öper teyzesi onu her yerindennnnnmıncıklarrrr ohhhh canıma değsinnnnnn eski günlerini hatırlaaaaaa (denizden önce )ne kadar boşdu hayat değilmiiii
şimdi deniz geldi hayat renklendiiieh birazcıktaaa yoğunlaştı ama olsunnnnnn HER-ŞEY- BE-BEK-İÇ-İN
deniz anam canım benimki ağustos bebesi olacak hatay oğustosta yanarrrr ne yapacam bilmiyorum
oğlumu aralıkta doğurmuştum yazlık t-şörtle geziyodum evde ağustosta nasıl gezerim gayri siz karar verin :))
tentom canım allahım hayırlısıyla hamiş kalmanı nasip eyler
yetere artniyetizme isteyen herkese inş.
tentoşum tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.... bu sefer olacak...... ben bayrağı sana verdim. sıra sende....
o stres ömür boyu her gün koşarak eve geliyorsun bakıcıdan tel gelince korkarak açıyorsun yani ömrü boyu bu duygularyok be Yetercim hayat dediğin şey ölüme gün saymak değil mi zaten, bebekten önce hayat bomboş gibi geliyorda bebekten sonra da hayatım ne boşmuş bak dolu dolu oldu renklendi diye düşünmedim ben hiç, cok şükür sağlıklıyız, iyi bi eşimiz, bizi seven dostlarımız vardı yanımızda, bebek büyük eksiklik doğru ama hayatın tek rengi o değil..ALLAH bi gün bebek verecek sana ve sende anlayacaksın dediklerimi...cook güzel bi duygu, gülümsemesi ömre bedel ama ALLAH vermiyorsa da verene kadar hayatı zindan etmemek gerekmiş kendimize,,şimdi sen bir bebeğin hasretiyle yandğın için öle geliyor sana... karışık oldu da anlatabildim sanırım..hayatın diğer güzellikleriyle de yaşayabilir insan mutlu olrak..mesela ben hala hayatı kendime zindan edebiliyorum "oğluma bişey olursa ben naparım, bana yada eşime bişey olursa oğlumu bidaha göremezsem, o bizsiz nasıl büyür...vs" bisürü korku ve kaygı içindeyim, bebeğimsiz dışarı cıkmak zorunda kalıyorum bazen, yolda kaza gecirisem onu bidaha göremezsem bisürü endişe, psikolojim bozulmak üzere, bunları kendime bile söylemeye, kendimi dinlemeye korkuyorum depresyona girmemek için ama sen öyle yazınca paylaşayım istedim(
:)
20 ocak sömestrTentom sömestr tatili ne zaman? transferden sonra 4 gün içinde gitme yine okuladinlenmeye vaktin olacak mı evde barim bu kez?
delüü..sankim yeni başlıyon bu yollara :)
dur ben anlatıyim , tosbiğim corapsız eteğe izin vermediği için, hatta corapla bile kışın cizmesiz izin vermediği için ( izin vermek ne haddine diyebilirsin ama ben izin demyeyeim de giyidğimde suratı turşu sattığı için ) ben hep pantolanla gitmiş biri olarak önce pantolonu sonra külotlu corabı cıkarıyorsun, pek rahatsız bi durum ama elden ne gelir, hersey bebiş içinnn
hadi bu son gidişlerin olsun tentom, ben doğumdan 10 gün sonra kontrole gel dediydi dr. dikişleri kontrol için, ona bile gitmedim inan o masanın rahatsızlığından ötürü... ALLAH tez zamanda kurtara o masadan, cocuktan veledden vakit bulunamaya jinekolglara gitmeye
hayırlı olsun zeytin, sende bu topige takıldıgına göre 30dan büyüksün??
sizdekiproblem neydi e ilk cocukta ugrasıtınız, tedavi ile mi hamile kalmıştın ilkine??
neden bu kadr soruyorum bil bakalım :)
güleyim mi üzüleyim mi bilmiyom ama 2 aydır ayın 16sına geliyordu kırmızılar, 10 gecikti nerdeyse cıt yok daha...
doktora gittim idrarda baktı negatif, ama içim pır pır...emzirirken böyle düzensizlikler olur telaşlanma dedi ama gelde anlat bana..
google ı alt üst ettim bişeyle ögreniyim diye.. Denizim daha 3.5 aylık ama karmakarışığım ben yaaa, hamile değilimdir inş. da diyemiyorum, hamile kalsam oğluma sevgimi veremem diye de korkuyorum,
senin oğlun kaç aylık şu an?
kızlar günaydın
deniz anam bende ve eşimde bir problem yoktu
olmuyodu çocuk sebepsizdi
mahallede köy ebeleri olur ya onlara gittim ertesi ay hamile kaldım
hala emziriyorum yani süt korumuyo ikinciside zor olur diye düşünüyodum adetin 12. günü 4 aralıkta korunmasız girsim ilişkiye ve
sonuç hamileyim oğlum c.tesi günü 1 ayşına girdi
eğer sende korunmasız girdiysen hamile olabilirsin ama doğum sonra 5-6 ay düzensiz gelebiliyo
adetin kaç günde bir oluyodu benim doğumdan sonra kırkım çıktıktan sonra düzenli oldum şaşmadı 2-3 gün gecikme oldu
ama geldi senin 10 gün gecikmiş adet periyodun kaç güne bir
ama olsa testte çıkardı sen strese sokma kendini yinede bir kadın doğumcuya yada kanda baktır için rahat etsin canım
ikinciler kolya geliyo maşallah
tentoşşş canım allahım hayırlısıyla sanada nasip etsin tedavi başlamış
inş. bu sefer kucağına alacaksın yeni yıl bebişlerle dolar inş. kucaklarınız canlarım
isteyen herkese nasip etsin
delüü..sankim yeni başlıyon bu yollara :)
dur ben anlatıyim , tosbiğim corapsız eteğe izin vermediği için, hatta corapla bile kışın cizmesiz izin vermediği için ( izin vermek ne haddine diyebilirsin ama ben izin demyeyeim de giyidğimde suratı turşu sattığı için ) ben hep pantolanla gitmiş biri olarak önce pantolonu sonra külotlu corabı cıkarıyorsun, pek rahatsız bi durum ama elden ne gelir, hersey bebiş içinnn
hadi bu son gidişlerin olsun tentom, ben doğumdan 10 gün sonra kontrole gel dediydi dr. dikişleri kontrol için, ona bile gitmedim inan o masanın rahatsızlığından ötürü... ALLAH tez zamanda kurtara o masadan, cocuktan veledden vakit bulunamaya jinekolglara gitmeye
geldi Zeytincim kırmızılar dün cok şükür... 1yıl sonra aynı tarihe denke getirdi, gecen yılda SAT bu tarihti aynı :)
şimdide Tentomun SAT ı olacak ALLAH ın izniyle
senin bebek eylül bebesi olacak benim oğlum gibi o zaman ha, hayırlısı ile inş.
tentoşum tedavin hayırlı uğurlu olsun canım.... bu sefer olacak...... ben bayrağı sana verdim. sıra sende....
Tentom sömestr tatili ne zaman? transferden sonra 4 gün içinde gitme yine okuladinlenmeye vaktin olacak mı evde barim bu kez?
o stres ömür boyu her gün koşarak eve geliyorsun bakıcıdan tel gelince korkarak açıyorsun yani ömrü boyu bu duygular
20 ocak sömestr
vakit de bulamıyorum bi de o masa fobisi var
tentom ben çıkarıyorum çoraplarımı heheheheheh
yok be Yetercim hayat dediğin şey ölüme gün saymak değil mi zaten, bebekten önce hayat bomboş gibi geliyorda bebekten sonra da hayatım ne boşmuş bak dolu dolu oldu renklendi diye düşünmedim ben hiç, cok şükür sağlıklıyız, iyi bi eşimiz, bizi seven dostlarımız vardı yanımızda, bebek büyük eksiklik doğru ama hayatın tek rengi o değil..ALLAH bi gün bebek verecek sana ve sende anlayacaksın dediklerimi...cook güzel bi duygu, gülümsemesi ömre bedel ama ALLAH vermiyorsa da verene kadar hayatı zindan etmemek gerekmiş kendimize,,şimdi sen bir bebeğin hasretiyle yandğın için öle geliyor sana... karışık oldu da anlatabildim sanırım..hayatın diğer güzellikleriyle de yaşayabilir insan mutlu olrak..mesela ben hala hayatı kendime zindan edebiliyorum "oğluma bişey olursa ben naparım, bana yada eşime bişey olursa oğlumu bidaha göremezsem, o bizsiz nasıl büyür...vs" bisürü korku ve kaygı içindeyim, bebeğimsiz dışarı cıkmak zorunda kalıyorum bazen, yolda kaza gecirisem onu bidaha göremezsem bisürü endişe, psikolojim bozulmak üzere, bunları kendime bile söylemeye, kendimi dinlemeye korkuyorum depresyona girmemek için ama sen öyle yazınca paylaşayım istedim(
ben eylül annesiyim, temmuzda izmirden kalkıp doğunun en sıcak iline tayin gittik,, öldüm bitvimdaktim zeytincim, bebegim kilo alamamadı, ben iklim değişikliği ve sıcaktan yiyiip içemedim( Deniz 36 haftalık ve premeture doğdu belkide bu yüzden, ama sen Hatayın havsına alışıksın yine de, ama zorlanacaksın malesef klima var dimi evinde, iş yerinde?
Leyli ya sen abna izin-rapor durumunu sormuştunn dimi, ben hep calıştım arkadaşm, belli bi rahatsızlığın yoksa naapcan ki evde oturup, calış kendini dinleme hem, 10 gün rapor kullandım lekelenmem olduğu cakit dr. istirahat yazdı ondada onun dışında 6. aya kadar hep çalıştım 6.ayda ev taşıdım 2500 km den fazla yolculuk yaptım, ha noldu Deniz premeture doğdu ama şükür sağlıklı doğdu..naapcan rapor alıp, dr. istirahat etmen gerek demediği sürece çalış, hasta değilsin unutma HAMİLESİN .))) :)
yok be Yetercim hayat dediğin şey ölüme gün saymak değil mi zaten, bebekten önce hayat bomboş gibi geliyorda bebekten sonra da hayatım ne boşmuş bak dolu dolu oldu renklendi diye düşünmedim ben hiç, cok şükür sağlıklıyız, iyi bi eşimiz, bizi seven dostlarımız vardı yanımızda, bebek büyük eksiklik doğru ama hayatın tek rengi o değil..ALLAH bi gün bebek verecek sana ve sende anlayacaksın dediklerimi...cook güzel bi duygu, gülümsemesi ömre bedel ama ALLAH vermiyorsa da verene kadar hayatı zindan etmemek gerekmiş kendimize,,şimdi sen bir bebeğin hasretiyle yandğın için öle geliyor sana... karışık oldu da anlatabildim sanırım..hayatın diğer güzellikleriyle de yaşayabilir insan mutlu olrak..mesela ben hala hayatı kendime zindan edebiliyorum "oğluma bişey olursa ben naparım, bana yada eşime bişey olursa oğlumu bidaha göremezsem, o bizsiz nasıl büyür...vs" bisürü korku ve kaygı içindeyim, bebeğimsiz dışarı cıkmak zorunda kalıyorum bazen, yolda kaza gecirisem onu bidaha göremezsem bisürü endişe, psikolojim bozulmak üzere, bunları kendime bile söylemeye, kendimi dinlemeye korkuyorum depresyona girmemek için ama sen öyle yazınca paylaşayım istedim(
ben eylül annesiyim, temmuzda izmirden kalkıp doğunun en sıcak iline tayin gittik,, öldüm bittim zeytincim, bebegim kilo alamamadı, ben iklim değişikliği ve sıcaktan yiyiip içemedim( Deniz 36 haftalık ve premeture doğdu belkide bu yüzden, ama sen Hatayın havsına alışıksın yine de, ama zorlanacaksın malesef klima var dimi evinde, iş yerinde?
Leyli ya sen abna izin-rapor durumunu sormuştunn dimi, ben hep calıştım arkadaşm, belli bi rahatsızlığın yoksa naapcan ki evde oturup, calış kendini dinleme hem, 10 gün rapor kullandım lekelenmem olduğu cakit dr. istirahat yazdı ondada onun dışında 6. aya kadar hep çalıştım 6.ayda ev taşıdım 2500 km den fazla yolculuk yaptım, ha noldu Deniz premeture doğdu ama şükür sağlıklı doğdu..naapcan rapor alıp, dr. istirahat etmen gerek demediği sürece çalış, hasta değilsin unutma HAMİLESİN .))) :)
al raporları otur baacımmmmmdeniz zeytin de topiğin bayaa eskilerinden. baksana tur dönüo bile:)) onun da az maceralarını dinlemedik burda hamiş kalabilmek içun :))
amin amin zeytin:)
delüü külotlu çorapdan bahsetmiom ki :) soket çoraplardan ya da dize kadar olan ince çoraplardan işte :)))
valla bi kere gittim pantolun+ çorap o şekilde. çorabı da çarçabuk çıkardım, komik geldi o görüntü :))
her gidişte de aynı ikilemi yaşıom işte.
bugün arap bi kadın vardı, kadın feracesi örtüsü atkısı ou busu kat kat did. o naptı içerde çok merak ediyorum :)))
menogonan verdi bu sefer.
150 ile başladık.
5-6 yumurta gördü:) bu sefer daha ii gibi. inşlh kalitesi de artar :))
kaptın bayragı leylikom:)
yok yok mazaret izni filan falan ne varsa alcam yatcam:)
sömstriden önce gerçekleşir gibi gelio transfer. bağalım alcam bütün izinlerimi :)
di mi ya çıkarmak icap eder sanki :)))
canım beni anlıyorummmm sana onları yazarkennn elindeki güzeliği gör anlamında yazdım mutlakaki bebek geldikten sonrada sorunlar sıkıntılar vardır olacaktaaa yaşadığımız sürece hep olcakkk ama ben artık bebek için kendimi yıpratmayı bırakalı çokkkkkkkkkkkkk zaman oldu ilk 1.2 yıl sonra bıraktım ve son 1 senedir özlikle eşimin has sonra çoğu zaman aklıma bile gelmiyor hatta bazan bebeğimiz olsaydı bu süreçte çok zorlandırdı (zorlanırdık )diye düşünüyorum ama arada sırada benimde çocuğum olsaydı 7 yaşında olcaktı okula başlayacaktı onda sımsıkı sarılsam hayatın zorluklaının üstesinden gelmem kolaymı olurdu diye düşünmüyor değilimmmmmmm ama ALLAH BÜYÜK NEYLERSE GÜZEL EYLERR
senin oğlunla hisetiklerinde annelik canımmm anneliğin gerektirdiklerrrr benim tanıdığım bir çok anne senin gibi
canım beni anlıyorummmm sana onları yazarkennn elindeki güzeliği gör anlamında yazdım mutlakaki bebek geldikten sonrada sorunlar sıkıntılar vardır olacaktaaa yaşadığımız sürece hep olcakkk ama ben artık bebek için kendimi yıpratmayı bırakalı çokkkkkkkkkkkkk zaman oldu ilk 1.2 yıl sonra bıraktım ve son 1 senedir özlikle eşimin has sonra çoğu zaman aklıma bile gelmiyor hatta bazan bebeğimiz olsaydı bu süreçte çok zorlandırdı (zorlanırdık )diye düşünüyorum ama arada sırada benimde çocuğum olsaydı 7 yaşında olcaktı okula başlayacaktı onda sımsıkı sarılsam hayatın zorluklaının üstesinden gelmem kolaymı olurdu diye düşünmüyor değilimmmmmmm ama ALLAH BÜYÜK NEYLERSE GÜZEL EYLERR
senin oğlunla hisetiklerinde annelik canımmm anneliğin gerektirdiklerrrr benim tanıdığım bir çok anne senin gibi
deniz zeytin de topiğin bayaa eskilerinden. baksana tur dönüo bile:)) onun da az maceralarını dinlemedik burda hamiş kalabilmek içun :))
amin amin zeytin:)
delüü külotlu çorapdan bahsetmiom ki :) soket çoraplardan ya da dize kadar olan ince çoraplardan işte :)))
valla bi kere gittim pantolun+ çorap o şekilde. çorabı da çarçabuk çıkardım, komik geldi o görüntü :))
her gidişte de aynı ikilemi yaşıom işte.
bugün arap bi kadın vardı, kadın feracesi örtüsü atkısı ou busu kat kat did. o naptı içerde çok merak ediyorum :)))
menogonan verdi bu sefer.
150 ile başladık.
5-6 yumurta gördü:) bu sefer daha ii gibi. inşlh kalitesi de artar :))
kaptın bayragı leylikom:)
yok yok mazaret izni filan falan ne varsa alcam yatcam:)
sömstriden önce gerçekleşir gibi gelio transfer. bağalım alcam bütün izinlerimi :)
di mi ya çıkarmak icap eder sanki :)))
zeytini ben hatırlamıyom ki ondan sordumdu tentom, bende az eski sayılmam sanıyodum, yenicekmişim daa
benim 15 ocağı buldu idi tentom, loveli yazmış idi sömsteri ben unuttum yine alakam olmayınca tatil işleriylen..bi bakim yine onun yazdığına..
soket coraplara gelince cıkarmazsan pek komik oliyor gibi geliyor bana üstü pamık altı şişhane gibi,
ben gititğimde de ebnden önce dediğin gibi bi abla var idi, şalı bile var idi üstünde, sonuç ne biliyon mu doktor geldi yanıma 10 dakka onun içerden cıkmasını bekledik di
Meganona gelince, 1 yıl gecti gitti ya üstünden sankim cook uzun vakit gecmiş gibi ben hiç hatırlamıyom ne kullandımdı,ama meganon değildi ilk kez duydum bunu, maşallah az doz başlanmış iyi demek ki gıggalar..hayırlısı bakalım, bal-polen yedin mi sen, yemediysen 3-4 gün yiyver yaa,,,işe yarıyor sanki Tentom
ne uzun yazmışım yukarda,,herseyede laf yetişitrmişimi "şu konusuna gelince bu konusuna gelince"
20 ocakmış sömestr 10 gün rapor alırsın zaten transferden sonra di mi, sonra 15 gün sömestr ve güsel haberr :26::26:
benim ilk ikisinde gonal f kullanılmıştı. ikincisine gonal f e ilave 3 günden sonra luveris verdi. menogon acıtıo yau. çok diil ama, iğnenin vuruldugu yerler de kızarık kızarık, ayırca hassaslaştı sanki göbeem. iğne girerken de aciy. önceden hiç bişi hisssetmezdim
yarın kontrol var. bakalaım ne durumda yumuşlar.
arı sütü bal poleni 3 ay düzenli yidim. bu ay almim dedim. ilaçlarla antin kuntin bişi olmasın die.
dua edin bana .
ben gene elbiseydi etek di gidem:)
benim ilk ikisinde gonal f kullanılmıştı. ikincisine gonal f e ilave 3 günden sonra luveris verdi. menogon acıtıo yau. çok diil ama, iğnenin vuruldugu yerler de kızarık kızarık, ayırca hassaslaştı sanki göbeem. iğne girerken de aciy. önceden hiç bişi hisssetmezdim
yarın kontrol var. bakalaım ne durumda yumuşlar.
arı sütü bal poleni 3 ay düzenli yidim. bu ay almim dedim. ilaçlarla antin kuntin bişi olmasın die.
dua edin bana .
ben gene elbiseydi etek di gidem:)
Naper kızlar bugün doktora gidecektim vazgeçtim yarın gidecem. İstediğim doktorun sabahtan ameliyatı varmış .kendi doktorumla randevum 9 ocakta.
Tentoşum demek çorap işine girdin. Bende masaya çıkarken çoraplarımı çıkarırıdım. Bi acayip duruyorlar. Bu sefer olacak inşallah.
Arniyetsiz nerde sonucu ne oldu acaba.
Elfoş: deniz bebek nasıl büyüdümü.
Kızlar venus gelmiyor bu sıralar sanırım göremedim.
Loveli bende bu sene 15 tatili bekleyenlerdenim, kardeşim öğretmen tatile girince benim yanıma gelecekler. Son zamanlarımda annemler yanımda olacak. okul açılmadan doğrurumda kardeşimde yiğenini görür inşallah.
leyli kaç haftalık oldun. kalp atışalrını duydunuz mu?
Belanayda büyüyordur.
Geshenk ne yaptı acaba ondan bi haber alayım bakalım. Doğumu yaklaşmışdır iyice.
Çılgınım senide görelim ara sıra.
bende doğuma kadar ara sıra uğrayacağım. Banada dua edin arkadaşlar. Normal doğum düşünüyorum ve korkuyorum. gittikçe yaklaşıyoruz.
Bu arada kızlar bebek eşyaları alırken biraz kazık yedik ama ilk uşak acemiliğimize geldi. bebek detarjanaları ve bakım setlerinde ben bi hevesle hepsinden aldım, şimdi başka marketlerde gördükçe. vay be bunun fiyatı böyle biz kaçlara aldık diyoruz. Eşim artık fiyatlara baktırmıyor.Moralimiz bozulmasın diye. Napalım oğluşumuza feda olsun artık.İçelim.
Naper kızlar bugün doktora gidecektim vazgeçtim yarın gidecem. İstediğim doktorun sabahtan ameliyatı varmış .kendi doktorumla randevum 9 ocakta.
Tentoşum demek çorap işine girdin. Bende masaya çıkarken çoraplarımı çıkarırıdım. Bi acayip duruyorlar. Bu sefer olacak inşallah.
Arniyetsiz nerde sonucu ne oldu acaba.
Elfoş: deniz bebek nasıl büyüdümü.
Kızlar venus gelmiyor bu sıralar sanırım göremedim.
Loveli bende bu sene 15 tatili bekleyenlerdenim, kardeşim öğretmen tatile girince benim yanıma gelecekler. Son zamanlarımda annemler yanımda olacak. okul açılmadan doğrurumda kardeşimde yiğenini görür inşallah.
leyli kaç haftalık oldun. kalp atışalrını duydunuz mu?
Belanayda büyüyordur.
Geshenk ne yaptı acaba ondan bi haber alayım bakalım. Doğumu yaklaşmışdır iyice.
Çılgınım senide görelim ara sıra.
bende doğuma kadar ara sıra uğrayacağım. Banada dua edin arkadaşlar. Normal doğum düşünüyorum ve korkuyorum. gittikçe yaklaşıyoruz.
Bu arada kızlar bebek eşyaları alırken biraz kazık yedik ama ilk uşak acemiliğimize geldi. bebek detarjanaları ve bakım setlerinde ben bi hevesle hepsinden aldım, şimdi başka marketlerde gördükçe. vay be bunun fiyatı böyle biz kaçlara aldık diyoruz. Eşim artık fiyatlara baktırmıyor.Moralimiz bozulmasın diye. Napalım oğluşumuza feda olsun artık.İçelim.
Yetercim biliyorsun bunları ama bende söyliim bir kez daha.
Yüce Rabbim dünya imtihanımızı ne şekilde verecek bilinmez, bazen anne-babamızla, bazen eşimizle, bazen verdiği evlatla bazende vermediği evlatla, bazende büyük hastalıklarla sınar bizi diye düşünüyorum, biz şu anda mutluyuz evladımız oldugu için, ama yarın ne getirir bilinmez ki, her seyi istiyoruz elde edince de en iyisini isitiyoruz, o yüzden içini ferah tut ve bol bol ettiğin dualara devam et canım arkadaşım...herşeyin hayırlısı diyoruz her zaman di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?