nasılsınız artniyetizm canım takma kafana bende adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı
üşümem bile tuttu ama sonuçç
ikinciye hamileyim o yüzden sakın kafana takma rabbim hayırlısını versin
topiğe yazıyorum ama beni kimse görmemiş(
ilkini zorla bulmuştum
ama dikkatli olun kızlar ikinciye çabuk hamile kalınıyo maşallah
allahım isteyen herkese nasip etsin tentoşş nasılsın canım zwerdal allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
belenay senin de canım hayırlı sağlıklı bebekler olurlar inş.
çılgınım gelmiş nasılsın canım bebişimiz nasıl
ıykos senle tanışmadık sanırım nasılsın ben sinem
loveli canım sen nasılsın eren nasıl
hamile olduğumu dün öğrendim kızlar
hep dua ediyorum allahım evlat isteyen herkese nasip etsin
oğlumun yaşına 2 gün kaldı
pazartesi keseyi görmeye gideceğim
leylikom sat nedir benim 23 kasım
venüs yeter sizler nasılsınız deniz anam denizimiz nasıl aylinim bebelerle uğraşıyodur şimdi
geshenk ne zaman doğum yapacak topiğe girmez olmuş
unuttuğum varsa affola kızlar
iyi geceler kızlar
bu nedir sinirim bozuldu, 3-4 gündür süreklim midem yanıyo, boğazıma kadar ve adet sancısı diz boyu öle böle değil, bekle bekle, adet sancısı bu kadar çok mu olur çözemedim(( 10. gün bakalım neler olacak, sabırsızım sanırım ama genede sabır :))) olumlu ya da olumsuz...
Bakalım bizde heycanla bekliyoz sonucunu.sabırla canım, olduda bitti olacak :)))) aşılama yapıldı 8. günüm ama korkuyorum yaaa((( adet sancılarım var ve nedir bilemedim, büyük hayal kırıklığı olur walla ((
Bizde öyle eşimle baya ayrı düştük. Çekirdek nasıl büyüdümü iyice. valla yaşı yaklaşıyor çılgınım bak ikinci haberleri geliyor. Loveliye dedikama sonra dedi, sen ne düşünüyorsun.ben gelicem artık fırsat buldukçaa. eşim de iş değiştirdi dogum yaptığım zamanlarda..şimdi iyice geç gelir oldu. tek başım akşamları kız uyuyuncaya kadar dayanıyorum sonra onunla birlikte sızıyorum..kızlar afedersiniz ama cocuk olunca, eşimi de her türlü göremez oldum yaw..napçezzz
hoşbulduk bu arada herkese.
ahh aşılamalar olumlu olsun inşallah, tüpler tutsun, herkesler kendiğilinden hamiş kalsın.
smear zamanım gelmiş. doktora gidesim yok..geçen senelerde bacaklarım hep havadydı ya tedavilerde şimdi kaldırasım yok
Az kaldı, artık merak heycan, korku herşey dorukta.oy oy oy zerdalım da kalkamaz olmuş. penguen olmuş. yürüyemez olmuş :) yüzdün yüzdün bişi kalmadı :) dualar de benle, evet :)
lovelim nasılsın bakalım.2
ben de aynıyım tentom aynen kaçmacaaaaaaaaa
ne ettin gittin mi mektebe yoksa hasta mı oldun gitmedin ben unuttum günü yaaa
Amin sinem maşallah demek ikinci geliyor, hadi hayırlı bişekilde kucağına al, ikinciyi patlatan ilk sen oldun.nasılsınız artniyetizm canım takma kafana bende adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı
üşümem bile tuttu ama sonuçç
ikinciye hamileyim o yüzden sakın kafana takma rabbim hayırlısını versin
topiğe yazıyorum ama beni kimse görmemiş(
ilkini zorla bulmuştum
ama dikkatli olun kızlar ikinciye çabuk hamile kalınıyo maşallah
allahım isteyen herkese nasip etsin tentoşş nasılsın canım zwerdal allhım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
belenay senin de canım hayırlı sağlıklı bebekler olurlar inş.
çılgınım gelmiş nasılsın canım bebişimiz nasıl
ıykos senle tanışmadık sanırım nasılsın ben sinem
loveli canım sen nasılsın eren nasıl
hamile olduğumu dün öğrendim kızlar
hep dua ediyorum allahım evlat isteyen herkese nasip etsin
oğlumun yaşına 2 gün kaldı
pazartesi keseyi görmeye gideceğim
leylikom sat nedir benim 23 kasım
venüs yeter sizler nasılsınız deniz anam denizimiz nasıl aylinim bebelerle uğraşıyodur şimdi
geshenk ne zaman doğum yapacak topiğe girmez olmuş
unuttuğum varsa affola kızlar
tek atış ha, maşllah tak tutumuş. bende hep öyle düşünüyorum acaba ikinci kolaymı olacak diye.canım 21aralıkta yaptım testi şüpheli ilişkim 4 aralıktı tek atışta tutturduk
hemen wc ye gittim yıkadım ama işte allahım istedikten sonra veriyor
önceden bele yastık koymalar mı dersin amuda kalkmalar mı
allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
aminnnnn yeterciğim.30 lu yaşlar topiğinin tüm bebek bekleyen anne adaylarııııııı
rabbim hepimizin gönlünden geçenei nasip etsin inşşşşş en kısa zamanda bebeişleirmiz kapılarımız çalsınnnn
belenay yavrum nasılsın nerelerdesin. tarama sonuçların nasıl, herşeyler yolundamı. Bal kızın nasıl, hareketlerini artık hissedersin.zeytin hoşgeldin canım ohh ne güzel hamilesin demek hayırlısı olsun canım rabbim hgayırla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim topiğin artık ikinci bebişleri gelmeye başladıbirinciler naz yaptı ama ikinciler daha mülayim demekki senin için zor olucak sanırım oğluşunda küçük ama ikiz gibi büyürler yeterki sağlıkla gelsin bende hele bunu doğurayım ardından yapmayı düşünüyoum ikinciyi bak bak birinciyi doğurdumda ikinciyi istiyom napalım yaş kemale eriyor olsun bir iki tane dimi ya
iyi geceler kızlar
bu nedir sinirim bozuldu, 3-4 gündür süreklim midem yanıyo, boğazıma kadar ve adet sancısı diz boyu öle böle değil, bekle bekle, adet sancısı bu kadar çok mu olur çözemedim(( 10. gün bakalım neler olacak, sabırsızım sanırım ama genede sabır :))) olumlu ya da olumsuz...
doğum ne zaman, kalp atışlarını gördünüz mü.canım benim hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın. Benim de SAT 17 Kasımdı. Ama 29 da transferim olmuştu
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
doğum ne zaman, kalp atışlarını gördünüz mü.canım benim hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın. Benim de SAT 17 Kasımdı. Ama 29 da transferim olmuştu
ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN
sakin ol canım az kaldı. Benim de son günlere yakın midem yanmam, bulantı, ağız kuruluğu ve adet sancısı çoktu. Hayırlısı olsun. Ama içime doğdu hamilesin.
Bakalım bizde heycanla bekliyoz sonucunu.
Bizde öyle eşimle baya ayrı düştük. Çekirdek nasıl büyüdümü iyice. valla yaşı yaklaşıyor çılgınım bak ikinci haberleri geliyor. Loveliye dedikama sonra dedi, sen ne düşünüyorsun.
Az kaldı, artık merak heycan, korku herşey dorukta.
lovelim nasılsın bakalım.
Amin sinem maşallah demek ikinci geliyor, hadi hayırlı bişekilde kucağına al, ikinciyi patlatan ilk sen oldun.
tek atış ha, maşllah tak tutumuş. bende hep öyle düşünüyorum acaba ikinci kolaymı olacak diye.
aminnnnn yeterciğim.
belenay yavrum nasılsın nerelerdesin. tarama sonuçların nasıl, herşeyler yolundamı. Bal kızın nasıl, hareketlerini artık hissedersin.
test günü ne zaman, geçen bi arkdaşın aşılaması tuttu. inşallah seninkide tutar. 5 haftalık hamile. hadi hayırlı haberlerini bekliyoz.
kızlar bende pek yoğunum arada gelip bi ce demeye çalışıyom. bu hafta bitsin artık.
allαh'ım ! ßαhαrı çiçeksiz , yuvαyı çocuksuz , çocuğu sαhipsiz , kαlplerimizi sensiz ve sevgisiz bırαkmα ! " (amin)
[sıze=3][/sıze]
kizlar nasilsiniz
allahim herkese nasip etsin hayirli ve saglikli bebisleri
hep dualarimdasiniz
tentosss yeter artniyetzm ins allahim en kisa zamanda sizlerede tattirir yarabbim
yatip kalkip dua ediyorum canlarim ins tutar
zerdal sen nasilsin az kaldi sanada canim
benim dogum agustosa geliyo 29 da gorunuyo simdilik
pazartesi kese gorunecek leyliko sen dr. gittin mi gordun ins keseyi canim
kizlar nasilsiniz
allahim herkese nasip etsin hayirli ve saglikli bebisleri
hep dualarimdasiniz
tentosss yeter artniyetzm ins allahim en kisa zamanda sizlerede tattirir yarabbim
yatip kalkip dua ediyorum canlarim ins tutar
zerdal sen nasilsin az kaldi sanada canim
benim dogum agustosa geliyo 29 da gorunuyo simdilik
pazartesi kese gorunecek leyliko sen dr. gittin mi gordun ins keseyi canim
Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)
kızlar benim de bugün adet günüm, tam olacakmışım gibi belirtiler var ama henüz gelmedi bişey, umarım da gelmez ama hayırlısıysa tabi, inşallah sizlerin de öyle olur kızlar, isteyen herkes bebeğini kucaklar sağlıkla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?