30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hayırlı olsun zeytin, sende bu topige takıldıgına göre 30dan büyüksün??

sizdekiproblem neydi e ilk cocukta ugrasıtınız, tedavi ile mi hamile kalmıştın ilkine??
neden bu kadr soruyorum bil bakalım :)

güleyim mi üzüleyim mi bilmiyom ama 2 aydır ayın 16sına geliyordu kırmızılar, 10 gecikti nerdeyse cıt yok daha...
doktora gittim idrarda baktı negatif, ama içim pır pır...emzirirken böyle düzensizlikler olur telaşlanma dedi ama gelde anlat bana..
google ı alt üst ettim bişeyle ögreniyim diye.. Denizim daha 3.5 aylık ama karmakarışığım ben yaaa, hamile değilimdir inş. da diyemiyorum, hamile kalsam oğluma sevgimi veremem diye de korkuyorum,

senin oğlun kaç aylık şu an?

Loveli sn. tecrübeli arkadaş birsey soracagım sana :?

şimdi ben 2 kez adet oldum 3. gelmemekte, emzirdiğim için böyle bir durum olabilir mi? ama 2 ay düzenliydi, ki benim hiç adet gecikmem olmazdı hamileliğimden önce de?

denizanası canım benim nasılsın? minik suratlı denizimiz nasıl? sorduğun soruya tecrübesiz olduğum için cevap veremiyorum.

Canım sen hamileliğin ilk dönemlerinde çalıştın mı? rapor mu aldın? ben de rapor alayım diyorum.. bir de bizlerin rapor hakkı süremiz var mı ki?

emzirmekle ilgili değil doğumdan sonra olur böyle şeyler 1 yıla kadar düzensiz olabilir denizanasıcım sıkıntı yok arkadaşlarım da da böyle oldu 1 yıl içinde düzeliyor ben doğumdan 35 gün sonra adet olmaya başladım düzensizlik yaşamadım kimi arkadaşlarım yeni adet olmaya başladı bile düşün

iyi pazarlar kızlarrr

tentation
dualrım her zaman seninle rabbim yüünü gülüdrüsn inşş

geldi benim kırmısılar Lovelim busabah :) boşuna endişelenmişim hakkaten...

kızlar yarın doktora gidip start verios. dualatr benimle ok? :)

TENTOOOOOOOOOOOOO inanamıyorum, tam 1 yıl sonra benimle aynı tarihte start ver,iyon arkadaşım, inşALLAH sonucuda benimkinin aynı olur.. içime doğdu yine oğlun olacak ve ben ona kamyon yollucammm 8 arabalı bebek smile kaldırmışlar )

denizANASI teşekkürler canım iyi dileklerin için, inşallah sen de yeni yılda ne istiyorsan kavuşursun sağlıkla mutlulukla:)

ehehe hadi inşlh ben de öyle bekliomç bu sefer olcak :)
inş canım hayırlısıyla gelir bebişin canım arkadaşım

iyi pazarlar kızlarrr

tentation
dualrım her zaman seninle rabbim yüünü gülüdrüsn inşş

saolun saolun. bu sefer gol olcek :)

ya kızlar bişi sorcam komik ama.
şindi doktora giderken pantolun giydiğinizde o çorapları nabıonuz? :)
yani dizime kadar çorapla o masaya uzanmak komik geliyo. e çorapları çıkarınca da ne o yatıya mı kalcan dicekler gibi gelio.
bu yzden hep etekle giderim. pontul sadece yazları oluyur, o da ayakta sandalet olduu için:))
gerçi etek elbise daha kolay, en azından anadan üryan kalmıon ortalık yerde :))

kızlar günaydın
deniz anam bende ve eşimde bir problem yoktu
olmuyodu çocuk sebepsizdi
mahallede köy ebeleri olur ya onlara gittim ertesi ay hamile kaldım
hala emziriyorum yani süt korumuyo ikinciside zor olur diye düşünüyodum adetin 12. günü 4 aralıkta korunmasız girsim ilişkiye ve
sonuç hamileyim oğlum c.tesi günü 1 ayşına girdi
eğer sende korunmasız girdiysen hamile olabilirsin ama doğum sonra 5-6 ay düzensiz gelebiliyo
adetin kaç günde bir oluyodu benim doğumdan sonra kırkım çıktıktan sonra düzenli oldum şaşmadı 2-3 gün gecikme oldu
ama geldi senin 10 gün gecikmiş adet periyodun kaç güne bir
ama olsa testte çıkardı sen strese sokma kendini yinede bir kadın doğumcuya yada kanda baktır için rahat etsin canım
ikinciler kolya geliyo maşallah
tentoşşş canım allahım hayırlısıyla sanada nasip etsin tedavi başlamış
inş. bu sefer kucağına alacaksın yeni yıl bebişlerle dolar inş. kucaklarınız canlarım
isteyen herkese nasip etsin

delüü..sankim yeni başlıyon bu yollara :)
dur ben anlatıyim , tosbiğim corapsız eteğe izin vermediği için, hatta corapla bile kışın cizmesiz izin vermediği için ( izin vermek ne haddine diyebilirsin ama ben izin demyeyeim de giyidğimde suratı turşu sattığı için ) ben hep pantolanla gitmiş biri olarak önce pantolonu sonra külotlu corabı cıkarıyorsun, pek rahatsız bi durum ama elden ne gelir, hersey bebiş içinnn

hadi bu son gidişlerin olsun tentom, ben doğumdan 10 gün sonra kontrole gel dediydi dr. dikişleri kontrol için, ona bile gitmedim inan o masanın rahatsızlığından ötürü... ALLAH tez zamanda kurtara o masadan, cocuktan veledden vakit bulunamaya jinekolglara gitmeye

geldi Zeytincim kırmızılar dün cok şükür... 1yıl sonra aynı tarihe denke getirdi, gecen yılda SAT bu tarihti aynı :)

şimdide Tentomun SAT ı olacak ALLAH ın izniyle

senin bebek eylül bebesi olacak benim oğlum gibi o zaman ha, hayırlısı ile inş.

hep Deniz yüzünden hep deniz yüzünden Yeterim Yeterim :) cıbı cıbı yaptırdık yatırdım şincik, uyanana gadan takılırım buralarda...

sen napan?

öper teyzesi onu her yerindennnnn mıncıklarrrr ohhhh canıma değsinnnnnn eski günlerini hatırlaaaaaa (denizden önce )ne kadar boşdu hayat değilmiiii
şimdi deniz geldi hayat renklendiii eh birazcıktaaa yoğunlaştı ama olsunnnnnn HER-ŞEY- BE-BEK-İÇ-İN

deniz anam canım benimki ağustos bebesi olacak hatay oğustosta yanarrrr ne yapacam bilmiyorum
oğlumu aralıkta doğurmuştum yazlık t-şörtle geziyodum evde ağustosta nasıl gezerim gayri siz karar verin :))
tentom canım allahım hayırlısıyla hamiş kalmanı nasip eyler
yetere artniyetizme isteyen herkese inş.

tentoşum tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.... bu sefer olacak...... ben bayrağı sana verdim. sıra sende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…