30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
1.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
8.Fasta......................................................
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
leyliko......................................................?
artniyetizm...............................................?
bebegim_01.............................................?
naneli şeker ............................................?
Dilara......................................................?
tentation.................................................: kasımda tüp bebiş.
kaderiya..................................................?
ozlem.....................................................?
Yeteeeeer.............................................. :7 ocak
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım.
arkadaşlarrr yarın için dua edin olur mu? büyük günnn benim için
Hadi bakalım hayırlısı temmuz annesi olacan demek.listeye benide eklediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar doktorun bana söylediğine göre temmuz sonunda doğum olurmuş Allahın izniyle İnşallah
bugün kalbini duydum bebeğimin nasıl bir heyecan anlatamam Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin İnşallah
arkadaşlarrr yarın için dua edin olur mu? büyük günnn benim için
rabbim sana sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evladı nasip etmiştir inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz
Hadi bakalım hayırlısı temmuz annesi olacan demek.
leyliko senin için girdim daha yazmamışsın, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.
30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)
1.aylint.................................................. 6 ocak 2012:124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak:119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
8.Fasta......................................................:Temmuz
VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK
leyliko......................................................?Hayırlı haberler bekliyoruz.
artniyetizm...............................................?Nerdesin. Aşılama yapacaktın ne oldu.
bebegim_01.............................................? Bebeğim sende yoksun.
naneli şeker ............................................?naneli sır oldun gittin.
Dilara......................................................? dilara ne yaptı acaba.
tentation.................................................: Tentoşum ne alamdesin.
kaderiya..................................................? Hadi bakalım. Sana bol çalışma
ozlem.....................................................? özlemde yok uzun zamandır.
Yeteeeeer.............................................. :7 ocak.
MAŞALLAH LİSTEMİZE....
arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım. Listemizin aşağısında çok az kişi kaldı, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alacağız.
hepinize çok teşekkür ederim. eşimin işyerindeyim pc çok yavaş....... zorlanıyorum ondan geç geliyor... evett yaa beklenen güzel haberrr veeeee bennnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmm..........şükürler olsun rabbime...
HAMİLEYİM DEĞERİM 136,98
hepinize çok teşekkür ederim. eşimin işyerindeyim pc çok yavaş....... zorlanıyorum ondan geç geliyor... evett yaa beklenen güzel haberrr veeeee bennnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmm..........şükürler olsun rabbime...
HAMİLEYİM DEĞERİM 136,98
HAMİLEYİM DEĞERİM 136,98
yemin ediyorum besmeleyle açtım sayfayı inş güzel haber vermiştir dedim canım benim maşallahhhh maşallah allahım tamamına erdirsin çok şükür çokkkkkkkk
leyliko canım hayırlı olsun, valla meraktaydık. süpersin canım, değerinde güzel. Hayırlı uğurlu olsun.
benim dğerimde 118 çıkmıştı. oğluşumda. güzel haberlerle gel inşallah, hayırlısı ile alırsın kucağına
maşalah gözün aydın leyliko :) ne güzel haber verdin.. allah sağlıkla kucağına almak nasip ede:)
canlarımmmmm çokkk teşekkkür ederim... çokkk mutluyummmmm çokkkkk.değerim düşük değil demi? şimdi benim 29 da transferim oldu. meleğim ne kadarlıklıdır ki?
tentoşummmm sıra sende canım benim .Allah en kısa zamanda sanada versin canım....
HAMİLEYİM DEĞERİM 136,98
daha miniktir canım 4 haftalıktır tahminimce 2 hafta sonra kese görünür canım
güzel haber almaya geşmiştim veeeeeeeeeeeeeeeeçok sevindim sağlıkla inşşşşşşşşşşşş
HAMİLEYİM DEĞERİM 136,98
canlarımmmmm çokkk teşekkkür ederim... çokkk mutluyummmmm çokkkkk.değerim düşük değil demi? şimdi benim 29 da transferim oldu. meleğim ne kadarlıklıdır ki?
tentoşummmm sıra sende canım benim .Allah en kısa zamanda sanada versin canım....
KIZLAAAAAARRRRRRR SELAMMMMM
geçmişi okuyamadım bayadır giremedim herkes iyidir umarım yeni hamişlerimiz var sanırım maşallahhh:))) ben az önce iğnemi oldum kızlarrrr ve çarşamba günü aşılama yapacaklar banaaaaaaaa, duaaaa ediinnn olur muuuu, bide bişiy soracağım kızlar yaaa doktorum bugün iğnemi verdi vurundumda çarşamba sabah 8,30-90 gibi eşin sperm verecek dedi ve öğlen ben aşılama olacakmışım, öle bekletiyolar mı hemen enjekte etmiyolar mı, veeee kızlar aşılama yapılırken acımıyo dimiiii(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?