30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım benim hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın. Benim de SAT 17 Kasımdı. Ama 29 da transferim olmuştu

iyi geceler kızlar

bu nedir sinirim bozuldu, 3-4 gündür süreklim midem yanıyo, boğazıma kadar ve adet sancısı diz boyu öle böle değil, bekle bekle, adet sancısı bu kadar çok mu olur çözemedim (( 10. gün bakalım neler olacak, sabırsızım sanırım ama genede sabır :))) olumlu ya da olumsuz...

sakin ol canım az kaldı. Benim de son günlere yakın midem yanmam, bulantı, ağız kuruluğu ve adet sancısı çoktu. Hayırlısı olsun. Ama içime doğdu hamilesin.

ALLAHIMMMMM
Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.
Kalbimize nakşettiklerin için sana şükrediyoruz. Acıların karşılığında cenneti sunduğun, günahlarımızı rahmetinle affettiğin, sevgiyi bize verdiğin için, sana şükürler olsun.
Allahım dert verip derman aratma, tüm müslüman kardeşlerimin darda kalan yüreklerine ferahlık ver, sana açılan ellerimizi bu mübarek günde geri çevirme Rabbimmmm..Biizlere verdiklerin için elhamdülillahhhh Ya Rabbimmmm...
AMİNNNNNNN

sabırla canım, olduda bitti olacak :)))) aşılama yapıldı 8. günüm ama korkuyorum yaaa ((( adet sancılarım var ve nedir bilemedim, büyük hayal kırıklığı olur walla ((
Bakalım bizde heycanla bekliyoz sonucunu.
Bizde öyle eşimle baya ayrı düştük. Çekirdek nasıl büyüdümü iyice. valla yaşı yaklaşıyor çılgınım bak ikinci haberleri geliyor. Loveliye dedikama sonra dedi, sen ne düşünüyorsun.
oy oy oy zerdalım da kalkamaz olmuş. penguen olmuş. yürüyemez olmuş :) yüzdün yüzdün bişi kalmadı :) dualar de benle, evet :)
Az kaldı, artık merak heycan, korku herşey dorukta.
2

ben de aynıyım tentom aynen kaçmacaaaaaaaaa
ne ettin gittin mi mektebe yoksa hasta mı oldun gitmedin ben unuttum günü yaaa
lovelim nasılsın bakalım.
Amin sinem maşallah demek ikinci geliyor, hadi hayırlı bişekilde kucağına al, ikinciyi patlatan ilk sen oldun.
tek atış ha, maşllah tak tutumuş. bende hep öyle düşünüyorum acaba ikinci kolaymı olacak diye.
30 lu yaşlar topiğinin tüm bebek bekleyen anne adaylarııııııı
rabbim hepimizin gönlünden geçenei nasip etsin inşşşşş en kısa zamanda bebeişleirmiz kapılarımız çalsınnnn
aminnnnn yeterciğim.
belenay yavrum nasılsın nerelerdesin. tarama sonuçların nasıl, herşeyler yolundamı. Bal kızın nasıl, hareketlerini artık hissedersin.

test günü ne zaman, geçen bi arkdaşın aşılaması tuttu. inşallah seninkide tutar. 5 haftalık hamile. hadi hayırlı haberlerini bekliyoz.

kızlar bende pek yoğunum arada gelip bi ce demeye çalışıyom. bu hafta bitsin artık.

canım benim hayırlı uğurlu olsun. Gözün aydın. Benim de SAT 17 Kasımdı. Ama 29 da transferim olmuştu
doğum ne zaman, kalp atışlarını gördünüz mü.

aminnnn. herkesni cuması mübarek olsun.

doğum ne zaman, kalp atışlarını gördünüz mü.

aminnnn. herkesni cuması mübarek olsun.

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.GESHENK..............................................27 ocak :119: müsadenizle
2.zerdal..................................................9 şubat
3.Kayyum.................................................
4.tülays.....................................................:
5.Belenay..................................................
6.Sml81.....................................................:5 mayıs
7.Fasta......................................................:Temmuz
8-leyliko......................................................:
9-Zeytin......................................................

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

artniyetizm...............................................?Hayırlı haber.

bebegim_01.............................................? Bebeğim sende yoksun.

naneli şeker ............................................?naneli sır oldun gittin.

Dilara......................................................? dilara ne yaptı acaba.

tentation.................................................: Tentoşum ne alamdesin.

kaderiya..................................................? Hadi bakalım. Sana bol çalışma

ozlem.....................................................? özlemde yok uzun zamandır.

Yeteeeeer.............................................. :7 ocak.

MAŞALLAH LİSTEMİZE....

arkadaşlar son adet tarikleriniz ve bebeklerin tahmini doğum tarihlerini alalım. Listemizin aşağısında çok az kişi kaldı, inşallah hepinizin hayırlı haberlerini alacağız.[/QUOTE]

Aylin bayrağı leyliko ve zeytine devretti. üçüz ya, üçüncüsüde artniyetsiz sen çıkarsın inşallah.
bu arada geshenkle benim doğumda yaklaştı.

Son düzenleme:
sakin ol canım az kaldı. Benim de son günlere yakın midem yanmam, bulantı, ağız kuruluğu ve adet sancısı çoktu. Hayırlısı olsun. Ama içime doğdu hamilesin.

leyliko ayyyy inşallah doğru çıkar :))) yazdığını okuduktan sonra yüzümde müthiş mutlu bir gülümseme oldu, İNŞALLAH İÇİNE DOĞANLAR GERÇEK OLUR YARABBİM :)

canım normalde bu ay sonu adet olmam lazım 30 aralık ta, gecikse 31 aralık yada 1 ocak desek öle yani bana doktorum şu zaman test yap demedi, adet gelmezse doktora gidecem gelsede gene gideceğim yani sabırla beklemedeyim :)))

kizlar nasilsiniz
allahim herkese nasip etsin hayirli ve saglikli bebisleri
hep dualarimdasiniz
tentosss yeter artniyetzm ins allahim en kisa zamanda sizlerede tattirir yarabbim
yatip kalkip dua ediyorum canlarim ins tutar
zerdal sen nasilsin az kaldi sanada canim
benim dogum agustosa geliyo 29 da gorunuyo simdilik
pazartesi kese gorunecek leyliko sen dr. gittin mi gordun ins keseyi canim

Allαh'ım ! ßαhαrı Çiçeksiz , Yuvαyı Çocuksuz , Çocuğu Sαhipsiz , Kαlplerimizi Sensiz ve Sevgisiz Bırαkmα ! " (Amin)

sağol zeytinim inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah canım :))

kızlar benim de bugün adet günüm, tam olacakmışım gibi belirtiler var ama henüz gelmedi bişey, umarım da gelmez ama hayırlısıysa tabi, inşallah sizlerin de öyle olur kızlar, isteyen herkes bebeğini kucaklar sağlıkla :)

Toplam 2 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 0 ziyaretçi)
denizANASI, artniyetizm+

artniyetsiz öslem nasılsın?? 2012de alacagız o zaman hamile haberini ha?

gelmesin kırmızılar duruca, sen de içinde sendne öte bişeyle 2 kişi gir yepyeni yıla inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…