merhaba arkadaşlar.....
hepinizin güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. bu sabah tel ile uyandım.transfer için apar topar gittim. maalesef sağlam 1 yumurtam var diğerleri boş çıktı(((((((( inşallah bu 1 tane sımsıkı tutunur bana. dualarınızı eksik etmeyin
vay be lovelim bebek doğmadan mevlüt okutulduğunu ilk defa duydum, burda genel olarak 40 kı çıkınca yapıyorlar. Herkes geliyor, kuran okunuyor, dualar ediliyor, bebek elden ele dolaşıyor, sonra şerbet falan ikram ediyorlar. bende böyle mi yapsam diye düşündüm. Ddediğin gibi doğmadan da iyi fikir ama, belki bu taraflara ters düşebilir.kayınvalidemler tereyağını tavada eritir üstüne pekmez dökerler boğaz ağrısına iyi gelir
bizim burda kaynar diye bir içecek yapılıyor üstüne ceviz ekkleniyor ama lohusa şekeri var şu pembe olan
mevlüt okuttum ben canım
önce yaptım çünkü bebek doğunca vakit kalmıyor sen de doğumdan önce hallet bir telaş oluyor bebek doğunca
sen şeklerleri yaptır ben ce
maşallah tentoş, miyon tipli falansın ama matkap falan korktum senden.ya çok geçmiş olsun, tez zamanda şifa versin allah
geçen gün sınıfta panolar için çivi çaktım.hizmetli, hocam hiç de acemi durmuyosunuz dedi. ööle teri gelir matkapla da iş yaparımi yeri gelir dantel de yaparım :)
ama ottn püsürden pek anlamıom senin kadar :)zate sen dondurucuya antin kuntin şeyler yapıp kaldırdıgnı söylediinden beri gandi mertbesine ulaşmıştın gözümde :))
lohusa şekeri die bişi olsa gerk. ondan yapıolar die bilim
alla razı olsun zerdalım:)
hahaha ölmek var alirızadan başkasına altınları bozdurmak yok ha:))))) çok güldüm yau :)) deli kız
loveli gandi yattığı yerden duysa senin kendisine benzediğini gurur duyardı sanırım.hehehe sağol şimdi dikişe merak saldım eski bir eşofman altım vardı polar erene pijama diye diktim nasıl ama gandi mertebesini aştım mı buununla tentommmmm
Maşallah canım ya, süper güzel bi haber. Allah kucağına almayı nasip etsin.arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum foruma gördüğüm kadarıyla bir hayli hamile var ve bende müjdemi 10 gün önce aldım çok şükür hamileyimmmmmmrabbim dileyen isteyen herkese nasip eylesin Rabbim hasretiyle sınamasın İnşallah herkes tatsın en kısa zamanda
Maşallah senin misafire, aylarca kal, bi teşekkür bile etmeden git, ben naparım onu, çiğ çiğ yerim. Ama yinede dediğin gibi napacan kul bilmezse, allah bilsin. Güzelce bebiş çalışmları sıkı bi şeklide devam.Müsafir cumartesi sabah evine döndü ve bir daha kendisinden haber alınamadı canım.. :))) Ne bi teşekkür, ne de başka bişey, olsun 'iyilik yap denize at' der hep annem, biz de öyle yaptık... Çocuk çalışmalarına başlayabiliriz artıkEvde bir yabancı varken rahat edemiyordum söylemesi ayıp Artık rahatızzzz bakalım...
merhaba arkadaşlar.....
hepinizin güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. bu sabah tel ile uyandım.transfer için apar topar gittim. maalesef sağlam 1 yumurtam var diğerleri boş çıktı(((((((( inşallah bu 1 tane sımsıkı tutunur bana. dualarınızı eksik etmeyin
Müsafir cumartesi sabah evine döndü ve bir daha kendisinden haber alınamadı canım.. :))) Ne bi teşekkür, ne de başka bişey, olsun 'iyilik yap denize at' der hep annem, biz de öyle yaptık... Çocuk çalışmalarına başlayabiliriz artıkEvde bir yabancı varken rahat edemiyordum söylemesi ayıp Artık rahatızzzz bakalım...
merhaba arkadaşlar.....
vay be lovelim bebek doğmadan mevlüt okutulduğunu ilk defa duydum, burda genel olarak 40 kı çıkınca yapıyorlar. Herkes geliyor, kuran okunuyor, dualar ediliyor, bebek elden ele dolaşıyor, sonra şerbet falan ikram ediyorlar. bende böyle mi yapsam diye düşündüm. Ddediğin gibi doğmadan da iyi fikir ama, belki bu taraflara ters düşebilir.
maşallah tentoş, miyon tipli falansın ama matkap falan korktum senden.
loveli gandi yattığı yerden duysa senin kendisine benzediğini gurur duyardı sanırım.
Maşallah canım ya, süper güzel bi haber. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Maşallah senin misafire, aylarca kal, bi teşekkür bile etmeden git, ben naparım onu, çiğ çiğ yerim. Ama yinede dediğin gibi napacan kul bilmezse, allah bilsin. Güzelce bebiş çalışmları sıkı bi şeklide devam.
ilk yumurta takibine gitmiştim, doktor bana demiştiki, 1 tane yumurtan var, ne olduğuyla ilgili hiç bir fikrim yok, daha çömezim, doktor dediki olsun dedi 1 yumurta 1 yumurtadır. Analarımızda bizi 1 yumurtadan doğurmuş dedi, bana o günümü hatırlattın. yani veren allah sonuçta hepimizi 1 yumurtadan veriyor. Olduktan sonra. Rabbim ol desin yeter.
1 olsun tam olsun canım inş olurr canımmerhaba arkadaşlar.....
vay be lovelim bebek doğmadan mevlüt okutulduğunu ilk defa duydum, burda genel olarak 40 kı çıkınca yapıyorlar. Herkes geliyor, kuran okunuyor, dualar ediliyor, bebek elden ele dolaşıyor, sonra şerbet falan ikram ediyorlar. bende böyle mi yapsam diye düşündüm. Ddediğin gibi doğmadan da iyi fikir ama, belki bu taraflara ters düşebilir.
maşallah tentoş, miyon tipli falansın ama matkap falan korktum senden.
loveli gandi yattığı yerden duysa senin kendisine benzediğini gurur duyardı sanırım.
Maşallah canım ya, süper güzel bi haber. Allah kucağına almayı nasip etsin.
Maşallah senin misafire, aylarca kal, bi teşekkür bile etmeden git, ben naparım onu, çiğ çiğ yerim. Ama yinede dediğin gibi napacan kul bilmezse, allah bilsin. Güzelce bebiş çalışmları sıkı bi şeklide devam.
ilk yumurta takibine gitmiştim, doktor bana demiştiki, 1 tane yumurtan var, ne olduğuyla ilgili hiç bir fikrim yok, daha çömezim, doktor dediki olsun dedi 1 yumurta 1 yumurtadır. Analarımızda bizi 1 yumurtadan doğurmuş dedi, bana o günümü hatırlattın. yani veren allah sonuçta hepimizi 1 yumurtadan veriyor. Olduktan sonra. Rabbim ol desin yeter.
Demi ya, bende genel olarak kendi işimi kendim görürüm. Böyle iyi oluyor. inşallah evlatlarımızıda öyle yetiştiririz.minyon um ama karadenizli minyonum :)) elimden her iş gelir allahıma şükür. kızlarınızı öle çıtkırılıdm yetiştirmeyin, kimseye muhtaç olmasınlar :)
1 olsun tam olsun canım inş olurr canım
ay sadece şekerleri doğumdan önce yaptırdımm mevlüdü 40 ı çıkınca yaptırdım şekerler için önce yaptım diye yazdım eksik olmuş eeeheheheeee
sağol zerdalım bugün bi de silikon tabancası aldım ay çok heyecanlandım
Müsafir cumartesi sabah evine döndü ve bir daha kendisinden haber alınamadı canım.. :))) Ne bi teşekkür, ne de başka bişey, olsun 'iyilik yap denize at' der hep annem, biz de öyle yaptık... Çocuk çalışmalarına başlayabiliriz artıkEvde bir yabancı varken rahat edemiyordum söylemesi ayıp Artık rahatızzzz bakalım...
r.
Mehmet ile Handan öğrenci olup, aynı evi paylaşmaktadırlar.
Bir gün Handan ve Mehmet, Mehmet'in annesini yemeğe davet ederler. Mehmet'in annesi akşam yemeği süresince Handan'ı uzun uzun süzer ve aslında Handan'ın çok alımlı ve güzel bir kız olduğunu, acaba aralarında ev arkadaşlığından daha ileri bir boyutta bir ilişkinin mevcut olup, olmadığını merak eder. Aklını okumuşcasına Mehmet annesine der ki:
Ne düşündüğünü biliyorum ama emin ol ki sadece ev arkadaşıyız, ötesi yok.
Akşam yemeğinden sonra Mehmetin annesi evine döner.
Aradan bir iki gün sonra Handan der ki:
Mehmet, annen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesini bulamıyorum.
Mehmet yanıtlar:
Annemin almış olabileceğini tahmin etmiyorum ama ben yine de kendisine bir mektup yazayım. Oturur ve yazar:
Anneciğim, gümüş çorba kasesini sen aldın demiyorum, ama almadın da demiyorum.
Fakat konu şu ki: Sen bize yemeğe geldiğinden beri gümüş çorba kasesi kayıp.
Sevgiler oğlun Mehmet.
Bir hafta sonra Mehmet'in annesinden mektup gelir:
Sevgili oğlum:
Handanla yatıyorsun demiyorum, ama yatmıyorsun da demiyorum.
Fakat konu şu ki:
Handan kendi yatağında yatıyor olsaydı, gümüş çorba kasesini çoktan bulmuş olurdu.
Sevgilerle annen...
saat 8:53 kimse yok..
Yasemincğim canım nasıl gidiyor, oğluş büyüyor. İzin işini nasıl yaptın, ücretsiz izin kullanacakmısın. Burda bi yer buldum bebek şekerleri için hem uygunda yapıyorlar, istediğin sayıda ve çeşit olarakda yaparız dediler. bebek şekerlerini burdan yaptıracağım artık. internettede modellere bakıyorum.Senin bebek şekerleri hoşuma gitti, hatta fotoğraflı vardı sende, ondan aile yakınlarına verdik demiştin. bende ondan bi 10 tane falan yaptırıp yakın ve özle tanıdıklarıma vermek istiyorum. Yine görmediğim bişey varsa, fotolarını koyabilirsin bakarım. Daha önceki albümün dışında.
Ahmet merte iyi bak canım, bizim için öp.
Kız yoklamamı alıyon. iyi olur.
Zerdal: Burdayımmmmmm
iyi akşamlar kızlar nasılsınız
Mrhb kızlar nasılsını? Adet olacakmışım gibi belim ağrıyor, midem yanıyor ve bulanıyor. Bugün transferin5.günü dua edin
büyüyo cnm.bi ara resimlerini koyar haber veririm.izin işini önce rapor haklarımı kullandım sonrada 1.yarı döneme kadar izin aldım.şubat tatilnin sonrasında yen yılın rapor haklarını kullanıcam.bulabilirem heyet raoru bulamzsam hazirana kadar yine ücretsiz izin e ayrılıcam cnm..bebek şkerleri çeşidi koyduklarımdı cnm.onun dışında bişi yoktu.hıı çikolatamız vardı onun resmini koymuşmuydum hatırlamıyorum ama.onuda koyarım işstersen..her çikolatanın kabında hoşgeldin ahmet mert yazıyodu.herkes çok beğenmişti.sende kendine ve kuzuna iyi bak cnm.öpt
bi s en geldin zerdal ,sende geç kaldın kızm
ya burası çok boş kalmış bi ara toplanalım ya..kafa dağıtırız şöyle..çılgın falan napıyoo mesela.kızını hiç görmedim ben adını ble bilmiyom.bi günümüz olsun bari , ogülerd e biraraya gelelim ne dersiniz .huu size diyomm : tentoş,geshenk,zerdal,aylin,yeter,leyliko,denizanası,kaderiya,özlemler,çılgın, vs..
ben iyiym yetercim sen nasılsın cnm.eşin nasıl oldu..
Mrhb kızlar nasılsını? Adet olacakmışım gibi belim ağrıyor, midem yanıyor ve bulanıyor. Bugün transferin5.günü dua edin
yineee kimseciklerrr yokkkk. nerdesinizzzz????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?