merhaba arkadaşlar.....
hepinizin güzel dilekleri ve duaları için çok teşekkür ederim. bu sabah tel ile uyandım.transfer için apar topar gittim. maalesef sağlam 1 yumurtam var diğerleri boş çıktı(((((((( inşallah bu 1 tane sımsıkı tutunur bana. dualarınızı eksik etmeyin
aMan maşallah transfer oldu demek Leyli..dualrım seninle, pek giremiyorum bi dahki giridğimde hayırlı ve güzel haberini okurum inşALLAH....
yuhhh yanii yaasenin misafir geldiğind e ben hamile bile değildim şimdi doğurdum yaşına girem der yeni gitmiş ne insanlar var yaa ..insan anasının evind e kalamıyoo 1 haftadan çok...böyle rahat bi kişiden teşşekür edeceği beklenemez zaten.. bu arda kaderiya çok özledim seni ve hepinizi...
Allah emi :) zerdall...doğumdan sonra öncesinde mevlüt şekeri diyo :))
YA BEN NİYE SİMGE KULLANAMIYORUM.ÇOKMIYORR(
BUNUN ALTINA SADECE SİMGE KULLANACAKTIM.HAYAL EDİN ARTIK : YYYERE YATA YATA GÜLEN ADAMDAN 4-5 TANE :)) HAHHAHAHHAY
bu arda öncekileri okudum amaalıntı yapmamışım.çok vaktim olmuyoo.ahmet mert yemiyordu bu ayda sadece 200 gr almıştı.dr a falan gittik boğazı acıyormuş meğer ondan yemmeiş yazık.antibiyotiğe başladık.oğluşum büyüyor.bi ara toplandığımızda fotolarını koyyım.ya hepinizi çok özledim bi ara heberleşelimde buluşalım.ben bakıyorum kimse olmuyor.tentoşumda demiş kimse uğramıyor diye..uğruyorum ama kimse olmuyor ki..akşam 8 den sonra burdayım bakalım kim var kim yokmuş :))
denizanası : kuzum ekgıdaya dr geçiriyoo..kilo alımı anne sütü mikarına göre değişiye kişilerde.ama sen tattır derim sonrası zor oluyomuş.biz hastayız geçsin yine deva edicem..şimdi yutamıyoo sütü bile..minnağın napıyoo.bi ara foto koy banada haber ver bakimm :))
zerdal : bebek ekerlerini ben simay dite bi siteden aldım.netten
ayrıca e-şeker var ordanda oğlumun ismine özel çikolata yaptırdım.dış kabında hoşgeldin ahmet mert yazıyodu..çokk güzeldi..foto eklerim istersen..sende yaptıraiirsin.hastaneye ve eve geleblere ikram ettik..
aylin ve geshenk tipinizi çokk merak ediyorum..:)) geshenk niye girmiyoo hep yatması mı gerekiyomuş..
leyliko : inş olacak kuzum bu sefer.
yeter : geçmiş olsun cnm.inş ameliyata gerek kalmaz..
slm özlem : seni faceden görüyom zaten :)
unuttuğum varsa affola hepinizi öptüm.. NOT : BURDADA ÖPÜCÜK ATAN KIZ SİMGESİ.HAVAYA KALPLER YOLLAYAM ELERİNİ BİRLEŞTİRİP :))
Deniz öksürük bende ağır grip oldum Venüsüm
ek gıda benimde askıya alındı...
doktora götürdüm oğlanı soğuk algınlığı şurubu verdi, ben minimum ilaç kullanıyrum süte gecmesin diye, gargara ve parol
emmeyi azaltmıştı hastalıktan şimdi toparladı ama benim süt azaldı
Ahmet Mert iyleşmeid mi daha?? şurup kullanıyor musun?
kayınvalidemler tereyağını tavada eritir üstüne pekmez dökerler boğaz ağrısına iyi gelir
bizim burda kaynar diye bir içecek yapılıyor üstüne ceviz ekkleniyor ama lohusa şekeri var şu pembe olan
mevlüt okuttum ben canım
önce yaptım çünkü bebek doğunca vakit kalmıyor sen de doğumdan önce hallet bir telaş oluyor bebek doğunca
sen şeklerleri yaptır ben ce
kaynar bende yaptım loveli 40 mevlüdünde, anne sütü artrıyor ve de gribede iyi geliyormuş, hala koca bi tencerede kaynatıp içiyorum, doğru yapıyorum di mi ,sen daha iyi bilirsin Adanalı olarak??
hehehe sağol şimdi dikişe merak saldım eski bir eşofman altım vardı polar erene pijama diye diktim nasıl ama gandi mertebesini aştım mı buununla tentommmmm
ya ben de buna koptum
sen nasıl vakit buluyon bunlara, sana hep hayrandım ev hanımlığı yönünden şimdi bi daha hyran kaldım :)) hem çalış hem de ev hatunlarından geri kalma
Müsafir cumartesi sabah evine döndü ve bir daha kendisinden haber alınamadı canım.. :))) Ne bi teşekkür, ne de başka bişey, olsun 'iyilik yap denize at' der hep annem, biz de öyle yaptık... Çocuk çalışmalarına başlayabiliriz artıkEvde bir yabancı varken rahat edemiyordum söylemesi ayıp Artık rahatızzzz bakalım...
pes diyorumda başka bişi diyemiyorum.. kocasıyla hasret gidersinler ararlar sık sık diyorum o kadar iyiliğin misafirperveliğğin üstüne kadercim, bekleyeilm görelim..
dha sık gel kuzu ya, müsafirde gitmişüken... hamiş haberiylen gelsen gaymaklı gadayıf olur hani :)