30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

GÜNAYDIN KIZLLAAAAAARRRR :)))))

bu aşılamadan sonra beklemek ne zor bir süreçmiş walla :))) tutacak mı tutmayacak mı insan kafayı yer

birde kızlar aşılamadan ne kadar sonra belirtiler oluşuyor, aşılama ile hamile kalanlar yada yakınlarında olanlar beni bilgilendirir mi

sevgiler herkeseeeee :))))

günaydın kızlar nasılsınız keyifler nasıl
aylin ve çetesi tam kadro gelmişler maşallah süphanallah onlara rabbim nazardan korusun aylincim güle güle büyüt kuzucuklarını
zerdal sen nasılsın canım sende ağırlaşmışsındır iyice ama sona yaklaştıkça insana bi heyecan basıyor dimi biz daha anca yolu yarıladık çok şükür buna
tentocum sen nasılsın bu rayı ne zaman açsam ya senden yada yeterden bi haber alma umuduyla açıyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursun meleğine
yetecim sen nasılsın eşinin durumu nasıl hala devammı hastane işlerine inşallah en kısa zamanda rabbim mucizeni gönderir
loveli sen nasılsın eren paşa nasıl büyüttün maşallah paşayı darısı bizlerin başına inşallah
denizanası nasılsın canım deniz nasıl maşallah ya zaman ne çabuk geçiyor denizi kokla kokla çek içine benim yerime oyy cennet kokulu kuzular bunlar maşallah
artniyetizm canım heyecanlı bekleyişin sevince dönüşsün inşallah ve meleğin seninledir
leylikocum sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

haklısın canım beklemek zor ama sakin ol. bol kabak çekirdeği ve ananas suyu iç tüpte iyi dediler yaptım. belki aşılama içinde aynısı geçerlidir.. Allahım yardımcın olsun.

şükür şimdilikiyi canım. perşembe keseyi göreceğiz Allahın izniyle. Senin nasıl gidiyor canım?sana da rabbim hayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

haklısın canım beklemek zor ama sakin ol. bol kabak çekirdeği ve ananas suyu iç tüpte iyi dediler yaptım. belki aşılama içinde aynısı geçerlidir.. Allahım yardımcın olsun.

canım bu kabak çekirdeği felan işe yarıyor mu ki bende çekridek yiyorum süreekli :)

aşılama günü sigarayıda bıraktım 4. günüm artık içmiycem inşallah ki tutarsa zarar görmesin bebişim :)))bide şimdilerde wc ye gidiyorum çişden sonra sanki çiş gibi akıntı geliyo açık saf beyaz temiz renkte, belimde ağrımaya başladı azardan ama adet belirtiside olabilir mi bilmem yada ben takıntı mı yaptım onuda bilmem :)))) sıyırdım kafayı gidip gelip ayna karşısına geçiyorum göğüslerde var mı belirti gözlerde var mı belirtiiii, anam annelik önceside zor süreç walla :))))

Merhabalar, bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.Öncelikle Rabbim çocuk isteyen herekse nasip etsin diyorum
Ben , 35 yaşındayım, yeni evlendim kısmetimde bu yaşta evlenmek varmıştı Gerçi dış görünüşüm, yaşımı çok küçük göstersedeEvleneli 3 ay oldu. Evlilik hayatına yeni yeni alışıyorum. Eşimle çok şükür büyük bir sorunumuz yok. Çocuk için erken olduğunu düşündük, henüz çok yeniyiz. Fakat bir taraftanda yaşımız gelip geçiyor. İkimizde evlat sahibide olmak istiyoruz. Gerçi başkalarında görüp, öf nasıl bakacağım çocuğa desemde Allah yokluğunu göstermesin tabi. Bir taraftanda yaşım itibariyle korkularım var, gerçi çok şükür regilim hep düzenlidir, herhangi bir hastalığım yok. Çocuk için ne kadar süre bekleyim sizce:18:

lykos hayırlı olsun evliliğin, mutluluklar dilerim :) önemli olan güzel bir evlilik yapmak , erken olmuş geç olmuş ne önemi var, hamilelik için ise çok bekleme derim ben, biraz zaman geçsin evliliğiniz otursun, biraz birlikteliğinizin tadını çıkarın ve başlayın çalışmalara :)seneye bu zamanlar mesela

herkesin belritsi filan farklı oluyor, kiminde belirti olmuyor da. şimdi takma akışına bırak dicem ama yapmıcan biliom:) aşılamayla hamiş kalanlar die arat , vardır topikleri. işin en zor kısmı beklemek tabi. kaçıncı gün tets yap dediler?

saol belenaycım. bu ay sonunda bi aksilik çıkmazsa başlamayı düşünüyorum tüpe. dua edin bana:)
kullandıgın ilaçlardan da olabilir başka belirtiler de olabilir her şey olabilir. takılma sen bunlara:)
kendini yorma iş yapma. eferim sagarayı bırakmışın:)

6 aydan sonra başlayın derim. 35 den sonra yumurta kalitesinde ya da rezevrlerde azalma ihtimali var. illaki bu ihtimaller gerçek olacak die bişi yok ama gene de riskli bir yaş. çok beklememenizi tavsiye ederim.
ben de 32 yim :) fazla fark yok
aynı riskleri bana da söylemişti doktorum rezervlerim yaşıma göre azmış

belenayım erenim çok iyi çok şükür büyüyor her yaptığı mutluluk oluyorrr inan hayırlısıyla yaşayacaksın öyle güzel ki evlat o gülerken sen daha da gülüyorsun o ağlarken sen daha da ağlıyorsun onun için herşeyi yapıyorsun ona süt olsun diye ne gerekiyorsa yiyorsun uyurken ona bakıyorsun nefes alıyor mu diye o uyurken dünyanın en güzel görüntü oluyor hele anne deyince için eriyor herşey ona göre şekilleniyor o rahatsız olur diye hiçbir şey yapmıyorsun oy evlat ömür boyu bitmeyecek bir mutluluk tedirginlik bir sordun ne anlattım

aylininn bebeler gelmiş haaa..olleyy bee..
hamişlerr hepinizi göbüşünden öperim, yeğenlerimin yanaklarından öperim, hamiş adaylarının da gözlerinden öperim:)
ben uzak kaldım kızlar bana kızmayın, gerçekten iş hayatım ve ev hayatın cok yogun. ama çok şükür iyiyiz.
aslında girip muhabbet etmek istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. iş hayatım accık daha erken bitse

dur sakin ol tamam beklemek zor ama sabır sonu güzel olsun inşallah birde öle belirtilere takma hiç belli olmuyor canım ben hep gözbebeklerimi kontrol ediyordum büyümüşmü diye göğüslerimde kararma ağrı varmı diye hep öle olur sanıyordum 5 aylık hamileyim gözbebeklerim hala küçük göğüslerimdeki ağrı sonradan başladı kararma desen yeni yeni oluşuyor yani belirtilere çok takılma sen bu süreyi ne kadar rahat ve düşünmeden geçirirsen o kadar iyi senin için inşallah güzel haberlerle gelirsin topiğe

canım öncelikle hayırlı olsun bir yastıkta kocayın evlilik işi kısmet işi bende 31 yaşında evlendim sen ona takılma ama bebek istiyorsanız ilk 6 ay deneyin ondan sonra doktora başvurun derim hakkınızda hayırlısı canım

saol belenaycım. bu ay sonunda bi aksilik çıkmazsa başlamayı düşünüyorum tüpe. dua edin bana:)(
dualarımız seninle canım inşallah tüpe bile gerek kalmadan geliverir meleğin

oyyy bi anlattın içim cızzz dedi bir an önce gelse o günler inşallah bizde kucağımıza alacağımız günleri anne dediği günleri görürüz nasipse 4 ay kaldı tabi erken gelicem diye tutturmazsaerenede rabbim sağlık sıhhat versin acılarını göstermesin

hoşgeldin çılgın ev çocuk iş deyince haliyle vakit kalmıyordur tabi çılgın kızın çılgın bebesi nasıl bakalım kendine ve kızına iyi bak öpüyorum sizi

Çok teşekkür ederim canımdeğerli yorumuna, haklısın biraz evliliğin tadını çıkartayım.Biraz daha bekeleyelim, tekrar teşekkürler..

Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Yaaaaaarrrrrrrrr....... bide burdan tebrik edeyim seni arkadaşım...perşembe keseyi görücen inşALLAH bu aylar verimli biizm topik için..gecen yıl Venüs peşinede ben hamile kalmıştım...şimdide Leyli peşinden de Tentom hamiş kalacak inşALLAH...

AYLİNDE DOĞUM YAPMIŞ MAŞALLAH..

Çılgın hoşgeldin arkadaş, işe başlayınca öyle olacak dimi, ev bi taraftan iş bi taraftan pufffffffff...
sana kolay gelsin, gönüllerimiz bir ya, önemli olan o

Artniyetsiz Özlem senin aşılamanda hayırlı olsun, ama belirti falan arama ya, benim hiç belirtim yoktu hamile kaldıgımda, sonradan göğüslerim acımaya başladı... test günü ne gün???? :26:

Belenay belenay, sımsıcak cümlelerle topiği ısıtmışsın arkadaş.. Denizim iyi cok şükür, büyümekte minik suratlım... sütüm dengesiz işte, bigün azalıyor bigün nevresime akacak kadar cok olabiliyooo :44: yedek mama aldım eve ac kalmasından iyidir, zorda kalmazsam vermiycem ..ööle işte oğlumu doyurma telaşındayım bende....

Zerdal nerde? bugun gelmemiş mi hiç sanki?

Yeter, Loveli

Tentom aşagıda gürdüm seni, durdun durdun gecen yıl benimle aynı zamansda başlıcan tedaviye demek..hayırlı olur inş.

kızlar mrh nasılsınızzz herkesler iyimi bir kaç gündür gelemedimmm rabbim güç kuvet versin bu işleri bir türlü bitiremiyorummm
zaten topiklerde boş(genel olarak kk bomboş) pek gelip giden yokkkkkk rabbimm hep güzel haberlerle buluştursun bizleri

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
denizANASI, Ashley_, venus43+

venüsssss bugun rüyamda seninle ilgili bişeyler gördümde anlatmaya üşeniyorum :))

kısacası . kullandıgın mama markası "gezegen" miş, coook iyiymiş, bende Aptamil aldım ya, rüyamda düşünüyorumdeğiştirsem bende mi gezegen alsamki diye :)))

Son düzenleme:

haklısın Yetercim birileri top oynuyo buralarda artıkın

merhabalar. 31 yaşındayım ve yaklaşık 2,5 yıldır bebek hayalleri kuruyoruz biz de eşimle. eşimin sperm sayısında ve yapısında problem var. tedavi gördü. şimdi biraz yükseldi değerleri. kontrollerim ve tahlillerim normal. bu ay rahim filmi çektirdim. sağ taraf açık sol tarafta hafif bi tıkanıklık çıktı. doktorum adetin 2. günü gel tedaviye başlayalım dedi. rahim filminden sonra hamile kalanları duyunca epey bi ümitlendik. çalışmalar hızlandı tabi. hiçbi adet belirtim yokken malesef bugün adet oldum ağlamaktan gözlerim şişti yine. burda benimle aynı duyguları yaşayan pek çok insan var. derdimi paylaşmak istedim sizlerle. allahımdan dileğim hepimizin yüzünü hayırlısıyla güldürsün. hepimize gönlümüzdekini nasip etsin. anneliği nasip ettiklerine de evlatlarını sağlıklı ve hayırlı insanlar olarak yetiştirmelerini nasip etsin.

deniz anası canım, bi sonraki adet gününden sonra yapıyosun sanırım bende 30 aralıktan sonra bakcam duruma, doktorum bişiy demedi adet olursan gel hamiş olursanda gel dedi, yani bakalım ne olcak, ama bugün aşılamamın 7. günü ve azıcıkda olsa sanki adet ağrısı yaşamaya başlıyorum yavaştan ve korkuyorum herşeyin hayırlısı artıkın....

Belenay, Tentaion, sizlerinde yorumları için çok teşekkür ederim. Herhangi bir doktora gitmedim. İnşallah rabbim istediğimiz zaman nasip eder. Biraz bekleyelim yaza çalışmalara başlarız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…