30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

aMan maşallah transfer oldu demek Leyli..dualrım seninle, pek giremiyorum bi dahki giridğimde hayırlı ve güzel haberini okurum inşALLAH....

Deniz öksürük bende ağır grip oldum Venüsüm (
ek gıda benimde askıya alındı...
doktora götürdüm oğlanı soğuk algınlığı şurubu verdi, ben minimum ilaç kullanıyrum süte gecmesin diye, gargara ve parol (
emmeyi azaltmıştı hastalıktan şimdi toparladı ama benim süt azaldı ((

Ahmet Mert iyleşmeid mi daha?? şurup kullanıyor musun?

kaynar bende yaptım loveli 40 mevlüdünde, anne sütü artrıyor ve de gribede iyi geliyormuş, hala koca bi tencerede kaynatıp içiyorum, doğru yapıyorum di mi ,sen daha iyi bilirsin Adanalı olarak??

hehehe sağol şimdi dikişe merak saldım eski bir eşofman altım vardı polar erene pijama diye diktim nasıl ama gandi mertebesini aştım mı buununla tentommmmm

ya ben de buna koptum

sen nasıl vakit buluyon bunlara, sana hep hayrandım ev hanımlığı yönünden şimdi bi daha hyran kaldım :)) hem çalış hem de ev hatunlarından geri kalma

pes diyorumda başka bişi diyemiyorum.. kocasıyla hasret gidersinler ararlar sık sık diyorum o kadar iyiliğin misafirperveliğğin üstüne kadercim, bekleyeilm görelim..

dha sık gel kuzu ya, müsafirde gitmişüken... hamiş haberiylen gelsen gaymaklı gadayıf olur hani :)

kalsiyum için günde 1 kaşık tahin iç, ben gec duydum doğumdan sonra , ama sen iç baymazsa içini...

bebek şekerini doğumdan önce yaptıracaktım, ramazan bayramı sonuna koymuştum hazırlıkları ama benim veled 1 ay erken gelince malum, doğum sonuna kaldı...
bende doğduya gelenlerde cok begendi, keşke resim koyabilsem fırsat bulup, bide fena hastaym şu an anca seriliyorum ortalıkta oğluşu emzirdikten sonra (
benimkinde de "HOŞGELDİN DENİZ,"ve doğum tarihi yazıyor. 100 tane yaptırdım ben anca yetti, 50 buraya 50 de kayıvalidemlere.... 10 az olmaz mı, içinde kalmasın kız az fazla yaptır, bi cocuğumuz daha olur mu mechul (

( eeee göüşebildin mi doktorla Yeter? ne diyor? ameliyat da zor be, neler cektiniz, başka bi çözüm vardır umarım

slm cnm buyuduk ya sorma 4.5 olduk nerdeyse bulantım falan fazla olmadı sukurler olsun ama bastan berı tansıyon sorunu yasıyorum bende hep 14 lerde dahada cıkıyo da ınmıyo gezıyorum hep :))

aman maşallah doğumunda kolay olsun inşALLAH özlemcim

sağol Lovelicim... kuru öksürük oldu mu ErenDe? baktım şimdi netten baya oda kuru oldugu için olabilirmiş,, dr hiç sölemedi öyle bişey.. hava nemlendiricilere bakıyorum neten bende...
ya da kaloriferin arasına şu plastik var ya ondan koysam yeterli olur mu?

naber denizanası, ışığın yanıyor ama aşağıda yoksun sanırım. geçmiş olsun aman dikkat et kendine bende öksürük oldum hala geçmedi. Bebek şekerlerini 100 tane yaptıracağım canım. resimli olanlardan 10 tane yani 110 olmuş olur. Sende bi denk geldiğinde denizinkini koyda modeline bakayım canım. daha model beğenmedim. geçen bi arkadaşta bebek arabası gibi yaptırmış güzel olmuş.

ben pekmez içiyom ama tahin içemem çok bayar. Helva yiyorum ara sıra, ondada tahin var sanırım.

Kızlar yemek vakti, açıktım hadi görüşürüz.

zerdalcığım sana fikir olsun diye bir arkadaşın adresini yazacam. çok güzel yapıyor ve kargo ile de gönderiyor. o da şuan hamile az zaman kaldı umarım sanada yardımcı olur.. face var ama belki google yazınca çıkar. şeker ong diye yaz.

leyliko inşlh güzle haberle gelirsin. zerdalım kolay gele. tatlı telaşlar :) deniz anam mink surat hastacık mı olmuş. çok geçmiş ola:) derya baykal başkan loveli şampiyon :)

cnım nasılsınız
evet görüştük canımm dr şimdilik ameliyat söz konusu değil dedii 3 ay sonrasına mr istedi ozaman tekrar konuşalım dedi

tamam Zerdalcım koyarım inş. hep aklımda işte fotograf makinesine cek bilg.a at buraya koy..cok vakit alıcak diye başlayamıyorum bi türlü... eşim 2 haftaya bi geliyor bizi görmeye o cekiyor bol bol makineye ama kendi bilg.a atıyor,bende kalmıyor fotolar (

,ştahlı Zerdal afiyet ola

canımmm benim dualarını eksik etme..... lütfen bu sefer olsun. test tarihi 12.12..2011 sende bu zamanlarda tüp yaptırmıştın demi?

öpüyorum seni ve minik yavrunu...
inşALLAH canım dualrım seninle 5 gün kaldı RABBİM in izniyle güzel habere :26:

leyliko inşlh güzle haberle gelirsin. zerdalım kolay gele. tatlı telaşlar :) deniz anam mink surat hastacık mı olmuş. çok geçmiş ola:) derya baykal başkan loveli şampiyon :)

teşekkür ederiz teyzecik, öksürüp duruyos öhöö öhööö ( pinpirikli annesi bugun bi daha doktora götürdü Denizi, antibiyotikle asist verdi balgam sökücü, asisti kullanıcam da antibiyotikte kararsızım, el kadar cocuk ya

cnım nasılsınız
evet görüştük canımm dr şimdilik ameliyat söz konusu değil dedii 3 ay sonrasına mr istedi ozaman tekrar konuşalım dedi

iyi aman, zırt diyince amliyat lur mu hiç, beyin ameliyatı bi de, hepsi doktor ama laflar, fikirler ayrı ayrı..kime güvenicez ya RAB

Kızlarrrrrrr ben de hepinizi öyle çok özledim ki.... Müsafir gitti de siz yoksunuz şimdi de (( Valla 2 hafta oluyor gideli aramadı henüz, ben çok umursamıyorum da eşim çok alındı bu duruma, belki Elfidanın dediği gibi hasret giderince ararlar :)) Şaka maka Venüscüm sen dedin hamile değildin diye, kız bizde kalmaya başladığında, baya uzun kalmış yaaa Aslında kötü bi kız değil de, işte düşüncesiz biraz, napalım Aylin'den Geshenk'den haber var mı, az kaldı sanırım onların doğumlara da
Sizler nasılsınız, eski muhabbetleri özlüyorum, herkes bi koşuşturma halinde tabii, bebişler de geldi, kimisi de yolda:)) İnşallah biz de yakında veririz güze haberleri, yeni yıla kadar bekliyeceğim ben, sonra başlıyacağım tedaviye, belki önce ilaç tedavisi uygularız yine, o da olmazsa tüp, ertelemenin anlamı yok artık, ömür geçip gidiyor....
Hepinizi sevgiyle öpüyorum canlar

canımmm benim dualarını eksik etme..... lütfen bu sefer olsun. test tarihi 12.12..2011 sende bu zamanlarda tüp yaptırmıştın demi?

öpüyorum seni ve minik yavrunu...

Leylikocum az kalmış canım, güzel haberler vereceksin bu sefer, ben hissediyorum:)) Öpüyorum

selam kızlar herkesin cuması mübarek olsun. herkesler nasıl, biz şükür iyiyiz. kasılmalar, kramplar oluyor bende. Haftaya cuma 5 hafta daha çalışabilir raporu alacam, şimdi evde oturam kendimi dinler dururum. 5 haftayıda doğumdan sonraya aktaracam. az kaldık bakalım. gittikçe zorlanıyorum, ne otuabiliyorum, ne yatabliyorum, nede dolaşabiliyorum. Yinede çevre bakarak iyiyim. karnımda kırmızı kırmızı çatlamalar başladı. Yağlayıp kremledim ama doktor genetik diyor. Daha uşağın kıyafetlerini yıkamadım ama bu hafta sonu halledeyim.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
8.Fasta......................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

leyliko......................................................?

artniyetizm...............................................?

bebegim_01.............................................?

naneli şeker ............................................?

Dilara......................................................?

tentation.................................................: kasımda tüp bebiş.

kaderiya..................................................?

ozlem.....................................................?

Yeteeeeer.............................................. :9 aralık

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.

Son düzenleme:
Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın işıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur... Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden "şunun ensesine bi tane yapıştırayım" der sonra "Oğlum adam iri yarı...
Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanına Temel oturur..
Adam Temel'e donup "Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bi tane yapıştırır ve devam eder "Ulan Hasan sen burada mıydın" der. Adam dönüp "Ne Hasanı kardeşim" der Temel de "Pardon kardeşim karıştırdım" der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır.
Adam dayanamaz ve Temel'e donup "Kardeş bi tane daha yapıştır sana 10 milyon verecem" der. Temel bi tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder
"Hasan sensin be yeme beni" Adam dönüp "Hasan değilim kardeşim be " diyip ön koltuklardan birine oturur.
Temel'in yanindaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı
aramaya başlar ve bulur hemen Temel'e dönüp "Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı
verecem" der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bi tane yapıştırıp "Ulan Hasan burda mıydın, ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum" der...

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla. Bizlere merhamet buyur. Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin; Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, borçlulara edalar verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur... AMİNNNNNNNNNNNNN

listeye benide eklediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar doktorun bana söylediğine göre temmuz sonunda doğum olurmuş Allahın izniyle İnşallah
bugün kalbini duydum bebeğimin nasıl bir heyecan anlatamam Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…