beyin cerahideki stajerler) ameliyat olmalı diyor ama bizim ilk ameliyatımızı yapan dr bu işte uzman bir prof du perşebe gün onunla görüşmeye çalışıcağımmm )ünvrts dede inş görüşrüm)yani en iyi o bilir :26::26::26::26::26:

slm cnm buyuduk ya sorma 4.5 olduk nerdeyse bulantım falan fazla olmadı sukurler olsun ama bastan berı tansıyon sorunu yasıyorum bende hep 14 lerde dahada cıkıyo da ınmıyo gezıyorum hep :))

yetercim çok üzüldüm canım

tentommmm ehehehehe öyle maranki gibi kadınım ben de herşey var şimdi de dikişe merak saldım erene pijama dikiyorum

denizim ne zaman istersen özel mesaj da atabilirsin burda göremezsem

smlcim maşallah kocaman olmuşsunuz

leylikocum duamız senle canım

lovelim dün çıkarken gördüm pekmez yazdığını , dün aldım akşamdan beri içiyorum inşallah iyi gelir. Biraz içimi yakıyor.

Denizciğim evet, kramplar için magnezyum yazdı onu daha içmedim, benim pek krampım olmuyor. Ara sıra içerim. Kalsiyumuda arada içmeye başladım. Doktorun bir tanesi elevintin içinde her şey var dedi, çokta kalsiyum magnezyum içmene gerek yok dedi. Arkadaşın biri kalsiyum iç, çocuğun kemikleri sağlam olur dedi, bu haftadan sonra kalsiyuma daha çok ihtiyaç olacak.

evde yoğurdumu yiyorum kendim yapıyorum zaten, sütümü içiyorum. Deniz bebek nasıl toparladımı baya büyümüştür.

Venusun ahmet mert büyüdümü.

Kızlar 40 kı çıktığında şerbet yaptınız mı, mevlüt okuttunuz mu, fikirlerinizi alayım. Bu şerbet neyden yapılıyor.

Bide bebek şekerlerini doğumdan öncemi yaptırdınız, sonramı. Bi arkadaşınkinde bebeğin doğum tarihi yazıyordu, bende doğumdan sonra yapalım diye düşünüyorum. Beğenilim diyorum eşime, doğduktan sonra sen siparirişini verirsin dedim. hayırlısı bakalım.

tentoşum benim aklımdasın canım sürekli sana dua ediyorum.

leyliko hayırlı haberlerini bekliyoz bakalım.

yeterciğim geçmiş olsun sana.

slm özlem kız sende büyümüşsün baya. Şöyle 25 haftayı devir, hazırlıklara başlarsın.

artniyetsiz özlem nerelerde. Naptı acaba.

Gizeme geçmiş olsun. Allah tez vakitte tekrarını nasip etsin. Ama yeniden hamile kalmadan genetik testlerini yaptırmak lazım. Mutlaka değerlerden biri etkiliyordur bebeği. Böyle durumlarda tüp bebek öneriyorlar, tüp bebekte daha sağlıklı sperm ve kaliteli yumurta elde ettikleri için. Allahtan sabır diliyorum.

Aylin kocaman olmuştur.

Geshenkte iyi çok şükür.

Bu arada kızlar belenay nerelerde.

Kahve lokum büyütüyordur bebeşini.

Herkese kolay gelsin arkadaşlar bizde iş yoğunluğundan ancak vakit bulup giriyoz.

Aylin diğer topinke yazmış yiyimiş, elfoşumunutmuşum ya diğer topinke bakmayı. Pek kimse girmiyor diye, bide ara sıra giriyoz hemen yazıp çıkıyorum. Aylininkiler üçüz ya, erken doğurabilir diye meraktayım.
Görünüş olarak herkes iyi, iyi diyelim iyi olalım.

Kızlar hamiş haberleri bekliyorum yakında doğumlar olacak, patlatın bakalım. bi coşturayım sizi, kürler, karışımlar, ateşler, tedaviler devam ediyor demi. bırakmak yılmak yok. köyden indim şehirede ne diyorlar, ölmek var, ali rızadan başkasına altınları bozdurmak katiyen yok.

Mucadelemize devam. yılmak, yorulmak pes etmek yok. ben inanıyorum herkes bir gün anne olacak. Rabbimin izniyle.

sağolun kızlarrrr

kayınvalidemler tereyağını tavada eritir üstüne pekmez dökerler boğaz ağrısına iyi gelir

bizim burda kaynar diye bir içecek yapılıyor üstüne ceviz ekkleniyor ama lohusa şekeri var şu pembe olan

mevlüt okuttum ben canım

önce yaptım çünkü bebek doğunca vakit kalmıyor sen de doğumdan önce hallet bir telaş oluyor bebek doğunca
sen şeklerleri yaptır ben ce

ya çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin allah
geçen gün sınıfta panolar için çivi çaktım.hizmetli, hocam hiç de acemi durmuyosunuz dedi. ööle teri gelir matkapla da iş yaparımi yeri gelir dantel de yaparım :)
ama ottn püsürden pek anlamıom senin kadar :)zate sen dondurucuya antin kuntin şeyler yapıp kaldırdıgnı söylediinden beri gandi mertbesine ulaşmıştın gözümde :))
lohusa şekeri die bişi olsa gerk. ondan yapıolar die bilim
alla razı olsun zerdalım:)

hahaha ölmek var alirızadan başkasına altınları bozdurmak yok ha:))))) çok güldüm yau :)) deli kız

hehehe sağol şimdi dikişe merak saldım eski bir eşofman altım vardı polar erene pijama diye diktim nasıl ama gandi mertebesini aştım mı buununla tentommmmm

ya ben de buna koptum

sağol canımmmmm

arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum foruma gördüğüm kadarıyla bir hayli hamile var ve bende müjdemi 10 gün önce aldım çok şükür hamileyimmmmmmrabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin Rabbim hasretiyle sınamasın İnşallah herkes tatsın en kısa zamanda

Müsafir cumartesi sabah evine döndü ve bir daha kendisinden haber alınamadı canım.. :))) Ne bi teşekkür, ne de başka bişey, olsun 'iyilik yap denize at' der hep annem, biz de öyle yaptık... Çocuk çalışmalarına başlayabiliriz artık Evde bir yabancı varken rahat edemiyordum söylemesi ayıp Artık rahatızzzz bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…