30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

....................................

Hadi bakalım hayırlısı temmuz annesi olacan demek.
arkadaşlarrr yarın için dua edin olur mu? büyük günnn benim için

leyliko senin için girdim daha yazmamışsın, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
8.Fasta......................................................:Temmuz

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

leyliko......................................................?Hayırlı haberler bekliyoruz.

artniyetizm...............................................?Nerdesin. Aşılama yapacaktın ne oldu.

bebegim_01.............................................? Bebeğim sende yoksun.

naneli şeker ............................................?naneli sır oldun gittin.

Dilara......................................................? dilara ne yaptı acaba.

tentation.................................................: Tentoşum ne alamdesin.

kaderiya..................................................? Hadi bakalım. Sana bol çalışma

ozlem.....................................................? özlemde yok uzun zamandır.

Yeteeeeer.............................................. :7 ocak.

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım. Listemizin aşağısında çok az kişi kaldı, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alacağız.

rabbim sana sağlıklı hayırlı eli ayağı düzgün bir evladı nasip etmiştir inşallah güzel hayırlı haberlerini bekliyoruz

Hadi bakalım hayırlısı temmuz annesi olacan demek.

leyliko senin için girdim daha yazmamışsın, inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz. Dualarımız seninle.

hepinize çok teşekkür ederim. eşimin işyerindeyim pc çok yavaş....... zorlanıyorum ondan geç geliyor... evett yaa beklenen güzel haberrr veeeee bennnnnnnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmm..........şükürler olsun rabbime...

HAMİLEYİM DEĞERİM 136,98

yemin ediyorum besmeleyle açtım sayfayı inş güzel haber vermiştir dedim canım benim maşallahhhh maşallah allahım tamamına erdirsin çok şükür çokkkkkkkk

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

1.aylint.................................................. 6 ocak 2012 :124: (üçüz )
2.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
3.zerdal..................................................9 şubat
4.Kayyum.................................................
5.tülays.....................................................:
6.Belenay..................................................
7.Sml81.....................................................:5 mayıs
8.Fasta......................................................:Temmuz
9-leyliko......................................................:

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

artniyetizm...............................................?Nerdesin. Aşılama yapacaktın ne oldu.

bebegim_01.............................................? Bebeğim sende yoksun.

naneli şeker ............................................?naneli sır oldun gittin.

Dilara......................................................? dilara ne yaptı acaba.

tentation.................................................: Tentoşum ne alamdesin.

kaderiya..................................................? Hadi bakalım. Sana bol çalışma

ozlem.....................................................? özlemde yok uzun zamandır.

Yeteeeeer.............................................. :7 ocak.

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım. Listemizin aşağısında çok az kişi kaldı, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alacağız.

Son düzenleme:

leyliko canım hayırlı olsun, valla meraktaydık. süpersin canım, değerinde güzel. Hayırlı uğurlu olsun.

benim dğerimde 118 çıkmıştı. oğluşumda. güzel haberlerle gel inşallah, hayırlısı ile alırsın kucağına

maşalah gözün aydın leyliko :) ne güzel haber verdin.. allah sağlıkla kucağına almak nasip ede:)

yemin ediyorum besmeleyle açtım sayfayı inş güzel haber vermiştir dedim canım benim maşallahhhh maşallah allahım tamamına erdirsin çok şükür çokkkkkkkk

leyliko canım hayırlı olsun, valla meraktaydık. süpersin canım, değerinde güzel. Hayırlı uğurlu olsun.

benim dğerimde 118 çıkmıştı. oğluşumda. güzel haberlerle gel inşallah, hayırlısı ile alırsın kucağına

maşalah gözün aydın leyliko :) ne güzel haber verdin.. allah sağlıkla kucağına almak nasip ede:)

canlarımmmmm çokkk teşekkkür ederim... çokkk mutluyummmmm çokkkkk.değerim düşük değil demi? şimdi benim 29 da transferim oldu. meleğim ne kadarlıklıdır ki?

tentoşummmm sıra sende canım benim .Allah en kısa zamanda sanada versin canım....

daha miniktir canım 4 haftalıktır tahminimce 2 hafta sonra kese görünür canım

güzel haber almaya geşmiştim veeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim sağlıkla inşşşşşşşşşşşş

daha miniktir canım 4 haftalıktır tahminimce 2 hafta sonra kese görünür canım

MİNİKTİR DAHA TEYZESİİ DEMİİİ : )))))))))))) 22 DE ULTRASONA GİDİYORUM....

güzel haber almaya geşmiştim veeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim sağlıkla inşşşşşşşşşşşş

CANIMMM ÇOKKK SAĞOLLLL..... allahım sana da nasip etsin cnm

Maşallah canım gönülden tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin miniğini herşeyin ama herşeyin yolunda gitsin. kırkbirkere maşallah ::))

KIZLAAAAAARRRRRRR SELAMMMMM

geçmişi okuyamadım bayadır giremedim herkes iyidir umarım yeni hamişlerimiz var sanırım maşallahhh:))) ben az önce iğnemi oldum kızlarrrr ve çarşamba günü aşılama yapacaklar banaaaaaaaa, duaaaa ediinnn olur muuuu, bide bişiy soracağım kızlar yaaa doktorum bugün iğnemi verdi vurundumda çarşamba sabah 8,30-90 gibi eşin sperm verecek dedi ve öğlen ben aşılama olacakmışım, öle bekletiyolar mı hemen enjekte etmiyolar mı, veeee kızlar aşılama yapılırken acımıyo dimiiii (((

ayyyy topiği bir açtım aman Allahım ne güzel bir haber leyliko canım tebrik ederim rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah inan çok sevindim
aynı güzel haberden tentation ve yeterdende bekliyoruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu

slm kızlar
leyliko canım çok
sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sağlıklı hayırlı evlat olsun inş.
isteyen herkese nasip etsin tentoşa yetere hep dua ediyorum kızlar sizlere
zerdal belenay artniyetizm sizler nasılsınız canlarım
gizem canım inş. rabbim tekrardan meleğini gönderir sana
ayline az kaldı değil mi kızlar doğurmadı dimi daha
geshengin cinsiyeti belli oldumu

hadi bakalaım. inşlh saol :)

evet arada spermlere bıcı bıcı yaptıryolar. yamuk yapanlarıysa ayıklıolar :)
acımıo ama kendini kasmaman lazım. bi de accık çişin gelmiş olsun. hemen kalkma.
inşlh tutar aşılaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…