30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

selam kızlar iş yerinde yıl sonu işlmelerinden dolayı yoğunuz. 5 hafta daha çalışabilir raporu aldık. İnternete girip yazmaya bile fırsat bulmaıyorum. Cumaya işlerimiz bitecek. haftaya rahatız. muhabbetlere katılacağız.

Artık iyice ağırlaştım. Geceleri yatamıyoz pek, uyuyamıyorum. wc den çıkamıyorum. Çoraplarımı bile zor giyiyorum. Sağdan sola zor dönüyoz. kalkarken destek alıyoz. Arkadaşların tabiriyle yürümem bile değişti.

Bebeğin kıyafetlerini yıkadım. bu akşam ütüleyip hafta sonuna çantayı hazırlarım.

artniyetsiz özlem hadi bakalım inşallah aşılaman tutar canım.

tentoşum canım, dularımız senle başla bakalım tüpe, bayrağı sana devredeceğim.

Kızlar cevap yazamıyorum hepinizi öpüyorum. Denizanası, leyliko, belenay,Venus, yeter, lovelim.

Çılgınım gelmiş hoş gelimiş. haftaya bol bol görüşürüz. Muhabbetlere katılırım. herkeslerde gelsin artık.

sabırla canım, olduda bitti olacak :)))) aşılama yapıldı 8. günüm ama korkuyorum yaaa ((( adet sancılarım var ve nedir bilemedim, büyük hayal kırıklığı olur walla ((

walla ne zormuş bu süreçler yaaaa,

belki ilk aşılama olduğu için bu kadar sıkıntı yaşıyorum psikolojik olarak,

birde adet öncesi olacakmışım gibi sancılarım var o ayrı bir korku ya adet olursam diyorum, Allah ım duy sesimizi tutmasını o kadar çok istiyorum ki o kadar anlatamam, eminim hepimiz canı gönülden bir an önce meyvelerimize kavuşmak istiyoruz, inşallah kavuşuruz...

8 gün geçti aşılamanın üzerinden bu ay sonu belli olacak sanırım kızlarrrr YENİİİ YILAAAAA BEBİŞİMLE GİRMEK İSTİYORUMMMMM hemde çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ben gelicem artık fırsat buldukçaa. eşim de iş değiştirdi dogum yaptığım zamanlarda..şimdi iyice geç gelir oldu. tek başım akşamları kız uyuyuncaya kadar dayanıyorum sonra onunla birlikte sızıyorum..kızlar afedersiniz ama cocuk olunca, eşimi de her türlü göremez oldum yaw..napçezzz
hoşbulduk bu arada herkese.

ahh aşılamalar olumlu olsun inşallah, tüpler tutsun, herkesler kendiğilinden hamiş kalsın.
smear zamanım gelmiş. doktora gidesim yok..geçen senelerde bacaklarım hep havadydı ya tedavilerde şimdi kaldırasım yok

relaks relaks.. her şeyin hayırlsı die dua et. inşlh ağrıların bebiş ağrıarıdr

Belenay, Tentaion, sizlerinde yorumları için çok teşekkür ederim. Herhangi bir doktora gitmedim. İnşallah rabbim istediğimiz zaman nasip eder. Biraz bekleyelim yaza çalışmalara başlarız inşallah.

hadi bağalaım. dilerim uğraşmadan gelir bebişin..:)

oy oy oy zerdalım da kalkamaz olmuş. penguen olmuş. yürüyemez olmuş :) yüzdün yüzdün bişi kalmadı :) dualar de benle, evet :)
sabırla canım, olduda bitti olacak :)))) aşılama yapıldı 8. günüm ama korkuyorum yaaa ((( adet sancılarım var ve nedir bilemedim, büyük hayal kırıklığı olur walla ((

şşşşşş. relakss :)
bilirim o beklemeleri. relakss :)

hahahaha. ey gidi çılgınım güldürdün beni:) ben de eni konu menopozlu teyzleler gibin oldum, degil bacakları havaya kaldırmak, şener şen gibi topukları döte vura vura kaçmaca :)))

2
ben de aynıyım tentom aynen kaçmacaaaaaaaaa
ne ettin gittin mi mektebe yoksa hasta mı oldun gitmedin ben unuttum günü yaaa

nasılsınız artniyetizm canım takma kafana bende adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı
üşümem bile tuttu ama sonuçç
ikinciye hamileyim o yüzden sakın kafana takma rabbim hayırlısını versin
topiğe yazıyorum ama beni kimse görmemiş (
ilkini zorla bulmuştum
ama dikkatli olun kızlar ikinciye çabuk hamile kalınıyo maşallah
allahım isteyen herkese nasip etsin tentoşş nasılsın canım zwerdal allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
belenay senin de canım hayırlı sağlıklı bebekler olurlar inş.
çılgınım gelmiş nasılsın canım bebişimiz nasıl
ıykos senle tanışmadık sanırım nasılsın ben sinem
loveli canım sen nasılsın eren nasıl
hamile olduğumu dün öğrendim kızlar
hep dua ediyorum allahım evlat isteyen herkese nasip etsin
oğlumun yaşına 2 gün kaldı
pazartesi keseyi görmeye gideceğim
leylikom sat nedir benim 23 kasım
venüs yeter sizler nasılsınız deniz anam denizimiz nasıl aylinim bebelerle uğraşıyodur şimdi
geshenk ne zaman doğum yapacak topiğe girmez olmuş
unuttuğum varsa affola kızlar

inşallah canım tutar walla (( senin belirtin belli bi zaman sonra hiç oldu mu , ne zaman test yaptın ne zaman anladın hamilelliğini canım walla hayırlısı artıkın yaaaa :)))

canım cumadan beri karnım ağrıyodu normalde ayın 17 de falan adet olmam lazımdı
sıtmam tuttu karnım ağrıdı gece sabaha kadar akşamına test yaptım çıktı iki çizgi
pazartesi gidecem dr. bakalım hayırlısı olur inş.
bide testi yapmadan önce kokulara karşı hassasiyetim arttı
bide ben rujdan falan midem bulnmıştı ilk hamileliğimde bundada aynısı oldu ruj süremiyorum şimdi
imş. tutar seninde canım bel ağrısına kasık ağrısına twakılma ikiside adet olacakmışım gibi oldu bende
ama sonuç pozitif inş. seninde olur canım
isteyen herkese nasip etsin mevlam amin

canım 21aralıkta yaptım testi şüpheli ilişkim 4 aralıktı tek atışta tutturduk
hemen wc ye gittim yıkadım ama işte allahım istedikten sonra veriyor
önceden bele yastık koymalar mı dersin amuda kalkmalar mı
allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

zetin diğer tarafadA YAZDIM SAĞLIKLA KUCAKLA İNŞŞŞŞ rabbim bekleyen herkese nasip etsin anneliği inşşşşşşşşş

30 lu yaşlar topiğinin tüm bebek bekleyen anne adaylarııııııı
rabbim hepimizin gönlünden geçenei nasip etsin inşşşşş en kısa zamanda bebeişleirmiz kapılarımız çalsınnnn

zeytin hoşgeldin canım ohh ne güzel hamilesin demek hayırlısı olsun canım rabbim hgayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim topiğin artık ikinci bebişleri gelmeye başladıbirinciler naz yaptı ama ikinciler daha mülayim demekki senin için zor olucak sanırım oğluşunda küçük ama ikiz gibi büyürler yeterki sağlıkla gelsin bende hele bunu doğurayım ardından yapmayı düşünüyoum ikinciyi bak bak birinciyi doğurdumda ikinciyi istiyom napalım yaş kemale eriyor olsun bir iki tane dimi ya

30 lu yaşlar topiğinin tüm bebek bekleyen anne adaylarııııııı
rabbim hepimizin gönlünden geçenei nasip etsin inşşşşş en kısa zamanda bebeişleirmiz kapılarımız çalsınnnn
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin rabbim tez zamanda göndersin meleğini inşallah

amin canlarım belenay canım inş. ikiz gibi büyürler evet
allahtan annem yakın sağlık versin annelerimizi başımızdan eksik etmesin
yeterciğim sağol canım inş. rabbim sizlerede nasip eder
öpüldünüz canlarım

inşallah canım hepimizin istekleri mutluluğa dönüşür güzel olur, teşekkür ederim:)))

2

ben de aynıyım tentom aynen kaçmacaaaaaaaaa
ne ettin gittin mi mektebe yoksa hasta mı oldun gitmedin ben unuttum günü yaaa

ne mektebi anlamadım? :)) hep gidiom hep gididom

anaaaa. kız 1. çift çizgini fotosu dün gibi aklımda. maşalah ikincin süprüs yaptı he mi :)) allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin sağlıkla :))) ne güzel fazla açmadan geldi yaramaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…