30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

güzel haber almaya geşmiştim veeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim sağlıkla inşşşşşşşşşşşş

Maşallah canım gönülden tebrik ediyorum seni. Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin miniğini herşeyin ama herşeyin yolunda gitsin. kırkbirkere maşallah ::))

hepinizeeee çokkkkk çokkk teşekkür ederim

selam kızlar nasılsınız
leyliko çok tebrik ederim seni çok sevindim rabbim sağlıkla tamamına erdirip kucaklamayı nasip etsin canım 41 kere maşallah
yeter ve tento sizler içinde dua ediyorum kızlar inşallah rabbim hayırlısıyla bizlerede nasip edecek inşallah
zerdal nasılsın maşallah kocaman olmuşsunuz

selammm canımmm çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese versin

bu arada benimde yarın aşılamam kızlar hayırlısıyla inşallah bu sefer bende hayırlı haberler alırım

Selam arkadaşlar, bende aranıza yeni katıldım. 33 yaşındayım, 9 senelik evliyim ve 7 senedir korunmuyoruz ama bugüne kadar hiç tedavi olmadık. Bu güne kadar nasıl sabrettim bilmiyorum valla. Ben çok istiyodum aslında ama eşim pek istemiyodu, kendiliğinden olur belki diye uğraşmadık. Sonunda geçen ay tedaviye başlamaya karar verdik doktorum Amh testi istedi ve değerim çok düşük çıktığı için direk tüp bebek dedi. ancak fsh ım yüksek çıktı başlayamadık. Onca yıl sabrettim de şu bir ayı sabretmek zor geliyo. Hiç bu kadar çok istememiştim adet olmayı.

Bir süredir forumu okuyorum, bu topik çok uzun gerçi pek okuyamadım ama burada paylaşılanlar çok güzel. Birbirinizi tanımadan sevinçleri, üzüntüleri, sıkıntıları hepsini paylaşıyorsunuz. En güzeli de bu, herkese anlatamadıklarımızı paylaşıyoruz. Yaşananların çoğu bana yol gösterdi, benim ilk denemem olacak ama gördüm ki yolum uzun. Ne umutlarla hamile kalmayı başarıp da kaybeden bir çok kişinin hikayesini okuyunca yaşayabileceğim olumsuzluklara da şimdiden hazır hissediyorum kendimi.

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR gidiyorum aşılamayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dua edin banaaaaaaaaa görüşürüüüüüüüzzzzzzzzz

MİNİKTİR DAHA TEYZESİİ DEMİİİ : )))))))))))) 22 DE ULTRASONA GİDİYORUM....

CANIMMM ÇOKKK SAĞOLLLL..... allahım sana da nasip etsin cnm

sağolll canım benim Allah en kısa zamanda sanada versin

şöyle sayfalara bir baktım geçmişe doğru NE KADAR ÇOK DUACIM VARMIŞ ne kadar sevenim varmış yüreğinize sağlıkkkk gönlü güzel arkadaşlarımmmmm
allah hepinizden razı olsunnnnnn dua eden yüreğinizden dilinizden razı olsunnnn
benimde her duamda sizler varsınız rabbim dualrımız karşılıksız bırakmasın inşşşşşşşşşşşşşşş SİZİ SEVİYORUMMMMMM

kızlar bugün kan verdim. şimdi internetten baktım sonucum çıkmış. Ilk değerim 138.96ydı.şimdi 420 olmuş. Iyi değil mii?

kızlar bugün kan verdim. şimdi internetten baktım sonucum çıkmış. Ilk değerim 138.96ydı.şimdi 420 olmuş. Iyi değil mii?

tebrik ediyorum maaşallah valla çok sevindim allah tamamına erdirsin kan testini niye yeniliyonuz ben bir kere yaptırdım yenilemek mi gerekiyordu....
hadi hayırlı olsun allah tamamamına erdirisin

tentoşummm nasılsın??????????
iyi dielim ii olalım. teftiş var okulda, onlala uğraşıos:)
bu arada benimde yarın aşılamam kızlar hayırlısıyla inşallah bu sefer bende hayırlı haberler alırım
inşşh inşlh:)
hoşgeldin. ne çok beklemişsin. ama ümitsiz olmamak lazım, burda çook mucizelere şahit olduk biz

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR gidiyorum aşılamayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

dua edin banaaaaaaaaa görüşürüüüüüüüzzzzzzzzz

hadi inşlh tutmuştur aşılaman:)
evet yeter senin çektiklerin cennete yol olur:) allah tez zamanda vere sana da..

süpermiş:)

canım sağol Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091 Eki Görüntüle 307091

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…