leyliko tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun :)
yaaaa yeniii aklıma geldi... pazartesi ovitrele tekrar yaptır demişlerdi. yaptık.onun etkisinden de yükselmiş olabilir(
kızlarrrrrrrrrrrrr aylint doğum yapmışşşş bebişler gelmiş kuvöze girmemişler 34+4 te doğum yapmış şimdi evdeymiş diğer topiğe yazmışşşşşşşşşşş aylinin çetesi doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
maşallah kuzucuklara
leylikommmm artık hamilesin iğne mineği bırak düşünmeeeeee taze anne bol bol dinlen tamam mı ilk 3 ay önemlidir
kızlarrrrrrrrrrrrr aylint doğum yapmışşşş bebişler gelmiş kuvöze girmemişler 34+4 te doğum yapmış şimdi evdeymiş diğer topiğe yazmışşşşşşşşşşş aylinin çetesi doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
leylikommmm artık hamilesin iğne mineği bırak düşünmeeeeee taze anne bol bol dinlen tamam mı ilk 3 ay önemlidir
kızlar ya bişiy daha soracağım, şöle bir aşılama yaptıranların yaptıklarını yaşadıklarını felan kurcaladım, aklıma takılan şudur: ben klomen kullandım 20 lira, sonra çatlatma iğnemi aldım oda 20 lira ve hastanemde 240 lira sperm yıkama ve aşılama için aldı , toplamda 280 lira harcamış oldum, yaaaa bi çok kişi 800 lira toplam tuttu 600 lira tuttu felan falan bişiyler yazmışlar yaaa bu aradaki fark nerden kaynaklanıyor bileniniz var mı kafam karıştı
canımmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ehhhhhh bari seni ben aydınlatayım engin bilgileirmle
bebem sana klomenle aşılama yaptıkları için bir çok merkez gonel f veya puregon kulanıyor bunlarında kutusu 300 400 tl civarında canım bu yüzden uygun olmuşşşş çatlatma iğnende prgnly sanırım birde ovitrela var çatlatma iğnesi 180 tl (genelikle onu kulanıyor merkezler aslında içerkleri aynı bu iki çatlatma iğnesininde )
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boş ver bunları sen sarıl bebişleirne sımsıkı hayat boyu onlarla ol (bak hep çoğul konuştum haa yoksam ikizmi olack)
ayyyyyy yeteeeeerrrriiiimmmm yeminle duygulandırdın beni, ağlıyorum walla ama mutluluk ağlaması üzüntü değil yani, Allah ım büyük testlerden geçiriyor bizi inşallah olurda alırız bebişlerimizi kucaklarımıza, herşeyin hayırlısı
çok çok teşekkür ederim canım
enneeemmm geldi mi çete elemanları. nasılmış aylin oy oy oy nerdeeen nereye yau...kızlarrrrrrrrrrrrr aylint doğum yapmışşşş bebişler gelmiş kuvöze girmemişler 34+4 te doğum yapmış şimdi evdeymiş diğer topiğe yazmışşşşşşşşşşş aylinin çetesi doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
geçmiş ola zerdalım.. yorma kendini artıkınkızlar selam girp nezle olmuşum kötü durumdayım. Biraz izin yaptım. gelincede çalışıyorum. yarın kotrol var benim. 5 hafta çalışabilir raporu alacam. gerçi giribim amaçok kötü olursam arada gelmem.
ayline maşallah çok sevindim. cnaım ya. darısı başımıza.
normal normal :)haklısın canım. bende şükür bulantı yok sadece bel ve kasık ağrısı var. bu normal mi? 22 Aralıkta ultrasona girecem. çok heyecanlıyım.dua et olur mu?
İyi akşamlar kızlarrrr :))))
aşılama mı oldum yaaa ama kasık ağrılarım hala devam ediyo, normal diyorlar ama bir problemden değildir dimi kızlar yaaa((( birde aşılama yapıldığı gün sigarayıda bıraktım kızlarrrr inşallah tutar yaaaaaaaa, herşeyin hayırlısı hepimize :))))
kızlar ya bişiy daha soracağım, şöle bir aşılama yaptıranların yaptıklarını yaşadıklarını felan kurcaladım, aklıma takılan şudur: ben klomen kullandım 20 lira, sonra çatlatma iğnemi aldım oda 20 lira ve hastanemde 240 lira sperm yıkama ve aşılama için aldı , toplamda 280 lira harcamış oldum, yaaaa bi çok kişi 800 lira toplam tuttu 600 lira tuttu felan falan bişiyler yazmışlar yaaa bu aradaki fark nerden kaynaklanıyor bileniniz var mı kafam karıştı
heh ben de tan yeterin söyleidklerini söylicektim.canımmmmmmmmmmm hayırlı uğurlu BEBİŞLİ OLSUN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ehhhhhh bari seni ben aydınlatayım engin bilgileirmle
bebem sana klomenle aşılama yaptıkları için bir çok merkez gonel f veya puregon kulanıyor bunlarında kutusu 300 400 tl civarında canım bu yüzden uygun olmuşşşş çatlatma iğnende prgnly sanırım birde ovitrela var çatlatma iğnesi 180 tl (genelikle onu kulanıyor merkezler aslında içerkleri aynı bu iki çatlatma iğnesininde )
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn boş ver bunları sen sarıl bebişleirne sımsıkı hayat boyu onlarla ol (bak hep çoğul konuştum haa yoksam ikizmi olack)
İyi akşamlar kızlarrrr :))))
aşılama mı oldum yaaa ama kasık ağrılarım hala devam ediyo, normal diyorlar ama bir problemden değildir dimi kızlar yaaa((( birde aşılama yapıldığı gün sigarayıda bıraktım kızlarrrr inşallah tutar yaaaaaaaa, herşeyin hayırlısı hepimize :))))
Kızlar bi geldim, iyi ki gelmişim; süper haberler varmış topikte
Leyliko tebrik ederim canım, hayırlı olsun, ben hissetmiştim zatenDarısı başımıza inşallah...
Aylinimiz de kavuşmuş bebişlerine, hayırlı uğurlu olsun
Zerdal, Yeter, Tento, Loveli, Sml.... ve adını yazamadığım, topiğe yeni gelen tüm arkadaşlar sizler nasılsınız kızlar
Venüsle Elfidacım çok yoğun heralde, gelemiyorlar topiğe, bebişler biraz büyüsün hayırlısıyla da görüşürüz inşallah
Geshenkten haber var mı:26:
Kızlar bi geldim, iyi ki gelmişim; süper haberler varmış topikte
Leyliko tebrik ederim canım, hayırlı olsun, ben hissetmiştim zatenDarısı başımıza inşallah...
Aylinimiz de kavuşmuş bebişlerine, hayırlı uğurlu olsun
Zerdal, Yeter, Tento, Loveli, Sml.... ve adını yazamadığım, topiğe yeni gelen tüm arkadaşlar sizler nasılsınız kızlar
Venüsle Elfidacım çok yoğun heralde, gelemiyorlar topiğe, bebişler biraz büyüsün hayırlısıyla da görüşürüz inşallah
Geshenkten haber var mı:26:
geshenkin topiği var ya uzun yollardangeçip hamiş kalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?